Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV biedt te weinig voor Couhaib Driouech en ziet concurrentie toenemen

Laatste update:

PSV lijkt haast te moeten maken met Couhaib Driouech. De Eindhovenaren hebben bij Excelsior een eerste bod van twee miljoen euro neergelegd voor de vleugelaanvaller, maar de degradant uit Rotterdam hoopt op een hoger bedrag. Ondertussen lijkt Driouech ook in beeld te zijn bij Red Bull Salzburg.

Driouech ligt tot medio 2025 vast bij Excelsior, dat hem daardoor deze zomer moet verkopen. Zo voorkomen de Kralingers dat de rappe buitenspeler volgend jaar gratis vertrekt. PSV heeft goede hoop op een deal, maar de benodigde handtekeningen zijn nog niet gezet.

Volgens het Eindhovens Dagblad is Red Bull Salzburg, waar Pepijn Lijnders sinds enige weken hoofdtrainer is, ook in de markt voor Driouech. Het is echter nog niet bekend of de grootmacht uit Oostenrijk een eerste bod op de sterspeler van Excelsior overweegt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Andere niet nader genoemde clubs uit het buitenland lijken Driouech eveneens op de voet te volgen. Voor Excelsior reden om van PSV een groter bedrag te verlangen dan de twee miljoen die aanvankelijk is geboden.

Tekengeld


De bal ligt nu bij Driouech, zo oordeelt clubwatcher Rik Elfrink. Als de vleugelaanvaller een deel van de transfersom incasseert, dan is het voor hem van belang dat Excelsior een fors bedrag ontvangt.

PSV kan andere clubs aftroeven door Driouech een riant bedrag aan tekengeld in het vooruitzicht te stellen. Er is bij technisch directeur Earnest Stewart goede hoop dat de voormalig jeugdinternational van Marokko naar het Philips Stadion komt, maar er moet dan wel snel worden gehandeld.

Dat Driouech Excelsior gaat verlaten, lijkt vast te staan. De Rotterdammers moeten zeker financieel een pas op de plaats maken na de degradatie uit de Eredivisie. Excelsior won zondag in de Keuken Kampioen Play-Offs met 4-1 van NAC Breda, maar dat was onvoldoende om de 6-2 nederlaag van vijf dagen eerder weg te poetsen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja.. logisch van Excelsior bij meer interesse. Wel een risico, want nog maar jaar contract, al is een vertrek wel 100% lijkt me. In de kkd heeft hij niets te zoeken.
Prima seizoen gedraaid, vs NAC ook erg dreigend als hij de bal kreeg, echter nog niet helemaal 100 % fit wat ik begreep.
Al denk ik niet dat hij bij PSV basis gaat spelen, dat niveau heeft hij 'nog' niet vind ik.

6 juni 2024 om 01:55

Eerlijk gezegd heb je er totaal geen kijk op. Hoe hij met de tegenslag is omgegaan bij excelsior duidt aan dat hij op en top professioneel is. Hij is in alles basismateriaal, ik zie hem ook Bakayoko wel uit de basis spelen of 1 op 1 vervangen. Het is niet gods bevel dat hij persee linksbuiten moet spelen. De uitblinkers van excelsior passen zich moeiteloos aan in de top.

6 juni 2024 om 05:36

Eerlijk gezegd heb je kennelijk moeite met lezen. Hij stelt namelijk dat Driouech te goed is voor de KKD. Dat laatste zinnetje is overigens wel heel kort door de bocht. Doorgaans hebben spelers van Excelsior het al lastig om de bank te halen bij PSV, al zal Driouech wel enigszins aanhaken. Of het genoeg is voor een vaste basisplaats, dat betwijfel ik.

6 juni 2024 om 09:22

Ik denk eerder dat jij moeite hebt met lezen. Ik zei de UITBLINKERS van Excelsior passen zich moeiteloos aan in de top. Wie waren de UITBLINKERS bij Excelsior? Schouten misschien? Of een Wieffer? Ze zijn haast onvervangbaar in de basis en dan kom jij aan met je “de bank niet kunnen halen” en “aanhaken”. Zoals ik zei Het is niet gods bevel dat hij persee linksbuiten moet spelen, hij kan ook makkelijk op een andere positie spelen. Hij zou zelfs een Dest doen vergeten vind hem verdedigend zelfs veel beter als hem.

6 juni 2024 om 09:32

Haha, denk dat jij er geen kijk op hebt.

Als je denkt dat hij Bakayoko uit de basis gaat spelen, aangezien Bakayoko rechtsbuiten speelt en Driouech toch echt de voorkeur voor linksbuiten heeft en daar ook zijn beste wedstrijden heeft gespeeld.
Dan ook nog zeggen dat hij Dest zal doen vergeten omdat hij verdedigend veel beter is, doet mijn vermoeden van een troll reactie bevestigen.

Daarnaast is realisme ook ver te zoeken, als je op en top professional bent dat wil nog niet zeggen dat je basis komt te staan bij PSV.

Leuk dat je loopt te trollen, maar kom dan wel met echt goede argumenten graag.

Ik vind het een uitstekende speler, maar het verschil degradatiekandidaat en absolute top Nederland is wel groot, de intensiteit, de ruimtes zijn kleiner etc. Op termijn kan hij nog veel groeien, maar op dit moment zie ik hem geen basisplaats veroveren. En eerlijk is eerlijk, voor ongeveer 3 miljloen is het ook een aankoop voor de langere termijn en voor de breedte.

Aangezien hij als vervanger van Vertessen wordt gehaald. En Vertessen was ook geen basiskracht.
Ik quote:
"PSV wilde alleen Couhaib Driouech als vervanger voor vertrokken Yorbe Vertessen: 'Het was hij of niemand'"

6 juni 2024 om 10:33

Man man man, zowel Bakayoko uit de basis spelen als 1 op 1 vervangen, als Dest doen vergeten. Welke multifunctionele demi-god hebben we het hier over? Driouech? Zien we dezelfde speler?

6 juni 2024 om 12:59

Ik zag hem over een bal maaien in de laatste minuten tegen NAC van een 4de klasser niveau. De bal viel letterlijk verticaal naar beneden en was 3min onderweg, alsnog mist die hem als een kleuter en dan ga je hem vergelijken met een Bakayoko waar de top achterna zit....

6 juni 2024 om 15:56

Ik voel me op VZ vaak zo:
Je kan geen strontvlieg wijs maken waarom honing lekkerder is.

6 juni 2024 om 04:49

Waarom hebben clubs als Utrecht, AZ en Twente eigenlijk geen interesse? De 2-3 miljoen waar het nu over gaat kunnen zij ook prima betalen.

6 juni 2024 om 05:38

Als clubs als PSV en Salzburg zich ermee gaan bemoeien, wordt het lastig. Je zit niet alleen met een transfersom, maar ook met tekengeld en salaris. Bovendien hebben wij Vlap

6 juni 2024 om 08:27

@Sirius - Wat is inmiddels eigenlijk de stand van bij Twente met de schulden? Ze konden ook 4 miljoen voor Ugalde betalen toch? Europees voetbal zal ze financieel ook wel een boost geven.

6 juni 2024 om 09:39

Volgens het financial rating system van de KNVB is Twente met de maximale score van 40 punten het meest gezond van de competitie. Er wordt winst gemaakt, stadion en catering is in eigen beheer, de uitgaven zijn op orde, en er worden geen gekke dingen gedaan. Tot voor kort had Twente de verplichting om een x percentage van de transferinkomsten direct te gebruiken voor aflossing van de schulden, maar gezien het gezonde beleid (en het sneller aflossen dan vooraf verwacht) is deze afspraak vervallen.
Ugalde kon komen o.a. door de verkoop van Zerrouki, Cerny en Misidjan. Er is vorig jaar goed gecasht, en ook dit jaar gaat het mede dankzij de verkoop van Ugalde financieel voor de wind. Ook het europese voetbal (incl alle bijkomende inkomsten omdat stadion en catering in eigen beheer) levert een leuke duit op. Daar kan je op hopen, maar staan niet op de meerjarenbegroting dus allemaal extra.

6 juni 2024 om 09:41

az en twente misschien wel, voor utrecht is 2 miljoen al een hoop geld, wat niet zo makkelijk wordt uitgegeven aan een speler. en an zal er ook nog een aspect salaris bij zitten, bij een utrecht of twente zal hij bij lange na niet zo veel gaan verdienen als wat een psv of een buitenlandse club kan bieden.

Salzburg biedt met Red Bull erachter wel altijd een interessant pad qua carrière ontwikkeling. Maar kan me niet voorstellen dat die PSV overbieden, zeker niet zwaar. Geen idee hoe Driouech verder in elkaar zit en of hij al toe is aan een stap naar het buitenland. Red Bull heeft nog wel wat te bieden, maar Oostenrijk heeft een C competitie. Als die andere buitenlandse clubs in zulke competities spelen geloof ik het wel met hun interesse.

2 miljoen.

6 juni 2024 om 15:17

Oostenrijk heeft misschien een C competitie, maar de keuze voor hem is dan toch naar een topclub die er Europees goed op staat (stonden tot het afgelopen seizoen jaren boven PSV op de UEFA club ranking) in een C competitie als basis speler, of naar PSV, kampioen van een B competitie als 2e of 3e keus.

Voor 2 miljoen is hij voor heel veel clubs die bovenin een B of C competitie spelen een leuk target. Natuurlijk zit Excelsior in een lastige positie maar kan me heel goed voorstellen dat ze daar niet in deze fase van het transfer window (in de meeste landen is het transfer window formeel nog niet eens open) in mee gaan. In het slechtste geval raken ze hem op 30 augustus voor dat bedrag ook nog kwijt.

Het is natuurlijk het goed recht van PSV om daar niet op te wachten of niet meer te bieden dan 2 miljoen. Maar ik denk oprecht dat PSV voor 2 of 3 miljoen geen gelijkwaardig alternatief gaat vinden.

Als hij niet naar PSV wil gaan dan zou ik Twente ten alle tijden als het beste alternatief zien. Een gegarandeerde basisplaats, snel uit kunnen groeien tot een sterkhouder en Twente is verder een prachtige club om voor te spelen. Dat lijkt mij sowieso de beste optie voor Driouech. Maar als hij van een flinke uitdaging houdt en zichzelf op termijn als basisspeler ziet bij PSV snap ik dat ook wel. Alleen zie ik PSV zich veel liever voor Sahraoui melden want dat is wel meteen een directe versterking. Iets duurder maar die zou Lozano vanaf januari waardig kunnen opvolgen.

6 juni 2024 om 00:46

Alleen Twente kan hem niet betalen. Als je nou al ziet wat Excelsior vraagt plus driouech zelf ook nog wat aardig salaris vraagt. Dat gaan ze nooit doen.

6 juni 2024 om 01:27

Kan Twente nog steeds niet circa 3mil uitgeven aan een transfer? Ik dacht dat dat wel zou moeten lukken na de verkoop van jongens als Zerrouki en Ugalde.

6 juni 2024 om 05:39

Het zou vast wel kunnen, maar FC Twente moet meerdere posities versterken en het is de vraag welke spelers nog vertrekken. Dan snap ik wel dat je niet zo vroeg al 3 miljoen euro wil spenderen. Bovendien zit je ook met tekengeld en salaris. Dat ga je als subtopper niet redden als clubs als PSV en Salzburg aankloppen.

6 juni 2024 om 09:53

Twente kan dat wel, maar wil het niet. Ze willen driouech wel hebben, maar niet voor zoveel geld. Dan gaan ze liever verder kijken. Driouech is een speler die het tot nu toe alleen maar bij Excelsior heeft laten zien. Ik betwijfel dat hij fysiek wel de stap kan maken. Is toch wel regelmatig geblesseerd en als hij 2 keer in de week moet spelen. Dat vraagt wel iets meer.

6 juni 2024 om 07:09

Die basisplaats in niet zeker, aangezien Twente met Ltjaief al een andere vleugelspeler heeft aangetrokken.

PSV zou voor Sahraoui moeten gaan. Die kost wel 8 miljoen, maar die heeft wel wat speciaals.

Er zullen vast nog meer clubs komen de komende weken
Red bull , Antwerpen , psv , Lille en Twente op dit moment. Dit is een ruwe diamant. Hij speelt straks ook op de olympische spelen. Doet hij het daar goed dan zullen er nog meer clubs volgen. Hoop voor psv dat ze het snel rond krijgen al is het project redbull ook niet verkeerd. Ben benieuwd wat hij zelf wil

Ik zou zeker luisteren naar een Salzburg, en andere clubs. PSV is een mooie stap en zeker met het waarschijnlijke vertrek van Bakayoko en Lozano vergroten je kansen, maar belangrijk voor hem om elke week te spelen. Leuke voetballer, dat zeker.

Achter Noa Lang op de bank zitten, fijn man,

en bij red bull moet ik het ook nog maar zien, kom lekker bij Fc Twente spelen, elke thuiswedstrijd voor 30000 fanatieke tukkers, basisplaats bijna gegarandeerd, ik wist het wel

6 juni 2024 om 05:42

Tja, zo denkt zo'n jongen niet. PSV is een grote stap en die wil je vanaf Excelsior maar wat graag maken. Zowel sportief als financieel. Ik denk dat FC Twente verder moet zoeken. Ik vraag me ook af of hij al met al betaalbaar is.

Leuke speler. Maar ik zou als PSV zijnde maar tot een miljoentje of 3 gaan. Dat krijg je er uiteindelijk ook makkelijk weer voor, mocht hij niet aanhaken, lijkt mij.

Excelsior kan ook niet blijven weigeren hé. Zijn ook maar gedegradeerd.

Het verbaast me eigenlijk wel dat feyenoord geen interesse in hem heeft. Vleugels zijn toch vrij zwak, en zeker als minteh ook nog weg gaat.

Red Bull kan ook ineens een hele interessante keuze zijn. De competitie is misschien niet 100% even sterk als Nederland maar je kan zeker regelmatig leuke potjes spelen in Europa. Het belangrijkste is waar de kans het grootste is om veel minuten te maken. Ik denk dat hij bij beide teams echt wel kan slagen, hij heeft een goede drive, goede actie en vaak ook een goede voorzet (met overzicht) in huis. Ben benieuwd welke keuze hij gaat maken. Helaas is Ajax niet in de race want ook daar kan van toegevoegde waarde zijn.

Ga eens voor een goede speler PSV. Niet van die homo 2miljoen bedragen, maar een goede speler uit een redelijke competitie. Dat kost niet veel, en het is een meerwaarde. En het is beter dan Driouch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren