Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cody Gakpo krijgt een 9 na heldenrol, tweede Oranje-uitblinker ontvangt een 8,5

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft dinsdagavond in de achtste finale met 0-3 gewonnen van Roemenië. Cody Gakpo was andermaal de grote man aan Nederlandse zijde en Donyell Malen zette zijn invalbeurt kracht bij met twee fraaie goals. Hierdoor staat Oranje zaterdagavond in de kwartfinale van het EK. Voetbalzone beoordeelt de basisspelers van Oranje met een rapportcijfer.

Bart Verbruggen: 6,5


In de beginminuten in München moest Bart Verbruggen alert en scherp zijn. De Roemeense storm ging gaandeweg liggen en in het restant van de eerste helft was de doelman voornamelijk toeschouwer. In de slotminuten voor het rustsignaal doken Ianis Hagi en consorten weer voor zijn neus op, zonder dat dat de gelijkmaker opleverde. Na rust gebeurde dat opnieuw, maar ook nu had dat geen desastreuze gevolgen. Verbruggen hield voor de tweede keer dit EK zijn doel schoon.

Denzel Dumfries: 7,5


Denzel Dumfries toonde zijn aanvallende intenties en zorgde na een kwartier spelen voor de eerste hoekschop van Oranje. Na een half uur spelen, toen hij opnieuw de achterlijn opzocht, voorkwam een Roemeens been dat Depay uit zijn voorzet kon scoren bij de tweede paal. Dumfries knokte zich ouderwets leeg op de rechterflank en had een groot aandeel in de kwartfinaleplaats voor het Nederlands elftal in Duitsland.

De weer opgestelde Denzel Dumfries was onvermoeibaar op rechts.

Stefan de Vrij: 7


De door Koeman weer verkozen Stefan de Vrij was na 26 minuten heel dicht bij de 0-2. Helaas voor hem en Oranje verdween zijn kopbal van dichtbij in het zijnet. De Vrij was naast zijn aandeel bij hoekschoppen betrouwbaar en solide in het hart van de Nederlandse defensie, met Van Dijk als zijn kompaan. Roemenië kon steeds minder uitrichten en het feit dat Oranje de 0 hield zal De Vrij deugd doen.

Virgil van Dijk: 6,5


De recentelijk door diverse analisten bekritiseerde Virgil van Dijk maakte voor rust een redelijk betrouwbare indruk, al waren er in de slotfase vlagen van nonchalance. Van Dijk herstelde zich door het mini-offensief van de ploeg van Edward Iordanescu af te slaan. De aanvoerder had pech toen zijn kopbal uit een corner net geen doel trof. Van Dijk en zijn ploeggenoten mogen als beloning uitkijken naar de kwartfinale.

Nathan Aké: 7


Nathan Aké trok na zeven minuten vanaf links goed naar binnen om een aanval van Roemenië in de kiem te smoren. Na de 0-1 voor Nederland voorkwam de linksback andermaal dat de Roemenen gevaarlijk konden worden. Aké is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde aan de linkerkant van de Nederlandse verdediging en speelt normaal gesproken de komende jaren als international. Wel werd hij andermaal afgelost door Micky van de Ven in de slotfase.

Jerdy Schouten: 8,5


De middenvelder van PSV bemoeide zich al snel met de opbouw van Nederland in de openingsminuten in de Allianz Arena. Jerdy Schouten wist met een bekeken passje Simons te bereiken, waarna de bal terechtkwam bij de trefzekere Gakpo. Schouten dook naarmate de eerste helft vorderde ook vaker rond de zestien van de opponent op. Uit de statistieken bleek dat al zijn 21 passes voor rust aankwamen. Met nog ruim twintig minuten op de klok werd de PSV'er afgelost door clubgenoot Joey Veerman

Xavi Simons: 6,5


Xavi Simons viel tegen Oostenrijk al snel in en had tegen de Roemenen een basisplaats. Hij zorgde met een niet al te hard afstandsschot voor het eerste gevaar van Oranje na zes minuten. Na ruim een kwartier tekende Simons voor de assist op Gakpo, die vanaf links naar binnen trok en raak schoot in de korte hoek. Hij schroomde ook niet om op de achterlijn de bal achter zijn standbeen voor het doel te brengen. Kort voor rust had Simons de 0-2 op zijn schoen, maar zijn balcontrole liet hem in de steek. De sterspeler van RB Leipzig was in het tweede bedrijf wat anoniemer.

Tijjani Reijnders: 7


Tijjani Reijnders toonde zich bal- en passvaardig in de eerste helft van het achtstefinaleduel in Zuid-Duitsland. De middenvelder kwam in de slotfase van de eerste helft in scoringspositie, maar wachtte te lang met uithalen, waardoor de kans op 0-2 in rook opging. Uit de statistieken bleek dat Reijnders 29 passes gaf in de eerste helft en geen enkele keer balverlies leed, alwaar een knappe prestatie. De controleur denderde in de 50e minuut de zestien in, maar werd op het nippertje afgestopt.

Steven Bergwijn: 6,5


Steven Bergwijn kreeg verrassend genoeg een basisplaats van Koeman, die Donyell Malen op de bank hield. De aanvaller van Ajax kende net als zijn ploeggenoten een matige openingsfase, maar herstelde zich langzaamaan. Bergwijn trok vanaf rechts regelmatig naar binnen, zodat Dumfries op kon stomen aan de flank. Pierre van Hooijdonk oordeelde halverwege bij de NOS dat Bergwijn prima opereerde als rechtsbuiten. De Ajacied raakte kort voor rust geblesseerd en werd na rust vervangen door Donyell Malen.

Steven Bergwijn mocht het opeens laten zien van Koeman op rechts, al hield hij het slechts 45 minuten vol.

Memphis Depay: 6,5


Memphis Depay zorgde ervoor dat Oranje in de rommelige openingsfase een keer gevaarlijk werd, maar toen hij in kansrijke positie schoot, stond de aanvaller wel buitenspel. Zijn hoekschoppen waren beduidend minder, zo was de kritiek van diverse Oranje-fans op X en zo bleek tevens uit de statistieken. Negen van de tien corners kwamen van de voet van Memphis, maar geen enkele keer leverde dat gevaar op. Na rust wist hij wel Van Dijk een keer te bedienen, maar dat leverde geen goal op.

Cody Gakpo: 9


Cody Gakpo stond na bijna twintig minuten op voor Oranje, dat een moeizame beginfase doormaakte. De vleugelaanvaller ramde de bal in de linkerhoek, tot grote vreugde van zijn collega-internationals en het Oranje-legioen op de tribunes. Gakpo leek iets anoniemer in de beginfase van de tweede helft in de Allianz Arena, al was hij in de 59ste minuut dicht bij de verdubbeling van de voorsprong. Enkele minuten later ramde hij de bal alsnog in het dak van het doel, maar dat bleek in buitenspelpositie te zijn. Kort voor het einde had Gakpo een knappe actie op de achterlijn in petto, waaruit Malen de bevrijdende 0-2 aantekende.

Cody Gakpo scoorde voor de derde keer op EURO 2024.

Donyell Malen: 8


Donyell Malen schoot tegen Oostenrijk ongelukkig in eigen doel. Hij herstelde zich wel, maar moest tegen de Roemenen op de bank plaatsnemen. Bergwijn kreeg de voorkeur, al moest Malen na rust alsnog opdraven vanwege een lichte blessure bij zijn concurrent. Malen leek na een klein uur op weg naar de 0-2, maar hij haalde te weinig uit een grote kans. De aanvaller van Borussia Dortmund had in de slotfase een paar keer betere keuzes kunnen maken, maar dat maakte hij goed door de bevrijdende 0-2 en 0-3 binnen te schieten.

De rapportcijfers van Oranje.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Ben jij het eens met de rapportcijfers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Een voldoende voor Memphis? Wow.

2 juli 2024 om 20:11
0

We hebben gewonnen, denk dat ze blij zijn en het een ieder gunt te lachen. Zij het om de 6,5, zij het vanwege de overwinning.

2 juli 2024 om 20:13
0

Dat is voor de clicks/reacties.

Ake verdient ook hoger

2 juli 2024 om 20:35
0

Het is inderdaad bewust om clicks en discussies op gang te krijgen, deze cijfers hoef je meestal niet echt serieus te nemen.

2 juli 2024 om 20:22
0

Een 7 voor Aké vind ik gewoon een belediging. Al helemaal als je ziet dat Depay hier een 6,5 krijgt. Die man was de hele wedstrijd foutloos en stond positioneel echt ongelofelijk goed. Aantal keer ook goed ertussen op het begin van de wedstrijd toen Roemeni㫠nog zijn goed aandrong. Ik vond hem en Schouten minimaal even goed als Gakpo vanavond.

2 juli 2024 om 21:31
0

We kunnen ook overdrijven. Ik kan eigenlijk wel leven met een 6. Hij was niet groots, maar een zware onvoldoende verdiende hij zeker ook niet.

Hier op de BBC vonden zowel de commentatoren als de pundits hem redelijk spelen. Net ook even de cijfers opgezocht die hij in de diverse internationale media tot nu toe heeft gekregen, dat loopt uiteen van een 5.5 tot een 8. Nou weet ik niet welke wedstrijd ze gezien hebben om hem een 8 te geven, maar het zou in mijn ogen net zo min onterecht zijn om hem minder dan die 5.5 te geven.

2 juli 2024 om 21:51
0

Mee eens. Memphis heeft in de laatste 4 wedstrijden één doelpunt gemaakt. Dat is gewoon te weinig om 1e spits van Oranje te blijven.

Memphis een 6,5.... zucht.....Dat is mijn enige irritatiepunt van de avond, dat hij weeeeer zo lang mag blijven staan. Malen had naar de spits gekund en dan was het met zoveel ruimte toch de ideale pot voor Frimpong? Verder een goede pot met een uitblinkende Gakpo, Schouten, Reijnders (op t foutje na) en ook Bergwijn een puike 1e helft! Vamosss mensen, kwartfinale🇳🇱

2 juli 2024 om 20:15
0

Vind het altijd makkelijk praten. Als als als. We winnen met 3-0 en toch hebben we kritiek.

Als in de eerste helft die 2e goal valt ben je gewoon klaar. Toch vandaag vrijwel niks weg gegeven achterin.

Iemand anders moet gewoon de corners nemen, zoveel is duidelijk.

2 juli 2024 om 20:33
0

Je hebt nu net zoveel kritiek. Jij op de corners, ik op het te lang laten staan van Memphis. En nu?

2 juli 2024 om 21:10
0

Er is 0 duelkracht voor in de 16.
Memphis komt de bal op 30 meter halen en verliest het duel. Hij is gewoon echt se schijnvedette van dit elftal. Totaal overhyped.

2 juli 2024 om 21:30
0

De enige die Memphis overhypen zijn Koeman en Memphis zelf. Hoor toch van het gros van de oranjesupporters dat ze hem liever op de bank zien. Of tenminste niet meer in de spits.

Even Specsavers voor degene die Depay een 6,5 geven

2 juli 2024 om 20:05
0

0,5 lager dan Ake. Toch een nadeel zo’n 18:00 pot, men zit (te) vroeg aan de fles.

2 juli 2024 om 20:27
0

en simons een 6.5 man man man, speelde een fantastische wedstrijd. Eigenlijk verdiend iedereen gewoon een 7,5+ behalve memphis.

2 juli 2024 om 22:32
0

Ik vond Sinons dus weer helemaal niet sterk. Had veel te veel tijd nodig steeds. Had wel 3x de bal in de 16 voor het inschieten, maar bleef hem naar zij ln andere been halen.

3 juli 2024 om 02:44
0

Simons hielp twee gigantische kansen om zeep maar was vandaag wel de enige die constant aanspeelbaar was tussen de linies. Daarom vind ik een 6,5 wel terecht.

3 juli 2024 om 07:48
0

Behalve Memphis en Bergwijn eerder. Die was compleet onzichtbaar in een dominant Oranje. Dat is gewoon knap als aanvaller

2 juli 2024 om 20:59
0

Idd zeg en dan ook deudleuk Bergwijn hetzelfde cijger geven, terwijl die zo'n beetje alles goed deed.

Prima cijfers, Memphis mss nog wat hoog. Malen wel weer gewoon basis volgende keer en Memphis mss toch maar eens banken.

2 juli 2024 om 21:11
0

Mee eens op de mss's na

Schouten echt foutloos. Knap man.

2 juli 2024 om 20:09
0

Heerlijke pot inderdaad

2 juli 2024 om 20:15
0

Ze hebben de verkeerde Psv'er naar Real Madrid gepraat

Gakpo, Malen en Schouten speelde een hele sterke pot. Veerman viel niet goed in.

2 juli 2024 om 20:02
0

Haha wtf heeft Veerman nou weer gedaan?

2 juli 2024 om 20:10
0

Meer dan Memphis in de afgelopen twee wedstrijden bij elkaar

2 juli 2024 om 20:02
0

Wat deed Veerman verkeerd?

2 juli 2024 om 20:08
0

Niks. Had een goal kunnen maken, en speelde verder gewoon op safe. Maar Veerman was heet nieuws dus dan is het cool om gewoon blind door te zeiken.

2 juli 2024 om 20:21
0

Over Blind gesproken, die viel ook dramatisch in 😜

2 juli 2024 om 20:20
0

Onzinnige opmerking die objectief gezien ook nog eens fout is.

Simons mag wel een 7,5 krijgen, zorgde voor de verbinding tussen middenveld en aanval. Afronding ongelukkig maar zeer prima pot

2 juli 2024 om 20:02
0

Eens. Reijnders en Aké mogen ook wel een hoger cijfer. Reijnders wel een 8 minimaal

2 juli 2024 om 20:16
0

Eens Xavi speelde echt prima! Een 7,5 is op z’n plaats. Vrijwel elke aanval met hem als tussenstation ging door, en hij speelt wellicht op de moeilijkste positie van allen. Echt een prima wedstrijd, geeft ook 2x de assist. Alleen jammer dat hij zelf de kansjes niet maakte, maar dat gold voor heel het team (veel kansen/counters verprutst). Maar Xavi is groeiende en moet je gewoon laten staan; zelfs Xavi na 80 minuten is beter dan Wijnaldum (want daar zit niemand op te wachten).En een 6,5 voor Memphis; nou die deed vrijwel alles verkeerd de eerste 60 minuten, een prestatie op zich. Corners werden niet perse slecht genomen door Memphis, maar er kwam er ook geen één aan! Eerder een 4,5.

2 juli 2024 om 20:22
0

Eens, vind het ook heel raar dat sommigen hem nog steeds bekritiseren op basis van deze wedstrijd; tuurlijk ging niet alles goed, maar hij brengt zo veel beweging en creativiteit in de as.

2 juli 2024 om 22:33
0

Ik vind dat hij veel doelgerichter mag zijn. Hij had 3x de kans om uit te halen in de 16, maar had veel te veel tijd nodig. Voor een 10 verwacht ik op dat gebied meer. Maar het was al beter dan de eerste 3 potten.

2 juli 2024 om 23:15
0

Ben het daar deels wel mee eens, maar die ene bal van Dumfries krijgt ie ook wel vervelend precies tussen zijn voeten gespeeld.

Met alles wel eens maar vond Memphis geen basis waardig voor de volgende wedstrijd. Evenals Xavi vond ik echt niet goed. Start maar eens met andere aanvallers dan die twee, zal ze goed doen. Maar dat doet Koeman niet.

2 juli 2024 om 20:29
0

Xavi niet goed? Wat een onzin, was gewoon top.

Ik wil graag mijn onngelijk aangeven. Ondanks dat bergwijn het vaak goed doet in oranje en ik het niet zag zitten vandaag. Is hij mijn man of the match. Zonder ritme en dan zo goed voetballen, chapeau chapeau. Ik baalde helemaal dat hij eruit ging. Vond hem echt indrukwekkend.
Groetjes een feyenoord fan

2 juli 2024 om 20:01
0

Mooie comment, ik ben het met je eens.
Ook een Feyenoorder!

2 juli 2024 om 20:03
0

Ja was een beetje negatief on hoe hij bij ajax speelt, niet dat dat mij iets uit maakt in oranje bij welke club iemand speelt. Maar vond hem echt goed en ook zijn verdedigende arbeidsethos vond ik heel goed

2 juli 2024 om 20:06
0

Bergwijn was tussen de linies aanspeelbaar en vormde met Denzel een prima rechterkant idd

2 juli 2024 om 20:14
0

Ja vond ik ook, laten staan aos het aan mij ligt. Ook de combinatie met depay was hij altijd aanspeelbaar en zorgde voorbdreiging

Bergwijn en Verbruggen hadden wel een 7 mogen krijgen.
Hetzelfde cijfer als Memphis geven is disrespectvol!

Wauw, kreeg ik maar zo snel mijn rapport na een examen op school. Het was een mooie voetbalavond waar Nederland eindelijk eens soeverein was in een wedstrijd op dit EK.

Denzel en Memphis lager. Leuk dat Denzel opstoomt, maar geen enkele voorzet komt aan. Schouten heel goed, maar net als Veerman zijn het hele goeie spelers als de tegenstander terugzakt. Als ze zelf in de verdrukking staan is het een stuk minder zagen we tegen Oostenrijk. Tegen Roemenië allemaal prima, maar tegen een topland die meer de bal heeft is het oppassen geblazen.

2 juli 2024 om 20:04
0

Dumfries was gewoon goed. Abnormaal hoeveel gevaar er van hem komt. Die roemenen hadden geen idee meer hoe ze hem, en daardoor de rest, moesten dekken.

2 juli 2024 om 20:05
0

Denzel zorgt er zo wel voor dat de buitenspeler ook mee moet verdedigen, dat zagen we de vorige wedstrijd helemaal niet. Hij zorgt tenminste dat hij er komt.

Kan aan mij liggen, misschien heb ik een anti-memphis bril op, maar vond hem toch echt weer zwaar uit de toon vallen en een 6,5 is wel echt te hoog gegrepen.

Een 6,5 voor Memphis? Hoe dan?

Een 8 voor Malen? Hij geeft 2 keer niet af waar hij hoort af te geven. Malen is echt een kip zonder kop.

2 juli 2024 om 20:04
0

Heb zelf anders nog nooit een kip zonder kop 2 keer op een EK zien scoren

2 juli 2024 om 20:11
0

Het blijft een spits en hij maakt gewoon twee goals. Belachelijke reactie

Reijnders mag ook zeker wel een punt hoger, alleen zijn schoten waren een minpunt. Maar zijn dribbels en passes vooruit waren heerlijk om naar te kijken.

2 juli 2024 om 20:04
0

Heerlijke rush was dat...en een goeie poging.

2 juli 2024 om 20:07
0

Reijnders en Schouten wisselden af met de opbouw en dat werd de Roemenen echt een raadsel. Hoe vaak ze wilden druk zetten en dat dan Reijnders gewoon heerlijk tussendoor dribbelde. Puike wedstrijd idd.

Wordt tijd voor Brobbey of Zirkzee ipv Memphis. Woutje Weghorst lekker als wissel in brengen.

2 juli 2024 om 20:09
0

Of Malen spits en Frimpong rechts ook prima. Memphis kan het tempo van de wedstrijd niet aan, in veel korte duels pikt de verdediging echt veel van m af…en mist gewoonweg scherpte voor de goal.

2 juli 2024 om 20:24
0

Bergwijn vulde het prima in toch? Vond hem prima in de combinatie. Kan ook op rechts blijven staan in mijn ogen.

3 juli 2024 om 00:06
0

Zeker, ik redeneerde vanuit Depay vervangen, en noemde malen spits en en Frimpong omdat ik dacht dat Bergwijn niet fit was. Maar als ie dat wel is mag hij weer opdraven van mij, op basis van wat hij vandaag liet zien. Handig aanspeelbaar en kan diep. Frimpong is minder aanspeelbaar, maar meer diepgang.

2 juli 2024 om 21:13
0

Zirkzee is het perfecte aanspeelpunt, met een zelfde soort techniek als Memphis, alleen 10x sterker. Onervaren.. Had Memphis dit jaar maar bij Atletico gespeeld, had me nu ergernis bespaard

Voetbalzone, ff eerlijk. Naar welke wedstrijd hebben jullie gekeken zeg? Depay een 6,5?! Op basis van wat? Deze man was niet scherp in de afronding, trapte zijn corners alle richtingen uit en raakte veel te vaak de bal kwijt met allerlei loze passjes.

2 juli 2024 om 20:02
0

Doen ze expres voor de clicks.
De overige cijfers zijn verrassend accuraat.

Memphis een 6.5 is dit zijn totaal over 4 wedstrijden? 1.5 per wedstrijd. Corners vrije trappen niveautje 0. En die wissel van Blind wat een vriendenpolitiek alles om een interland bij te schrijven.

2 juli 2024 om 20:25
0

Gelukkig hebben we toch nog iemand gevonden die Blind weer even bashed. Was even graven, maar we hebben er een gevonden!

2 juli 2024 om 20:34
0

Wat was volgens jou dan de reden van de wissel?

2 juli 2024 om 21:06
0

Geen idee, wissels in de 90e minuut. Zal wel beetje tijdrekken geweest zijn (was nog maar 2-0). Maar je ziet het wel vaker, alleen als je dan Blind brengt krijg je schijnbaar commentaar en ben je vriendjes aan het gunnen.

Begrijp me niet verkeerd, blij met de overwinning. Maar man, wat hebben we echt als stelletje losers gevoetbald. Een lesje afmaken en kansen uitspelen moet echt stukken beter. De hele tijd verstoppertje spelen achter de Roemenen, Reijnders die ziekenhuis ballen geeft, corners van Memphis die nergens naartoe lijden, etc. Als je weer zo tegen Oostenrijk speelt, dan verlies je weer. Je mag echt nonchalant spelen bij 2-0 als je het gevoel hebt dat je dominanter bent dan de tegenstander, maar niet bij 1-0. Oostenrijk zal dit weer afstraffen.

2 juli 2024 om 20:05
0

Dan begrijp ik je helaas toch verkeerd.
Ja het moet beter, maar feit is dat je niet echt lekker in vorm bent en weinig vertrouwen hebt.
Ze speelden nu niet tegen Oostenrijk, maar tegen Roemenië.
Ze hebben het een stuk beter gedaan, als ze deze stappen blijven maken tegen steeds sterkere tegenstanders maken ze een goede kans.
Je hoeft niet trots op ze te zijn, daarvoor is het nog te weinig, maar hoe je het nu verwoord is gewoon wel heel erg vanuit het negatieve en dat vind ik toch wat misplaatst na een niet geflatteerde 0-3.

2 juli 2024 om 20:14
0

Ik ben vanaf de 30ste minuut ingeschakeld, dus had de eerste goal gemist. Maar ik heb tot en met minuut 80 echt naar niks zitten te kijken. Tuurlijk spelen ze nu tegen Roemenie, maar als je zo'n spel tegen Oostenrijk speelt, dan ga je weer om 3-2 af. Ten eerste worden de spelers weer overlopen en ten tweede zal Rangnick Koeman weer overklassen met tactiek en wissels. Je hebt het geluk dat Roemenie als een stel pepernoten speelden, maar Oranje moet echt dominanter spelen dan dit.

Memphis een 6,5. Zijn jullie blind of zo? Alleen al voor die 13 verprutste cornere verdiend die al een 1. Om maar te zwijgen over zijn spel in het geheel

De Vrij,Bergwijn,Schouten en Gakpo waren de beste vandaag!!

2 juli 2024 om 20:47
0

Vond Simons en Reijnders en ook Malen best wel er bovenuit steken, Bergwijn gewoon een voldoende’tje, wat op zich al knap zat is na zo’n zaadseizoen op niet zijn meest geliefde plek. De Vrij heeft niet heel veel hoeven doen toch? Dumfries hield wel de hele linkerkant van Roemenië bezig, mag alleen wat meer rendement opleveren.

Memphis vond ik voldoende vandaag hoor. Snap niet waarom mensen denken dat hij een 5 moet krijgen ofzo. Corners zijn jammer maar goed moet je daar spelers nu tegenwoordig op gaan beoordelen. Hij speelde niet zo denderend als Gakpo maar ja die was natuurlijk ook Motm. Heerlijk dominant gespeeld vandaag en daar was Memphis ook onderdeel van.

2 juli 2024 om 20:04
0

Een spits die 0 schoten op doel heeft en ook nog is van 5 meter mist mag geen voldoende krijgen

2 juli 2024 om 20:07
0

Ik geloof nooit dat iemand dit echt een 6.5 waard vond.
Dat is gewoon gedaan om reacties uit te lokken.
Wat lukt trouwens.

2 juli 2024 om 20:10
0

Tja dat kan zo zijn maar ik vond hem een plaag voor de verdediging als die de bal had. Ook maakt hij ruimte voor Gakpo en Malen aan de zijkanten. Mensen kunnen zeiken maar dit was echt wel beter dan tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk vind ik. Dus een voldoende is prima in mijn ogen.

2 juli 2024 om 20:15
0

Het is ook wel eens mooi dat Depay gewoon 1 goede actie per wedstrijd heeft. Maar ook dat is al te veel gevraagd. En voor 0 goede acties krijg je daar dan een 6,5 voor. Onderwijs in Nederland holt hard achteruit;-))))

2 juli 2024 om 20:52
0

Hij speelde gewoon ronduit slecht, had vrijwel alleen maar balverlies en die corners waren ook niet best. Hij werkte wel hard, dat valt hem te prijzen, maar met een echte spits kunnen we zoveel beter zijn. Simons op 10 is een blijvertje, Malen op rechtsbuiten lijkt mij nu ook wel een zekerheidje en mogen we Zirkzee een keer in de spits zien, die is wel balvast. En dan met Gakpo op links zijn we aanvallend prima in orde. Blok op het middenveld staat ook prima. Aké en Dumfries gewoon op de backposities en achterin is er de meeste gewenning met vDijk (die wel weer 1-2 niet oplet momentjes had) en de Vrij. Van de Ven kan je laten invallen voor de snelheid op de linkerflank en idem geldt voor Frimpong en Woutje als stormram. Ik zie voor Bergwijn helaas geen rol als meerwaarde als je Malen en Frimpong al hebt.

2 juli 2024 om 23:10
0

Malen zou ik persoonlijk lekker houden als wissel. Hij presteert beter vanaf de bank dan dat hij in de basis start. Daarnaast is hij een uitstekende troef om te hebben als je tegen vermoeide tegenstanders moet spelen.

Reijnders 1ste helft nagenoeg foutloos. Moet zich echt een keer gaan belonen met zijn schoten. Creërt de kansen vaak helemaal zelf.

2 juli 2024 om 20:13
0

Meen je dit?? Ik had juist verwacht dat Koeman de matig spelende Reijnders zou wisselen, maar die kiest meestal voor de beste speler wisselen.

Memphis absoluut geen voldoende, gewoon weer een dissonant. Schouten wel echt heel nuttig, had elke 2e bal en speelt alles vooruit en naar de juiste kleur. Hopelijk werd hij gespaard en is hij niet geblesseerd ofzo.

Wanneer is het potverdomme een keer klaar met Memphis. Echt bizar. Soulmates met trainer Ronald. En een 6,5? Wat hoog.

Depay speelde als een natte krant.
Wat heeft Frimpong Koeman toch ooit misdaan vraag je je toch af

6,5 voor Memphis.. heeft Koeman dit artikel geschreven?

Memphis kan je gerust een 5 geven. Wordt echt tijd om daar gewoon een echte spits neer te zetten.

Reijnders heeft gewoon een 9 verdient ,het lijkt er altijd op dat wanneer je scoort je ook het hoogste cijfer krijgt.
En nu zullen we weer lopen lullen hoe goed het team is en over een week weer hoe slecht ze zijn vooral als ze volgend week terug moeten .
Hahahhahahaha,I,m out

Dumfries verdiende zeker ook een goeie 8 naar mijn mening !

Depay een 6,5? Hooguit een 4. Wat was die man slecht.

Simons een 6,5 en Bergwijn ook. Prima cijfers. Buiten het feit dat Simons ALLES fout heeft gedaan en Bergwijn goed speelde... En dan hebben we het nog niet over Depay.

2 juli 2024 om 20:42
0

Simons alles fout gedaan en Bergwijn goed speelde?, heb je een andere wedstrijd gezien. Bergwijn was zeker niet slecht, maar heeft ook niet heel veel toegevoegd aan het spel, Simons daarentegen was mede dankzij het sterke blok achter hem, heel sterk in de verbinding tussen middenveld en aanval.

Simons 8, Memphis 3.

Kan iemand alsjeblieft aan profvoetballers uitleggen dat tussen de palen schieten belangrijker is dan buiten het bereik van de keeper mikken? Als je naast of over schiet is je kans op een goal 0%, tussen de palen kan de keeper altijd een fout maken of een rebound geven. Ik kan inmiddels niet meer opgewonden raken als Oranje een kans ontwikkelt, omdat ik nu zo verwacht dat ze toch meters-ver over gaan mikken

Ga toch weg met depay een 6.5, gewoon een vette 3.
Met zijn arrogante gevoetbal van hem

Depay een 6,5????? Simons een 6,5????? En een prima spelende Schouten wisselen???? We mogen blij zijn dat we met 8,5 man tegen een café elftal speelden en dat we een Gakpo hebben die scoort en assists geeft. Uiteindelijk Malen ook, en dat werd hoog tijd! Maar onze bondscoach is echt helemaal de weg kwijt. En het gaat niet over. Niet vanzelf.

3 juli 2024 om 08:15
0

Schouten werd gewisseld omdat hij op scherp staat lijkt me, dat vond ik best een logische wissel want hem hebben we heel hard nodig de volgende ronde. Om dezelfde reden had ik Dumfries ook direct gewisseld voor Frimpong na zijn kaart als ik het voor het zeggen had eigenlijk.

Nu allen depay nog wiebelen en Zirkzee of Brobbey erin. Wat een stumpert die haarband.

Op basis van wat krijgt Depay een voldoende?
Letterlijk de zwakste schakel.

Voor mij was Simons en uitblinker vandaag. Veel op hem gelet; was constant aanspeelbaar tussen de linies. Wel ongelukkig in de afronding, maar erg belangrijk in het dominante spel.

6,5 voor depay slaat nergens op. Elke dodespel situatie omzeep geholpen. Echt de meest overschatte (en ronduit tenenkrommende) speler

2 juli 2024 om 20:38
0

Ik vind Simons steeds beter worden, maar de uitblinkers stonden imo daarachter, Schouten was fantastisch (wel grappig, na Oostenrijk mocht hij volgens vele de veters van Frenkie nog niet strikken, maar hij voegt itt Frenkie zoveel snelheid toe aan het spel) en ook Reijnders was erg goed om Gakpo vooral niet vergeten te benoemen als uitblinker. Bergwijn viel zeker niet negatief op, maar hij heeft ook weer niet heel veel toegevoegd aan het spel, Malen moet altijd spelen, O gevaarlijk met zijn snelheid. Compliment voor Koeman dat hij Veerman brengt, grote klasse, had ik niet verwacht en hij brengt ook Wijnaldum niet 👍 Nu alleen nog Memphis vervangen.

Waar komt de 7.5 voor dumfries en de voldoende voor depay vandaan. Geeft koeman de cijfers hier ofzo

2 juli 2024 om 20:40
0

Dumfries houdt de tegenstander wel bezig, ze moeten constant achter hem aan, dat miste we tegen Oostenrijk. Zijn rendement moet wel omhoog. Memphis is een drama, ben zo toe aan het after Memphis tijdperk. Die spelhervattingen ook 🙈, volgens mij heeft Gakpo een betere trap en flink wat assisten uit een corner op zijn cv.

2 juli 2024 om 20:46
0

Ja maar dumfries was aan de bal toch oook weer gewoon abominabel. Leuk hoor je tegenstander bezighouden maar dat kan Bram van polen ook. Hij was zeker niet de minste maar een 7.5 is echt veeeeeel te veel.

Reijnders mag wel hoger dan een 7, speelde heel goed net als schouten

Vond Bergwijn goed spelen. Zeker minstens een 7 tot 7.5. Simons vond ik op zich ook prima (een 7). Speelde goed op het middenveld. Voor het goal wel voor verbetering vatbaar.

Ik vind die 6,5 voor memphis prima terecht. Slecht was het niet, vooral slordig. Dus inderdaad een 6 of 6,5. Maar dat Simons 'maar' een 7 krijgt snap ik dan weer niet, die was echt aanzienlijk beter dan memphis.

Memphis een voldoende is al belachelijk gewoon een 3 eist alles op en presteerd niks gewoon bankie volgende wedstrijd de vrij en ake hadden gewoon 0.5 erbij moeten hebben dus 7.5

2 juli 2024 om 21:56
0

Zelfs kansrijke vrije trappen rond het strafschopgebied zou hij over moeten laten aan de veel betere schutter Gakpo, maar ook hier is zijn ego weer veel te groot om niet deze kans voor Oranje zelf op te eisen. Dan verwacht je dat onze coach dit wel corrigeert, maar die geeft weer eens niet thuis.

Prima cijfers naar verhouding. Alleen Depay en Simons had ik lagere cijfers gegeven

2 assists leveren en alsnog een 6,5 krijgen. Ik snap wel waarom Simons altijd zo kijkt

De 6,5 voor Memphis Depay is bijna zo absurd als het feit dat hij ongeveer tachtig minuten te laat werd gewisseld. Deze pathologische aandachtstrekker speelt al jarenlang helemaal NIKS klaar, en tóch staan coach en medespelers toe dat hij wordt opgesteld en vrije trappen en corners mag blijven opeisen en verprutsen. Wanneer houdt deze krediet op? Wat weet deze totale NUL van Koeman?! Er moet toch een reden zijn waarom hij het Oranje-shirt mag blijven dragen, want aan zijn voetbalcapaciteiten kan het niet liggen.
En zonder al te zuur te willen klinken: Laten we in ons enthousiasme over deze zeer terechte overwinning in godsnaam niet vergeten dat Roemeniē voetbalde als een stel natte kranten.

Ik vond Van Dijk ook niet best. Hij lijkt zo ontzettend passief te verdedigen, en nonchalant aan de bal. Elke keer als er een aanvaller op hem af komt denk ik DOE IETS, maar meestal loopt het goed af. Is dat toeval of juist de kwaliteit van een goede verdediger om niet te happen?

Voor mij waren de uitblinkers Gakpo, Schouten, Aké en Bergwijn/Malen. Ben het voor de verandering ook best wel eens met de cijfers, al zou ik wat andere nuances aanbrengen. De Vrij was verdedigend solide als altijd, maar ook matig aan de bal (6,5). Aké smoorde elk gevaar in de kiem, zeker in de toch stormachtige beginfase (7,5). Bergwijn speelde verrassend goed tussen de linies en was balvast en daarmee, in tegenstelling tot Memphis, een belangrijke schakel in de aanval in de eerste helft (7).

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren