Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AC Milan hikt aan tegen ’maximale commissie‘ voor makelaar van Zirkzee’

Laatste update:

Hoewel Joshua Zirkzee niet mee lijkt te gaan naar het EK met Oranje, blijft de Nederlander in Italië onderwerp van gesprek. AC Milan zou bereid zijn om 40 miljoen euro te betalen voor zijn diensten.

Zowel La Gazzetta dello Sport als Corriere dello Sport plaatsen Zirkzee woensdag op de voorpagina. Inzet is de strijd om de handtekening van de 23-jarige Schiedammer. AC Milan lijkt vooralsnog de beste papieren te hebben.

Corriere dello Sport schrijft dat Milan bereid is om 40 miljoen te betalen, maar dat er nog eens 15 miljoen nodig is. Naast de bekende clausule dient er onder meer een 'maximale commissie' te worden betaald aan de makelaar van Zirkzee.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zirkzee is niet de enige spits die wordt gevolgd door Milan. Ook de namen van Viktor Gyökeres (Sporting Portugal) en Benjamin Sesko (RB Leipzig) vallen, maar zij lijken om uiteenlopende redenen niet haalbaar.

De grootste valkuil voor Milan dreigt uit het noordwesten van Italië te komen. Juventus beschikt namelijk sinds kort over Thiago Motta, die Zirkzee kan verleiden tot een overgang naar Turijn. Zirkzee en Motta werkten succesvol samen bij Bologna.

Ook Arsenal wordt in verband gebracht met Zirkzee. De Londenaren spreiden echter hun kansen en houden ook Serhou Guirassy van VfB Stuttgart nauwlettend in de gaten.

Bijkomend voordeel voor Milan is dat Zirkzee niet is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, waardoor het lijkt alsof hij niet mee afreist naar Duitsland voor het Europees kampioenschap.

Milan hoeft dus niet bang te zijn dat de absolute top verliefd zal worden op Zirkzee tussen juni en juli. "Paulo Fonseca, de aangewezen opvolger van Stefano Pioli, observeert alles van een afstandje", zo besluit La Gazzetta.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lees ik dit nou goed? 15 miljoen voor de makelaar? Daar gaat Zirkzee toch hopelijk ook niet akkoord mee want deze bedragen gaan helemaal nergens over.

29 mei 2024 om 11:28

Compleet van het padje die makelaars. Hoe kan je nou schaamteloos meer dan een derde van de transfersom van de speler gaan vragen?

29 mei 2024 om 11:36

Ik vind het ergste nog, dat je blijkbaar het belang van je speler in de weg zit. Als transfers niet doorgaan omdat jij zelf te veel geld wil hebben, dan moet je je toch stevig achter de oren krabben.

29 mei 2024 om 16:06

Dat lees je niet goed. De totale kosten buiten de transfersom zijn 15 miljoen euro. Dat is alles inclusief tekengeld, makelaars fee et cetera.

Dan heb je dus een makelaar die je belangen behartigd en die potentieel de reden kan zijn dat een absolute droomtransfer aan je neus voorbij gaat.

29 mei 2024 om 11:47

Makelaar is ook een van de grotere boeven op dat gebied, dus verbaast me totaal niet

29 mei 2024 om 12:26

Het blijft natuurlijk al van de zotte dat een kopende club de spelersmakelaar moet betalen. Die werkt in dienst van de speler dus laat de speler hem maar lekker betalen.

Lijkt me gewoon een truc van Milan om de prijs te drukken door dit gerucht de wereld in te helpen. Mocht het wél waar zijn dan is die zaakwaarnemer geen knip voor de neus waard

" Corriere dello Sport " is niet een medium om te vertrouwen.

Kan dit niet in arbeidsvoorwaarden op genomen worden dat zaakwaarnemers maar een x bedrag mogen vragen?

29 mei 2024 om 16:08

Alles kan, de zaakwarnemer wil ook best contractueel een jaarli9jkse vergoeding vastleggen voor geleverde diensten aan de cliënt.

Meeste voetballers kiezen ervoor een fee vast te leggen die een bepaald percentage van elke transfersom is zodat ze zelf niets hoeven te betalen.

Loopt de transfersom op, dan loopt de fee ook op.

Met afstand de beste spits van Nederland hij is beter dan Brobbey en Depay en Gakpo is meer een buitenspeler.
maar Zirkzee kan echt goed meevoetballen en maakt zijn goals hij deed het al geweldig als jong talent bij Bayern

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren