Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay sluit ogen niet voor kritiek: ‘Een journey is never perfect’

Laatste update:

Er zijn flink wat harde noten gekraakt na de nederlaag van Oranje tegen Oostenrijk (2-3). Dat stelt Memphis Depay zondag op een officieel persmoment. Memphis stelt daar tevens dat hij niet verrast is dat Oranje ook tegenslagen meemaakt dit EK. "Een journey is never perfect", zo vat de Moordrechter het in vijf woorden samen.

Nederland kende een wisselvallige groepsfase dit EK. Na de gewonnen ouverture tegen Polen (1-2), volgden een gelijkspel tegen Frankrijk (0-0) en dus de nederlaag tegen de Oostenrijkers. Met name de laatste wedstrijd leverde Oranje bakken met kritiek op. Daar sluit Memphis zich niet voor af.

"Je maakt de balans op, bekritiseert elkaar, en kijkt: 'Wat moet beter?'", deelt de aanvaller (30) zondag over de nasleep van het duel. "Je zit in een proces, en het toernooi gaat nu pas beginnen. We moeten zorgen dat we van fouten leren. Natuurlijk."

Wel vindt Memphis het logisch dat het toernooi niet zonder horten en stoten verloopt. "Een journey is never perfect", zegt hij. "Ik weet niet wie dat in de boeken heeft geschreven, maar dat is gewoon niet zo."

"Dat er wrijving is, is normaal. Je bent een maand bij elkaar, normaal ben je of met je familie na een training, of na de wedstrijd. Dat is nu ook anders. Je zit bij elkaar in een kamp, en je bent gefocust op resultaat. Als dat resultaat dan niet is zoals je wilt, is het logisch dat er irritaties zijn. Dat is menselijk."

De stempel 'wisselvallig' valt ook op Memphis' toernooi tot nu toe te plakken. De 95-voudig international vond tegen Oostenrijk voor het eerst dit EK het net, waarmee hij zijn interlandtotaal op 46 treffers bracht.

Dinsdag heeft hij tegen Roemenië de kans om eeuwig topscorer Robin van Persie nog verder te benaderen. Van Persie eindigde op vijftig treffers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

“The journey is usually the part you remember anywaysssssss”

Een journey is never perfect. Daar is Memphis totally right in. Maar we know dat het wel has to improve. Want anders sneuvel je really fast.

30 juni 2024 om 11:49
0

Haha, leuk om te zien dat Pieter de Jongh alias The Champ ook actief is op Voetbalzone🙂

30 juni 2024 om 11:58
0

Mempis is nog nooit perfect geweest waar haalt hij de arrogantie vandaan. Met zo'n halfgebakken mentality gaat hij sowieso nergens komen. Misschien worden zn hersens waar het nederlandstalige spraakgedeelte zit wat afgekneld door zn haarnetje

30 juni 2024 om 12:29
0

"Gaat hij sowieso nergens komen"
Onzin zeg, 95% van de voetballers heeft een mindere carrière dan hem.
En als je niet begrijpt dat iemand die in zijn dagelijks leven veel Engels praat er soms Engels doorheen gooit zit er bij jou misschien ook wat te strak.

30 juni 2024 om 12:30
0

"Gaat hij sowieso nergens komen". Meanwhile heeft hij meer bereikt dan jij in zn leven met zn halfgebakken mentality. Typisch Nederlands ook weer om iets over het uiterlijk en het haarnetje te vermelden. Bravo

30 juni 2024 om 12:45
0

Hoe definieer jij "meer bereikt" in zn leven? Is een topsportcarriere hebben per definitie meer bereiken dan gewoon lekker je leven leven en bijdragen aan 1 vd diensten of helpen met problemen waar de maatschappij mee te maken heeft? Of is iets bereiken in je leven puur verbonden met de hoeveelheid geld dat je verdient? Ik durf zelfs te stellen dat Depay minder bereikt heeft in maatschappelijke zin dan de gemiddelde werkende Nederlander. Als we mensen moeten oordelen op hun topsportcarriere bereikt 99.99 van de mensen niks in hun leven

30 juni 2024 om 12:57
0

@azulpepito ja het is nu eenmaal onderdeel van de nederlandse cultuur om wat over haarnetjes te zeggen. Waarom is dat zo'n punt voor je en heb je geen respect voor mijn cultuur?

30 juni 2024 om 13:25
0

@Real_Amsterm hoe weet jij in godsnaam nou wat Depay heeft betekend voor de maatschappij? En minder dan de gemiddelde gemiddelde werkende Nederlander, gebaseerd op wat? De belastingen die hij jaarlijks afdraagt? De organisaties die hij financieel steunt? Geld maakt niet dat je meer bereikt hebt in het leven, helemaal met je eens, maar vind het wel eigenaardig dat je zulke dingen voor iemand invult. Wat ik persoonlijk nog belangrijker vind dan iets ‘bereiken’ is hoe je over andere mensen praat en gedrag. Over iemand die je niet kent zoiets zeggen dat vind ik vrij apart.

30 juni 2024 om 13:32
0

@psvlld, als ik heel flauw ben...zijn goals hebben gezorgd voor kwalificatie voor eindtoernooien. Dit levert de maatschappij miljoenen op.
Daarbij mag je net zo kritisch zijn op mervynking die invult dat Depay geen mentaliteit zou hebben

30 juni 2024 om 13:52
0

@fr010frveendam
Dat heeft promes ook gedaan, maar over hem heb ik jou ook wel eens anders zien oordelen. Over inbreng in de maatschappij, beetje hypocriet

30 juni 2024 om 14:14
0

Ik vraag me echt af wat ik hier in alle reacties zit te lezen.. een hele discussie over wat iemand voor de maatschappij betekent blabla. Ik reageer gewoon op het interview van Memphis en vindt zijn mentality in dit interview gewoon waardeloos. Lekker algemeen iets zeggen als dat elke reis wel eens tegenslag heeft. Op die manier kun je alles wel plat slaan en hoef je nooit kritisch te zijn naar jezelf. Maar o wee als je daar dan wat kritisch op bent, dan klimmen alle Menphis fanboys met hun haarnetje achter het toetsenbord om te reageren.

Ik ben benieuwd als we eraf gekegeld worden tegen Roemenië en Memphis na de wedstrijd zegt "dat een film soms een slecht einde kent". Gaan de handjes van de fanboys dan ook weer in het broekje?

30 juni 2024 om 14:21
0

MervynKING slaat de spijker op zijn kop.

30 juni 2024 om 14:27
0

Elke keer als iemand zonder ironie het woord fanboy gebruikt, verdrinkt er ergens een baby zeehondje. Das heel zielig, doe niet.

30 juni 2024 om 14:45
0

Wat een trieste afgunst. Ik ben geen fan van Memphis Depay. Maar hij werkt hard en heeft veel bereikt. Daar kan je alleen maar respect voor hebben. En om dan als een 11-jaeige te schreeuwen "gaat hij sowieso nergens komen" om nadien nog kinderlijker over zijn haarnetje gaat huilen online is echt bizar triest.

30 juni 2024 om 15:05
0

Dus als je hard werkt en iets bereikt hebt ben je onschendbaar ? Mervynking reageerd op dit artikel, jij doet precies wat hij volgens mij uitlegd in zijn opmerking. Mempis draagt het overigens als swagg.. hij vind het mooi en zjjn vriendin en jij ook, dat is helemaal prima , maar dat heeft ook niks me voetbal te maken,

30 juni 2024 om 15:28
0

Het is gewoon een vervelend mannetje. Door dit soort figuren krijgen mensen steeds minder binding met het Nederlands Elftal

30 juni 2024 om 12:39
0

Yes, it is a different cookie now, it is the death or the gladiols. You know the flower he

Een journey is never perfect, en met hindsight u kan altijd see a cow in de kont, yesyes

'the journey is soon over'

En mochten mensen zich nog afvragen of dat bandje bedoeld is om zweet te verwerken, nee dus, het is gewoon een mode dingetje. Een aandachtstrekkertje. Weten we dat ook weer. Daarnaast doet Memphis aan nog aan een ander modedingetje mee. We zeggen gewone Nederlandse dingen graag in het Engels. Daarmee onderstrepen we onze intelligentie. Een journey is never perfect. Geweldig !

30 juni 2024 om 11:52
0

Hij heeft toch ook gewoon al aangegeven dat hij het mooi vindt en dat zijn vriendin het ook mooi vindt?

30 juni 2024 om 11:54
0

Ja echt, lekker boeiend haha. En ookal vind die het zelf verschrikkelijk lelijk en doet die het om op te komen voor iedereen die geen zweetband durft te dragen, let it go.

30 juni 2024 om 12:13
0

Ja we moeten allemaal gewoon weer op zwarte kicksen gaan voetballen. Alle tattoo's moeten verwijderd. Iedereen die zich daar niet aan houdt, verbannen van het veld. Ook als je haarbanden en polsbanden draagt. Wegwezen. Ook alle geleende woorden uit andere talen verbannen. Als een voetballer trottoir zegt in plaats van stoep, een rode kaart. Geen penalty meer, maar strafschop, anders rode kaart

Hoezo maken mensen zich druk om een haarband? Maakt het nog wat uit wat die zegt in een interview? Blijkbaar alleen als hij geen haarband draagt en geen Engelse uitdrukkingen gebruikt. En dan nog kan hij niks goed doen of zeggen...

30 juni 2024 om 13:01
0

Helemaal eens. Daarbovenop moet iedereen die "disrespectvol" zegt de hoek in. Voor straf.

30 juni 2024 om 13:04
0

@theo uphus

Laat je niet zo kennen joh! Is toch nergens voor nodig!? Waarom continu die randzaken erbij halen Theo? Laten wij die vriendelijke mannen nou gewoon eens met zijn allen aanmoedigen in plaats van dat continu haatzaaien. Ik ben nu nog redelijk mild voor je en goed gehumeurd maar daag me niet uit vriendelijke vriend🤗

30 juni 2024 om 14:57
0

Boeiend, misschien kunnen we voortaan ook zeuren tegen voetballers dat ze tatoeages hebben. Schijnt ook niet bij te dragen aan hoe goed je bent. Of kwaad zijn dat ze gel in hun haar hebben. Ijdeltuiten.

Het is toch verschrikkelijk dat dit de helden zijn voor onze jeugd..

30 juni 2024 om 12:32
0

Hoezo verschrikkelijk? Leg uit? Gaat het tegen je boerse aard in?

30 juni 2024 om 12:48
0

Arrogant, omhooggevallen, wereldvreemd en het iq van een baksteen.
Heeft niks met ingaan tegen een boerse aard te maken.

30 juni 2024 om 13:45
0

Azulgranato Wat versta jij onder boerse aard?

30 juni 2024 om 14:25
0

Ah dus iedereen die moeite heeft met zijn houding is meteen boers?

30 juni 2024 om 14:37
0

Ja, dat is precies de reden. Iedereen die niet "boers" is 'mok niks van weetn'.

Tja, 1974 ligt ver achter ons, maar de spelers van het Oranje van destijds waren beter te pruimen dan een stuk of wat van de huidige selectie. Ook meerdere selecties: prima! Maar de laatste periode betrap ik mezelf op weerzin tegen bepaalde spelers. En laat Depay daar nu ook een van zijn. Ik hou niet zo van opgeblazen ego’s die niet presteren (op niveau).

30 juni 2024 om 12:27
0

Misschien word je gewoon oud

30 juni 2024 om 15:48
0

Ben;-))

30 juni 2024 om 17:34
0

Ik ook, heb ook niks met die gasten, maar het beseffen is de helft van het medicijn :D

30 juni 2024 om 12:36
0

Maar hij presteerde dus als enige wel tegen Oostenrijk

30 juni 2024 om 13:35
0

Mwah, hij was beter dan de wedstrijden ervoor maar dat zegt niet zo veel. En hij maakte een (mooi) goaltje. Mag het voor een spits en "aanvalsleider"?

30 juni 2024 om 14:21
0

Hij maakte een goed doelpunt, verder was hij gewoon slecht. Alleen minder slecht dan tegen Frankrijk en Polen

30 juni 2024 om 14:52
0

Kijk maar terug hoe vaak hij ondanks het ontbreken van een middenveld wist vast te houden

30 juni 2024 om 15:42
0

Deed hij dus niet, het is op 1 hand te tellen hoe vaak hij een bal wel goed terugkaatst of aanspeelt. De standaard voetbal dingetjes die je op de schoolplein leert, lukt hem niet. Dat hij toevallig de goal maakt na een keurige actie van Wout betekend niet dat hij goed speelde.

30 juni 2024 om 15:49
0

Speelde toch niet goed??? Een paar passjes lukten, maar verder ging hij toch ook mee in de malaise?? Misschien kun je stellen: minder slecht dan de rest....

30 juni 2024 om 12:59
0

Nee, je houdt gewoon niet van het type mens waar je je niet mee kan vergelijken. Jij ziet een Robben, Sneijder als Nederlander maar een Memphis zal je nooit en nimmer accepteren. Je gaat het nu ontkennen maar diep van binnen weet je dat dat de reden is.

30 juni 2024 om 13:07
0

Insinueer je nou dat Pinko zich alleen identificeert met kale mannen?!

30 juni 2024 om 13:11
0

Kaal en een ideale schoonzoon zijn ja.

30 juni 2024 om 13:28
0

Wesley Sneijder een ideale schoonzoon?! Hahaha

30 juni 2024 om 14:19
0

Wellicht houdt hij meer van een Robben omdat die altijd top presteerde en verder geen poespas had. Die poespas zorgt er gewoon voor dat hij sneller irritaties opwekt bij veel mensen, heeft niets met zijn huidskleur te maken. Als mensen Weghorst niets vinden (en dat zijn er nogal wat), is dat dan omdat hij blank is?

30 juni 2024 om 15:53
0

Dit soort reacties kun je op wachten wanneer je een speler met een bepaalde huidskleur een eikel vindt. Dan wordt onmiddellijk de racisme kaart getrokken. Je gaat dat nu ontkennen, maar diep van binnen weet je dat dit de reden van jouw reactie is. Ook een mooi voorbeeld van een vooroordeel;-)))

30 juni 2024 om 13:10
0

@pinko je wordt oud Kees! Neem gerust nog een glaasje azijn omdat vieze mondje van je te reinigen. Vanavond klokslag 18:00uur kom ik piepers bij u eten en zal zelf wel de sjus meenemen jij karige dartduivel😝

30 juni 2024 om 13:43
0

Hey hey laten we piepers met jus gewoon in hun waarde laten. Ten eerste komen die dingen oorspronkelijk uit zuid-amerika, ten tweede is het gewoon superlekker

30 juni 2024 om 15:57
0

Krijg je wel nieuwe oogst voorgeschoteld! Want de laatste Bildtstars zagen blauw van ellende;-))) Maar kom je aanschuiven wel je spruitjes opeten!!!

30 juni 2024 om 15:59
0

Of van de Friese klei. Maar in onze buurt werden privé ook vaak aardappelen gepoot. Eigen merk dus;-)))

30 juni 2024 om 17:06
0

@ Top mag ik mijn vrienden Trinko en Wietze ook meenemen? Zij komen beide uit Drachten dat wordt dubbel feest🎉

Alle verbeteringen ten spijt, dit team is niet goed
Genoeg. Althans met een beetje geluk is de halve finale het eindstation

Waar maakt iedereen zich toch druk over. Als je de reacties hier leest heeft iedereen het er maar zwaar mee. Het gaat alleen maar over randzaken en dat komt ook mede door de zure vragen die gesteld worden. Hij draagt een haarband, hij heeft zijn haar weer anders, hij praat een beetje engels, etc.. wat maakt het uit denk ik dan.

Probeer gewoon te genieten van het ek en een beetje achter oranje te staan.

Memphis, je bent een goeie voetballer. Dat heb je laten zien in meerdere competities, maar nooit wereldtop geweest. Ik heb ook niks tegen een haarband, maar doe nou niet alsof je Ronaldinho bent met die nr10 erop. Die imago heb je totaal niet. Dat moet je verdienen.

30 juni 2024 om 14:04
0

Bij Nederland wel op dit moment bijna topscorer aller tijden, wat is jou probleem

Jezus wat ernstig dat half Engels Nederlands. Deze guy heeft zero identity… Ik vind Depay geen topvoetballer, die kwaliteiten mist hij gewoon.

30 juni 2024 om 14:07
0

Als hij bijna 10 jaar in het buitenland woont en dagelijks Engels praat met teamgenoten en vrienden dan is het toch niet zo gek om soms Engels worden te gebruiken, waarom altijd zo zuur

30 juni 2024 om 14:28
0

Waarom kan hij niet gewoon eens normaal doen? Waarom moet hij altijd weer anders zijn dan anderen. Haarband ook weer, het is gewoon een irritant mannetje die ik liever kwijt dan rijk ben.
Laat hem lekker in het buitenland blijven en laat hem daar lekker Engels praten.
In Nederland voelt hij zich veel te goed en scheld hij ambtenaren ( politie agenten ) te pas en on te pas uit of maakt hij ze belachelijk omdat ze niet zoveel salaris verdienen als hij.
Hij kijkt neer op witte nederlandse mannen.
Maar hij mag dat, net zoals ik neer kijk op types zoals hij, te dom om te poepen.

Wat is je niveau van “onze jongen” toch bedroevend….. wat een simpele zeg

Trust the proces trust the zweetband.

Had memphis maar wat meer pit van wout weghorst. Ben benieuwd wat voor beroep memphis had gedaan als hij geen voetballer was geworden. Ongetwijfeld een beroep waar je geen pit voor nodig hebt.

Rvp had sowieso nooit op een mogen staan, geweldige voetballer hoor, maar Klaas is eeuwig onrecht aan gedaan.

Hoop dat hij er vandaag 4 inrost en wij memphis vanaf de bank kunnen bewonderen volgend wk

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren