Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht op het EK

Laatste update:

Engeland heeft zich op haast ongelooflijke wijze ten koste van Slowakije geplaatst voor de kwartfinale op het EK. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate speelde slecht en kreeg tot minuut 95 geen schot op doel, maar dat leverde dankzij een omhaal van Jude Bellingham wel de cruciale 1-1 op. Vlak na de start van de verlenging kopte Harry Kane Engeland langs Slowakije: 2-1. Engeland neemt het zaterdag in de kwartfinale op tegen Zwitserland.

Aan de kant van Engeland gaf Southgate centraal op het middenveld de voorkeur aan Kobbie Mainoo boven onder meer Trent Alexander-Arnold en Conor Gallagher. Jordan Pickford raakte in de warming-up licht geblesseerd aan zijn pink, maar kon wel gewoon spelen. Verder bleef Engeland ongewijzigd. Bondscoach Francesco Calzona was tevreden over zijn Slowakije en zag dan ook geen reden om wijzingen door te voeren.

Slowakije wist de goede lijn uit de groepsfase direct door te trekken. Aan de hand van uitblinkers Lukás Haraslín en Ivan Schranz werd de ploeg meermaals gevaarlijk. Een eerste tegenvaller volgde al na drie minuten voor Engeland, toen Kieran Trippier Marc Guéhi in moeilijkheden bracht met een te korte pass en laatstgenoemde geel moest pakken om gevaar van Schranz te voorkomen. Het leverde Guéhi een schorsing op. Ook Mainoo en Bellingham kregen al in de eerste twintig minuten geel.

Dávid Hancko tekende voor de eerste grote kans. De Feyenoorder kon zomaar de zestien in sprinten en zag zijn schot, misschien was het een pass, voor het doel van Pickford langs vliegen. Engeland speelde in een te laag tempo en was bovendien slordig in balverlies, al dook Bellingham plots gevaarlijk op en zag hij zijn schot net gekeerd worden door een Slowaakse verdediger.

In de vermakelijke openingsfase kwam Engeland iets beter in het duel, maar kreeg het tevens het deksel op de neus. Spits Dávid Strelec had een heerlijk balletje in huis op Schranz, die oog in oog kwam te staan met Pickford en met buitenkant voet afrondde: 0-1. In het restant van de eerste helft speelde Engeland met ogenschijnlijk nul vertrouwen. De Engelsen bleven slordig, hanteerden een veel te laag tempo en moesten genoegen nemen met een 0-1 achterstand bij rust.

Engeland kwam na rust in eerste instantie beter voor de dag. De eerste echt gevaarlijke aanval van the Three Lions in de wedstrijd leek direct een doelpunt op te leveren. Trippier stoomde op aan de linkerkant en dacht de assist te leveren op Phil Foden, die simpel binnentikte, maar laatstgenoemde bleek buitenspel te hebben gestaan. Toch gaf dat moment Engeland wat vertrouwen, wat het publiek oppikte.

Bij een inworp op het middenveld leek het plots helemaal mis te gaan voor Engeland, dat langzaam maar zeker terugzakte naar het niveau van voor de rust. Mainoo stond te slapen, waardoor Strelec in balbezit kwam en het vanaf de middenlijn probeerde, omdat hij Pickford ver uit zijn doel zag staan. Pickford zou kansloos zijn geweest, maar tot zijn grote opluchting en de duizenden Engelse fans in de Veltins-Arena vloog de bal net naast het lege Engelse doel.

Southgate moest ingrijpen en nam risico's door verdediger Trippier eruit te halen voor aanvaller Cole Palmer. Saka schoof daardoor terug als wingback aan de linkerkant. Gek veel leverde dat echter niet op, ondanks dat de Engelsen het balbezit genoten. Een vrije trap van Foden leek ruim tien minuten voor tijd alsnog de gelijkmaker op te leveren, toen Kane in volledige vrijheid werd bereikt maar naast kopte.

Engeland begon in de slotfase eindelijk wat meer urgentie te tonen en kwam dicht bij de verlossende gelijkmaker toen Declan Rice een schot van afstand loste. De middenvelder had de pech dat zijn stuiterende inzet tegen de paal belandde. Nog altijd geen enkel schot op doel voor Engeland. Diep, diep in blessuretijd was het alsnog raak. Een verre inworp van Walker belandde bij Bellingham, die met een spectaculaire omhaal voor de 1-1 en dus een verlenging zorgde.

De verlenging was amper begonnen toen Engeland het mentaal geknakte Slowakije verder wist te pijnigen. Een afgeslagen vrije trap belandde via invaller Ivan Toney bij Kane, die van dichtbij raak kopte: 2-1. Slowakije leek geslagen, maar toch was daar plots een enorme mogelijkheid op de 2-2. Peter Pekarík kreeg de bal bij de tweede paal op z'n knie en zag tot zijn ongeloof dat de bal niet in, maar over het doel vloog. Slowakije was in de tweede helft van de verlenging hier en daar gevaarlijk, maar de 2-2 zat er niet meer in.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik baal er ontzettend van dat de sympathieke Slowaken na verlenging met 2-1 van Engeland heeft verloren. Slowakije had bij mij vandaag de gunfactor en wat mij betreft was 3 minuten blessuretijd genoeg geweest en dan had Slowakije in de kwartfinale van dit EK gestaan. Ik hoop dat Zwitserland met ruime cijfers van Engeland gaat winnen.

30 juni 2024 om 20:39
0

Die nietsnut van een Southgate samen met de arrogante Engelse fans gun je toch helemaal niks joh. Ze gaan in ieder geval voetbal les krijgen van Zwitserland.

30 juni 2024 om 20:43
0

@jayjack nee die arrogante hollanders (ben ik zelf ook) tegen Oostenrijk.

30 juni 2024 om 21:00
0

Pffff er is nog altijd een verschil tussen Engelse fans en Nederlandse.

30 juni 2024 om 20:39
0

Vond ze vandaag wel iets te veel tijdrekken. Jammer dat ze het niet vol konden houden op het eind.

30 juni 2024 om 20:39
0

Vergeleken bij die Engelsen wordt elk team natuurlijk sympathiek. Kan niet wachten totdat ze weer op hun eiland zijn, die supporters zijn echt walgelijk

30 juni 2024 om 20:42
0

Wat dacht je van het gedrag van pickford.

30 juni 2024 om 20:42
0

Ja of die pose van Bellingham en Kane, om van te kotsen

30 juni 2024 om 20:45
0

Pickford is het stereotype supporter van de Engelsen

30 juni 2024 om 20:46
0

Zelden zo een misplaatste manier van juichen gezien... Tot die goal hadden beiden he-le-maal niets laten zien... Pickford vind ik ook al zo'n arrogante kwal. Die laatste bal die de man pakte en dan zo juichen. Staat uit zijn doel te schreeuwen alsof ze hem vergeten zijn. Ik zou helemaal gek worden van zo een keeper. Ik hoop op een oorwassing door Zwitserland.

30 juni 2024 om 20:48
0

Altijd die verongelijkte blik ook bij Bellingham alsof we de reïncarnatie van kaka zien voetballen en we hem niet genoeg waarderen of op handen dragen. Geef mij maar voetballers als Musiala

30 juni 2024 om 20:40
0

3 minuten genoeg geweest? Vele wissels. Var moment en de vele (nep) blessures hebben er terecht voor gezorgd dat er 6 minuten bij kwam. Met Jude tegenover je weet je dat je tot de laatste secondes moet opletten.

30 juni 2024 om 20:44
0

Pow, wat is dat ook een vervelend ventje geworden met schwalbes en zeuren. Jammer, want voetballen kan hij wel.

30 juni 2024 om 20:50
0

Die jongen is al een maand of 3 op. Het is treurig om hem zo te zien terwijl hij halverwege het seizoen echt goed was. Hopelijk krijgt hij snel wat rust zodat hij weer na een operatie fit kan worden bij Real Madrid.

30 juni 2024 om 20:55
0

@Oenie: Dat is het jammer van wat er hier is gebeurd inderdaad. Bellingham naar Real. Daar lijkt dit gedrag er nogal in worden gestampt, want het is daar bijna de standaard. Het was bij Dortmund een hele leuke speler en vooral ook een hele leuke gozer. Dat laatste is hij helaas flink kwijt.

30 juni 2024 om 21:57
0

Wat een onzin bericht. Bij Dortmund had hij de maniertjes ook al.

30 juni 2024 om 20:40
0

Extra tijd is inderdaad opvallend te noemen.

30 juni 2024 om 20:40
0

Jij houdt dus van ploegen die elke 5 minuten rollend op het veld liggen, woest worden als de bal niet wordt uitgespeeld en wanneer de scheids fluit kunnen ze wonderbaarlijk gelijk weer sprintjes trekken?

30 juni 2024 om 21:00
0

Nee, er staat duidelijk dat hij tegen Engeland was eigenlijk. En jij omschrijft hier de Engelsen immens.

In theorie een geweldig team, maar ze laten zich in alle opzichten vooral negatief zien. Een land waar ik normaliter wel voor kan juichen op een EK of WK. Een land waarvan ik nu elke ronde hoop dat ze eruit vliegen. Vreselijke fans. Vreselijke spelers. Afgrijselijke coach. Wel goede spelers overigens. Alleen vreselijk in gedrag. Engeland is anti-reclame voor voetbal geworden.

30 juni 2024 om 20:44
0

De Zwitsers zijn wat mij betreft de Mvp's van dit toernooi als ze na die saaie Italianen ook de Engelsen eruit knikkeren.

30 juni 2024 om 21:23
0

Als ze zo door blijven spelen zoals tegen Italië en in hun groep. Kunnen ze echt wel de finale halen... Engeland gaat het op strijd niet winnen. Roemenië/Nederland/Turkije zie ik het niet redden tegen dit Zwitserland...
Hopen op Zwitserland vs. Oostenrijk dan in de 1/2e finale... wat mij betreft tot nu toe de 2 beste aan die zijde van het schema.

30 juni 2024 om 21:01
0

Sympathieke Slowaken? Alleen maar tijdrekken en op de grond liggen. Was niks sympathieks aan. Zijn zat andere kleine landen dit EK die wel willen voetballen.

30 juni 2024 om 21:10
0

Dat is toch logisch dat ze dit doen. Je voetbalt om te winnen, helaas hoort tijdrekken er ook bij.

30 juni 2024 om 23:05
0

Nou die Slowaken deden juist totaal geen tijdrekken. Zelden zo n sportief team gezien met een 1-0 voorsprong in de laatste 10 minuten. 0 aanstellerij en 0 tijdrekken

Bizar zwak Engeland weer zeg. Southgate zijn voetbal wordt met de wedstrijd slechter en slechter. Maar ja individuele kwaliteiten tijdens standaardsituaties is wat Engeland in leven houdt. Ze kunnen die Southgate beter gelijk ontslaan om er nog iets van te maken. Want dit kan toch niet zeg. Koeman speelt bij ons niet eens denderend voetbal maar wij kunnen wel fatsoenlijk kansen creã£â«ren zonder standaardsituaties nodig the hebben. Engeland moet echt uit een ander vaatje tappen als ze Zwitserland willen uitschakelen.

30 juni 2024 om 20:40
0

Het is echt onvoorstelbaar hoe slecht en hoe laf dat elftal speelt. Ze moeten zich eigenlijk kapot schamen...

30 juni 2024 om 20:42
0

Is toch al jaren zo, de Beckhams, Scholes, Rooneys, Shearers, Owens, Terry’s, Lampards en Gerrards bakten er ook altijd weinig van met het nationale elftal. Gewoon heel simpel, omdat ze door die rivaliteit daar denk niet door 1 deur kunnen.

30 juni 2024 om 21:49
0

Dat zetten ze gewoon opzij hoor, rivaliteit boeit ze niks zodra ze voor Engeland spelen. Probleem in dit geval is gewoon een coach zonder idee of beleving

30 juni 2024 om 22:30
0

Historisch gezien is het probleem
Bij England een coach. Zolang ze doorblijven gaan met het aanstellen van britse coaches zal er niks veranderen.

30 juni 2024 om 22:55
0

Met Capello en Sven Horen Eriksson was het anders ook niks

Its coming home! Gerrit Zuidhek. Wat een gedrocht voor het voetbal. Engeland zal blij zijn er van verlost te worden, want de volgende ronde tegen Zwitserland gaan ze er gewoon uit. Heb nog bijna liever Ronnie Cowman. Al had die waarschijnlijk in de rust Henderson gebracht voor Mainoo. En was hij begonnen met Vardy in de spits.

Met de hakken over de sloot zeg, wat maakt Engeland het weer veel te spannend voor zichzelf.

Gouden aanval, maar in de opbouw gaat het bijna altijd mis. Of het nu via de backs moet of over het middenveld, Slowakije zat er bijna altijd wel tussen. Slowakije kwam terecht op voorsprong. Overwinning was ook verdiend geweest voor Slowakije naarmate de wedstrijd vorderde, maar Engeland toch nog gelijk door een beauty van Bellingham.

In de verlenging direct aanzetten en scoren, dat is zeker wel slim gespeeld van Engeland. Ik hoop dat Zwitserland de volgende wedstrijd Engeland naar huis speelt.

Zelde zo'n hekel gehad aan een ploeg als aan deze Engelsen jezus wat een arrogantie. Prickford voorop. Het gezwel van het voetbal dit afgrijselijke pot neergelegd

30 juni 2024 om 20:45
0

Idd. Die Pickford mist hoe dan ook een paar procentjes. Je wordt als verdediger toch ook onrustig door dat rare gedoe achter je?

We hebben wel meer slechte trainers hoor dit EK. Maar als ik fit Engeland zo zie. Slowakije is niet eens overdreven gaan verdedigen. Ze hebben lekker 4-4-2 gespeeld. Waardoor je niet kon opbouwen als Engeland omdat je een man minder had op het middenveld. Ze hebben als je toch verder kwam het veld zeer smal gehouden en je alle vrijheid gegeven op de vleugels om voorzetten te geven. Terwijl die Skriniar heerlijk mandekking heeft gespeeld op Kane.

En wat heb je lopen doen? De hele tweede helft exact wat Slowakije wilde. Uiteindelijk maar de ruimte zoeken op de vleugels, en keer op keer een voorzet geven die vrij gemakkelijk werd verdedigd.

Omdat ze in principe maar met vier man achterop speelden had je wel ruimte als je een goede lange bal speelde en tempo maakte. Maar dat lukte ze ook niet.

Dan had je bijvoorbeeld ervoor kunnen kiezen Bellingham wat meer naar achter te laten spelen om te opbouw te helpen. Je had er een extra middenvelder bij kunnen zetten. Je had Toney naast Kane kunnen zetten zodat ze achterin bij voorzetten vaker hadden moeten kiezen bij Slowakije.

Nee, het enige wat je hebt gedaan tot minuut 85 is er een extra flankspeler bij zetten die alle voorzetten heeft ingeleverd. En uiteindelijk die Mainou 1 op 1 wisselen voor een andere middenvelder.

Wat voor een tactische onbenul ben je dan? Het is dat je dan in de blessuretijd nog net ermee weg komt en daarmee Slowakije ook meteen gebroken was logischerwijs. Maar dit is gewoon een wanvertoning van de bovenste plank. Ach ja, dan gaan ze er volgende ronde wel uit.

England of moet ik zeggen Iceland, winnen met geluk en afbraakvoetbal met 2-1. Ze hebben zogenaamd weer een ‘geweldige’ selectie, maar spelen anti-voetbal en scoren alleen door hun fysieke kracht. Die Bellingham is daar het ultieme voorbeeld van, 1 bonk graniet, maar een pure voetballer is het niet.

30 juni 2024 om 20:43
0

Haha beweer je nou serieus dat bellingham geen pure voetballer is

30 juni 2024 om 20:47
0

Ik zie hem hem altijd alleen scoren meer niet. Een soort evolutie van Dele Ali.. of ik schakel altijd op het verkeerde moment in..

30 juni 2024 om 20:52
0

Ergens snap ik hem wel. Zo een Musiala is wel een echte pure voetballer. Bellingham moet het meer van zn atleticisme hebben.

30 juni 2024 om 21:03
0

Eens doe mij ook maar een Musiala of Wirtz. Wel een wereldgoal trouwens.

30 juni 2024 om 21:06
0

Precies Musiala is een pure voetballer, maar die heeft dan weef niet het scorende vermogen van Bellingham 😉

30 juni 2024 om 20:44
0

Bellingham geen pure voetballer? Heerlijke speler. Maar wat een slechte wedstrijd van Engeland zeg..

30 juni 2024 om 21:06
0

Deze selectie is ook geweldig. Ze hebben alleen een vreselijke coach. Hetzelfde probleem als we in Nederland eigenlijk hebben. Al denk ik oprecht dat Southgate nog erger is. Hoe lastig dat ook is

30 juni 2024 om 21:25
0

Nederland geweldige selectie?

30 juni 2024 om 21:38
0

"Eigenlijk". Kortom: Niet helemaal. We hebben een erg leuke selectie. Beter dan Oostenrijk bijvoorbeeld (al waren we ook niet veel minder). We zijn nu ook beter dan Roemenië en nadien allicht Oostenrijk of Turkije. Alleen de potentie uit zich niet door onze matige coach. Ja, Engeland is beter. Maar Engeland speelt zo mogelijk nog zwakker dan wij.

30 juni 2024 om 22:01
0

Ik vind de selectie van NL ook goed. Niet van het niveau Engeland, maar Koeman haalt er zeker niet het maximale uit.

30 juni 2024 om 23:15
0

@pieterpost,

Als je Belingham's zijn klasse niet eens ziet of herkent dan snap je totaal niets van! Sorry, special voor jou ingelogd om dat te vermelden. Je komt echt altijd met de vreemdste uitspraken.

Sterling, Deli Ali, Maguire, Chilwell, Hudson-Odoi. Dit zijn de spelers die ik nu snel even opnoemt. Deze Spelers hebben anders EK Finale 2020 gehaald met de coach die nu nog steeds zit.

Je komt met Musiala goh! Je praat alsof je verstand van heb. Een blinde oma kan dat zien dat het een ras voetballer is. Man o man niveautje brugklas.

30 juni 2024 om 23:25
0

Het valt me al een tijdje op dat PieterPost heel bijzonder het spel voetbal ervaart inderdaad. Ik sluit ook niet uit dat hij expres zulke uitspraken doet, gewoon om te provoceren. Sommigen vinden dat ook gewoon leuk.

30 juni 2024 om 23:52
0

Al een tijdje? Het speelt al veel langer hoor. Eerder al een aanvaring met hem gehad.

1 juli 2024 om 06:40
0

Tuurlijk zie ik zijn klasse, want hij maakt mooie doelpunten en af en toe een mooie actie, maar men moet (nog) niet doen dat we het hier over de nieuwe ballon D’Or winnaar hebben. Jaren lang heb ik hier moeten lezen hoe goed een Pogba en Marco Asensio wel niet zouden worden.

Gehaald mede doordat ze zo goed als alles thuis mochten spelen en ook met afbraakvoetbal. Ze voegden ook individueel weinig toe.

Zo goed vind ik Musiala niet eens. Hij mist heel veel kansen, dus zo blind ben ik niet 😉

@faptherooster, wat zit je nou triest op de man te spelen ipv inhoudelijk te reageren. Focus je op de mensen die daadwerkelijk provoceren en bijvoorbeeld ieder topic besteden aan het bashen van Memphis of Wijnaldum.

1 juli 2024 om 07:12
0

Nou ja, dat men op een non-voetballer a la Wijnaldum reageert is begrijpelijk. Dat men kritiek heeft op Memphis omdat hij weer niet levert op een eindronde is ook logisch. Al was laatstgenoemde wel één van de betere tegen Oostenrijk. Verder ook irrelevant. Het kan echt zijn dat jij voetbal zo ervaart als dat jij altijd typt. Het is alleen heel moeilijk voor te stellen dat het ook echt zo is vind ik. Wat je nu over Bellingham en Musiala zegt moet bijna wel reacties uitlokken. Dat moet jouw doel ook wel zijn lijkt mij. Ergo: Provoceren. Maar op jouw verzoek negeer ik je vanaf hier wel standaard. Dat zou ik sowieso vaker met trolls moeten doen.

1 juli 2024 om 07:40
0

Wat een grap joh. Ik zeg het alleen omdat ik vind dat men buitenlandse spelers vaak snel de hemel in prijst en onze jongens snel naar beneden. Beetje triest om mij te betichten van provoceren. Je kunt veel van me zeggen, maar ben zeker geen troll.

Ik snap dat de Engelsen blij zijn. Maar ze moeten zich kapot schamen. Met deze selectie zo defensief en slecht spelen. Schandalig

Belachelijk slechte ploeg dit Engeland, los van die goal had Bellingham geen enkele inbreng. En dan de arrogante kop van Pickford die op de doellijn staat alsof het Prime Buffon is en constant de camera aandacht op zich wilt vestigen.

Jordan Pickfort een hooligan met handschoenen aan… heeft die gozer zuurstof te kort gehad? Wat een walgelijke gozer. Slowakije had een minuutje te kort helaas.

Wat een wedstrijd weer maar als dit zo doorgaat gaat Zwitserland Engeland volledig wegspelen en eerlijk gezegd hoop ik dat ook

Hey Jude!

Flikt het weer. Met Madridistas ben je nooit klaar. Heeft weer aantal monden gesnoerd.

Maar goed al bij al was Engeland echt gewoon zwak! Die gaan het zeker niet naar huis meenemen.

Sweet carolinee!

30 juni 2024 om 20:42
0

Bellingham bewijst dit toernooi dat het totaal geen bijzondere voetballer is, net zoals de klad er bij real na de winter ook al flink in is gekomen. Het is alsof deze jongen de nieuwe beckham moet worden, het cameralievelingtje.

30 juni 2024 om 20:44
0

De beste man scoort een omhaal in minuut 95, dat is toch best bijzonder te noemen. Verder is hij nog steeds pas 20 jaar en neemt hij Engeland op sleeptouw. Dat ie niet lekker speelt klopt, maar dat het geen bijzondere voetballer is?…

30 juni 2024 om 20:45
0

Haha geen bijzondere voetballer? Sure kerel sure.

30 juni 2024 om 20:46
0

Jude geen bijzondere voetballer. Mensen als jij moeten gewoon een perma-ban krijgen en ergens op een watchlist staan

30 juni 2024 om 20:47
0

Nou bellingham was de laatste tijd sowieso al wat minder geworden bij real Madrid, maar hem geen bijzondere speler noemen kan echt niet. Hij flikt het toch weer he.

30 juni 2024 om 20:53
0

De kerel speelt al maandenlang met een geblesseerde schouder lol. En zelfs dan gaat hij door. Daarnaast bizar dat je dat gaat zeggen terwijl ze voetbal spelen onder Southgate. Spelers zoals Saka, Kane en Foden zijn ook geen bijzondere voetballers dan? Want die spelen ook ruk. Je kan spelers niet beoordelen in dit Engeland.

1 juli 2024 om 07:25
0

Is zonder enige twijfel de beste man aan de kant van Engeland dit toernooi (eigenlijk samen met Guehi). Voetballend misschien niet altijd even goed, maar mensen onderschatten hoe enorm veel arbeid Bellingham levert. Hij is overal en loopt verdedigend erg veel dicht. Daarnaast 2 goals gemaakt waarvan een hen in het toernooi houdt. Bellingham is een superster.

30 juni 2024 om 20:42
0

Voor Real was het wel beter geweest. Hoe langer hij op het EK actief is, hoe langer het duurt voor hij een operatie krijgt en Real hem daarna dus langer moet missen.

30 juni 2024 om 20:45
0

*dies of cringe*

30 juni 2024 om 20:45
0

Gemiddelde Real supporter voor je

30 juni 2024 om 20:47
0

Ik denk juist dat hij een aantal monden heeft laten praten door zijn gedrag. Zo heb ik hem bij Real niet gezien, maar wat een onplezierig ventje. Is niet vies van een duikje hier en daar. Zal hij vast van Vinicius hebben overgenomen.

30 juni 2024 om 20:48
0

Waarom nou weer monden gesnoerd? Vinden veel mensen Bellingham slecht.

De vrije trap waar de 2 - 1 uit voortkomt is erg goedkoop.

Negatief spel, vervelende supporters, hoogmoed en met Pickford de grootste griezel van de Europese velden. Wat hoop ik dat Zwitserland dit zooitje een enkeltje 'home' bezorgd

30 juni 2024 om 20:43
0

Pickford… naast dat die inderdaad een engnek is zal ik die absurde tackle op van Dijk ook nooit vergeten.

30 juni 2024 om 20:52
0

Van Dijk is nooit meer de oude geworden erna, kreeg er volgens mij niet eens rood voor toen. Vreselijke vent

30 juni 2024 om 21:25
0

En hij houdt werkelijk geen een bal in 1x vast. Zwakste keeper van het hele toernooi, by far..

30 juni 2024 om 21:47
0

Be careful what you wish for. Jullie willen echt liever Engeland dan Zwitserland.

Een gigantisch slechte wedstrijd van de Engelsen.. Zonder het thuisvoordeel, zoals ze dat in iedere wedstrijd op een na hadden in het vorige EK, zijn ze nergens en moeten ze het hebben van enorme mazzeltjes/individuele bevliegingen! Ik denk dat we Saka en Foden volgende week niet meer terug gaan zien aan de aftrap, zij waren met afstand de slechtste alhoewel je Rice, Stones, Trippier en Walker ook toch maar moeilijk een voldoende kunt geven.

30 juni 2024 om 20:42
0

Bijna iedereen was slecht toch? Bellingham en Kane ook gwn. Palmer was ook slecht.

30 juni 2024 om 20:46
0

Maar dankzij Palmer ontstond er tenminste nog wat. Hij heeft in 25 minuten over 2 wedstrijden meer laten zien dan al die andere aanvallers in 5 wedstrijden.

30 juni 2024 om 20:47
0

Mwah vond ik wel meevallen. Had 1 leuke aanname, maar dat was het.

30 juni 2024 om 20:45
0

Letterlijk iedereen was slecht bij Engeland. Invallers lieten ook weinig zien

30 juni 2024 om 21:08
0

Vond Toney nog wel aardig invallen als enige

1 juli 2024 om 13:19
0

Saka en Foden gaan allebei beginnen. Als die twee geslachtofferd worden, dan zou ik in hun geval na het EK weigeren te spelen totdat Southgate ontslagen wordt.

Arrogant Engeland mag Jude wel een bonusje geven, jammer voor die Slowaken want ze speelden echt tot het eind mee.

Wat een vervelend saai inspiratieloos Engeland. Om nog maar te zwijgen over de rare gebaartjes en gedrag van een aantal spelers. Verder Slowaken echt erbarmelijk slecht na de 1-0. Hancko af en toe helemaal zoek gespeeld. Te weinig kwaliteit ook op de bank. Wissels bij de Slowaken hebben echt helemaal niets gebracht. Dit Engeland gaat na de eerste serieuze tegenstander direct naar huis. Wat een dramatisch slechte verdediging hebben zij. Slechtste van allemaal, de scheidsrechter!

30 juni 2024 om 20:47
0

He door wie is Hancko zoek gespeeld?

30 juni 2024 om 22:41
0

Sorry, maar Hancko was erg goed. Enorm goed in zijn duels hield veel ballen over waardoor Slowakije door kon voetballen l.

Foden gaat eraf en er wordt direct 2x gescoord. En Trent die nog geen minuut op RB gemaakt heeft, meer hoef je niet te weten over deze wedstrijd.maar we mogen toch nog een extra wedstrijd van southgatebal gaan genieten!

30 juni 2024 om 20:44
0

2 goals uit open spel situaties haha. Had weinig met Foden te maken

30 juni 2024 om 21:02
0

Die speler (toney) wie er voor hem in kwam zorgde wel voor de assist

Niks tegen Foden maar in het systeem wat Southgate hanteert rendeert hij totaal niet en zit ie alleen maar Kane en Bellingham in de weg. Toen hij eruit ging leek het ook even beter te gaan tot dat uiteindelijk de 2-1 viel waarna Southgate weer een paar Southgate achtige wijzigingen toe bracht aan het spel.

Wat jammer zeg, ik hou sowieso al van een David tegen Goliat verhaal en al helemaal als David bij Feyenoord speelt.

Waar kijken we soms naar? Engeland is 10x beter maar maakt het zich 90 minuten lang onnodig lastig door op 50% te spelen. Op het einde even 2x pieken en de winst is binnen. Absurd hoe makkelijk dat ging.

30 juni 2024 om 20:51
0

Ooohh, speelde ze maar op 50%? En iedereen maar denken dat ze gewoon stinkmazzel hebben....

30 juni 2024 om 21:10
0

Tja, ik krijg niet de indruk dat de 2 late goals ‘stink mazzel’ zijn. Eerder het resultaat van een even een paar tandjes bijschakelen. Alsof Engeland zo efficiënt mogelijk, met zo weinig mogelijk moeite richting de finale wil.

1 juli 2024 om 08:51
0

Dan hadden ze dat dus niet op verlenging aan moeten laten komen, want dat kost toch iets meer moeite dan snel afstand nemen van slowakije.
Nee dit engeland is gewoon niet best, en hebben heel veel mazzel dat die bal er in vliegt in de 96e minuuut
Zoveel beter waren ze echt niet, ze hebbnen de kansen niet echt aan elkaar geregen hoor

Als je een uur alleen maar verdedigt en tijd rekt kan ik wel genieten van het deksel op de neus. Wat een fantastische omhaal. Dat ze in Engeland nog steeds denken dat Southgate een goede trainer is begrijp ik helemaal niets van. Ik zou tegen Zwitserland niet achter komen als ik Engeland was, die blijven namelijk wel voetballen.

1 juli 2024 om 08:54
0

Nou geniet er maar lekker van dan, je bent naast alle engelsen een van de weinigen denk ik, en gek he, als kleine landen voor komen dat ze dan meer gaan verdedigen en alle manieren aangrijpen om die voorsprong te behouden, het lijkt wel clubvoetbal.
of moeten alle kleintjes volgens jou altijd vol op de aanval gaan, ongeacht wat?

Bellingham zat totaal niet in de wedstrijd en viel behoorlijk tegen, toch is vanwege zijn klasse Engeland op een haar na door naar de volgende ronde. De Engelsen hebben geweldige spelers, maar het komt er totaal uit. Ze spelen zonder idee en tactiek. Ik zie Zwitserland als de favoriet in de kwartfinale.

Jude Jude Jude... Nog los van zijn kwaliteiten en talent, absurd hoe vaak hij er staat en doorslaggevend is op de belangrijke momenten. En dat op deze leeftijd.

Wat een ontzettende mazzel, Zwitserland gaat Engeland rauw opvreten.. die bondschoach is tactisch 10x zo sterk als Southgate

Ben na Nederland eigenlijk wel altijd voor Engelandgeweest. Ik weet alleen niet of ik dat nog moet zijn. Ik stoor me aan Bellingham. Loopt een beetje rond alsof hij de godfather is. Iedereen achter zijn hoofd pakken . Eigen spelers en tegenstanders. Goede voetballer uiteraard en zal nog wel wat (persoonlijke) prijzen winnen maar als je zo’n leeftijd hebt moet je niet vaderlijk rond gaan,lopen. Ik zal wel een zure ouwe lul zijn en commentaar krijgen.

Maar nog meer irriteer ik mij aan die Pickford. Wat een kneus is dat zeg.
Verder vind ik het weer geen goed optreden van een elftal vol met Premier League spelers en ze hadden er zomaar uit kunnen vliegen.

Het juichen van Pickford in de laatste minuut… genant.

Waanzinnige zwakke trainer is die Southgate toch. Het voetbal slaat nergens op. Wordt gered door Bellingham met een fenomenale omhaal doelpunt. Speelde de laatste 20 minuten ofzo met Saka als linksback, wtf? En dan nog 3 minuten voor tijd nog een aanvaller erin brengen.

Bellingham. Wauwww. Wat ben ik zo blij dat deze jongen voor Real Madrid speelt. Mentaliteit waar je U tegen zegt. Speelde niet echt goed, maar als je zo goal maakt in de laatste minuut. Waanzinniggggg.

Als Engeland zo verder speelt tegen Zwitserland, dan liggen ze er makkelijk uit.

Engeland is in mijn ogen de meest onsympathieke ploeg van dit EK. Allemaal arrogante mannetjes. Bellingham is een geweldige speler, maar ik vind het een draak van een gozer. Hopelijk rolt Zwitserland dit team op. En volgens mij is die Pickford niet helemaal 100. Rare kwibus altijd in dat doel. Tis ook geen geweldige keeper.

Je gun het Engeland toch ook niet, onsympathiek zooitje is het met een opperclown als coach. Moment dat Slowakije voorin wisselde en Bozenik bracht zijn ze niet meer van eigen helft afgekomen, die gast wint geen duels/ lokt geen overtredingen, die goal in de laatste minuut zag je echt al een eeuw aankomen.

Oef, uiteindelijk waren het kleine momenten van klasse van de individuele spelers bij Engeland die het beslisten.

Maar zeer verdiend is het niet.

Toegegeven, Engeland gaf niet op en wilde voor de winst gaan. Maar dit team blijft toch onderpresteren, gezien de kwaliteiten.

Wat Engeland ook verder doet dit EK, ik denk dat dit Southgates laatste toernooi als coach zal zijn. Of ze moeten door een godswonder winnen, want in deze vorm zie ik ze niet een Spanje of Duitsland opzij zetten.

Nu tegen een ijzersterk Zwitserland, we gaan het zien.

Dit wordt echt appeltje eitje voor de Zwitsers

Oh oh oh, wat komen de Engelsen hier toch goed weg. 95 minuten lang lopen ze maar wat aan te kloten en dan is er ineens een geweldige individuele bevlieging van Bellingham. Die Southgate heeft volgens mij geen flauw benul waar hij mee bezig is, en daardoor de spelers ook niet. Eigenlijk vind ik Zwitserland de favoriet voor de wedstrijd in de kwartfinale.

Pff valt echt tegen wat de Engelsen laten zien tot nu toe, te veel goeie voetballers bij elkaar werkt niet altijd even goed, dat is tot nu toe goed te zien bij engeland

Wat een matig zaadteam is dat Engeland..2 of 3 goeie spelers en de rest is brandhout

Komen ze goed weg, wel een wereldgoal van Bellingham.

Jammer, had het Slowakije gegund. Enige voordeel is dat de kans nu groter is dat een Engelse scheidsrechter huiswaarts keert.

Engeland speelde veel te langzaam om er goed door te komen, maar als je dan zoals Pieter Post zegt dat Bellingham geen 'pure' voetballer is, ben je wel echt de weg kwijt hoor...jongen dribbelt overal uit en verdeelt het spel.

Dit moet wel anders wil Engeland in het toernooi blijven.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren