Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mislintat denkt serieus aan Ajax-miskoop bij Borussia Dortmund

Laatste update:

Romelu Lukaku heeft de clubs voor het uitkiezen. De Belgische spits kan Chelsea verruilen voor zowel AC Milan als Napoli, waarbij laatstgenoemde een hereniging met Antonio Conte als troef probeert in te zetten. (La Gazzetta dello Sport)

Paris Saint-Germain heeft zich gemeld in de strijd om Amadou Onana. De middenvelder van Everton, die zich opwerpt als lichtpuntje bij België dit EK, wordt ook begeerd door Barcelona, Manchester United, Arsenal en Bayern München. (Foot Mercato)

Sven Mislintat overweegt serieus Borna Sosa naar Borussia Dortmund te halen. De hopeloos mislukte aankoop van de Duitser bij Ajax geldt als alternatief voor Ferdi Kadioglu, mocht de Fenerbahçe-back niet haalbaar blijken. (LigaInsider)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Niets kan de overgang van Marc Guiu naar Chelsea nog in de weg staan. De achttienjarige aanvaller heeft zijn medische keuring doorstaan, terwijl the Blues eerder al de afkoopclausule van zes miljoen euro aan Barcelona overmaakten. (Fabrizio Romano)

Chelsea heeft het vizier gericht op Archie Gray. De achttienjarige middenvelder beleefde afgelopen seizoen zijn doorbraak bij Leeds United, dat mikt op een transfersom van minimaal 30 miljoen pond – omgerekend zo’n 35,5 miljoen euro. (The Telegraph)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En zal je zien dat Sosa daar helemaal opleeft.

28 juni 2024 om 10:08
0

Dat zou me niks verbazen, want volgens mij is het best een goede back. Het was alleen geen gelukkige match met Ajax. Maar ja, dat viel natuurlijk ook niet mee afgelopen seizoen.

28 juni 2024 om 10:10
0

Aanvallend goed, verdedigend meh,

28 juni 2024 om 10:23
0

Je kan echt wel wat als je zoveel jaren in de Bundesliga hebt gespeeld. Maar zodra hij het Ajax shirt aan deed had hij nog minder motivatie dan de gemiddelde AH-vakkenvuller in de Randstad. Goeie trap in de benen, maar echt nul inzet en veelste slap in duels.

28 juni 2024 om 10:27
0

Ik zit even snel te denken, maar heeft ajax weleens gelukkig gescout in Duitsland? Atouba, Westermann, Verlaat, Sosa schieten me nu zo te binnen. Mis vast een topper

28 juni 2024 om 10:44
0

Telt Klaassen? Of Ramaj nu natuurlijk.

28 juni 2024 om 10:56
0

Horst Blankenburg. 😉

28 juni 2024 om 11:06
0

Lord Zimling al vergeten?

28 juni 2024 om 11:23
0

Verlaat deed het toch wel aardig bij Ajax?

28 juni 2024 om 11:44
0

Verlaat is gewoon een voormalig (jeugd) Ajacied geweest die ze terug hebben gehaald. Heeft in zijn 1e periode zelfs de Europacup II gewonnen. Al is in totaal 38 wedstrijden voor Ajax niet heel veel.

28 juni 2024 om 12:48
0

@baardgramus, Milik is ooit gekocht bij Bayer Leverkusen. Dat is denk ik vooralsnog de beste transfer uit Duitsland.

28 juni 2024 om 13:08
0

Milik en Ramaj zijn wel tot hun recht gekomen opzich. En Klaassen inderdaad maar dat is natuurlijk niet echt scouten haha.

28 juni 2024 om 13:10
0

Brobbey

28 juni 2024 om 14:32
0

@baardgrasmus je mist recent Younes (geen topper maar toch basis speler van het team dat de EL finale haalde) en Milik, zijn uitgaande transfer was een van de belangrijkste die Ajax heeft gedaan de afgelopen 20 jaar, met dat geld kon Ajax ineens meer uit geven in een jaar dan in de hele periode onder de Boer bij elkaar.

28 juni 2024 om 14:53
0

@oortap Ik vind het eigenlijk best lastig in schatten hoe goed hij het daar wel of niet deed. Hij speelde inderdaad in de Bundesliga, maar wel degradatie voetbal met Stuttgart (en degradeerde tussendoor ook een keer). Hij is nooit opgepakt door een van de grotere clubs in Duitsland. Deze zomer leek hij zijn basis plaats in Stuttgart kwijt, zou dit seizoen mogelijk zelfs derde keus geweest zijn.

En het zal niet alleen aan hem gelegen hebben, maar met Sosa in de basis werd Stuttgart de afgelopen jaren 16e (en degradeerden), 2e in de 2e bundesliga, 9e (in een seizoen waarin hij 1/3 vd wedstrijden niet in de basis speelde, en als linker middenvelder in een 3-4-2-1 systeem speelde), 15e, en 16e. Zonder Sosa werd Stuttgart afgelopen seizoen 2e, en het jaar voordat Sosa kwam werden ze 7e.

Ervaring in de Bundesliga is prima. Maar we mogen toch ook best onze vraagtekens hebben of iemand die in de Bundesliga alleen maar tegen degradatie speelt, en op het moment dat die degradatie kandidaat door gaat selecteren naar de bank verdwijnt, een versterking is voor de Nederlandse top?

28 juni 2024 om 21:20
0

Ajax en haar laatste 4 trainers waren geen goede match. Misschien dat het daar veel meer aan heeft gelegen. Want er was er niet eentje die Ajax als team beter liet spelen, laat staan verbeterde. Het werd alleen maar slechter. Ook en vooral met de jongens met het zogeheten Ajax DNA.

28 juni 2024 om 10:10
0

Prima toch die jongen kan echt wat is alleen geen gelukkig huwelijk met Ajax. Gewoon verkopen en Sosa zijn carrière elders voort laten zetten en Ajax kan dan op zoek gaan naar een andere linksback. Weet ook niet hoe een Wijndal zich ontwikkeld heeft in België of dat nog een optie kan zijn bij Ajax?

Als Ajax hem met winst of break-even kan verkopen zou ik dat doen. Het is geen slechte speler, maar hij past niet bij Ajax. Zijn houding in het verdedigen is te laks.

28 juni 2024 om 11:18
0

Maar moet je hem dan houden als je hem alleen met een klein verlies kunt verkopen ?

28 juni 2024 om 11:27
0

@superfarmers, een klein verlies op zijn aankoopsom is een winst op zijn waarde die nu in de boeken staat (ivm afschrijving per contractjaar). Wat dat betreft gewoon verkopen aan borussia, ongelukkige match en wie weet doet die het top daar! Met veel verlies is het boekhoudkundig waarschijnlijk wel slimmer om hem te houden.

28 juni 2024 om 14:25
0

Ik zou hem bij elk redelijk bod verkopen. Zelfs als dat (iets) onder zijn aanschaf of boekwaarde ligt.

Als hij op de bank beland wordt hij alleen maar minder waard dus daar heeft zowel Ajax als Sosa zelf helemaal niets aan. Hij is 26, dus ook geen jong talent waarvan je mag verwachten dat hij het komende jaar of de komende jaren nog heel veel stappen kan zetten.

Soms moet je gewoon je verlies nemen en daarmee de schade beperken. Dat lijkt me hier ook het geval, net als bij Wijndal overigens. Je kan beter kijken wat je kan vangen voor die 2 en een goede vervanger halen dan dat je maar aan ze vast houd omdat niemand hun transfer / boekwaarde wil betalen.

Dit klinkt te mooi om waar te zijn. Maar mocht hij Sosa willen hebben, dan graag ruilen met kleine bijbetaling van bedrag wat ze wilden betalen voor Ikone, tegen Malen. Hebben wij gelijk een rechtsbuiten die er meteen staat.

28 juni 2024 om 10:39
0

En waarom precies zou Malen van Dortmund naar Ajax willen?

28 juni 2024 om 11:22
0

Malen speelt niet alles bij Dortmund en wellicht wil hij graag terug naar Amsterdam.

28 juni 2024 om 13:57
0

Van CL finalist waar hij toch echt wel veel speelt naar de nummer 5 van de Eredivisie. Buiten dat heeft hij een marktwaarde van 40 miljoen. Klinkt het realistisch?

Sosa is geen miskoop, gewoon lekker houden. Kijken of Farioli hem wel in zijn kracht kan laten spelen.

28 juni 2024 om 11:31
0

Die gedachten had ik ook. Alvarez en Martinez werden ook af geschreven. En Steijn had ze ook niet een warm onthaal gegeven.

Nogal een verschil tussen Sosa en Kadioglu. Lijkt me niet dat je Sosa als alternatief ziet voor een back die zo creatief is als Kadioglu. Gozer staat na de groepsfase wedstrijden bovenaan met De Bruyne (11) en Eriksen (13) wat betreft gecreã«erde kansen (10).

28 juni 2024 om 11:26
0

En Sosa staat in de Bundesliga 1 op 3 qua assists. Die heeft aangetoond die competitie makkelijk aan te kunnen. Dat het er bij Ajax niet uitkomt betekent niet dat hij er helemaal niks meer van kan. Ik denk oprecht dat dit zo'n typische speler is die dan weer helemaal zou opleven.

Ongekend hoe veel spelers Chelsea weer wil aantrekken, niks geleerd van afgelopen jaar. Dit zal wel hun strategische visie zijn om jonge spelers in te komen, te verhuren en hopelijk voor meer te verpatsen, maar je vernageld zo wel wat carrieres.

Is Sosa ook een speler waarbij Mislintat via vage constructies van aandelen in adviesbureau's aan kan verdienen? Valt wel een beetje op welke spelers continu terug blijven komen via hem.

28 juni 2024 om 17:44
0

Sosa zit bij het Nederlandse zaakwaarnemers kantoor SEG. Die hebben volgens mij geen banden met Mislintat .

Überhaupt begrijp ik je tekst over vage constructies van aandelen in adviesbureau's niet? Kan je die eens uitleggen?

Ik weet wel dat Mislintat aandelen heeft in het bedrijf Matchmetrics GmbH dat software verkoopt waarmee data van spelers beschikbaar komt voor de scouts.
En dat het Duitse zaakwaarnemerskantoor AKA Global GmbH mede-eigenaar is Matchmetrics GmbH en dat die ook Sosa vertegenwoordigde bij zijn transfer naar Ajax. Bedoel je dat?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren