Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech

Laatste update:

FC Twente gaat zich mengen in de strijd om Couhaib Driouech, zo weet Voetbal International te melden. De Tukkers ondervinden wel hevige concurrentie, daar de interesse van PSV ook nog steeds van kracht is.

Driouech heeft zich bij Excelsior dit seizoen ontpopt tot een van de smaakmakers van de Eredivisie. Het kwam de buitenspeler al op interesse te staan van PSV en Feyenoord. De Rotterdammers lijken met Anis Hadj-Moussa inmiddels voorzien.

PSV is wel nog altijd geïnteresseerd, zo meldde het Eindhovens Dagblad zondag. De kersverse landskampioen wil de transfer van de aanvaller 'snel afronden', maar bereikte nog geen akkoord.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

FC Twente ruikt daarom zijn kans en wil zich ook gaan mengen in de strijd om Driouech. Het voetbalweekblad benadrukt wel dat het 'een flinke uitdaging' gaat worden voor de nummer drie van het afgelopen seizoen.

FC Twente wist zich afgelopen week al te versterken met Sayf Ltaief, die eveneens op de flanken uit de voeten kan. De 24-jarige Tunesiër komt over van FC Basel en speelde afgelopen anderhalf seizoen op huurbasis voor FC Winterthur.

PSV wil naar verluidt niet meer dan een bedrag tussen de 1,5 en 2 miljoen euro betalen om de komst van Driouech te realiseren, zo meldde Rik Elfrink onlangs. Dat is een bedrag dat fors lager ligt dan in januari, toen PSV een bod van zo'n 4 miljoen euro had neergelegd in Kralingen.

Wat Twente over heeft voor de komst van Driouech is niet bekend. De buitenspeler was dit seizoen bij twaalf doelpunten direct betrokken (zes goals, zes assists). In totaal staat de teller op veertien goals en veertien assists in dienst van de Kralingers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Waar zie jij Couhaib Driouech het liefst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hem wel bij Twente willen zien. Zou als Driouch zijnde PSV laten gaan daar er veel meer concurrentie is.

21 mei 2024 om 21:08

Bij Twente gaat hij meer minuten krijgen.Ik denk dat het verstandig is om daar zijn ontwikkeling te doen. En dan een stap naar psv doen. Ook al kost dat wel meer geld dan .Maar dan is hij gelijk klaar voor psv

21 mei 2024 om 22:35

Aan de andere kant is hij dan niet/nauwelijks meer betaalbaar voor psv, na een goed seizoen Twente.

De interesse van twente in driouech gaat al naar vorig jaar. Hebben ook al meerdere keren met de zaakwaarnemer gezeten van hem. Hij was ook van plan om deze zomer naar twente te gaan. Maar toen meldde zich psv, waar hijzelf ook wel interesse in had. Ben benieuwd waar hij uiteindelijk belandt.

Denk dat Twente wel kans maakt opzich.

Is in principe toch iets makkelijker om in de basis te komen.

PSV heeft ook altijd nog Noa Lang rondlopen, al moet die wel zien fit te worden en blijven

21 mei 2024 om 19:23

Dan heeft hij het voordeel dat Lang constant geblesseerd is, Lozano helemaal niks laat zien en Bakayoko waarschijnlijk vertrekt. Ik denk dat er voor Driouech ook bij PSV echt wel kansen liggen.

21 mei 2024 om 19:30

Daar heb je wel een punt. Lozano die waarschijnlijk ook nog eens vertrekt naar de US in de winter dacht ik? Al was dat nog niet zeker

Fc Twente vind ik persoonlijk mooier

21 mei 2024 om 23:05

PSV vind ik persoonlijk mooier.

Lekker naar Twente gaan en daar volop spelen en uitgroeien tot belangrijke kracht. Een prachtige club om voor te spelen. Daar word de Eredivisie ook alleen maar sterker van. En PSV? Die zie ik liever circa 7mil overmaken naar Heerenveen voor Sahraoui.

21 mei 2024 om 19:19

Broodje aap verhaal lijkt me. Fc twente kan een dergelijke transfersom niet betalen, hoe graag ik hem ook zou willen zien komen.

21 mei 2024 om 19:37

Hij kost minder dan Ugalde en daarnaast ben je verzekerd van Europees voetbal volgend jaar. Waarom zou Twente dat niet kunnen ophoesten?

21 mei 2024 om 19:50

Omdat streuer heeft aangegeven dat twente geen transfersommen van ca 4mio kan betalen. Dat psv nu 2mio bied betekend niet dat dit ook de transfersom wordt

21 mei 2024 om 20:59

In de winterstop was het 2.5m, zal niet veel meer worden. Mario Been heeft al bevestigd dat die 4m een broodje aap verhaal was. Salaris zal ook geen struikelblok vormen lijkt me voor een speler van Excelsior

Denk dat Twente best een mooi verhaal heeft voor hem. Gegarandeerd Europees, misschien zelfs CL, basisplek, goed salaris. Het enige nadeel is als je het goed doet a la Cerny je meteen onbetaalbaar bent voor de NL top en dus best een grote stap meteen moet maken daarna.

Wat loopt Ajax hier weer verschrikkelijk te slapen zeg

21 mei 2024 om 20:18

tja ligt eraan natuurlijk. Als bergwijn blijft dan is driouech overbodig... wat je ook van bergwijn vindt, daar gaan ze geen concurrent voor halen met Godts nog daarachter (en forbs).
Als 2 van die 3 zouden worden verkocht, ja dan is driouech een optie.

Lekker naar Twente gaan man. Bij psv gaat ie voornamelijk op de bank zitten. Bij twente jezelf lekker doorontwikkelen,met minder druk, wat je in deze fase van je carierre absoluut nodig hebt. En jezelf uitdagen op een hoger niveau als excelsior. Twente is naar mijn mening de perfecte club voor deze jonge,talentvolle speler.

Ik zag hem afgelopen weekend live spelen in de Kuip. Er ging echt veel dreiging van hem uit. Als ik feyenoord was zou ik hem halen als vervanger vokr Jahanbaks

21 mei 2024 om 22:25

Die hebben hadj moussa al gehaald he

Ik wacht al zo lang op dit bericht! Eindelijk! Zou echt een hele goede transfer zijn voor beide partijen

De miljoenen stromen binnen bij PSV door de verwachte verkoop van spelers en deelname Champions league maar dan toch een kleine club als Excelsior willen afschepen door veel minder te willen betalen voor een speler die je graag wilt hebben.

21 mei 2024 om 22:59

Dan hadden ze afgelopen winter het niet moeten laten klappen...dan hadden ze ruim het dubbele gehad.

22 mei 2024 om 08:22

haha, ja omdat bij psv de miljoenen binnenstromen, moeten ze maar meer betalen voor spelers dan dat ze waard zijn . Hoop dat mijn baas hetzelfde denkt!

Ja altijd lastig.
PSV de betere club en toch kansen in de CL, speelt om de prijzen en zal toch een hoger salaris krijgen. Bij Twente aan de andere kant, ben je meer verzekerd van speeltijd en speel je ook Europees.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren