Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje

Laatste update:

Georgië is zondagavond zeer verrassend op voorsprong gekomen tegen Spanje. De Spanjaarden hadden veel overwicht op het veld, maar in de achttiende speelminuut waren het de Georgiërs die op 0-1 kwamen.

Na een razendsnelle omschakeling belandde de bal op de rechterflank bij Otar Kakabadze, die een strakke voorzet in de doelmond voor keeper Unai Simón bezorgde. Van dichtbij tikte Robin Le Normand op onfortuinlijke wijze in eigen goal: 0-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Bizar, 1e keer dat ze überhaupt op de helft van Spanje zijn. Maakt de wedstrijd helaas niet leuker, al zie ik het nog wel goedkomen voor Spanje.

30 juni 2024 om 21:35
0

Hoe kom je erbij, maakt de wedstrijd duidelijk leuker.

30 juni 2024 om 21:36
0

Maakt de wedstrijd toch juist wel leuker

"Absolute sensatie" is wat overdreven, maar die ene kans die ze kregen hebben ze benut.
Zullen ze niet volhouden maar het is wel even leuk voor ze.

30 juni 2024 om 21:33
0

De ploeg die vrijwel iedereen op 0 punten voorspelde staat in de achtste finale voor tegen de topfavoriet. Wat is volgens jou een sensatie?

30 juni 2024 om 21:50
0

Ze staan niet meer voor, maar als je de wedstrijd keek was dit niet echt een sensatie maar gewoon mazzel.

30 juni 2024 om 21:57
0

Griekenland in 2004 was ook mazzel, maar volgens jouw logica dus geen sensatie

30 juni 2024 om 21:59
0

Jij hebt duidelijk geen pot van ze gezien. Drie prima potten gespeeld en onterecht verloren van Turkije. Ook vandaag weer gevaarlijk in de counter. Deels mazzel maar ook gewoon een goed plan...

Wat een afgunst weer....
Maakt de wedstrijd zeker wel leuker, wat extra stress voor de Spanjaarden en extra motivatie voor de Georgiers, prima toch? Nee, een vroege Spaanse 1-0 was zeker goed geweest voor de wedstrijd...

30 juni 2024 om 21:35
0

Waar is de afgunst?

30 juni 2024 om 21:37
0

Ik heb het idee dat de betekenis van het woord afgunst niet bij iedereen bekend is.

Het EK van de eigen doelpunten. De 0-1 heeft Georgië vleugels gegeven.

Uhhh geen buitenspel? Precies hetzelfde als Nederland tegen Frankrijk, maar hier keuren ze hem goed, omdat het Spanje is? Ik vind overigens dat ze beide gewoon (hadden) moeten tellen hoor!

30 juni 2024 om 21:51
0

Zit wel een verschil in afstand tot de keeper met dit doelpunt en die van Xavi. Laten we geen calimero gedrag gaan vertonen alsjeblieft.

30 juni 2024 om 22:08
0

Misschien moet je de beelden even terugkijken van achter het doel, die ook net op voetbalzone zijn gezet. Hij staat vol in de baan van het schot en zicht van de keeper, op moment van schieten.

30 juni 2024 om 21:57
0

Morata zou alleen het zicht blokkeren, Dumfries blokkeerde de keeper in zijn mogelijkheid om te duiken. Lijkt mij een duidelijk verschil

Wat is de nos toch een kutzender geworden. Reclame, reclame en nog eens reclame. Jan Mulder vraagt zich terecht af of de Spaanse goal wel mag tellen. Maar daar gaan we het niet over hebben want we moeten naar de reclame. Bah!!

Robin Le Normand? Wie? Dat is een Spaans international? Waar speelt ie? Nog nooit van gehoord.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren