Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brian Priske noemt 4 redenen waarom hij de juiste trainer is voor Feyenoord

Laatste update:

Brian Priske kan niet wachten om maandag aan de voorbereiding te beginnen. De nieuwe trainer van Feyenoord heeft dan nog niet alle spelers tot zijn beschikking, maar kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen.

Priske krijgt de vraag waarom hij denkt bij de club te passen. "Er zijn verschillende aspecten waarom ik bij deze club pas", begint de Deen. "Allereerst houd ik er als persoon dezelfde waarden op na als de club. Hard werken is er daar een van."

"Zonder hard te werken kun je geen druk opvoeren. Iedereen zal hard moeten werken. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Ik ben vertrokken uit Denemarken, heb andere omgevingen en culturen leren kennen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Priske noemt Feyenoord een club met verschillende culturen. "Ik ben bekend met Rotterdam, waar veel verschillende culturen met elkaar samenleven. Feyenoord is een weerspiegeling van de stad."

Ook in voetballend opzicht houden Priske en Feyenoord er dezelfde waarden op na. "Ik wil snel voetbal spelen, met veel energie en passie. Ik weet wat de fans verwachten en dat moeten wij ze gaan bieden."

Ook spreekt Priske een aardig woordje Nederlands. "Behoorlijk", zegt hij met een Deense tongval. "Wij Denen vinden het belangrijk om ons aan te passen wanneer we naar het buitenland gaan."

In 2003 besloot Priske Denemarken voor de eerste keer te verlaten tijdens zijn actieve loopbaan. De oud-verdediger maakte destijds de overstap van Aalborg naar KRC Genk en zou later ook bij Club Brugge en Royal Antwerp werken.

"Het is belangrijk voor mij en mijn familie om ons aan te passen aan een nieuwe omgeving, aan de Belgische cultuur. We hebben Vlaams en Nederlands geleerd. Soms is het moeilijk om de taal te spreken, maar ik versta alles."

Heb jij vertrouwen in Brian Priske bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De 1e indruk en zijn 1e interview zijn prima. Goed ook om te horen hoe hij zelf zijn visie omschrijft en hoe het aanstellingsproces is gegaan. Alle voortekenen zijn goed maar die zijn niets waard als die dadelijk 3 wedstrijden achter elkaar verliest.

Hierdoor wel gelijk weer zin gekregen in het nieuwe seizoen. Ben benieuwd wat Priske met Feyenoord kan laten zien!

28 juni 2024 om 20:47
0

Ik ben ook benieuwd naar Feyenoord zonder Slot. Deze man heeft het goed gedaan in Praag door twee keer landskampioen te worden. Daarentegen is hij in 2022 nog wel ontslagen bij Antwerp.

28 juni 2024 om 22:47
0

Arne Slot gaat in de komende 20 jaar ook nog wel een of meer keren ontslagen worden, hoe goed hij ook is.

29 juni 2024 om 07:56
0

Precies, zelfs een Mourinho werd ontslagen tijdens zijn eerste periode bij Chelsea terwijl dat erg succesvol was.

Met deze coach gaan we veel Priskes pakken, kan niet fout gaan.

29 juni 2024 om 00:05
0

Behoorlijk onder de indruk van zijn interview, heeft ook een goede uitstraling, praat makkelijk en duidelijk, heeft een visie die bij ons past, en ik denk dat de spelers met hem weg zullen lopen. Heb zin in een nieuw seizoen!!!

Net helemaal gekeken, echt een topinterview. Niet alleen qua speelstijl maar ook qua mens veel vergelijkingen met slot. Aardige kerel maar wel hoge eisen stellen aan de performance. Kan het ook goed uitleggen wat hij wil en heeft duidelijk een visie en veel passie.

Wat een rust en zelfverzekerdheid straalt deze man uit! Hij heeft in iedergeval 1 ding met Arne gemeen en dat is dat hij zich uitstekend kan verwoorden. Wat mij betreft een hele goede eerste indruk.

Goed interview, ik heb er zin in. Ook veel interesse in de nieuwe spelers. Helaas gaan er ook spelers onze fijne club verlaten, hopelijk zorgen ze voor wat extra geld in onze transfer pot.

Ik ben er klaar voor

Hij presenteert zich top, maar laten we de eerste potjes maar afwachten.

Goede uitstraling, maar heeft het naar mijn mening veel te veel over hard werken. Dat stadium zijn we al lang en breed voorbij. Feyenoord is nu waarvoor Feyenoord is opgericht: goed voetballen.

29 juni 2024 om 00:26
0

Zeker! Die ene zin over hard werken is inderdaad wat veel van het goede

29 juni 2024 om 08:02
0

Je hebt het interview duidelijk niet gezien, Ijsmuts

29 juni 2024 om 09:43
0

Dat stadium zijn we juist niet voorbij, dat waren ook de kernwaarden van het voetbal van Slot. Zonder hard te werken kun je namelijk niet met de intensiteit spelen wat die beide trainers graag willen, waardoor je goed gaat voetballen en de benodigde energie erin kunt leggen

Leuke interview! Maakt een prettige indruk. Ben benieuwd naar zijn voetbal. Z

Prima 1e indruk! Voor ons natuurlijk geen woorden maar daden. Maar nu al erg veel zin in het nieuwe seizoen in onze Kuip! En natuurlijk CL in nieuwe format. Hoop dat het weer een mooi en natuurlijk succesvol seizoen gaat worden. Ik heb er wel vertrouwen in

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren