Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over ‘who else’ na wondergoal in achtste finaleduel Engeland

Laatste update:

Jude Bellingham was zondagavond de absolute held van Engeland. In de 95ste minuut van het achtste finaleduel met Slowakije schoot hij Engeland met een omhaal naar de verlenging, waarin Harry Kane voor de beslissing zorgde. Bellingham schreeuwde na het maken van zijn treffer "who else?", en heeft daar op de persconferentie na afloop tekst en uitleg over gegeven.

Engeland had nog geen schot op doel gekregen in minuut 95 toen een verre inworp van Kyle Walker uiteindelijk bij Bellingham belandde. Na zijn schitterende omhaal rende Bellingham naar de zijlijn en vroeg hij zich hardop met een strakke blik af: "Who else?".

Op de persconferentie na afloop van het duel werd Bellingham gevraagd naar zijn woorden. "Ik denk dat de adrenaline me te pakken kreeg. Maar het is een combinatie van veel dingen. Spelen voor Engeland geeft heel veel plezier, maar het brengt ook veel druk met zich mee. Je hoort mensen veel onzin praten."

"Het is leuk dat als je levert, je een klein beetje terug kunt geven. Het is erg moeilijk op persconferenties, interviews en dat soort dingen om zo openlijk te praten als voetballers willen, omdat ze altijd worden beoordeeld."

"Voor mij is voetbal, op het veld staan, doelpunten maken en juichen mijn bevrijding. Het was misschien een boodschap voor een paar mensen, maar het was een heel gelukkig moment, vol adrenaline."

Bellingham werd gevraagd naar wat hij precies bedoelde met 'onzin', maar wilde daar niet al te diep op ingaan. "Ik denk dat je weet wat ik met onzin bedoel. Spelen voor Engeland zou een van de meest trotse momenten in je carrière moeten zijn, maar soms ervaar ik het als vrij moeilijk."

"Er is een heel hoge, intense druk. De fans verwachten veel van ons, ongeacht wat er jaren geleden in de afgelopen toernooien is gebeurd."

"Ik denk dat je het wel een beetje persoonlijk moet opvatten. We werken zo hard aan deze wedstrijd, we komen elke dag binnen en trainen zo hard om te proberen goed te presteren voor de fans. Soms gaat het niet goed, soms voelt het alsof alles op elkaar gestapeld wordt."

"Het is niet leuk om te horen", doelt hij op de kritiek die de nationale ploeg te verwerken krijgt. "Maar je kunt het altijd gebruiken voor zulke momenten. Het is leuk om het die mensen (criticasters, red.) te laten zien, denk ik."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Laten we vooral niet vergeten dat die kerel 20 jaar is. De gemiddelde persoon van die leeftijd gaat al wat vliegen als hij een potje Trivial Pursuit wint.

30 juni 2024 om 23:20
0

Ik ben 33 en ik juich bij het winnen van een potje kezen. Tegelijkertijd kondigen voetballers met een enorme prijzenkast op die leeftijd hun pensioen aan. Over contrast gesproken...

30 juni 2024 om 23:34
0

Vanavond wilde mijn vriendin Skip-Bo doen. Vrij suf spel, maar voor de gezelligheid doe je dat. Ik verloor een potje omdat ik totaal niet oplette en mijn 7 op de stapel niet op een open 6 neer heb gelegd. Ik zei dat ik een idioot was en heb nadien niet veel meer gezegd omdat ik baalde van mijn eigen stupiditeit. In dat is in mijn vakantie, terwijl we met zijn tweeën zijn. Dus conclusies: Ja, reacties van voetballers mogen wel vaker gerelativeerd worden. En Skip-Bo is echt suf

30 juni 2024 om 23:42
0

Zo maak je wat mee in je vakantie hè Fappert.

30 juni 2024 om 23:46
0

Eind tweede helft van Engeland -Slowakije liepen we vlak langs een volle kroeg met Engelsen. Daar hing me toch een agressief sfeertje. Dan had ik echt wat mee kunnen maken! Hoewel dat ook in het niet was gevallen bij de 7-deceptie van Skip-Bo. Hier hebben we het over jaren nog over lijkt mij

1 juli 2024 om 00:16
0

Skip Bo is ook een wijvenspel, net als ticket to ride. Soms moeten we onze vrouwtjes het gevoel geven dat ze af en toe van ons kunnen winnen.

Maar als we kolonisten van Catan gaan spelen, dan weet ze op voorhand dat het oorlog is. En als ik haar kan blokkeren dan doe ik dat ook. Heerlijk spel.

1 juli 2024 om 02:03
0

Volgende keer gewoon Uno doen is veel makkelijker.
Kan me wel inleven in je gevoel, vrouwen zijn zo goed om dat tegen je te gaan gebruiken in een "Weet je nog" 🤣

Gast, neem gewoon verantwoordelijkheid voor je juichen, boeie. Slechte smoes dit. Edit: Ik heb alleen de kop gelezen, sorry Jude. Klasse reactie.

30 juni 2024 om 23:28
0

Het is geen smoes, het is juist een eerlijke uitleg. Vind dat hij zich hier juist vrij kwetsbaar opstelt door te erkennen dat hij de druk en de kritiek soms moeilijk vindt in plaats van dat eeuwige ‘ik lees niks en krijg niks mee.’

30 juni 2024 om 23:31
0

Huh? Dan heb je het stuk geheid niet (juist) gelezen. Hij is hier heel eerlijk. Ja, hij heeft zijn maniertjes gekregen, maar dit doet hij mooi zo

30 juni 2024 om 23:34
0

Hij heeft toch gewoon verantwoordelijkheid genomen door een omhaal te scoren in de 95e minuut om zijn land te redden haha.

1 juli 2024 om 17:18
0

En hoe indd. Was toch mooi om naast Italië ook Engeland te ontlopen tot de ( eventuele :-) ) finale
Eerst maar eens het altijd lastige Roemenië haha

30 juni 2024 om 23:38
0

Dit vertelt hij toch juist mooi? Hij zegt dat hij het bedoelt om wat monden te snoeren, maar legt het op een beschaafde en duidelijke manier uit. Dit heb ik liever dan een oneliner of half terugkrabbelen en mensen maar zelf wat laten invullen. Prima reactie imo.

30 juni 2024 om 23:45
0

Shit, ik zag net ergens een tweet waarin hij zei dat het gebaar naar de bank iets anders was ala Michiel Kramer.

Grapjeeeee

Mensen vergeten inderdaad dat hij net 21 is geworden. Kritiek kan zeker maar tegenwoordig kan je er zo erg in doorslaan. Snap wel dat Jude dan even zijn emotie laat spreken op dat moment. En wat voor moment was het ook door een omhaal te scoren in de 95ste minuut om je land te redden van uitschakeling

1 juli 2024 om 09:07
0

Ik snap dat er bizar veel druk heerst op zijn/hun schouders, maar om dat dan zo te uiten, ook al is ie 21,..... Dit krijgt ie geheid nog een keer vol terug ben ik bang. Wel open van hem dat ie het vertelt na de wedstrijd.

Ik snap het wel. De Britse fans en media wijzen hem gretig aan als zondebok heb ik de indruk en zijn prestaties liggen niet alleen (terecht) onder een vergrootglas maar ook wanneer hij levert lijkt dat genegeerd te worden om op de mindere aspecten te focussen. Als je dan ziet dat teamgenoten als Foden niets verkeerd kunnen doen terwijl hij specifiek de deceptie van het ek is dan zou iedereen denk ik wel even zijn gram halen na dat moment, zeker op die leeftijd.

1 juli 2024 om 01:15
0

Ze wijzen hem als zondebok aan omdat ie niet in de heilige graal genaamd premier league speelt. Die competitie die draait op achterlijk veel geld en fantastische spelers die niet uit Engeland komen

1 juli 2024 om 08:51
0

Maar hij haalt toch ook bij lange na zijn niveau nog niet die eerste 3 wedstrijden? Ik vind die kritiek best begrijpelijk. De negativiteit gaat zeker te ver en dat is altijd zo geweest in Engeland. Dat vind ik in Nederland trouwens nu ook, en dat wordt heel erg gevoedt door de pers. Maar als je kijkt naar het spel van de Engelsen dan valt het mij wel heel erg op dat Bellingham minder balvast is en oververmoeid lijkt te zijn. Hopelijk is deze goal de ommekeer voor hem en het team.

1 juli 2024 om 15:25
0

Klopt, hij speelt niet goed dus kritiek is zeker te verwachten en terecht. Echter wordt hij wel heel specifiek geviseerd. Dat heb je overigens altijd bij Engeland, Sterling was er bijvoorbeeld ook geregeld slachtoffer van. Nu is het Jude en dan voornamelijk omdat hij het lef had om de PL af te wijzen en in het buitenland te gaan spelen.

Los van zijn prestaties heeft ie overigens wel al 50% van de doelpuntenproductie voor zijn rekening genomen. Als je dan ziet hoe pakweg een Kane en vooral Foden de grootste kritiek bespaard blijven dan snap ik zo'n ontlading dus wel.

Ik vind Jude als karakter nog moeilijk te beoordelen. Buiten het veld komt hij wel goed over maar is af en toe op het veld een klein beetje irritant met soms rare overtredingen maar ook momenten als deze.

Die Engelsen overschatten hun eigen spelers gigantisch en daardoor zijn ze heel kritisch. De Premier League is een uitstekende competitie dus daardoor denken de fans dat de spelers dat ook zijn,maar los van Kane, Bellingham en Foden stelt het allemaal vrij weinig voor. Vervelend voor een Bellingham,dat dan weer wel

1 juli 2024 om 02:49
0

Tuurlijk, Walker, Trent, Rice en Saka stellen vrij weinig voor. Bloody hell. Snap oprecht niet hoe je deze ongenuanceerde onzin uit je toetsenbord krijgt.

1 juli 2024 om 03:02
0

Naja, ze hebben best wel een wereld elftal haha. Ze spelen alleen super beroerd

1 juli 2024 om 07:05
0

Als Engeland vrij weinig voorstelt, dan stelt het gehele EK vrij weinig voor. Er zijn namelijk maar weinig landen beter dan Engeland wat betreft materiaal. Frankrijk wellicht. Wat hier qua spel ook weinig mee doet overigens.

1 juli 2024 om 07:56
0

Als je denkt dat dit geen wereldelftal is kun je beter naar tennis kijken of iets dergelijks

1 juli 2024 om 08:15
0

Wat ook nog eens de leuke sport op aarde is! Maar verder wel eens. Dot kan je moeilijk een matig elftal vinden

1 juli 2024 om 09:55
0

Ik blijf het zeggen, mensen overdrijven gewoon met de termen "'wereld elftal' etc bij teams als frankrijk en engeland en doen alsof landen als nederland er helemaal niks van kunnen terwijl in werkelijkheid allemaal wel mee valt hoe groot het verschil is en de wedstrijden op top niveau op details, gelukjes en momenten beslist worden, zeker bij nationale ploegen waar je weinig vastigheid kan creeeren vergeleken met club voetbal dus ook lastig teams kan creeeren die veel beter zijn dan de rest. het is niet zoals amateur voetbal waar de kwaliteitverschil zo groot is dat teams kampioen worden met max 4 verliespunten en ze heel vaak wedstrijden winnen 5-0. Hoe hoger het niveau wordt hoe kleiner de niveau verschillen van de teams. op zo een ek kan iedereen van elkaar winnen.

1 juli 2024 om 11:25
0

We hebben het hier puur over kwaliteit hè rayvg. Nederland staat op kwaliteit gewoon mijlenver achter bij beide landen. De spelers van Frankrijk en Engeland worden gewoon verkeerd gebruikt door beide coaches. Dat lijkt mij vrij duidelijk?

Vinden jullie dit kraakheldere uitleg? Hij blijft juist heel vaag en in algemeenheden praten. Noemt geen namen en geen reacties die hem prikkelden.

De meeste Engelse fans en media kunnen idd helemaal doorslaan, dat was goed te zien in de docu van beckham, na dat hij rood had gekregen tijdens de wk tegen Argentinië, hij kon gewoon maandenlang niet meer normaal over straat, en werd in elk stadion uitgescholden, dus snap de woorden van bellingham volkomen

Wat een pracht goal! Maar ik vind hem naast een geweldige voetballer ook een irritant mannetje, probeert tegenstanders kaarten aan te naaien, heeft altijd een verongelijkte blik en discussie met de scheidsrechter… maar ja, zo lang hij zijn voeten laat spreken blijft hij in de race voor de gouden bal.

1 juli 2024 om 08:28
0

Volledig mee eens.
Al verwacht ik veel meer van hem. Wonderschone goal hoor, daar niet van. Maar dit is ook zijn enigste hoogtepunt dit Ek.

Dat kopdoelpunt had eenieder gemaakt, die hij in de groepsfase maakte.

Voor de rest blinkt hij vooral uit in inderdaad verongelijkt rondlopen op het veld en het spel negatief te beinvloeden.

Ook die gele kaart die hij kreeg vandaag. Helemaal boos, terwijl hij misschien de man niet echt raakt, maar ook totaal geen bal raakt en het halve veld kapot schopt...

De druk op hem, Foden, Saka en Kane voorin is ook immens hoor. Die Engelsen zijn echt niet goed bij un hoofd af en toe (als het slecht gaat, die reacties ook etc).

Verder moeten we misschien niet vergeten dat Jude pas 20 jaar is en een gigantisch jaar bij Madridh eeft gehad. Goede voetballer, absoluut. En chapeau voor zijn seizoen.

Maar als je nu kijkt naar zijn spel, draagt hij buiten zijn goals echt niks bij. Hij zit schoorvoetend maar wat te lopen. Hij zet vaak druk in zijn eentje (uit het niets) en gaat dan zeiken naar medespelers als ze niet meedoen. Nee, je moet wachten op het seintje van achter je als schaduwspits/10....

Nee, vind het spel met hem op 10 absoluut verre van goed. Zou Foden en hem ook nog eerder omwisselen. Of hem een plek terughalen (de mensen die zeggen dat hij dat niet kan, hebben hem 1 jaar bij Madrid zien voetballen)....

Rice - Bellingham met ervoor Saka Foden en Palmer is toch prachtig. Kan je Gordon nog brengen.

Overigens vind ik Walker en Kane ook dramatisch tot nu toe. Kane heeft 1 goede pass gegeven dit Ek...

Verder benieuwd hoe Southgate het op gaat lossen met Guehi. Trippier zal wel LB blijven (met afstand de slechtste dit EK bij Engeland wat mij betreft). Door hem is het spel ook meteen minder vloeiend. Nul overlap. Nul met links kunnen. Waanzinnig eigenlijk. Een profvoetballer die constant naar zijn goede rechterbeen moet draaien...

Dan zal wel Konsa erin komen? Of Dunk / Gomez, maar die hebben nog geen minuten gemaakt?

Waarom krijgt deze gast zo'n gezeik over zich heen?

Hij is de jongste van het stel en de enige die iets presteert.
De rest bakt er echt helemaal niets van.

Zonder hem, dat jochie van net 21, zaten ze al thuis.

Niettemin England is stil een knakenploeg en die Bellingham moet een Oscar krijgen samen met die gek van een Pickford arrogante vent is dat. I

Het is absoluut een goede voetballer, maar dit is wel een uitspraak waarbij je anderen te kort doet. Nu wordt het geïnterpreteerd dat het team niet zonder hem kan. Ook zonder hem speelt Engeland bagger! Dat er sprake is van emotie, ja. Maar je hoeft jezelf niet de hemel in te prijzen.

Dat uitmeten van het juichen is net zo belachelijk als het gezeik en gehaat op alle spelers. Passie en beleving hoort erbij, net als verliezen en uithuilen

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren