Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd totdat de overstap van Brian Priske naar Feyenoord rond is. Clubwatcher Martijn Krabbendam vertelt bij Voetbalpraat van ESPN dat de kans heel groot is dat de Deen de opvolger van Arne Slot wordt. De journalist van Voetbal International weet daarnaast welk bedrag Feyenoord voor hem op tafel legt.

Krabbendam schetst bij het praatprogramma de status van Feyenoords zoektocht naar een nieuwe trainer. "Het is niet zo dat ze nu nog met vier kandidaten bezig zijn", legt hij uit.

"Hij (Priske, red.) is hier geweest, ze hebben gesproken en hij moet het gewoon worden", is Krabbendam duidelijk. Kenneth Perez vraagt af wat de bekerwinnaar voor Priske betaalt.

"Hij heeft in oktober zijn contract verlengd met twee jaar, dus moet je wat meer betalen", weet Krabbendam. "Misschien is er wel een clausule, dat weet ik niet. Er wordt gesproken over anderhalf miljoen euro."

Krabbendam weet niet of met dat bedrag 'het hele pakketje' betaald is, doelend op de twee assistenten die Priske meeneemt van Sparta Praag.

Feyenoord heeft naar verluidt reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de beoogde nieuwe oefenmeester. Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad was er zondag al sprake van een overeenkomst tussen club en trainer.

Priske zou zelf staan te 'trappelen' om te beginnen aan een dienstverband in De Kuip. Het ligt in de lijn der verwachting dat de Deense coach volgende week definitief een contract ondertekent in Rotterdam.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Vette keus wel weer. Echt heel verfrissend dat we in NL eindelijk zijn aanbeland bij dit soort keuzes ipv dr Frasers, Advocaatjes en Schreuders

3 juni 2024 om 20:09

Moet nog blijken, ik ben ook zeer benieuwd naar priske en Farioli maar deze keuzes komen ook omdat de Nederlandse trainers die voorhanden zijn ook echt niet best zijn.

3 juni 2024 om 20:11

Klopt, maar voordat je het weet eindig je dan met een Pascal Janssen oid. Fijn om te zien dat zowel Ajax als Feyenoord voor een “tropische verrassing” durven te gaan. Ben heel erg benieuwd hoe de heren het gaan doen. (Ervan uitgaande dat dit inderdaad rond komt.)

3 juni 2024 om 20:14

Ben ook erg benieuwd naar dit tweetal bij deze clubs.
Het kan zomaar zijn dat ze doorgaan op de weg die is ingezet, maar er moet ook gewaakt worden voor overschatting.
Farioli krijgt te maken met een nasmeulend puinhoop die nog van alle kanten brandbaar blijft en Priske moet dd nalatenschap van Slot op kunnen nemen.
Vergelijk her met een TenHag die ook zowat als halfgod naar ManU ging, het kan ook zomaar niet goed uitpakken.

3 juni 2024 om 20:36

Haha, inderdaad een beetje van beide. Ik betrapte me er laatst op dat ik dacht: Ron Jans is één van de beste Nederlandse trainers van dit moment.
Desondanks is het gewoon goed als 'wij' trainers van Nice en Sparta Praag kunnen weghalen!

3 juni 2024 om 20:42

Tot hij 2 wedstrijden op rij verliest. Dan maken we hem hier op Voetbalzone uit voor eigenwijze buitenlander die ons Nederlanders even komt vertellen hoe voetbal gespeeld moet worden. Of gaat dat zo alleen bij Roger Schmidt?

3 juni 2024 om 21:13

Oh van mij ga je dat niet zien hoor

3 juni 2024 om 20:43

Ben benieuwd, binnen no-time worden Farioli en Priske rare professoren genoemd door de Telegraaf en Dhr Johan Derksen en weggepest zoals Schmidt en Mislintat. Denk zelf overigens dat dit gewoon goede keuzes zijn van Feyenoord en Ajax.

3 juni 2024 om 21:00

Vooral met het tweede gedeelte van je relaas ben ik het eens.

Deze vent ken ik niet, dat vind ik verfrissend.

In DtK I trust.

Kijk, Feyenoord wil eindelijk eens met de grote jongens meedoen door gewoon te betalen voor de trainer die het wenst. Men heeft blijkbaar begrepen dat een geschikte trainer cruciaal is

3 juni 2024 om 20:13

Eindelijk? Geen idee wat de cijfers zijn, maar ik heb niet de indruk dat Psv en Ajax dit al veel langer doen?

3 juni 2024 om 20:31

Dit gaat over betalen. Ajax heeft voor Ten Hag van Utrecht betaald, Schreuder van Brugge en Steijn. Dus Ajax betaald wel degelijk voor de trainers die zij zullen. Of het direct lijdt tot succes is wat anders.

3 juni 2024 om 20:45

Feyenoord had ook ongetwijfeld willen betalen voor Slot.

3 juni 2024 om 20:57

Als er geld was geweest wel

3 juni 2024 om 20:58

Wij hebben voor Leon Vlemmings betaald!

4 juni 2024 om 01:17

@saksenros: hij had het over de grote jongens,dus dat gaat duidelijk niet over Ajax en Psv

3 juni 2024 om 20:37

Dat heeft Feyenoord de afgelopen jaren al gedaan met dat sterk verbeterde contract dat ze Slot hebben geboden. Hij schijnt daardoor de bestbetaalde trainer in de Eredivisie te zijn geweest

3 juni 2024 om 21:35

Nee inderdaad, met een trainer waarvoor je niet betaalt, zoals Slot, doe je niet met de grote jongens mee…

3 juni 2024 om 23:14

Beetje vreemde opmerking als je het mij vraagt. Een Gio werd intern al jarenlang klaar gestoomd, maar dat tekent dan volgens jou een gebrek aan ambitie ofzo? Slot was gratis want clubloos; volgende keer maar links laten liggen want dat kan niks zijn?

Wel grappig dat Ajax en Feijenoord zo blij zijn met vrijwel onbekende coaches die met wisselend succes hebben gewerkt tot nu toe.
Inderdaad beter dan weer met ouwe Nederlandse meuk aankomen

3 juni 2024 om 20:19

Als je een speler of coach aantrekt. Ben je dan bij voorbaat al niet blij? Of moeten ze hem met tegenzin aantrekken?

3 juni 2024 om 21:38

Ik blijf het altijd bijzonder vinden dat supporters liever ‘verfrissend’ het schip ingaan met een onbekende naam dan gewoon te kiezen voor kwaliteit, zelfs als je daarmee een bekende naam binnenhaalt. Geldt overigens voor zowel trainers als spelers. Het is als een soort verslaving: geef me wat nieuws anders trek ik het niet.

3 juni 2024 om 23:16

Dat zal wel met het verwachtingspatroon van supporters te maken hebben. Het is verfrissend omdat we de categorie 'kwaliteit gegarandeerd' niet kunnen betalen.

3 juni 2024 om 23:36

Welke kwalitatieve haalbare trainer had jij dan genomen?

3 juni 2024 om 21:39

Totdat dit een enorme mispeer van DtK blijkt te zijn, dan zagen we hem natuurlijk bij zijn enkels af 😉

Ik ken em totaal niet, maar vind dit leuker dan Dick Schreuder of Pusic. Ben wel benieuwd. Met Farioli en Priske 2 frisse namen volgend seizoen.

3 juni 2024 om 20:38

Ik ben vooral benieuwd hoezeer die frisse namen de kans krijgen van de aartsconservatieve sportjournalistiek. Over het algemeen wil het gros van de sportjournalisten enkel praten over de gevoelens van trainers op een bepaald moment zodat ze het vooral niet inhoudelijk over het spelletje hoeven te hebben. In Priske heb ik me niet verdiept, maar hij wordt gepresenteerd als iemand die inhoudelijk sterk is. Als hij daar in interviews dan ook over wil praten zal hij door de niksweters met hun journalistieke pen al snel als professor en wijsneus weggezet worden, wat voor dat soort lui vaak gelijk staat aan het zetten van de zaag tegen een stoelpoot aan.

3 juni 2024 om 20:41

Ik ga ervan uit dat we na 1 keer puntverlies worden bedolven onder het dna.

3 juni 2024 om 20:43

Na één leuke wedstrijd misschien ook, maar dan van een ander soort.

3 juni 2024 om 20:46

Het journaille gaat deze mannen natuurlijk geen kans geven. Belangrijk gegeven is hier verder wel dat beide heren backing hebben van de technische leiding (waar het wel op lijkt) en ook aan de leiding om dit met journalisten goed te managen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren