Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray neemt Ziyech over van Chelsea en maakt zijn exacte salaris bekend

Laatste update:

Hakim Ziyech speelt ook komend seizoen in het shirt van Galatasaray, zo maakt de club vrijdagavond bekend. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler wordt gratis overgenomen van Chelsea. De Turken hadden een verplichte koopoptie.

Galatasaray heeft de verplichte optie tot koop in het huurcontract met Chelsea gelicht en ondertekend, zo werd in mei al bekend. Ziyech vertrok aan het einde van de zomerse transferwindow op huurbasis naar Turkije, waar hij verlost werd van zijn uitzichtloze situatie.

De zestigvoudig international van Marokko kende mede door blessures een wisselvallig seizoen in Turkije en hoopt daar komende jaargang verandering in te brengen. Galatasaray maakt opvallend genoeg het exacte salaris van Ziyech bekend.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De voormalig Ajacied strijkt komend seizoen een netto salaris op van 2.850.000 euro. Mocht Ziyech komend seizoen voldoen aan bepaalde voorwaarden, dan gaat hij hetzelfde bedrag ook in het seizoen 2025/26 verdienen.

Ziyech kampte met onder meer een voet-, hamstring- en enkelblessure en kwam daardoor vooralsnog slechts tot 23 wedstrijden namens Galatasaray. Daarin was hij goed voor acht doelpunten en vier assists.

Zijn beste jaren kende Ziyech bij Ajax, waar hij drie prijzen pakte en de halve finale van de Champions League bereikte. De spelmaker won de landstitel, de beker en de Johan Cruijff Schaal gedurende zijn periode in Amsterdam.

Chelsea betaalde in de zomer van 2020 ruim 40 miljoen euro aan Ajax voor Ziyech, maar hij wist nooit een onbetwiste basisspeler te worden op Stamford Bridge. Wel won hij de Champions League met the Blues, net als de UEFA Super Cup en het WK voor clubteams.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig om te doen, dat zie je niet vaak. Waarom hebben ze dat gedaan? Moeten ze in Turkije duidelijkheid geven over het salaris of is dit een gevalletje van ‘voor dit bedrag konden we hem niet laten lopen’?

28 juni 2024 om 20:41
0

Dat doen zij i.v.m. de wettelijke verplichtingen voor beursgenoteerde bedrijven in Turkije. Transfersom en salarissen worden altijd openbaar gemaakt.

28 juni 2024 om 20:41
0

Ook leuk voor de speler dat zijn salaris in het nieuws wordt gegooid..

28 juni 2024 om 23:08
0

Dat weet je als je naar Galatasaray gaat. Is Turkse wetgeving. Als je dat niet wil kan je nog naar honderden andere clubs waar dat niet bekend wordt gemaakt, maar dan verdien je waarschijnlijk ook minder. Zoveel maakt het hem dus niet uit.

Precies goeie club voor hem. Mooi jaar bedrag, zou zelf met een 10 procent er van al tevree zijn maar goed. Mooi transfervrij.

28 juni 2024 om 20:32
0

Jij ben waarschijnlijk ook minder goed.

Ik ben een beetje in de war, was het een verplichte koopoptie van 0?

28 juni 2024 om 21:13
0

Ik denk dat Galatasaray Ziyech moest overnemen, zodat Ziyech niet volgend jaar nog op de begroting van Chelsea zou drukken.

29 juni 2024 om 10:59
0

285.000 per jaar maar... Nou, daar kom ik mijn bed niet voor uit.

Dat klinkt als een heel betaalbaar salaris? Vreemd dat Ajax zich nooit meer voor zijn terugkeer heeft ingezet. Vooral gezien hoe pover het nu al jaren op de vleugels is.

28 juni 2024 om 20:28
0

En jij denkt dat dit zijn daadwerkelijke salaris is?

28 juni 2024 om 20:29
0

Dit gaat om een netto salaris. Dat betekent in Nederland zo'n 6 miljoen bruto. Terecht dat je daar niet aan gaat beginnen.

28 juni 2024 om 20:54
0

Nooit te doen voor Ajax natuurlijk, zouden die jongens allemaal als natuurlijk persoon spelen eigenlijk of namens een eigen BV bijvoorbeeld, daar ben ik nog wel benieuwd naar.

28 juni 2024 om 20:59
0

Je zou dan toch een salaris kunnen bieden van 2,5 miljoen bruto en 5 miljoen tekenbonus als hij gratis was. Je had het wel kunnen proberen maar denk dat Galatasaray ook wel iets als tekenbonus betaald zal hebben. Wel een heerlijke speler voor Galatasaray.

28 juni 2024 om 21:10
0

Natuurlijke personen. Onze belastingdienst is niet gek. Dit is 100% arbeid. Door de expatregeling krijgen buitenlandets de eerste jaren korting op het tarief.

28 juni 2024 om 22:48
0

Is wel versoberd. Ze krijgen nu alleen 30% belasting korting op de balkenendenorm (240.000 oid).

29 juni 2024 om 08:38
0

Haalbaar salaris voor Ajax? Of jij volgt het nieuws niet of je bent niet zo goed met cijfers. Dit is natuurlijk niet zijn daadwerkelijke salaris en Ajax moet eerst verkopen dan vervolgens kijken wat er over is in het salarishuis. Het lijkt mij niet in een jaar waar Ajax CL inkomsten mist een salaris gaat uitdelen wat bij CL past. Ook dit jaar zullen ze spelen voor plek 3 & 4. Die gaan we nooit meer zien in Amsterdam. Tevens ben ik voorstander van goed scouten en voor zo’n salaris 2 potentiële toppers halen dan een speler
Die al jaren kwakkelt met zijn fitheid.

Prima club voor Ziyech, hoop dat hij eindelijk eens een heel seizoen zonder blessures kan volmaken en hij weer plezier in het spelletje heeft. Jammer dat hij niet meer uit zijn carrière heeft kunnen halen, de PL was duidelijk niet zijn competitie.

Gemiste kans had gehoopt dat die Kroes werk van Ziyech zou maken, was ons beste man onder ten Hag

28 juni 2024 om 20:41
0

Ajax kan zijn salaris niet betalen

28 juni 2024 om 20:47
0

Verplichte optie tot koop hoe moet kroes er werk van maken dan?

Als ik de selectie van Galatasaray zie dan geloof ik wel dat ze Europees een uitschieter kunnen maken. Met zo een selectie kan je wel zomaar in de Halve finale van de CL belanden. Icardi, Ziyech en Davinson Sanchez zouden elke topclub sterker maken. Deze spelers zie ik niet misstaan bij een Barca of Juventus.

28 juni 2024 om 20:56
0

😂😂 je zit te geinen toch?
Je noemt drie uitgerangeerde spelers.
Turkse clubs komen nooit ver in de CL
Missch europa league als ze niet overwinteren

28 juni 2024 om 21:08
0

Toen een uitgerangeerde Wesley Sneijder en Drogba naar GS kwam, deden ze wel mee in de CL. Ze hebben toen wel een hele sterke Juventus uitgeschakeld en en bijna met 5-1 Real Madrid naar huis gestuurd. Fenerbahce kwam ook ver in de CL met Zico en Alex. Natuurlijk heb je gelijk dat turken nooit ver komen maar een uitschieter met zo een selectie is best reeël. Als je ziet dat Dortmund dit jaar in de finale stond en een Kopenhagen United heeft uitgeschakeld. Galatasaray heeft gewoon een mooie selectie hoor. Uitgerangeerd vind ik ook wel een zwaar woord. Deze 3 jongens zijn eigenlijk in hun piek met dit leeftijd.

28 juni 2024 om 21:48
0

Hahahahhahaha hoe is het mogelijk dat elke comment die jij post nergens op slaat. Davinson Sanchez die to-taal niet kan opbouwen is volgens jou een versterking voor Barcelona? Hahaha wat een absolute onzin. De bij Chelsea hopeloos Ziyech gaat inderdaad Yamal banken, en Icardi is een betere spits dan Lewandowski👍🏽

Barcelona en Juventus zijn afgezakt, maar niet zo erg dat Ziyech en Davinson ze sterker zouden maken.. doe eens normaal joh.. de door Juventus uitgeleende Soulé is al een betere speler dan Ziyech. Bremer is 10x beter dan Sanchez. Icardi zou als back up spits wel oké kunnen zijn, dat is geen slechte speler. Die geef ik je nog. Laat Galatasaray nou maar eens boven een Kopenhagen doorgaan in de poule, daarna zien we wel verder.

29 juni 2024 om 12:42
0

Als je een 16 jarige talent boven Ziyech plaatst dan moet je echt je hoofd na laten kijken. Je kan de wanbeleid van Chelsea, Ziyech niet kwalijk voor nemen. In de grote wedstrijden heeft Ziyech altijd geleverd. Je bent echt achterlijk als je niet beseft dat Ziyech gewoon in de halve finale van een WK heeft gestaan met een land als Marokko terwijl hij zogenaamd hopeloos bij Chelsea aan het banken was. Hij is 1 van de beste spelers die de Eredivisie ooit heeft gehad. Met zijn komst was Ajax weer een gerespecteerde topclub.

28 juni 2024 om 21:41
0

Topclub? Nee, dan heb je het over een Liverpool of Real.

Maar voor veel Europese subtoppers zouden dit prima spelers zijn.

Goed nieuws! De Magician hebben we dit seizoen hard nodig in de CL. Nu nog de beloofde transfer voor de RB positie. De belofte van de voorzitter was om de transfers op tijd binnen te hebben voordat het trainingskamp begint.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren