Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax wil zaken doen met Manchester City

Laatste update:

Fenerbahçe hoopt Victor Lindelöf over te nemen van Manchester United. Naar verluidt staat er nog deze week een nieuwe ontmoeting op de rol tussen de Turkse topclub en de zaakwaarnemers van de Zweedse verdediger. (Ekrem Konur)

Napoli en Real Madrid hopen de transfer van Rafa Marín snel af te ronden. De Koninklijke laat een terugkoopclausule opnemen in het contract van de Spaanse verdediger. (Fabrizio Romano)

AS Roma heeft de gesprekken met Atlético Madrid geopend over de overgang van Rodrigo Riquelme. De 24-jarige buitenspeler staat naar verluidt open voor een vertrek uit de Spaanse hoofdstad. (Corriere dello Sport)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Issa Kaboré. De 23-jarige rechtervleugelverdediger, die afgelopen seizoen door Manchester City werd uitgeleend aan Luton Town, heeft een geschatte marktwaarde van tien miljoen euro. (226foot)

AC Milan plant deze week een nieuwe ontmoeting met de entourage van Joshua Zirkzee. Ondanks interesse van onder meer Manchester United zijn ze in Milaan vastberaden om de deal snel rond te maken. (Sky Italia)

Chris Smalling heeft de mogelijkheid om zijn carrière te vervolgen in Saudi-Arabië. De verdediger heeft vijftien dagen bedenktijd gevraagd van Al-Nassr om een voorstel in beraad te nemen. (Leggo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een stap naar ac milan zou mooi zijn voor zirkzee.

kabore kan ik me nog herinneren van de afrika cup aantal jaar geleden, waar hij heel goed speelde.
verder niet echt gevolgd of opgevallen... maar een rechtsback kan ajax wel gebruiken, eentje van niveau.

19 juni 2024 om 14:14

Kabore was bij Troyes echt enorm goed, maar viel bij Luton toch wel een beetje tegen. Was niet de slechtste van dat team, maar ook geen uitblinker wat wel de verwachting was eigenlijk. Denk dat hij aanvallend prima in het spel van Ajax past, verdedigend is hij niet per se top, maar ook niet slecht.

Ben benieuwd waar het plafond ligt van Zirkzee, zou hem graag dit EK willen zien spelen. Want ik denk mits dat hij het vertrouwen krijgt 1 van de beste spelers kan worden van Nederland

Kabore zou een uitstekende back zijn voor ajax, aanvallend ook erg sterk

Eigenlijk allemaal wel goede transfers genoemd in de wandelgangen.

Alleen zou ik het niet begrijpen als Atletico Riquelme naar AS Roma laat gaan. Vind het een goede speler en nog relatief jong. Zou hem wel behouden als ik hen was, tenzij hij zelf echt wil vertrekken ofcourse.

Verder m.b.t. Smalling: vandaar geruchten van Hummels. Prima, al vind ik het altijd zo raar dat je maar 15 dagen de bedenktijd krijgt. De man is ook op vakantie nu hé. Laat hem even lekker.

Zou het als ik hem was wel doen, mits goed salaris. Kan hij als gemiddelde CB, die relatief blessuregevoelig is, gewoon nog wat cashen in SA en een mooi einde van je carriere er van maken met een zakcent!

Kabore is een uitstekende, enthousiaste back. Beetje onbesuisd zo nu en dan, maar denk wel goede aankoop van Ajax.

Perfecte stap voor Marin, ook ideaal met de terugkoopclausule. Alleen snap ik niet wie er dan wel blijven centraal aangezien het aannemelijk is dat Nacho nog vertrekt. Gaan we dan met Vallejo, Alaba, Militao en Rüdiger het seizoen in? 2/4 voldoen dan echt niet en het is maar de vraag hoe Militao terugkomt….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren