Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Fortuna-aanvaller Noslin maakt binnen halfjaar overstap voor 15 miljoen euro

Laatste update:

Tijjani Noslin maakt definitief de overstap naar Lazio, zo meldt de club zondag via de officiële kanalen. Eerder kondigden transfermarktexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio al aan dat de transfer in de lucht hing. De aanvaller komt over van Hellas Verona.

Volgens Romano en Di Marzio betaalt Lazio een bedrag van circa vijftien miljoen euro voor de voormalig aanvaller van onder meer Fortuna Sittard en TOP Oss. Hij komt op huurbasis over met een verplichte optie tot koop. Noslin is tot medio 2029 aan de Romeinen verbonden.

De transfersom kan nog verder oplopen door twee verschillende bonussen. Wat die bonussen precies inhouden, is vooralsnog onbekend. Verder heeft Verona een doorverkooppercentage van tien procent weten te bedingen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De deal is opvallend, daar Noslin afgelopen winter pas voor drie miljoen euro de overstap maakte van Fortuna Sittard naar Italië. In de Serie A maakte hij in een half jaar tijd dusdanig veel indruk dat Lazio liefst het vijfvoudige van zijn eerdere transfersom wil betalen.

Bij Verona slaagde de vleugelspits erin liefst vijf keer te scoren in zeventien competitieduels. Ook verzorgde Noslin vier assists. Hij wordt voornamelijk gehaald na aandringen van Lazio-coach Marco Baroni, die eerder aan het roer stond bij Verona.

Afgelopen week werd in de Italiaanse media geschreven dat manager Erik ten Hag de transfer van de Amsterdammer naar Lazio nog wilde kapen. Manchester United had naar verluidt twintig miljoen euro over voor de 24-jarige aanvaller.

Voor zijn overstap naar Verona speelde Noslin dus voor Fortuna Sittard, waar hij tweeënhalf jaar onder contract stond. In de eerste helft van afgelopen seizoen kwam de vleugelspeler tot dertien Eredivisie-wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie transfer gek,

Leuk ook dat Sneijder en zijn vrienden deze jongen zijn talent hebben herkend en hem bij Fortuna hebben weten te krijgen. Sindsdien heeft hij het helemaal zelf afgedwongen.

30 juni 2024 om 20:02
0

Heeft Sneijder goed gezien. Zou ook een goede TD voor Ajax zijn. Geweldig netwerk en oog voor talent.

30 juni 2024 om 20:15
0

Hij zal dan eerst een paar jaar met Kroes mee moeten lopen zoals Van der Sar dat met Kinsbergen ook gedaan heeft om het vak te leren.

30 juni 2024 om 20:51
0

Waarom zou Sneijder bij Kroes moeten meelopen terwijl laatstgenoemde net twee maanden extra aan ervaring heeft. Kroes heeft überhaupt nog niets bewezen waaruit zou moeten blijken dat hij een goede TD is

30 juni 2024 om 21:53
0

Zonder Sneijder voetbalde deze jongen nog bij de amateurs. Hoop dat Ajax hem snel een functie aanbied. Nog een nevenfunctie bij Utrecht en ohja ffe dat trainerspapiertje halen bij een 2daagse LOI cursis

Mooie transfer voor hem deed het zeker uitstekend bij Hellas.

30 juni 2024 om 20:32
0

Utrecht en Twente gewoon zitten slapen hier. Wilden hem voor een dubbeltje hebben en waren niet bereid een paar ton extra te bieden. Beiden clubs hadden hem voor maximaal 2 miljoen kunnen halen destijds, maar vonden 1 al bijna teveel. Terwijl hij toen al echt even leuke dingen liet zien, half jaar voor zijn transfer van Verona. Achteraf is makkelijk praten zeg je dan, maar dit was gewoon een schoolvoorbeeld van krenterigheid.

Op zijn 20e speelde hij nog bij DHSC in Utrecht en nu , 4 jaar later , een toptransfer te pakken naar Lazio . Ik ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen en of hij het weet waar te maken . Als hij zich ontwikkelt zoals hij de afgelopen jaren heeft gedaan dan moet dat goed komen . Het is hem gegund.

30 juni 2024 om 19:59
0

En dan te bedenken dat DHSC deze week failliet is verklaard.

Opzich is de transfer niet heel verrassend. Heeft het goed gedaan in dat half jaar en de reden zal ook zijn dat Lazio paar weken geleden Marco Baroni heeft aangesteld als trainer en die kwam ook van Hellas Verona dus hij kent Noslin natuurlijk goed.

Geeft toch aan dat al die trainers iets fout doen hier. Elke redelijke voetballer hier leert winnen in Italie en dan blijkt dat er veel meer in zit. Zlatan zei het al en er is niks veranderd.
Meer pit, strijd en fitheid graag bij alle teams, niet alleen Feyenoord en Psv.

30 juni 2024 om 20:49
0

Dat is iets wat me enorm opvalt de laatste tijd. Enorm (in de ogen van de meeste mensen, en ook die van mij) matige Eredivisie spelers haken moeiteloos aan in de Serie A.

Denk hierbij aan Gudmundsson van AZ die een van de meest scorende spitsen van Italie bij Genoa werd. Veel AZ fans zagen hem (terecht) liever niet spelen want hij kon er niet zoveel van. Net als dat AZ’ers Beukema niet geweldig vonden, daar waar hij bij Bologna moeiteloos aanhaakt.
Spelers als De Roon, Robin Goossens en Hateboer waren in de Eredivisie pure middelmaat. Als De Roon of Hateboer speelden voor Oranje zaten we met zijn allen af te vragen waarom zij in hemelsnaam in het veld stonden. Vrijwel iedereen vond het enorme non-voetballers, en toch spelen ze steeds mee als basisspelers om top 4 in Italië.
Je hebt nog spelers als Ngonge (leuke speler RKC, bij Groningen al minder) die vanuit Hellas naar Napoli is verkast. Je hebt Suslov waar Groningen fans zich stelselmatig aan rot ergerden, die is basisspeler bij Hellas. El Azzouzi van middelmatige speler bij Emmen (!) naar Genoa. Deze Noslin die moeiteloos aanhaakt bij Hellas. Perr Schuurs bij Torino en natuurlijk Reijnders die direct basisspeler is bij Milan. Al kan je zeggen dat hij in de Eredivisie ook al heel erg goed was.

Het zegt wel dat wij in de Eredivisie een totaal andere manier hebben van spelers beoordelen. Een De Roon die gewoon 8 jaar lang basisspeler is bij een prima team in Italië wordt hier stelselmatig afgemaakt als non-voetballer.

Hoe het kan dat deze spelers zo ogenschijnlijk makkelijk aanhaken in de Serie A? Ik denk omdat Nederlandse spelers technisch veelal perfect geschoold zijn. Spelers als Botman worden hier gezien als lompe houthakker, terwijl hij bij Lille bekend stond als een prima opbouwende centrale verdediger. Wij hier in Nederland vinden techniek meestal het allerbelangrijkste, en als een speler technisch wat minder is vinden we het al heel gauw matig. Als je de basistechniek van Nederlandse spelers combineert met de tactische discipline in de Serie A, krijg je dat voetballers vrij compleet worden. Fysiek wordt er in de Serie A ook meer gevraagd, en qua tempo ligt het ook iets hoger. Hierdoor is de Serie A in mijn ogen de beste competitie als Nederlands talent om door te groeien. Ik heb het idee dat je daar meer beoordeeld op wat je wél kan, in plaats van wat je niet zo goed kan.

30 juni 2024 om 21:59
0

Dat vragen ze zich in Italië ook steeds af hoe zulke spelers die jij benoemd het daar wel redden.
En vele zien de serie a hier ook niet hoog zitten maar we staan niet voor niets in de top 4.
Met Inter, Milan en Juventus op volle sterkte in Europa gaan ze echt niet zo denken.

Weet iemand of Fortuna een doorverkoop percentage op Noslin heeft?

Krijgt DHSC dan geen deel van de transfer?....Kan ze misschien redden van faillisement.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren