Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Brian Priske kan beoogde assistent-trainer niet meenemen naar Feyenoord’

Laatste update:

Brian Priske wilde graag zijn assistent Lars Friis van Sparta Praag meenemen naar Feyenoord, maar dat plan lijkt niet langer door te gaan. Volgens het Deense BOLD krijgt de 48-jarige Friis namelijk de kans als hoofdcoach bij Sparta Praag nu Priske naar Rotterdam-Zuid vertrekt. De nieuwe trainer van Feyenoord moet dus op zoek naar een andere assistent.

Friis zat sinds december 2022 76 wedstrijden naast Priske op de bank bij Sparta Praag. De assistent-trainer maakte in die periode een goede indruk op de clubleiding, zo klinkt het.

Daarom gaat de club hem nu een contract als hoofdtrainer aanbieden. Het zou naar verluidt gaan om een verbintenis die ‘op korte termijn kan worden opgezegd als het geen match blijkt te zijn’.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mocht Sparta Praag erachter komen dat Friis toch niet de juiste man voor de job is, dan komen Jakob Michelsen (HamKam) en Ronny Deila (momenteel clubloos) in beeld.

Het is nog niet duidelijk hoe de technische staf van Priske er precies uit gaat zien bij Feyenoord. De Deen neemt waarschijnlijk wel zijn conditie- en fysiektrainer Christian Clarup mee. John de Wolf gaf onlangs aan dat hij zijn contract, dat loopt tot medio 2027, wil uitdienen. Sipke Hulshoff is zoals bekend met Arne Slot meegegaan richting Liverpool.

Priske onderweg naar Feyenoord


Wat in ieder geval wel zeker is, is dat Priske de nieuwe trainer van Feyenoord gaat worden. De Deen gaat dit weekend zijn contract tekenen in De Kuip, zo meldden meerdere media vrijdagavond.

Feyenoord betaalt naar verluidt 1,7 miljoen euro aan Sparta Praag om Priske los te weken. De trainer lag nog tot medio 2026 vast in Tsjechië, maar wilde dolgraag naar Feyenoord verkassen.

Dennis te Kloese had Sparta Praag bovendien een deadline gegeven: de algemeen en technisch directeur wilde uiterlijk zaterdag zakendoen, anders zou hij doorschakelen naar Graham Potter. Dat is dus niet langer nodig.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Kan niet wachten tot alle kenners van het Tsjechische en Deense voetbal op dit forum nu gaan melden dat Priske zonder deze assistent helemaal niks gaat bereiken, omdat deze assistent eigenlijk het tactisch/technisch brein achter Priske’s staf is en de spelers eigenlijk alleen naar hem luisteren.

8 juni 2024 om 15:01

Nemen ze toch die control Griek van van t Schip op in de staf

8 juni 2024 om 15:05

Nou ja, een belangrijk detail; deze Lars Friis is een look-a-like van Jan Roos. Dat had ik niet willen missen in de Eredivisie.

8 juni 2024 om 15:52

Kijk, dit zijn nou de insights waarvoor ik dit forum bezoek.

8 juni 2024 om 16:01

@tvl11

Niets weerhoudt ons ervan om Jan Roos gewoon aan te stellen als assistent.
Nu Pusic weg is, kunnen we wel weer wat reuring gebruiken op de bank.

8 juni 2024 om 18:09

Als Jan Roos bij Feyenoord komt werken eet ik uhm, De Kuip op.

8 juni 2024 om 18:59

Dat gaat niet meer, want die heeft Roos dan zelf al opgegeten.

8 juni 2024 om 21:35

Jan Roos als assistent-trainer bij Feyenoord? Leeeuuuuuk.

Spijtig voor Priske dat hij zijn assistent niet kan meenemen. Ik kan me goed voorstellen dat vertrouwen in je staf belangrijk is.

8 juni 2024 om 15:28

Ik begreep dat Maduro de tactische lijnen gaat uitzetten. Priske zou meer de 'peoplemanager' zijn.

8 juni 2024 om 15:31

Priske gaat zonder deze assistent helemaal niets bereiken.

8 juni 2024 om 16:25

Ik hoorde van Driessen dat dit het tactisch wonder achter Priske is.

8 juni 2024 om 16:45

Zonder deze assistent gaat Priske niets bereiken, want deze assistent is eigenlijk het tactisch/technisch brein achter Priske’s staf is en de spelers eigenlijk alleen naar hem luisteren. ;-)

Te Kloese heeft een deadline gegeven en zou anders doorschakelen naar Potter…. Wat een grap!

Ik ben benieuwd wat de twee onbekende trainers teweeg gaan brengen. Ze hebben een totaal andere erfenis, dus ook interessant om te zien hoe dat uit gaat pakken.

8 juni 2024 om 15:21

Zo raar is dat toch niet? Als club zijnde kan je niet tot augustus blijven door onderhandelen. Als Feyenoord niet meer dan X wilt betalen kan je prima een deadline meegeven.

8 juni 2024 om 19:01

Tot augustus niet nee, maar het is begin juni, de meeste spelers moeten nog op vakantie. Om dan al een keiharde deadline te stellen is wat vroeg, zeker nu je juist de tijd hebt omdat de voorbereiding nog lang niet is begonnen.

8 juni 2024 om 15:23

Wat is de grap dan? Ik snap hem niet

Lijkt me ideaal. Hoe minder entourage hoe beter. Kan je als club zelf meer grip houden op de staf.

Zal iets langer nodig hebben dan, maar geef hem even de tijd. Nieuwe trainers zullen zowel in Rotterdam als Amsterdam even aanpassing nodig hebbben en tuurlijk is dat wat makkelijker als je je eigen mensen hebt om bepaalde zaken in te slijpen, maar deze man kan echt wel wat en kan nu zijn nieuwe assistenten alvast gaan inwerken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren