Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart likt zijn vingers af: ‘Hij is zó goed, ongelooflijk, in potentie wereldtop!’

Laatste update:

Rafael van der Vaart hoopt dat Ryan Gravenberch zijn kans pakt in Oranje. De middenvelder van Liverpool start donderdagavond in de basis in de oefeninterland tegen Canada en kan daarmee zijn visitekaartje afgeven aan bondscoach Ronald Koeman.

"Het is super mooi voor hem dat hij in de basis staat", begint Van der Vaart bij de NOS. "Ik vind dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt door naar Bayern München te gaan, maar hij is in potentie echte wereldtop."

Ook Liverpool vindt Van der Vaart geen handige stap. "Als je van Ajax naar Bayern München gaat en je speelt weinig, kun je beter naar een club gaan waarvan je weet dat je veel minuten gaat maken. Dat heeft hij niet gedaan."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Ik heb ooit over Quinten Timber gezegd dat hij de beste middenvelder van Feyenoord kon worden, maar toen raakte hij geblesseerd en werd ik uitgelachen. Nu zegt iedereen hetzelfde."

"In de wedstrijden die Gravenberch heeft gespeeld kun je wel zien dat hij een middenvelder van deze tijd is", gaat Van der Vaart verder. "Ik vind hem zó goed, ongelooflijke potentie, maar daar hebben we heel veel spelers van gehad en daar hoor je niks meer van. Ik hoop dat het eruit komt."

Van Hooijdonk vindt dat Gravenberch mazzel heeft gehad dat Marten de Roon geblesseerd is afgehaakt bij Oranje. "Voor wie het ook mee zit is Koopmeiners. Die heeft het fantastisch gedaan bij Atalanta. We hebben allemaal kunnen hoe goed hij was."

"Dat willen we heel graag ook bij het Nederlands elftal zien. Koopmeiners is iemand die in de pikorde boven Gravenberch staat op dit moment", sluit Van Hooijdonk af.

De laatste keer dat Gravenberch in actie kwam in het Nederlands elftal was in september 2022 tegen België (Nations League). Daarna speelde hij nog wel enkele interlands voor Jong Oranje, maar was hij niet meer in beeld bij de A-selectie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vd vaart heeft eem gravenberch fetish, hoewel ik gravenberch een prima middenvelder vindt. Zijn al die lofuitingen overdreven

6 juni 2024 om 20:44

Yup. Xavi en Gravenbergh, kunnen bij Raf niks fout doen. Is gewoon bizar dat Gravenbergh uberhaupt meegaat naar het EK. Heeft helemaal niets laten zien dit seizoen en eigenlijk al 3 jaar niet.

6 juni 2024 om 20:56

Maar welke Cvm/cm had je dan mee willen nemen in plaats van Gravenbergh? Door blessures zijn jongens als Wieffer, De Roon & Timer natuurlijk al afgevallen. Dan hou je heel weinig alternatieven over.

6 juni 2024 om 20:58

Heeft denk ik aardig wat geluk met blessures bij concurrenten op het middenveld. Verder heb ik niet heel veel wedstrijden van Liverpool gezien, maar als hij minuten maakte (zeker tegen het einde van het seizoen) was het zeker niet slecht.

6 juni 2024 om 22:41

Zo slecht was Gravenberch dit seizoen niet hoor. Zeker gezien de blessures op het middenveld, vind ik het niet vreemd dat hij erbij is.

6 juni 2024 om 20:56

Het is ook vreemd, want Gravenberch ontbeert wat vd Vaart zelf wel in overvloed had: inzicht. Heb Gravenberch echt nog nooit een bal zien geven waarvan je denkt: knappe bal. Het is technisch allemaal verfijnd en dat lijkt het snel wat.

Als je heel veel onzin in 1 keer wilt horen, moet je naar van der Vaart luisteren. En het mooie voor hem is: hij krijgt er ook nog voor betaald!

6 juni 2024 om 20:52

Het mooie is ook dat Gravenberch ook voor z'n talent mega betaald wordt. Want wie kan op z'n 22e zeggen dat hij voor Ajax, Bayern en Liverpool gespeeld heeft en ook nog voor het grote Oranje op het eindtoernooi uitkomt. Ja, misschien overdrijft Van der Vaart weleens maar hij krijgt ook vrij vaak z'n gelijk over spelers als Q Timber en Veerman.

6 juni 2024 om 21:08

Misschien overdrijft hij weleens? Dat is nog zacht uitgedrukt als je hem hoort praten over Gravenberch en Malen

6 juni 2024 om 21:15

Tsja, hij heeft z'n favorietjes. En dat zijn dan vooral spelers die ook echt goed (technisch) kunnen voetballen. Maar dat komt natuurlijk omdat hij zelf ook een mooie (mooiweer) voetballer was.

6 juni 2024 om 21:15

Hij is in het jaar 70 keer op tv, roept daarin 80 keer onzin en heeft toevallig over twee spelers gelijk gehad.

6 juni 2024 om 21:21

Myvision,

Nou dat valt allemaal wel mee hoor.

6 juni 2024 om 22:39

Gravenberch is nog steeds een belofte die maar niet tot bloei komt. Heeft voor zijn toegedichte kwaliteiten maar zeer matig gepresteerd.

Je kunt een hoop over Raffie zeggen, maar hij heeft in elk geval niet elke week een nieuwe mening over hetzelfde onderwerp.

6 juni 2024 om 20:45

Vind ik ook wel mooi haha.

6 juni 2024 om 23:19

Je weet ook al heel gauw wat Van der Vaart gaat vinden. Hij is heel duidelijk liefhebber van technische, creatieve spelers. Spelers die een steekpass geven die niemand ziet of spelers die even een paar spelers kunnen passeren en daarmee ruimte creëren die kunnen bij hem niet stuk.

Hij heeft tenminste wel een ander perspectief van voetbal.

Alleen VvD was wereldtop. Nu hebben we alleen maar middelmaat. Niet 1 van Oranje zou bij City of bij Real in de basis staan.

6 juni 2024 om 22:39

Ake staat in de basis bij City toch?

Hou toch op man, heeft het in mijn ogen nog nooit laten zien, vd Vaart is Ajax geil, ben ook voor Ajax maar niet elke (oud) Ajax speler is wereld top.

VD Vaart heeft al eens gezegd dat Gravenbergh in alle opzichten beter is dan Bellingham.

Maar waar is hij dan precies wereldtop in?

Zou toepasselijk zijn als die zou afsluiten met Malen kan beste speler van de wereld worden🤣🤣🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren