Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gimenez ziet zijn marktwaarde dalen; Timber grootste stijger bij Feyenoord

Laatste update:

Transfermarkt heeft in een periodieke update de transferwaarden van verschillende Eredivisie-spelers bijgewerkt. Als er wordt gekeken naar de selectie van Feyenoord, blijkt Oranje-international Quinten Timber ondanks het missen van het EK de grote winnaar te zijn. Santiago Gimenez ziet zijn marktwaarde daarentegen dalen na een mindere tweede seizoenshelft.

Belangrijk om te vermelden is dat het Duitse Transfermarkt geen gebruik maakt van een algoritme om transferwaarden te bepalen. In plaats daarvan calculeert het de marktwaarden van spelers op basis van discussies tussen gebruikers en market value admins van de site.

Stijgers


De Utrechtse Timber ziet zijn marktwaarde stijgen van 22 naar 28 miljoen euro. Feyenoord betaalde in de zomer van 2022 slechts 8 miljoen euro om de middenvelder terug te halen naar Rotterdam-Zuid, wat met name dit seizoen een gouden zet is gebleken. Timber ligt naar verluidt goed in de markt bij diverse clubs uit de Engelse Premier League.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook verdediger Thomas Beelen doet goede zaken en stijgt van 7 naar 12 miljoen euro. Newcastle United plukt vruchten van de uitleenbeurt van Yankuba Minteh aan Feyenoord. De Afrikaanse tiener zou inmiddels 16 miljoen euro waard zijn. Daarmee heeft hij zijn marktwaarde verdubbeld sinds zijn entree in De Kuip.

Mats Wieffer (van 27 naar 30 miljoen euro), Igor Paixão (van 12 naar 14 miljoen euro) en Timon Wellenreuther (van 6 naar 7 miljoen euro) kunnen rekenen op een kleine opwaardering. Opmerkelijk genoeg blijven de marktwaardes van Lutsharel Geertruida (32 miljoen euro) en Dávid Hancko (35 miljoen euro) gelijk, ondanks hun constante en goede spel de laatste maanden.

Dalers


Van de zeven Feyenoorders die hun marktwaarde zien dalen, levert Gimenez het meeste in. De Mexicaan, die in De Kuip nog tot medio 2027 vastligt, zakt van 45 naar 40 miljoen euro. De verwachting is dat Gimenez komende zomer, ondanks zijn vormdip, tot de meest gewilde spelers van Feyenoord behoort.

Aanvoerder en routinier Gernot Trauner daalt van 4,5 miljoen euro naar 3,5 miljoen euro. Ook Ramiz Zerrouki levert 1 miljoen euro aan marktwaarde in: de Algerijnse controleur gaat van 10 naar 9 miljoen euro.

Alireza Jahanbakhsh (van 3,7 naar 3 miljoen euro), Ondrej Lingr (van 4 naar 3,5 miljoen euro), Thomas van den Belt (van 2 naar 1,8 miljoen euro en Kostas Lamprou (van 350.000 naar 300.000 euro) maken het zevental aan dalers compleet. Lamprou en Jahanbakhsh gaan Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid transfervrij verlaten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou vooruit voor 40 krijgen jullie em 😶‍🌫️

Hij gaat nevernooit 40 miljoen opleveren. Allereerst is dat gebaseerd op de tweede seizoenshelft en ten tweede heeft hij zelf gezegd weg te willen. Clubs zijn ook niet gek

31 mei 2024 om 16:27

Jong, spits, 3 jarig contract en nog steeds hele goede statistieken voor een spits en Feyenoord hoeft niet te verkopen. Genoeg redenen waarom hij zeker wel richting de 40 miljoen gaat als hij een transfer gaat maken. Ook al kun jij dat door jouw anti Feyenoord bril moeilijk voorstellen.

31 mei 2024 om 16:34

Heeft niets met anti Feyenoord bril te maken. Puur feiten die ik benoem. Hoeveel heeft hij er gemaakt na de winterstop? Als je daadwerkelijk denkt dat hij 40 miljoen op gaat leveren, snap je er vrij weinig van. Zeker dus omdat hij heeft aangegeven weg te willen. Aan een ongemotiveerde spits heb je niet veel. Dat weet Feyenoord, zijn zaakwaarnemer en de geïnteresseerde clubs

31 mei 2024 om 16:42

Hij heeft helemaal nergens aangegeven graag weg te willen. Hij heeft juist gezegd dat hij prima op zijn plek zit. Gimenez is juist tot nu toe een verstandige jongen met zijn carrière planning (ook door invloed van zijn pa) en snapt ook wel dat hij anders binnen komt wanneer hij in bloedvorm verkeerd in tegenstelling tot een zwakke tweede seizoenshelft. Dat jij nou denkt dat Feyenoord hem voor 20 mil laat gaan, dan snap je er inderdaad niet veel van. Maar goed zoals ik al zei jij reageert altijd negatief op Feyenoord dus dat zal je dan ook wel niet willen inzien.

31 mei 2024 om 16:42

Jij denkt dat hij er met de pet naar gaat gooien als hij nog een jaartje moet blijven? Lijkt me inderdaad erg verstandig voor z'n carrière.

31 mei 2024 om 16:43

En als Feyenoord hem houdt en hij er dan met de pet naar gaat gooien dan komt hij nooit meer weg. Dat weet hij, Feyenoord, zijn zaakwaarnemer en de geïnteresseerde clubs

31 mei 2024 om 16:46

Wie er gelijk heeft kunnen we nu lastig stellen. Maar zijn stelling is toch best realistisch. Je had in de winter gewoon 70-80 moeten vragen aan wat wanhopige clubs, en alles boven de 55-60 accepteren. Maar dat was in de winter waar clubs doorgaans wat wanhopiger zijn, en Giminez het ook echt geweldig deed.

Nu in de zomer, waar clubs wat meer afwachtender zijn. Ga je echt niet de hoofdprijs vangen. Ook niet na zijn - gewoon slechte - tweede seizoenshelft. Ik denk dat je blij mag zijn met 35.

En nee, Feyenoord hoeft niet te verkopen. Maar als straks een club als Liverpool komt en Giminez drie trainingen overslaat, zijn zaakwaarnemer gaat stoken in de media. Leert de ervaring dat je als club toch niet zo sterk staat als je dacht te staan.

31 mei 2024 om 16:47

Er is letterlijk 1 bron (uit Mexico) waar wordt gezegd dat hij weg wil. Vanuit Giminez zelf is dat bericht nooit gekomen, die heeft altijd gezegd gelukkig te zijn bij Feyenoord en in Rotterdam. Zou die berichtgeving van die Mexicaanse krant met een flinke korrel zout te nemen.

31 mei 2024 om 16:57

@martijn

Die aannames moet je lekker bewaren voor op het veld morgen.

Er is nooit enige sprake geweest van een bod van meer dan 50 miljoen euro, dus waar heb je het allemaal over?

Verder begin je over trainingen overslaan en een stokende zaakwaarnemer terwijl dat helemaal niet aan de orde is. Je loopt er allemaal dingen bij te verzinnen om maar je ongeïnformeerde mening te uiten.

1 juni 2024 om 10:09

riomanchester waar komt dat ongemotiveerde speler verhaal toch altijd vandaan. Nagenoeg iedere speler draait na een afgeketste transfer gewoon de knop en gaat zijn uiterste best doen om het team te helpen en het jaar erna een mooie transfer te maken.
Meest recente voorbeeld bij feyenoord is geertruida. Daar las ik vorige zomer precies hetzelfde over, en heeft wederom een heel sterk seizoen gespeeld.

1 juni 2024 om 11:22

Wat zit je nou allemaal te speculeren joh. Er is geen enkel bod geweest deze winter

31 mei 2024 om 18:33

Heb je bewijs dat hij zelf heeft aangegeven dat hij weg wil? En als ze minder geven blijft hij nog mooi een jaartje, geen probleem.

Timber is wat mij betreft ook de meest talentvolle speler van Feyenoord, meer dan terecht. Die moeten ze nog een jaar vast houden, dan verkopen ze hem voor minstens zoveel geld als Jurrien

Ziyech en Kudus waren ook 100 miljoen waard en ging voor 40 miljoen weg netals dat Anthony 40 miljoen waard was en voor 100 miljoen ging. Het zegt helemaa niks!

31 mei 2024 om 17:52

Kudus' en Ziyech's hoogste transferwaarde op transfermarkt was 50 miljoen.

Pohh die Timber is goed he. Giminez logisch, vormdipje prima. Ligt prima op koers om 45 miljoen op te leveren in de toekomst. Beelen ook mooi, Hancko niet stijgend maar zou hem voor 35 miljoen nooit weg doen.

Als Brobbey 35 miljoen waard is dan is Gimenez het dubbele waard.

1 juni 2024 om 08:41

Dan vind jij Gimenez het dubbele waard

1 juni 2024 om 09:52

Goals plus assists per 90min. zijn vrijwel gelijk, contractduur is gelijk (tot 2027) en Brobbey is een jaartje jonger. Vanwaar zou Gimenez in hemelsnaam het dubbele waard zijn? Allebei prima spitsen hoor en ik denk dat Gimenez nu nog een tikkie meer marktwaarde vertegenwoordigd ondanks zijn dipje, maar dat kan ook zo omslaan. Ligt dicht bij elkaar, de ene is zeker niet het dubbele van de ander waard. Beetje realistisch blijven kerel.

Ik zag dat Hato 30 miljoen waard is... hoe kan een Wieffer dan ook maar 30 mil waard zijn? 2 seizoenen één van de beste middenvelders van de competitie tov een verdediger die debet is aan 70% van de tegengoals van Ajax. Toch altijd absurd deze lijstjes.

Als Hato 30 mil waard is, is Timber minimaal het dubbele waard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren