Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robin van Persie ziet in AZ-middenvelder Kenzo Goudmijn gewenste versterking voor sc Heerenveen

Laatste update:

SC Heerenveen is gecharmeerd van Kenzo Goudmijn, zo meldt De Telegraaf. Zondagochtend heeft op Ibiza een gesprek plaatsgevonden tussen de middenvelder van AZ en Heerenveen-trainer Robin van Persie.

De Telegraaf schrijft dat het gesprek tussen Van Persie en Goudmijn door 'meerdere mensen' werd opgevangen. De twee zouden van gedachten hebben gewisseld in het Gran Hotel, waar ze momenteel genieten van hun vakantie.

Goudmijn is eigendom van AZ, maar kwam sinds de winter uit voor Excelsior, waar hij een van de lichtpuntjes was. In dienst van de degradant kwam Goudmijn het afgelopen halfjaar tot achttien optredens in de Eredivisie en vier in de Keuken Kampioen Play-Offs.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Excelsior had bij lijfsbehoud het recht om Goudmijn nog een seizoen te huren van AZ, maar zag die optie in rook opgaan door de degradatie. De middenvelder ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Alkmaar.

De kans bestaat dat Goudmijn eerst zijn contract verlengt bij AZ, om vervolgens te worden verhuurd aan Heerenveen. Een andere mogelijkheid is dat de Friezen de middenvelder definitief overnemen.

Goudmijn doorliep de jeugdopleiding van AZ en maakte er tevens zijn debuut in het betaalde voetbal. In 2021 werd hij uitgeleend aan Sparta Rotterdam, waarna het een jaar later de beurt was aan Excelsior.

Namens de Kralingers was Goudmijn over twee uitleenbeurten goed voor 82 wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en 7 assists gaf. In het shirt van AZ staat de teller op twintig wedstrijden, waarin hij niet betrokken was bij een goal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is serieus een jongen met potentie. Viel mij echt in positieve zin op, in de playoff wedstrijden. Zou zelfs voor de top3 een gokje waard zijn. Maar Heerenveen zou een mooie stap zijn.

9 juni 2024 om 13:53

Ik ben benieuwd waar zijn plafond nou echt ligt.En nieuwsgierig of van Persie die potentie er daadwerkelijk uit kan krijgen.Ik verwacht eigenlijk niet dat Goudmijn het AZ niveau ooit zal overstijgen.

9 juni 2024 om 14:28

Viel mij ook op. Een beetje een Frenkie, maar dan wel met echt overzicht en een trap.

9 juni 2024 om 14:40

Sorry maar stel je nu dat Kenzo Goudmijn een beter overzicht heeft dan Frenkie? Een betere lange pass is 1 ding, ook onzin imo maar overzicht? Frenkie scant echt uitstekend zijn omgeving.

9 juni 2024 om 17:27

Eh ja. Deze jongen heeft zeker meer overzicht dan Frenkie. Frenkie is volledig blind buiten een straal van 15 meter. Dat hij steeds aan het scannen is wil niet zeggen dat het het ook allemaal goed registreert. Als hij een betere overzicht had was hij een 10 geweest met zijn geweldige dribbel en snelheid.

9 juni 2024 om 18:42

Hoe kan t dat goudmijn nog niet bij Barca zit idd bijzonder dat niemand naast jou het ziet.

9 juni 2024 om 22:51

Ziyech020: Omdat hij heel veel andere facetten mist of nog niet goed heeft ontwikkeld en Frenkie toen al wel. En lang niet zoveel exposure als Frenkie destijds bij Ajax die gelijk EL en CL ging spelen.

En ja, ik zie ook wel dingen vaker net wat beter dan de rest.

Zou een prima versterking zijn voor ons middenveld. Daar kunnen we zeker een speler als Goudmijn gebruiken.

Goede creatieve aanvulling voor Heerenveen, 2 a 3 van dit soort gasten en je team kan al een stuk mooier voetballen. Benieuwd of hij nog bij Feyenoord aanklopt voor wat talenten zoals slory, milambo en sauer. Zullen aankomend seizoen toch die stap moeten zetten

Goudmijn is echt een goede voerballer! hij viel vooral goed op in de play off potjes!

Kan een belangrijke speler zijn bij de middenmoot zoals Seuntjens bijvoorbeeld ook uitblinkt bij alles onder de top 8. Verwacht echter niet dat hij het bij ons ooit echt gaat redden dus voor iedereen beter als Heerenveen hem kan kopen. Een zoveelste verhuurbeurt zit zowel Goudmijn als de club niet echt op te wachten denk ik.

Denk dat ondanks zijn progressie die hij bij Excelsior gemaakt heeft, hij komend seizoen nog niet bij Az speelt.
Heerenveen zal een mooie stap voor hem kunnen zijn, al denk ik niet dat hij erop zit te wachten wederom verhuurd te worden.

Ik zou als ik Heerenveen was die jongen kopen, wellicht is hij een potentiële goudmijn…

9 juni 2024 om 23:29

Deze opmerking is wel heel erg flauw, het Kenzo niet langer meer.

zie hem graag de weg van Peer Koopmeiners volgen; na een uitleenbeurt aan Excelsior, uitlenen aan Almere City.
Daarna eventueel terug naar AZ voor een basisplaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren