Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München heeft 45 miljoen over voor topkandidaat op het middenveld

Laatste update:

Bayern München ziet in João Palhinha de topkandidaat voor de positie van verdedigende middenvelder. Dit onthult journalist Florian Plettenberg vrijdag namens het Duitse Sky Sport. Bayern is bereid om tussen de 40 en 45 miljoen euro te betalen voor de middenvelder van Fulham.

Volgens Plettenberg zijn Bayern en de 28-jarige controleur uit Portugal vorig jaar al tot een mondeling akkoord gekomen. Het is nu aan de clubs om de miljoenentransfer definitief rond te maken. Palhinha wil in ieder geval dolgraag de stap naar der Rekordmeister maken.

Fulham en Bayern zijn in gesprek over de transfer van Palhinha, die medio 2022 arriveerde in West-Londen en nog vier seizoenen vastligt bij the Cottagers. Fulham heeft tevens de eenzijdige optie om de meerjarige verbintenis met een seizoen te verlengen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bayern heeft een vierjarig contract klaarliggen voor Palhinha, in 79 wedstrijden goed voor 8 doelpunten en een assist voor Fulham. De middenvelder scoorde afgelopen seizoen in de slotfase van het uitduel met Arsenal (2-2), waardoor de ploeg van manager Marco Silva verrassend een punt pakte.

Lange adem


Bayern leek Palhinha vorig jaar al binnen te hebben. De Portugees vloog al naar München, doorstond de medische keuring en rondde alle mediaverplichtingen af, maar Bayern wist de middenvelder niet voor de Duitse transferdeadline in te schrijven. Hierdoor ging de transfer van 65 miljoen euro niet door.

Fulham wilde Palhinha namelijk niet kwijtraken zonder dat het een vervanger wist te strikken. De Londenaren trachtten op het allerlaatste moment nog Scott McTominay weg te plukken bij Manchester United, maar dat bleek tevergeefs.

De nummer drie in de Bundesliga van afgelopen seizoen gaf niet op in de strijd om Palhinha. In januari weigerde Bayern echter om 60 miljoen euro voor de international van Portugal neer te leggen. Bijna een halfjaar later zijn de kaarten een stuk gunstiger geschud voor de Duitse grootmacht.

Mocht Palhinha tekenen in München, dan wordt hij de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. In februari werd 13 miljoen euro neergelegd voor de van Granada afkomstige linksbuiten Bryan Zaragoza. Voor rechtsbuiten Nestory Irankunda (Adelaide United) werd door Bayern 3,4 miljoen euro betaald.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Defensief echt een klasbak. Kan mooi als 6 spelen bij Bayern met een creatieve controleur ernaast. Ik ben benieuwd wat dit voor de rol van Goretzka betekent. Ik zou ze niet als double pivot naast elkaar zetten

7 juni 2024 om 19:07

Volgens dezelfde journalist mogen de volgende spelers vertrekken bij een goed bod: Kingsley Coman, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Joshua Kimmich en Noussair Mazraoui. Dus zou als ik Goretzka was gaan voor een nieuw avontuur. Zou hem wel bij Chelsea willen zien. Hebben al sinds Matic weg is geen middenvelder die fysiek een beest is.

8 juni 2024 om 02:13

En je vergeet de ligt . Die staat ook op dat lijstje van dezelfde journalist. Mag net als die jongens vertrekken. Bayern houd een uitverkoop deze zomer. Palhina verder een hele goede speler. Denk alleen niet dat 40 genoeg zal zijn aangezien er meerdere clubs wel interesse hebben .

Kompany maakt van Bayern een subtopper.
Let maar op

7 juni 2024 om 21:19

Opletten ga ik zeker doen. Heb je overigens ook nog argumenten om die bizarre claim te onderbouwen?

7 juni 2024 om 22:49

Hij is een Belg. Dat lijkt voor een klein aantal lui hier op VZ genoeg argument.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren