Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk en Aké vinden opmerking van Valentijn Driessen te ver gaan

Laatste update:

Virgil van Dijk en Nathan Aké hebben het vrijdag opgenomen voor Joey Veerman. Het duo vindt dat de media te hard voor de middenvelder is geweest, na diens matige optreden tijdens Nederland - Oostenrijk (2-3). Vooral de opmerking 'dat Veerman klaar is in Oranje', schoot bij zijn teamgenoten in het verkeerde keelgat. "Eén wedstrijd definieert niet de rest van zijn carrière", aldus een felle Van Dijk tijdens een persmoment.

Het ging na de nederlaag tegen de Oostenrijkers vooral over Veerman. De PSV'er grossierde in foute passes en werd al na 35 minuten naar de kant gehaald.

De media gingen er daarop met gestrekt been in, Valentijn Driessen van De Telegraaf niet uitgezonderd. Driessen zinspeelde zelfs op 'het einde van de interlandcarrière van Veerman'.

Aké springt al vroeg tijdens de persconferentie in de bres voor zijn teamgenoot. "Iedereen weet dat het erbij hoort, iedereen heeft wel eens zo’n wedstrijd gehad", aldus Aké. "En de groep is met hem, iedereen weet hoe goed hij is. Maar ik moet zeggen dat ik sommige comments van de media wel jammer vond. Die gingen iets te ver."

Wanneer het aanwezige journaille om duiding vraagt, springt Van Dijk in. "Vooral richting Joey, dat het einde verhaal is, klaar is Kees, en dat hij nooit meer voor Oranje kan spelen. Naar hem toe is dat heel pijnlijk."

"We kunnen allemaal een slechte wedstrijd spelen, het zijn niet alleen maar pieken. Natuurlijk: hij speelde niet goed, maar één wedstrijd definieert niet de rest van zijn carrière", aldus Van Dijk.

Kritiek op Van Dijk


Daarvoor was Van Dijk al ingegaan op de kritiek op zijn eigen persoon. De captain was niet te beroerd de hand in eigen boezem te steken. "Ik kan de kritiek zeker na de laatste wedstrijd volkomen begrijpen", verklaarde Van Dijk. "Ik ga daarmee aan de slag, en dat neem ik mezelf ook kwalijk. De verantwoordelijkheid die ik bij Oranje en ook Liverpool voel is heel hoog, en ik vind ook dat ik daar zelf beter in kan en moet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb het gezien en dat viel echt wel mee. Want ze wezen misschien evt op 1 persoon in de media die één ding extreem had gezegd. Voor de rest viel me op dat Virgil heel veel praatte over (eigen) verantwoordelijkheid en dat ze elkaar er op aangesproken hebben. Maar het was echt heel inspiratieloos, een verplicht nummertje. Kan me voorstellen als je dat vaak moet doen, maar na zo'n partij als tegen Oostenrijk kan je jezelf ook wel wat beter presenteren imo.

28 juni 2024 om 11:25
0

Einde interlandcarriere is toch een beetje overdreven na 1 ongelofelijk dramatische wedstrijd? Misschien bezweek hij wel onder de zenuwen. Mooi dat van Dijk zelf ook inziet dat het veel beter moet. Hij heeft het in zich, bij Liverpool zien we hem zelden zo schutteren. Laten we hopen dat het een off day was net als in 1988 tegen de Sovjet Unie

28 juni 2024 om 11:28
0

Klopt hoor, maar dat was t en niet meer dan dat. Het is niet de media op hun plek zetten, want lees veel en heb niemand horen zeggen dat dit einde carrière was (behalve op socials, maar dat nemen we toch niet serieus als media of wel?).De enige die het gezegd heeft is Driessen, maar die lees of beluister ik nooit 😉.Maar de media op hun plek zetten..... Dat de media kritisch waren is verder echt hartstikke terecht geweest natuurlijk

28 juni 2024 om 11:32
0

Oh, en Driessen vinden we allemaal maar een zeikerd toch? Nemen we zijn verhaal ooit serieus? Daar moeten ze zelf ook maar boven gaan staan hoor.

28 juni 2024 om 11:39
0

"voor de rest viel me op dat Virgil heel veel praatte over (eigen) verantwoordelijkheid en dat ze elkaar er op aangesproken hebben. Maar het was echt heel inspiratieloos, een verplicht nummertje".
VVD praat veel over 'verantwoordelijkheid' nemen. En het klinkt wel als een verplicht nummertje wat VVD moet zeggen. Want wat bedoelt hij nou hiermee? Leuk en aardig dat VVD opnieuw zegt dat hij zijn verantwoordelijk moet nemen, maar misschien is het wel eens tijd om deze woorden maar even in daden om te zetten. Neem je verantwoordelijkheid VVD en neem actie. Ga niet een beetje wandelen als een dreigende aanval aan de gang is.

Edit: En inderdaad, we moeten de woorden van 1 man ook niet te serieus nemen. Het is maar 1 Nederlander die een goed platform heeft waarop hij zijn 'mening' kan verkondigen. Veerman is misschien klaar met dit toernooi, maar klaar met zijn gehele interland carriã£â¨re? Natuurlijk niet

28 juni 2024 om 11:44
0

Je onderschat de invloed die een negatieve zuurpruim als Driessen heeft Formus.. Er zijn wel degelijk heel veel mensen die linksom rechtsom zijn mening lezen en daarmee hun eigen onderbuik voeden.

28 juni 2024 om 11:45
0

@david. In 1988 tegen de Sovjets speelde Oranje juist heel goed. Of je moet de finale bedoelen want dat was inderdaad met afstand de minste wedstrijd.

28 juni 2024 om 11:51
0

Als Veerman tegen Oostenrijk bezwijkt onder de zenuwen dan wil ik hem tegen een Frankrijk of Spanje zeer zeker niet zien.

28 juni 2024 om 11:51
0

Formus als we driessen voortaan serieus geen nemen dan is het einde echt nabij het enige waar deze driessen heel goed in is dat is het nl elftal tot op de grond toe afbreken en het oranje team in diskrediet brengen daar leeft deze rat voor dat zit hem in zijn genen dat zit hem in zijn bloed daar is hij mee geboren hij heeft nog nooit iets positiefs gezegt over de trainers of de spelers niet enkel maar slechte kritiek geven echt als jij die driessen echt serieus gaat nemen dan ben je geen haar beter als hij .

28 juni 2024 om 11:52
0

Hij deed mee tegen Frankrijk maar ook dat was niet best

28 juni 2024 om 12:53
0

Forums, Voetbalzone maakt ervan dat ze de media op hun plek zetten he. Als je door de regels heen leest zie je dat ze het over Valentijn Driessen hebben

28 juni 2024 om 13:34
0

Veerman is geen 20 jaar, hè. Om het zo abrupt te stellen is inderdaad nogal voorbarig en onnodig, maar de kans is niet heel groot dat hij ooit een basisplaats zal bemachtigen. De hele reden dat hij uberhaupt minuten maakt is omdat Koopmeiners, maar vooral De Jong er niet bij zijn. Als je dan zo slecht speelt, bewijs je jezelf geen goede dienst. Bovendien zijn z'n concurrenten ook veelal rond zijn leeftijdscategorie of jonger.

28 juni 2024 om 14:47
0

In 1988 speelde NL juist goed. Wou er alleen niet in en een counter tegen viel er wel in. Ksn je beyer de wedstrijd tegen Ierland aanhalen.

28 juni 2024 om 15:14
0

Het einde is ook overdreven. Al zou het, zeker wanneer Koeman bondscoach blijft, best even kunnen duren voordat we hem terug zien. Dat ligt niet alleen aan de vorige wedstrijd, maar ook aan de spelers die er nu niet bij zijn.

van de eerste 5 of 6 mis je er nu eigenlijk 4 met De Jong, Koopmeiners, Wieffer en de Roon. Daar achter komt ook Timber in beeld. Er zitten nu 5 middenvelders in de selectie (6 als je Simons mee telt). Als die 4 fit waren geweest was alleen Reinders zeker geweest van een plek in de selectie. En dan zitten er ook nog een paar spelers achter die nu niet in beeld waren (kluivert speelt bij Bournemouth prima en vaak vanaf de 10 positie, Berghuis had een dramatisch jaar achter de rug maar mits hij zijn oude niveau aan tikt zal hij ook weer in beeld komen, Stengs kwam eerder dit seizoen ineens weer in beeld, en zo zullen er nog wel een paar zijn)
Hij zal nu even onder aan de lijst staan en met zo veel spelers voor hem zal het best even duren voordat hij zich weer bij die eerste 5 of 6 speelt.

28 juni 2024 om 16:47
0

@DavidDein, precies, en daar doelde ik op. De titel was weer veel te gezocht, het ging maar om de altijd overtrokken mening van 1 nep journalist.

28 juni 2024 om 18:54
0

@Formus dat is niks nieuws. Ik zie net dat ik vorige week een waarschuwing heb gekregen omdat ik PSG een olieclubs noemde... VZ holt achteruit met dit soort moderators. Pak een keer de echte trollen aan zoals ElFenomeno

28 juni 2024 om 11:50
0

Als veerman goed had gespeeld en de media zit erboven op dan hoor je ze niet . Nu is het negatief en krijg je deze babbels

28 juni 2024 om 13:30
0

Logisch toch...?

28 juni 2024 om 13:31
0

Je kan wel eens een mindere dag hebben dan zal de media zeggen hij was slecht , Veerman is al meerdere wedstrijden slecht en als er dan ook nog word geroepen hij kan zo met Madrid of barca mee dan zit de media en publiek er boven op . Ik denk dat dat ook mee speelt

28 juni 2024 om 13:37
0

Door wie wordt er geroepen dat hij daar mee kan? De media of fans?

28 juni 2024 om 17:06
0

De media Ronald de boer enz en sommige fans hier op vz. Ik typ dat sommige fans dan hier dieper op in gaan en maak hij dan een fout krijg je dit

28 juni 2024 om 12:13
0

Ik vond persoonlijk de kritiek op Veerman heel erg mild, de media hadden het vooral over redenen waarom Veerman zo slecht speelde, en aan het belichten dat de rest van de spelersgroep ook slecht speelden. Heb de media wel eens spelers harder aan zien pakken, en dan hadden de spelers in kwestie soms nog wel een betere prestatie geleverd dan Veerman, die gewoon volledig door het ijs zakte

28 juni 2024 om 13:16
0

Het feit dat we het er nu nog over hebben terwijl de wedstrijd dinsdag plaatsvond geeft wel aan hoe 'mild' die kritiek is geweest. Welke redenen heb jij gelezen dan? Inhoudelijk heb ik bar weinig argumenten gelezen waarom hij slecht speelde.

28 juni 2024 om 13:27
0

Het hoort erbij , ik weet nog goed dat het hele land negatief was tegen advocaat toen was v Hanegem assistent dat was veel erger toen hij Robben eruit haalde. Je ben prof en speel je dus goed krijg je complimenten maar speel je als een amateur dan moet je dit ook accepteren.

28 juni 2024 om 13:40
0

29 balcontacten, 16 keer balverlies. Dat zijn ronduit dramatische statistieken. Dan is het niet vreemd dat daar nogal over gesproken wordt. Ik kijk inmiddels 14 jaar Oranje waarvan ik me bewust ben en ik heb maar zelden iemand zo slecht zien spelen.

En nee, natuurlijk is dat geen graadmeter voor zijn kwaliteiten. Hij is niet zo goed als sommigen beweerden, maar hij is ook zeker niet zo slecht als in die wedstrijd tegen Oostenrijk. Dat moge ook wel duidelijk zijn.

Verder zijn er wel degelijk argumenten aangehaald. Zo stelde Van Der Vaart dat Veerman geen oplossingen heeft als hij weinig tijd en ruimte krijgt. Aan diezelfde tafel had men het tevens over de tactiek, waardoor het hele middenveld eigenlijk slecht speelde. Meerdere analisten hadden het ook over een totale offday. Naar mijn mening is die combinatie ook de reden van zijn slechte spel. Daar wil ik nog aan toevoegen Oostenrijk zelf, want ze wisten exact hoe ze Oranje moesten aanpakken en Veerman tot erg veel fouten dwingen.

28 juni 2024 om 14:02
0

Ik counter op de uitspraak dat het mild zou zijn Sirius. Ik heb Veerman zijn slechtste wedstrijd in zijn carriere zien spelen dinsdag dus kritiek is terecht. Ik vind de mate waarop er kritiek wordt gegeven en de kritiek inhoudelijk uitermate slecht.

De nuance die jij aanbrengt in je tweede en derde alinea ontbreekt daarin vooral. Er is een reden dat die jongen, die normaliter percentages van gemiddeld 80% aantikt (in de CL bijv) ineens geen pass meer kan geven. Dat heeft echt niks met kwaliteit te maken, waar veel reageerders en ook enkele analisten het wel op gooien.

28 juni 2024 om 14:24
0

Als je ziet hoe andere spelers in het verleden zijn aangepakt, en afgefakkeld, terwijl niemand van ze zo een slechte beurt heeft gemaakt als Veerman vind ik dat de kritiek in verhouding met zijn slechte spel op zijn minst mild te noemen is.

Even ter vergelijking Memphis krijgt bij wijze van spreke de zelfde kritiek voor het dragen van een haarband, als Veerman voor de slechtste 35 minuten ooit in het Nederlands elftal.

28 juni 2024 om 14:43
0

Heeft Memphis op basis van die haarband te horen gekregen dat hij zich beter niet meer kan melden tot 2026 dan? Want Veerman heeft dat namelijk wel op basis van deze wedstrijd.

De slechtste 35 minuten ooit in het Nederlands elftal? Man, je volgt het nog niet zo lang hé? Wat een gigantische misvatting is dit zeg.

28 juni 2024 om 14:52
0

Niemand heeft gezegd dat Veerman zich op basis van deze wedstrijd niet meer hoeft te melden voor 2026. Je trekt headlines uit de context. Wat er wel gezegd is; is dat Koeman niet heel vergevingsgezind is t.o.v spelers die hem laten vallen (met als eerder voorbeeld Taylor) en dat daar vanuit gaande, de heer in kwestie van mening was dat de interland carrière van Veerman onder Koeman als bondscoach heel goed voorbij kan zijn.

28 juni 2024 om 15:43
0

"sowieso niet dit toernooi en ik denk dat dit einde interlandcarrière voor Joey Veerman is."

"normaal gesproken zit Koeman er tot medio 2026, dan hebben we het WK in Canada, Mexico en Amerika, en daar zal Veerman niet bij zijn"

Kijk, je hebt een punt dat niemand heeft gezegd dat hij zich beter niet kan melden. Er werd gezegd dat het einde interlandcarriere is en Veerman er komend toernooi waarschijnlijk sowieso niet bij is.

Ik trek helemaal niks uit de context, integendeel.

28 juni 2024 om 16:53
0

Woenselaar, ze vroegen enkel aan Van Dijk en Ake of ze Veerman nog apart hadden genomen, "even met hem gewandeld". Dat was echt het enige. Dus dat we het er nu nog steeds over hebben is zwaar overdreven. Bovendien was het het eerste persmoment weer, dus eerste mogelijkheid. En, hij was ook echt slecht. Net als vele anderen. Alleen is hij gewisseld na 30 minuten en dat is nog nooit gebeurd bij het NLs elftal. Dus dat de pers daar 1 vraag over stelt, prima. Dat Van Dijk daar op reageert met dat de media zelfs zeggen dat hij zijn laatste interland heeft gespeeld (nee, enkel Driessen en die zei zelfs eventueel), was wat overtrokken, zoals hij wel vaker reageert op kritiek. Maar, t kan ook zijn dat ie als aanvoerder zijn teamgenoot beschermt. Laten we t in t midden houden.

28 juni 2024 om 16:55
0

Woenselaar: Alleen Driessen en die is altijd extreem in zinn reacties. Voor de rest niemand. En dit waren idd misschien wel de slechtste 35 minuten van een oranje speler ooit (die in de basis is gestart). Zelfs De Ligt tegen Bulgarije was beter zijn eerste interland.

28 juni 2024 om 14:18
0

Driessen gewoon links laten liggen Geen vragen meer beantwoorden de grootste Eikel van Nederland Zelf reflectie heeft hij nooit van gehoord Is mijn mening

Dat verdedigen van jullie ging ook te ver.

28 juni 2024 om 12:34
0

Ach donder toch op. Ga eens achter je land staan in plaats van niks anders doen dan zeiken en zeuren over een slechte wedstrijd. Ben wel eens klaar met die negativiteit van het gros van de Nederlanders.

28 juni 2024 om 12:41
0

Ja, laten we vooral de negatieve dingen negeren en lekker hoempa hoempa achter elkaar de polonaise lopen! Het gaat fantastisch jongens! We worden kampioen!

28 juni 2024 om 12:52
0

Nee dat is nu geweest, media maakt er een hetze van en het is duidelijk geweest. Gaan nu op naar Roemenië, volgende rond en nieuwe kansen

28 juni 2024 om 13:02
0

Je mag toch wel een realistisch oordeel vellen dat het nergens op leek?

28 juni 2024 om 13:18
0

Je moet het ook een beetje relatief bekijken he. Ik snap de reactie van de spelers wel, als alle spelers dezelfde behandeling kregen dan heeft een Memphis helemaal geen recht meer op een interland carrière? Die heeft zoveel slechte potten gespeeld, idem voor andere spelers? Dus een realistisch oordeel is prima als je maar consistent bent.Nu lijkt het meer zeiken om het zeiken

28 juni 2024 om 13:19
0

Als je die gasten na de wedstrijd in de interviews zag, hadden ze er ook goed de pest in hoor Fiorenoord. Daar hebben ze jou niet voor nodig. Of denk je dat die gasten vanzelf in de top van het betaalde voetbal terecht komen, omdat ze zichzelf niet zo ver hebben gepushed?

Denk je nou werkelijk dat dit gebloedzuig ook maar enigszins bijdraagt aan de prestaties?

28 juni 2024 om 13:41
0

Je kunt prima achter je land staan en toch kritiek hebben op zaken die met de wedstrijd te maken hebben, vooral als de kritiek terecht is.

28 juni 2024 om 14:47
0

Als de kritiek terecht is en met name als de kritiek gefundeerd is. Dus niet na 1 slechte pot tegen die je nipt verliest van een uiterst effectief Oostenrijk aankomen met uitspraken als "dit Nederlands elftal heeft nog moeite met San Marino als ze zo spelen", "Roemenië is zwaar favoriet tegen Oranje, die zijn blij dat ze ons loten", of "die Veerman moet nooit in zijn leven meer in het Nederlands elftal spelen". Dat is geen normale vorm van kritiek, dat is compleet krankzinnig en strookt totaal niet met de werkelijkheid. Je ziet hier dingen voorbij komen over het Nederlands elftal dan denk je echt dat we te maken hebben met een stelletje amateurs ofzo die er he-le-maal niks van kunnen. Tegen Oostenrijk ben je tactisch overklast, zo simpel is het. Vier dagen eerder hield je een van de beste ploegen ter wereld nog op een gelijkspel; sterker nog, eigenlijk kwam je in de slotfase zelfs op voorsprong maar door een discutabele beslissing van de arbitrage blijft het bij 0-0. Natuurlijk mag je prima onderbouwde kritiek op bepaalde aspecten hebben. Maar hoe velen (niet sommigen, maar velen) hier over Oranje praten is echt oprecht gewoon triest. Ik denk dat er in weinig landen zo over de nationale ploeg wordt gepraat, eerlijk waar.

28 juni 2024 om 13:24
0

Als je het verdedigen kan noemen natuurlijk.

Kritiek was hard, maar terecht. Driessen moet je niet serieus nemen. Juist vertrouwen geven zou hem helpen. Dinsdag laten spelen zou wel eens heel goed kunnen uitpakken.

Mee eens met Ake en Van Dijk alleen Van Dijk is de reden dat het niet stabiel staat, het komt niet alleen door Veerman. Het begint al bij de verdediging, Veerman kan echt wel een balletje trappen dat hebben we gezien bij PSV.

28 juni 2024 om 11:58
0

Veerman kan heel nuttig zijn tegen tegenstanders van het niveau Ijsland, San Marino, Andorra.
Tegen dit niveau tegenstander zal hij het goed doen en gewaardeerd worden door de supporters en door zijn spelen kunnen andere spelers rusten in hun drukke speelschema's.
Ondertussen kan hij werken aan het perfectioneren van z'n zwakke punten die hem op dit moment gewoon niet goed genoeg maken tegen sterkere tegenstanders.

Wellicht zou het kunnen helpen als hij naar een kleinere club in de Premier League gaat om te kunnen werken aan z'n handelingssnelheid.

Het is duidelijk dat hij voor het hoogste niveau (nog) absoluut te kort komt maar hij kan zeker een belangerijke bijdrage hebben.

28 juni 2024 om 12:12
0

Veerman heeft het ook wel in de CL bewezen tegen goede tegenstanders. Die jongen heeft kwaliteiten die anderen niet hebben. Een Schouten is er weer om andere kwaliteiten & zo ben je een team.
Nu was het door slechte vorm en gemis aan zelfvertrouwen niet best.
Maar Joey speelde een half uur. Het uur daarna was het ook drama. Er klopte weinig van de organisatie en dat kunnen we meer spelers aanrekenen en ook de coach.

28 juni 2024 om 15:44
0

Ik vind het iets te makkelijk om alleen naar slechte vorm en zelfvertrouwen te wijzen. Zijn handelingssnelheid onder druk is toch al jaren het grootste vraagteken wat iedereen heeft bij Veerman. Krijgt hij tijd en ruimte kan hij het spel verdelen en legt hij de bal over 60 meter op iemands stropdas, daar is volgens mij iedereen het over eens. Zet je hem onder druk en/of moet hij veel gaan lopen tegen een dynamische tegenstander, dan komen er twijfels

Dat was in de CL niet anders.tegen Arsenal werd hij, en de rest van het middenveld, compleet weg geblazen (en de 2e wedstrijd was hij er niet bij) en tegen Dortmund verloren ze. PSV heeft een paar knappe wedstrijden gespeeld tegen Lens en Sevilla maar die hadden beiden niet hun beste seizoen (werden 7e in de ligue 1 and 14e in la Liga) (en tegen Sevilla kwamen ze pas terug tot Bosz het om zetten en Veerman naar de kant haalde).

Het lag zeker niet alleen aan hem dat het niet goed ging. De verdediging stond collectief niet goed, Malen liep niet goed mee met zijn man, Schouten naast hem is ook geen loop wonder of speler met veel power en liet ook een paar keer iemand weglopen. Maar dat juist Veerman moeite had met het afjagen en het vollgasfussball van Oostenrijk is toch ook niet helemaal en verassing.

29 juni 2024 om 01:02
0

Daarom missen we De Roon of Koopmeinders die het wel kunnen afjagen, maar oprecht die Van Dijk heeft al 5 doelpunten weggegeven, let maar eens op op hem hoe slecht en soms raar instapt. Koeman wat mij betreft nu gewoon ontslagen worden in een EK en laat de assistenten het maar oplossen en Erwin er ook uit.

28 juni 2024 om 13:43
0

Dat is onzin. Van Dijk heeft zeker een aandeel net zoals zoveel spelers, maar het staat niet omdat het tactisch totaal niet klopt. Niet voor niets haalt bijna geen enkele speler echt zijn niveau en de speler die zowaar indruk maakt, viel tot het EK eigenlijk continu door de mand. Wat dat betreft heeft Simons echt een mentale boost gekregen en het zegt iets over z'n mentaliteit, opstaan als je er echt moet staan.

Helemaal mee eens, hoe kan je nou iemand op zo'n manier afbranden.
Maar, dat doet de media natuurlijk wel vaker.

28 juni 2024 om 11:42
0

Hadden ze zulke woorden ook maar gesproken toen Taylor er af werd gehaald. Ook al is na 30 minuten gewisseld worden tegen Oostenrijk nog erger dan na 30 minuten tegen Frankrijk. Beetje met twee maten meten.

28 juni 2024 om 12:25
0

Nja als iemand zo slecht speelt als Veerman deed is het logisch dat je kritiek krijgt, en de hardheid van de kritiek ten opzichte van zijn spel, viel dan eigenlijk ook wel weer mee.

Heb in ieder geval niemand hem echt zien afbranden, het was meer een beetje naar verklaringen voor zijn slechte spel zoeken, en andere schuldigen aanwijzen.

Op basis van de laatste wedstrijd, waarin hij ballen over de zij-lijn passte, en over de bal struikelde als een F pupil, kon hij zomaar de nieuwe Manolev worden, maar niemand in de media heeft Veerman echt belachelijk gemaakt (en terecht, zo ga je niet met spelers om). Maar het is in het verleden wel eens gebeurd, en bij Veerman was dit absoluut niet het geval.

Ah gutjes, vonden ze dat te ver gaan? Ik vond de wanprestatie van Veerman (en ook de rest van het team, met name Reijnders en Geertruida) te ver gaan. Schandalig!

28 juni 2024 om 11:26
0

Laat het maar zien dan, de volgende keer bij vv schubbekutteveen 9, topper!

28 juni 2024 om 11:29
0

Soms vraag ik me af of mensen zoals jij wel Europees Kampioen willen worden. Alleen maar zeiken zeiken zeiken.
Ja het was een slechte wedstrijd, maar de afgelopen periode hebben we ook goede wedstrijden gespeeld, tegen Polen hadden we pech in de afrondingen, terwijl Canada en Ijsland (die toch niet veel minder zijn dan Oostenrijk) gewoon goede wedstrijden waren.
Kutwedstrijden zitten ertussen, het heeft nu op papier zelfs goed uitgepakt met de loting, laten we achter Oranje staan, ongetwijfeld zal dat de spelers ook meer motiveren dan dat constante gezeik.

28 juni 2024 om 11:34
0

@yamiown Inderdaad, dat soort types altijd makkelijk zeiken op Oranje maar zelf bij Lutjebroek 13 spelen en als het goed gaat bij Oranje vooraan staan bij het vieren. Zeker als je zelf gespeeld hebt, weet je dat volledige off days er ook tussen zitten. Kwestie van knop om en doorgaan!

28 juni 2024 om 11:43
0

Canada en IJsland niet veel minder dan Oostenrijk? Oostenrijk heeft een team met heel veel prima Bundesliga-spelers, zoals Laimer (Bayern), Sabitzer (BVB), Schlager, Baumgartner, Seiwald (RB Leipzig) en een topcoach. Die jongens spelen gewoon goede potten op KO-fase-CL niveau ieder jaar. Het zijn ook allemaal jongens met een mooie voetballeeftijd en een enorm loopvermogen. Dat kan je toch niet gaan vergelijken met MLS ploegje Canada of Noorse/Deense liga ploegje IJsland…

28 juni 2024 om 12:35
0

Op zijn beurt heeft Canada ook weer spelers die bij Bayern, Lille, Inter Milan en Porto spelen. Waarbij Davies en David als absolute uitblinkers. ik zeg echt niet dat Canada zo geweldig is, maar op deze manier kan je elk land groter maken dan het is. Heb je wel eens gezien waar onze spelers spelen, nou dan val je stijl achterover. Oostenrijk is een goed team, niet meer dan dat.

28 juni 2024 om 13:24
0

Lachen hoe iemand wiens spannendste moment in z’n leven het eindexamen van de middelbare school is, tof doet over het slecht presteren van anderen.

Was de selectie maar half zo fel als ze nu achter de microfoon zijn, dan hadden we niet zo op onze kloten gekregen van Oostenrijk. Beetje overdreven ook om een extreme uitspraak van een individu dan zo aan te halen alsof het gros van het journaille dit denkt.

Pff laten we nou stoppen dit een media vs de spelersgroep ding van te maken. Daar zijn we met Oranje toch helemaal niet bij gebaat? Ja het was een klote wedstrijd en ja Joey Veerman speelde ruk, maar het blijven wel onze landgenoten die er alles aan doen om er een prachtig toernooi van te maken. Ze verdienen steun, en die gaan ze komende dinsdag krijgen ook.

28 juni 2024 om 11:26
0

Ik betwijfel of dat waar is. Alles aan doen.... zag je niet hoe lamlendig ze er bij liepen, was toch aan alles te zien dat ze zonder pit speelden.

28 juni 2024 om 11:30
0

Ach hou toch op, alsof er ook maar een enkele speler is die dat Oranje shirt aantrekt, het veld op loopt en denkt ach.. een EKtje, wat kan mij het eigenlijk schelen. Het is zo belachelijk om dit zelfs maar te denken. Als het tactisch niet goed staat kom je in veel te grote ruimtes te spelen, zo lijkt het alsof ze er niks aan doen maar ze komen niet eens in de duels omdat ze overal te laat zijn vanwege de slechte bezetting. De bondscoach is hoofd verantwoordelijke voor die blamage tegen Oostenrijk. De spelers dragen ook een verantwoordelijkheid bepaalde zaken te herkennen in het veld en daarop te handelen, maar dat heeft niets met inzet te maken.

28 juni 2024 om 11:31
0

Voor veel spelers is dit een jongensdroom die uitkomt.
Ik zal de vraag om die reden omdraaien, waarom denk jij dat de spelers er niet alles aan zouden doen? Welk motief hebben zij om maar 50% te geven?

Het liep stroef tegen Oostenrijk, dat zal niemand ontkennen, maar slechte wedstrijden heb je altijd en het is niet zo dat we met 7-0 zijn afgedroogd, het was 3-2 en met een beetje meer geluk had je gewoon gewonnen.

28 juni 2024 om 11:40
0

Als je ook maar een greintje inlevingsvermogen zou hebben zou je zulke uitspraken toch nooit doen Ryan?

28 juni 2024 om 12:19
0

@ryanbaron86,
Als we winnen hoor je niemand over hoe ze erbij lopen. Of de lichaamshouding van Van Dijk of een andere speler.
Als we verliezen heeft iedereen er ineens commentaar op en willen ze ineens 11 Kuijtjes/duracel konijnen.
Het vuur zoals Weghorst heeft, dat heeft niet iedereen, soms mag er een tandje bij als het niet lukt, maar doen alsof ze zich niet inzetten gaat helemaal nergens over.

28 juni 2024 om 11:28
0

Eens, jammer dat het altijd zo moet. Maar met mensen als Valentijn Driessen zul je dit altijd blijven houden. Die geeft zelf toe dat hij erop kickt als er weer commotie ontstaat rondom zijn uitspraken.

28 juni 2024 om 11:32
0

Zulke journalisten zijn een vergif voor niet alleen het Nederlands elftal, maar voor de gehele Nederlandse samenleving. Ze polariseren, ze zuigen en hebben van negativisme hun verdienmodel gemaakt. De KNVB doet er verstandig aan bepaalde journalisten de toegang tot Oranje te ontzeggen. Accreditatie afnemen en tot ziens.

28 juni 2024 om 11:31
0

Dachten er maar meer zoals jij. Vond het fluitconcert na de wedstrijd van de eigen aanhang ook beschamend.

28 juni 2024 om 11:35
0

Het kan ook de groep verbroederen. Niks helpt mensen samenkomen als een gezamenlijke opponent

28 juni 2024 om 11:48
0

Ergens ben ik er wel blij om dat die gasten hier fel op in gaan Consy. Het vuurtje brand toch altijd net wat harder als je iemand zijn ongelijk wil bewijzen. Ik hoop wel dat de spelers het onderscheid kunnen maken tussen de media die dit schrijft, en de bevolking die achter ze blijven staan.

28 juni 2024 om 13:44
0

Ik sluit niet uit dat de spelersgroep daar juist hechter van wordt en daardoor een beter toernooi speelt. Al maakt dat natuurlijk niet dat sommige journalisten niet te verstrekkend conclusies hebben getrokken uit deze wedstrijd

Netjes gedaan van de heren! Als een team voor en achter elkaar staan.

28 juni 2024 om 11:31
0

@KoningJerry ze speelde allemaal slecht op Verbruggen na, Veerman speelde het slechtst maar VvD en Ake gaven vooral aan dat alles onterecht aan Joey werd toebedeeld. De rest van de veldspelers deelden vrolijk mee in de malaise maar die blijven buiten schot. Ik zou niet meer Veerman beginnen dinsdag maar hem wel laten invallen. Middenveld: Schouten (6) Reijnders (8) Xavi (10). Frimpong rechtsbuiten Joshua Zirkzee op 9 en Gakpo op linksbuiten. Koeman moet echt de boel omgooien ... even geen Depay en Gini.

28 juni 2024 om 14:06
0

Mbt Veerman laten invallen ben ik het wel eens met je. Veerman laten invallen ipv Wijnaldum zou bijvoorbeeld al top zijn.

28 juni 2024 om 13:27
0

Beter dan Koeman zelf. Die negeerde de opmerking van Driessen volledig. Een coach met ruggengraat had hem daar afgekapt om zijn speler te beschermen.

Logische reactie. Hij speelde inderdaad verschrikkelijk maar om nou te zeggen dat hij nooit meer voor Nederland kan uitkomen. Daarbij speelde de rest ook als een flapdrol de eerste helft.

Is toch ook belachelijk voor woorden dat ze Joey zo hard gaan afschrijven, weet zeker dat hij nog wel van pas gaat komen dit EK. Beetje vertrouwen in hem mag ook wel.

Alleen droeftoeter Valentijn Driessen zegt dit ook. Deze kerel denkt ook nooit na over wat die uitkraamt. Het is elke keer zo extreem. Dat kan mentaal inhakken wat totaal niet hoort tijdens een EK. Ook omdat hij helaas een van de meest invloedrijke voetbaljournalisten is in Nederland. De dag dat die kerel ermee op houdt gaat heel voetballend Nederland vieren.

Ze moeten Valentijntje Driessen niet zo serieus nemen. Iedereen weet dat dat een provocerend mannetje is.

Benieuwd of beide heren ook kritiek durven te hebben op hun trainer. Die weigert om in te grijpen of drastische veranderingen door te voeren (en nee, Veerman na 30 minuten eraf halen hoort daar niet bij). Het ontbreekt aan echte wilskracht en vooral mentaliteit in deze groep. Het lijkt wel alsof meedoen belangrijker is dan winnen. Veerman komt gewoon tekort en dat mag gewoon benoemt worden, punt.

28 juni 2024 om 11:32
0

Ongetwijfeld, maar dat zou vooral binnenskamers gebeuren zoals dat hoort bij professionals

28 juni 2024 om 11:46
0

Helaas heeft Koeman zelf er een handje van dit via de media te doen (wel zonder namen te noemen). Maar ik zou velen in dit Oranje nou niet bestempelen als professionals.

28 juni 2024 om 12:27
0

Ach ach, gasten spelen allemaal al jaren professioneel voetbal, de meesten zelfs bij grote clubs in Europese topcompetities. Maar meneer AsianExpert66 van Voetbalzone die bij Schubbekutteveen in het 6e speelt komt even vertellen dat het geen professionals zijn. Echt jonge; sommige mensen zijn de realiteit echt compleet kwijt. Ik word echt haast misselijk als ik al dat negatieve gebral lees rondom ons nationale elftal, het is werkelijk verschrikkelijk gewoon...

28 juni 2024 om 14:39
0

Altijd 3de klasse gespeeld, inclusief twee uitstapjes naar het buitenland (UK & Thailand). Voetbal als sinds mijn 6de tot aan me 39ste. En ja, sommige spelers missen wel degelijk een mate van professionaliteit. Kijk naar Depay met zijn haarband, Wijnaldum die op zijn leeftijd ergens in de zandbak mee hobbelt. Tegenwoordig zijn velen meer bezig met Insta, Tiktok en rappen dan daadwerkelijk voor de sport leven. Kijk maar naar een Ramos, Pepe, Ronaldo waar die op hun leeftijd spelen. Daar heb ik pas respect voor. Die halen echt alles uit in carriére dan een Depay en Wijnaldum.

28 juni 2024 om 15:20
0

Nou oke, in de 3e klasse dan, dat is alsnog gewoon gemiddeld amateurniveau. Daar zit men ook gewoon vrolijk op de zaterdagavond te pilzen als er zondagmiddag gevoetbald moet worden. Ik denk dat je dus (net als ik overigens) nog niet half weet wat het inhoudt om professionele sporter te zijn. Hoe veel die gasten er vanaf hun kleutertijd al voor hebben moeten doen en niet in de laatste plaats hoeveel ze er voor hebben moeten laten. Feit dat je een haarband aanhaalt en de trainingsdiscipline van diezelfde Memphis klaarblijkelijk in twijfel trekt zegt al wel voldoende: je hebt geen idee waar je het over hebt. Jongens als Ramos, Modric, Ronaldo, etc. zijn uitzonderingen in het profvoetbal. op die leeftijd nog zo goed zijn is voor weinigen weggelegd. Dat getuigd van een ongekend karakter (en daarnaast moet je ook gewoon geluk hebben met de fysieke gesteldheid), dat is geenszins een standaard. Prima om daar enorm respect voor te hebben, dat heb ik ook. Maar dat betekent niet dat jongens die op hun 39e niet meer in de top spelen (of de absolute top uberhaupt nooit bereiken) geen goede professionals zijn. En of hun hobby's nou rappen, viool spelen, schaken of snorkelen is: wat heeft dat in hemelsnaam met hun professionaliteit te maken?

Klasse reactie, je teamgenoten moet je ten alle tijden steunen.
Vind de negativiteit ook enorm overtrokken, tuurlijk is er van alles op het spel aan te merken, en worden er ook in sommige gevallen onlogische wissels doorgevoerd. Maar komop, iedereen doet net alsof wij favoriet zijn voor het ek. Een wedstrijd tegen Oostenrijk kun je verliezen, net als dat Feyenoord of Ajax een wedstrijd van Utrecht kan verliezen. Oostenrijk heeft een betere coach, Nederland heeft niets beters beschikbaar dan Koeman

Heb het gevoel dat het als team echt goed zit bij Oranje. Maken plezier samen, nemen het voor mekaar op. Ook na de wissel van Veerman kwamen ploeggenoten hem meteen een hart onder de riem steken. Mis alleen als groepsverband het over-mijn-lijk-mentaliteit op het voetbalveld.

Journalisten hebben nu eenmaal een andere rol. Overdreven gedoe. Pak elkaar maar aan!

Hier word je toch gek van? Iedereen wilt alleen maar het beste voor het Nederlands elftal en een elftal zonder Veerman is gewoon beter dan een elftal met Veerman. Sorry maar als hij er niet tegen kan om kritiek te krijgen op zijn slechte spel wat doet hij dan in het profvoetbal? Ik ga bijna twijfels krijgen in de intentie van de voetballers. Willen zij het beste uit elkaar halen en zover mogelijk komen in het toernooi of willen ze gewoon een goede tijd met elkaar doorbrengen zonder consequenties en zonder verantwoordelijk gesteld te worden voor hun prestaties.

28 juni 2024 om 11:35
0

Wat Valentijn zei heeft niets met normale kritiek te maken. Als je zou zeggen dat Veerman en dramatische wedstrijd had gespeeld had iedereen je en amen gezegd, maar om te zeggen dat zijn interlandcarrière voorbij is vind ik voorbarig en zeker tijdens een interview met de bondscoach erg ongepast.

Ik zou de schuld ook bij Koeman leggen. Veerman speelt tegen Polen helemaal niet top maar niet dramatisch. Tegen Frankrijk wordt hij direct niet opgesteld. Hij voelde vanaf toen misschien het vertrouwen niet en wilde te graag laten zien tegen Oostenrijk dat hij wel hoort te spelen. Dat ging helaas voor Veerman hopeloos fout en de wissel was zeker terecht. Hij kan beter dat heeft hij laten zien bij PSV op CL niveau en Oostenrijk en Polen met alle respect hebben er nou geen spelers staan die in de top van CL niveau actief zijn. Je zou dus verwachten dat hijee moet kunnen.

Ze hebben veerman hier beter verdedigt dan oostenrijk haha

Het gaat wat mij betreft niet om het feit dat media en personen kritiek geven maar de manier waarop. De meeste spelers doen gewoon hun best en willen niets anders dan goed spelen. Je kan ook gewoon met een neutrale toon zeggen dat het niet goed genoeg was en dat hij terecht eruit gehaald werd. Maar in NL moet het altijd met een toon alsof het allemaal idioten zijn die niet hun best doen, die niet kunnen voetballen en eigenlijk een misdaad plegen.

Veerman verdedigen hebben ze geen moeite mee. Maar als het een doel verdedigen betreft zie je ze niet. Hoelang mag van Dijk nog pseudo verdedigen in het NL elftal? Altijd maar wijzen met z'n vingertje terwijl hij het als aanvoerder zelf slecht neerzet. Geeft de ligt maar een kans, ja hij maakt wel eens een foutje maar hij grijpt tenminste in

Dit is de 1e keer dat ik van Dijk zie verdedigen dit EK.

Daar waar werd gesuggereerd dat het einde loopbaan voor Veerman bij Oranje is slaat natuurlijk ook nergens op. Dat Veerman slecht was weet iedereen nou wel, hij zelf niet in de laatste plaats. Maar als we die wedstrijd tegen Oostenrijk als maatstaf nemen dan kunnen we gerust van nog een stel anderen ook afscheid nemen. En Koeman hoort daar wat mij betreft ook bij. We zijn naar een E.K. gegaan en wat zien we ? We hebben drie wedstrijden gespeeld met telkens weer wijzigingen aan de rechterkant. Dumfries, Frimpong en Geertruida als backs, Simons, Frimpong en Malen als vleugelspitsen. En dan goochelt Koeman ook nog steeds op het middenveld met Reijnders, Simons en Veerman. Dat Oranje mentaal volkomen overklast is door Oostenrijk mag Koeman ook zichzelf aanrekenen. Voorlopig vind ik het in ieder geval een goede zaak dat spelers zoals nu van Dijk en Aké voor elkaar opkomen. Of ze inhoudelijk dan gelijk hebben is niet eens zo belangrijk.

Harde kritiek is gewoon nodig. Ze zijn echt gewend om met fluwelen handschoentjes behandeld te worden he. Misplaatst.

28 juni 2024 om 13:30
0

Die gasten krijgen dagelijks bakken met kritiek en internetdiarree over zich heen. Wat lul je nou

28 juni 2024 om 14:02
0

Woenselaar wat een inhoudelijk sterke reactie van jou zeg. Ik zeg toch dat ze niet tegen kritiek kunnen? Al krijgen ze het dagelijks, dat neemt niet weg dat ze er niet tegen kunnen. Overigens vaak terecht he.

28 juni 2024 om 14:10
0

Lees eens goed wat je zegt man. Jij stelt dat het geven van harde kritiek nodig is en zal resulteren in resultaat. Want ze zijn niks meer gewend, een potje flink schreeuwen tegen ze zal ze goed doen!1!!

Deze 'fluwelen' handschoentjes krijgen dagelijks te maken met dit soort internetdiarree. Werkt prima tot dusver blijkbaar.

“De media” spreekt niet met 1 mond. Benoem mediums die dit doen. Anders schrijf je ook de constructieve en verdiepende media af, en schep je wantrouwen naar de media als geheel, en niet alleen naar clickbait en sensatiemedia

Hier bewijzen de heren maar weer eens niet tegen kritiek te kunnen. De kritiek op Verrman te mals? Ben ik het niet mee eens, hij is gewoon keihard door de mand gevallen, net zoals alle Europese wedstrijden van PSV dit seizoen en het seizoen ervoor. Zodra het tempo, de felheid etc omhoog gata kan Verrman het niet bijbenen. Dat is geen schande of iets alleen zal het buitenland voor Veerman gewoon een moeilijk verhaal worden op deze manier.

Daarnaast legt Veerman zelf dit soort kritiek ook in elk interview ook naast zich neer en meermals gezegd te hebben dat hij zich wel bewezen heeft op een hoger niveau. Dan speelt die denk ik met een zonnebril op en kijkt hij niet in de spiegel want iedereen ziet het behalve meneer Veerman zelf.

28 juni 2024 om 11:54
0

Man man de spelers bekritiseren en zelf niet eens twee correcte paragraafjes kunnen produceren. Allemaal mini-valentijntjes hier

28 juni 2024 om 11:59
0

Ze zeggen niet dat hij geen kritiek mag krijgen. Alleen teksten zoals zijn Oranje carrière voorbij is wel te extreem.

28 juni 2024 om 12:35
0

Naja zijn interland carriere onder Koeman is natuurlijk zo goed als over nu natuurlijk. Na deze 3 groepswedstrijden, zijn extreem vroege wissel en zijn reactie hierop is het wel duidelijk. Zelfde verhaal als met Taylor, die is na die vroege wissel er ook nooit meer bijgekomen. Al snap ik niet dat die er uberhaupt al bijzat..

28 juni 2024 om 13:32
0

Hoe vertel ik dat ik geen Europese wedstrijden van PSV heb gekeken, zonder te vertellen dat ik geen Europese wedstrijden van PSV heb gekeken.

28 juni 2024 om 15:31
0

@woenselaar Noem jij eens een Europese wedstijd op waarin Veerman echt indruk heeft weten te maken dan? Tegen Arsenal, Sevilla en Lens was die dit seizoen aardig onzichtbaar net als de uitwedstrijd tegen Dortmund. Dat hij in de thuiswedstrijd tegen Dortmund als speler van de week werd verkozen zegt niet met maar 2 wedstrijden op een avond.

28 juni 2024 om 15:54
0

Beide wedstrijden tegen Lens was Veerman enorm belangrijk. Ook tegen Sevilla meerdere key passes afgeleverd. En waarom in hemelsnaam mag ik dan de wedstrijd thuis tegen Dortmund niet meenemen die de kers op zijn seizoen was? Flauwekul zeg.

Met maar 2 wedstrijden op een avond? Dat waren 8 ploegen die week vriend. Ik weet niet waar jij zit met je hoofd, maar niet bij dit topic schijnbaar.

28 juni 2024 om 16:53
0

Er is een verschil tussen belangrijk zijn en directe indruk maken. Er zullen vast momenten zijn geweest in die wedstrijden dat hij heeft kunnen laten zien wat hij kan in balbezet. Maar in zulke wedstrijden worden ook andere aspecten gevraagd wat hij niet zo goed beheerst.

De wedstrijd in Sevilla waarbij zij met een 2-0 voorsprong een rode kaart krijgen en hem zo in zijn kracht kunnen krijgen

Wie zegt dat je de wedstrijd niet mag meenemen? Geef alleen aan dat hij speler van de avond is geworden met maar 2 wedstrijden op 1 avond.

28 juni 2024 om 22:42
0

Nogmaals, 8 ploegen die speelde die week en hij werd speler van de week. Geen idee waarom je speler van de avond benoemt.

Ik word hier echt zo moe van hé, dat collectieve, dagen lang zuigen en zeiken na een slechte wedstrijd, superlatieven uit de kast blijven trekken om een club of nationaal team af te branden.
Ja, ze hebben een slechte wedstrijd gespeeld. Ja, een aantal spelers zakten ver onder de ondergrens. Nee, veel spelers haalden hun niveau niet. Maar dat weten deze jongens óók wel, zij voelen het falen als geen ander. Ze steken de hand in eigen boezem, maar komen op voor hun teamgenoten, precies zoals het zou moeten in een teamsport. Ze moeten ook gewoon doorgaan, laat ze leren van hun fouten en sta weer achter ze bij de volgende wedstrijd. Vallen en weer opstaan, het hoort er allemaal bij.

"aldus een felle van Dijk". Dat valt ook wel weer mee.

De media...voor het toernooi worden we wel even Europees kampioen. Met name veerman werd opgehemeld. Frenky was niet nodig. Diezelfde media branden je tot je sokken af na 1 wedstrijd. Misschien moet onze media eens naar zichzelf kijken. Met name die Diessen wat een nare man

Voetballen voor Nederland is voetballen tegen commentaar.
Joey is gewoon oranje materiaal.
Hopelijk krijgt hij minuten en schiet hij Nederland door.

Dan is het weer in 1 klap klaar.

We mogen daarin meer kritischer zijn naar de mensen om Veerman heen.

Ook hier in de comments waren ze hard voor veerman en andere dus ofwel wordt oranje in de hemel geprezen ofwel de grond in geboord.

Bepaalde media zijn als aasgieren. De kranten moeten vol en de volgevreten analisten doen ook hun bijdrage. Het is aan de bondscoach om dit om te zetten in goede wedstrijden op het niveau wat van Nederland wordt verwacht. Diezelfde paupermedia en analisten roepen dan weer hosanna

Dat het einde interland carriere zou zijn is natuurlijk overdreven. Maar ik denk wel dat Veerman voorlopig niet zo snel meer op de wedstrijdformulier zal verschijnen. Ook na het EK bij een volledige fitte selectie zou Veerman hoogst waarschijnlijk achteraan staan en zich eerst op club niveau van vooraf aan zichzelf weer moet gaan bewijzen.

De status van eerste backup van Frenkie die heeft hij voorlopig wel verspeeld.

Tsjonge jonge Hollandse media, hou nou eens op tegen die Veerman joh...

Het is toch bijzonder dat volgens oranje is Valentijn Driessen de volledige media en volgens Valentijn Driessen spreekt hijzelf namens het nederlands volk. Misschien een gek idee, maar kunnen we niet een petitie starten ofzo waarin we kunnen aangeven of Valentijn namens jou spreekt of dat Valentijn onder de noemer serieus media valt, of onder roddelpers?

28 juni 2024 om 13:45
0

Ik zeg een petitie starten om die hele Valentijn een persverbod te geven.

Johan Cruyff schreef eens als je een mindere goede speler bent er eerder in de krant staat dat die goed gespeeld heeft iemand die goed is eerder op zijn fouten wordt gewezen.

Gewoon boycotten die Driessen. Ben je meteen van het gezeik af. Totaal nul zelfreflectie die man. Levert echt nul toegevoegde waarde met die infantiele vragen van hem.

We waren al geplaatst, die wedstrijd tegen Oostenrijk ging nergens meer over. En toch maakt iedereen er een circus van alsof we een cruciale fout hebben gemaakt.

Als we kijken op papier naar de middenvelders van Oostenrijk, zijn die ook gewoon beter dan het middenveld van Nederland? Laimer, Sabitzer en baumgartner vind ik beter bij elkaar dan een Veerman, Reijnders en Schouten.

Dus nu verdedigen ze wel ineens samen?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren