Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Kompany wil Slot beroven van belangrijke kracht

Laatste update:

AC Milan heeft verregaande interesse in Diogo Leite. De vraagprijs voor de linksbenige centrale verdediger van 1. FC Union Berlin bedraagt achttien miljoen euro. (Gianluca Di Marzio)

Juventus heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Mason Greenwood. De volgende stap is een akkoord met Manchester United, dat vijftig miljoen euro wil voor de in opspraak geraakte aanvaller. (Gianluca Di Marzio)

Andriy Lunin heeft een nieuw contractvoorstel in beraad van Real Madrid. De Oekraïense doelman kan zijn tot 2025 lopende contract verlengen tot medio 2029. (Miguel Ángel Díaz)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Benjamin Sesko heeft besloten om bij RB Leipzig te blijven. De Sloveense spits kan verbeterde voorwaarden tegemoet zien, vergelijkbaar met Erling Braut Haaland bij Borussia Dortmund destijds. (Fabrizio Romano)

Vincent Kompany wil Joe Gomez naar Bayern München halen. De centrale verdediger van Liverpool, EK-ganger bovendien, wordt gezien als belangrijk onderdeel van de wederopbouw van der Rekordmeister. (The Mirror)

De overgang van Douglas Luiz van Aston Villa naar Juventus is zo goed als rond. De Engelse club ontvangt zo'n twintig miljoen euro plus Samuel Iling-Junior en Weston McKennie. (Gianluca Di Marzio)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht Joe Gomez vertrekken zie ik Geertruida naar Liverpool gaan. Kunnen beide centrale verdediger en back staan en ik vind Geertruida niet aanzienlijk minder dan Gomez.

12 juni 2024 om 17:12

Ik hoop het toch echt niet. Gomez is kwalitatief een erg goede speler en een manusje van alles achterin. Dat heeft die dit seizoen wel laten zien en heeft nog een leuke voorzet in huis. Daarbij zeurt die volgens mij niet als die een keer op de bank zit. Dus de ideale speler voor de breedte en die vind je tegenwoordig niet zomaar meer. Mocht die wel gaan, zou ik 60/70 miljoen geen gekke prijs vinden, als je ziet waarvoor andere spelers tegenwoordig verkocht worden.

13 juni 2024 om 09:01

Sorry, maar een Geertruida is echt niet veel minder dan Gomez hoor. 60/70 miljoen? Ook alleen omdat die Engels is. Anders had die dezelfde marktwaarde als Geertruida gehad.

13 juni 2024 om 00:37

Waarom zou Liverpool geïnteresseerd zijn in een Eredivisie speler die een goed seizoen heeft gedraaid? Edwards mikt hoger dan een Geertruida, hij scout simpelweg geen Eredivisie spelers.

Zou voor slot niet eens slecht uitkomen denk ik, want dan kan hij het verantwoorden om een vervanger te halen die zowel rechts centraal als rechtsback zou kunnen spelen. En wie zou hij daarvoor in gedachten hebben..

12 juni 2024 om 09:43

Rensch?

12 juni 2024 om 12:00

Die is totaal nog niet klaar voor de volgende stap in zijn carriere.
Denk dat het Geertruida daarentegen een hele goede versterking zou zijn.

12 juni 2024 om 09:44

Rensch?

12 juni 2024 om 10:00

Laten we het hopen,want dan gaat Geertruida in elk geval nog wel een mooi bedrag opleveren

12 juni 2024 om 16:57

Slot zou er wel verstandig aan doen om niet gelijk ‘eigen’ spelers te gaan halen. Liverpool is wel echt andere koek dan Feyenoord.

13 juni 2024 om 00:38

Gelukkig gaat Slot ook niet over de aankopen, totaal niet zelfs.

12 juni 2024 om 16:47

Ik hoop zo dat Slot niet dezelfde fout maakt als Ten Hag door allenaal eredivisie spelers te halen.

Juve doet er ook wel echt alles aan om de meest gehate club van Italië te blijven. En dan ook nog eens 50 miljoen voor zo'n figuur betalen.

12 juni 2024 om 09:50

Denk dat weinig mensen buiten engeland het wat uitmaakt. Als hij er nog een berg scoort denkt niemand eraan.

12 juni 2024 om 11:03

Juve gaat natuurlijk never nooit 50mln betalen voor Greenwood.

12 juni 2024 om 14:35

Dat ligt er een beetje aan hoe serieus Atletico wordt. Als Juve de enige is gaan ze dat inderdaad nooit betalen natuurlijk omdat zij ook al weten dat United van hem af moet, maar als twee clubs tegen elkaar op gaan bieden zullen ze wel mee moeten als ze hem echt graag willen hebben.

Overigens haal je die 50 miljoen er wel weer uit, daar ben ik van overtuigd. Greenwood was een talent van de categorie Phil Foden en dat is nu één van de meest waardevolle en afgelopen seizoen beste spelers ter wereld. Greenwood heeft 2 (?) jaar niet gespeeld en laat dit meteen weer seizoen op het hoogste niveau in Spanje, dan ben je echt wel een hele speciale voetballer hoor.

Ergens is het ook niet zo raar, hij heeft alles wat een aanvaller moet hebben: hard en zuiver schot, technisch ver bovengemiddeld voor een spits, bijna perfect tweebenig en is fysiek best redelijk. Daarnaast kan hij ook nog eens op beide buitenposities uit de voeten. Greenwood was ook één van de weinige spelers bij United de afgelopen jaren waarvan ik dacht dat hij als jeugdspeler de wereldtop kon halen; dat was een veel groter talent (zijn hele jeugd al) dan een Rashford, Lingard of Garnacho toen ze doorbraken. Het enige talent waarvan ik dat vergelijkbaar vind is Kobbie Mainoo, die stond in de jeugd te boek als talent van soortgelijke proporties en daar denk ik nu ook van dat die de wereldtop haalt.

Natuurlijk gaat elke club die met hem in zee gaat niet die Greenwood zien en die twee jaar niet spelen helpt ook niet, maar ik snap best dat ze een behoorlijk risico durven nemen met hem als je alle morele afwegingen buiten beschouwing laat.

Gomez naar Bayern zou ik gek vinden. Speelt vrij veel momenteel bij Liverpool en gaat mee naar het Ek.

Verder is hij Engels en vertrekken die niet snel uit de BPL wegens de HG status.

Verder zou ik hem ook niet als Bayern zijnde willen aantrekken.

De Ligt - Kim is een prima duo. Je moet vooral eens goede backs halen. Kimmich terug naar het middenveld en een goede RB halen of Mazraoui een structurele kans geven.
Op links Maatsen halen i.p.v. Davies.

Mazraoui/aankoop - De Ligt - Kim Min Jae - Maatsen.

Guerreiro als back-up en dan Upamecano nog als back-up. Moeten ze alleen nog een CV halen. Al hebben ze Dier ook nog.

Overigens waanzin dat United 50 (!) miljoen voor Greenwood wil. Leuke speler en deed het okã©. Daarna in Spanje gewoon prima gedraaid, maar het is toch met zijn verleden geen speler waar je 50 (!) miljoen voor neerlegt? Vind het echt waanzinnig als Juve dat doet.

Bieden nu ook al 2 spelers en 20 miljoen voor Douglas Luiz. Al vind ik dat wel een prima aankoop, maar denk ik dat ze wel nog spijt krijgen van het vertrek van Iling Junior. Engels en talentvolle speler op de flank.

12 juni 2024 om 09:44

Maatsen halen? Dat is behoorlijk afhankelijk van Dortmund denk ik. Die hebben een koopoptie op hem.

12 juni 2024 om 12:57

Maatsen is zeer gewenst door Kompany. Daarnaast moet BvB hem maar eerst zien te kunnen betalen. Ze willen ook Sancho halen en die kost 40 (!) miljoen.

12 juni 2024 om 13:02

Een club als BVB kan toch wel 35mil en 40mil ophoesten. Kijk alleen de afgelopen jaren wat ze verkocht hebben.

12 juni 2024 om 14:26

Hun recordaanwinst is anders nog steeds Ousmané Dembélé voor 35 miljoen inclusief bonussen en dat stamt al uit 2016. Zo zeker zou ik er dus niet van zijn dat ze zulke dikke transfersommen neer kunnen leggen, ze halen ook altijd veel spelers tegelijk en dan kun je geen hele dure aankopen doen.

12 juni 2024 om 16:21

Ik heb geen idee hoe hun financiën eruit zien dus ik speculeer. Dat ze nooit meer dan 35 miljoen betaald hebben kan ook een kwestie van willen zijn in plaats van kunnen.

12 juni 2024 om 10:52

Iling vaak bezig gezien als Juve supporter, is een ok speler. Douglas Luiz behoort tot de beste middenvelders van de Premier League. Samen met Mckennie heeft Iling maar 1j contract nog bij Juve dus prima gehandeld van ons. Mason Greenwood mag direct komen, ongeacht zijn verleden, waar hij tevens voor is vrijgesproken en terug samen is met diezelfde vrouw dus...

Dikke strik om Gomez en Geertruida kopen als vervanger.
Die is stuk beter dan Gomez. Qua marktwaarde ligt Gomez hoger (want premier league ervaring) en onderaan de streep heb je dan een betere verdediger terug en houd je zelf geld over.

13 juni 2024 om 00:43

Welnee joh, Liverpool heeft hele andere verdedigers op het oog. Jongens die het hebben laten zien in de top 4 competities. Edwards heeft nog nooit een Eredivisie speler gehaald, waarom nu dan wel? Komt bij dat Geertruida ook niet per se uitzonderlijk goed presteerde in Europa bijvoorbeeld, juist dat had het Eredivisie aspect kunnen compenseren

Wederopbouw met Gomez. Eerder teloorgang met Kompany als verantwoordelijke.
Kan nog steeds niet geloven dat ze die man binnen hebben gehaald bij Bayern.
Word plekje nummer 3-4 dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren