Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal

Laatste update:

Enkele fans van Engeland hebben de gelijkmaker van Jude Bellingham gemist. Lang zag het ernaar uit dat Slowakije zich met een 0-1 zege zou plaatsen voor de kwartfinale, maar in de 95ste speelminuut maakte Bellingham met een halve omhaal gelijk. In de openingsfase van de verlenging maakte Harry Kane er 2-1 van.

Sommige Engelsen zijn eerder uit Gelsenkirchen vertrokken om de tram te halen, zo blijkt uit beelden op X die direct viraal gaan. “Shite”, concluderen enkele fans buiten het stadion net voordat Bellingham de gelijkmaker aantekende.

“Shoutgate moet eruit, op vakantie. De spelers hebben nu twee jaar om zich te herpakken. We gaan eerder weg, zo kunnen we ook de tram nog halen”, aldus twee supporters.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uiteindelijk plaatste Engeland zich met een 2-1 zege op haast ongelooflijke wijze ten koste van Slowakije voor de kwartfinale op het EK. Daarin is Zwitserland de tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achja dat krijg je als je vroeg weggaat. Ze hebben wat gemist. Betaal je geld voor een kaartje mis je het daadwerkelijk interessante gedeelte

30 juni 2024 om 20:52
0

Ik mocht vroeger een keer het veld op bij Ajax (Ajax Kids Club) en toen was m’n hele familie aanwezig zo ongeveer. M’n moeder en haar familie waren rond 85e minuut al naar het station en Babel scoorde in minuut 88 😂

30 juni 2024 om 21:08
0

Als je genoeg geld hebt, was ik als Engelse supporter al in de rust naar huis gegaan.. Mocht je nu kaarten tegen Zwitserland hebben, zou ik ze vandaag nog van de hand doen. Wat een drama voetbal, je zou er dan ook niet aan moeten denken om nog even bij de tram te gaan moeten dringen mochten ze verloren hebben...

Dat je af en toe bij een reguliere competitiewedstrijd van je favoriete club iets eerder weggaat, kan ik helemaal begrijpen. 40+ wedstrijden per seizoen, dus genoeg wedstrijden te zien. Echter bij een KO-wedstrijd van je land op het EK, waarvoor je grof geld hebt betaald om erbij te zijn... toch doodzonde.

30 juni 2024 om 20:57
0

Mwah, zou me ogen ook niet langer laten pijnigen door Gerrit, ongeacht de afloop.

30 juni 2024 om 21:00
0

Dan had je beter de kaartjes niet kunnen kopen, je wist dat het toernooi MET Gerrit zou verlopen

30 juni 2024 om 21:02
0

Je weet van tevoren wat je verwacht. Als je het saai vindt koop dan geen ticket. Dit is gewoon enorm zonde inderdaad. En dit soort kaartjes zijn ook nog is erg duur met alle kosten zoals wedstrijdtickets, vliegtickets en ook het verblijf.

30 juni 2024 om 20:58
0

En dus ook wel lekker dat ze net datgene missen, waar ze zo dik voor betaald hebben, omdat ze zo graag hun eigen ongemak (een nederlaag) wilden sussen ipv het team aan te moedigen. Prachtig.

30 juni 2024 om 21:03
0

Oh inderdaad! Je voelt de karma gewoon door het beeldscherm heen.

30 juni 2024 om 21:07
0

Ik vind het zelf niet fijn het laatste fluitsignaal te horen als m'n club of NL dreigt te verliezen, dat maakt het zo definitief. Dus dan dan zap ik altijd weg. Misschien heeft deze man een soortgelijke rare eigenschap.

30 juni 2024 om 23:19
0

Haha. Mooi. Maar…zappen, vind ik nog wat anders dan een stadion uitlopen.

1 juli 2024 om 00:35
0

Zal ik ook nooit begrijpen. Ja als je 3-0 achterstaat wellicht.

Is die Palmer niet snel? Dat laatste counter moest hij op snelheid naar het doel maar wacht af en speelt over. Saka had daar moeten staan.

30 juni 2024 om 21:13
0

Wat een onzin. Saka komt zelfs geen standbeeld voorbij in deze vorm.

30 juni 2024 om 21:20
0

Die palmer moet die laatste counter gewoon rustig naar zijkant dribbelen, pass terug naar middenvelder en bal in de ploeg. Totaal onnodig risico lopen door nog iets te proberen.

1 juli 2024 om 07:59
0

Hij bracht in ieder geval wel wat toen hij erin kwam. Zelfde geld voor Tony! En Foden moet hij lekker op het bankie laten.

Zo zie je maar weer nooit te vroeg weggaan uit het stadion.:. Ach ze waren op tijd voor de tram ook belangrijk 😀

Lol, die zullen balen als een stekker.

Ik heb van mijn cluppie ook vernederende of simpelweg gillend saaie wedstrijden in eigen stadion meegemaakt, maar bleef altijd tot het eind zitten.

Snap het wel enigszins, Engeland heeft tot nu toe z'n fans niet echt verwend met oogstrelend voetbal. Maar kom op, je blijf toch achter je team staan tot het eind?

30 juni 2024 om 21:53
0

Als je achter je team staat, moet je juist kritisch zijn op je club als het slecht gaat. Eerder weg gaan van je club kan een vorm van kritiek zijn. Hoeft natuurlijk niet het geval te zijn in dit geval

Ik vind het altijd raar dat je het stadion voor het fluitsignaal verlaat, vooral tijdens dit soort wedstrijden.
Was dit niet ook bijvoorbeeld zo tijdens Real Madrid - Manchester City 2 jaar geleden?

Dan ben je toch wel echt een pannekoek ik snap de teleurstelling maar bij 1-0 achterstand ga je toch niet weg.

Wel daar kan ik wel. inkomen wat een knakenploeg dat England overgewaarde spelers.....

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren