Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Hansi Flick, die kort na zijn aanstelling als hoofdcoach van FC Barcelona direct voor de social media-kanalen wordt gebruikt.

Barcelona heeft miljoenen volgers op onder meer Facebook, Instagram en TikTok. Voor laatstgenoemde kanaal was er woensdag een hoofdrol voor Flick. De Duitse oefenmeester geeft met een kwinkslag aan hoe de ideale coach van de Catalanen eruit ziet.

"Ik ben op zoek naar iemand in de voetballerij. Een trainer die 1.78 meter lang is, en blauwe ogen heeft", aldus Flick, die de tekst die op hem slaat daarna nog een keer herhaald. Ook is op de video te zien hoe de opvolger van Xavi het shirt van Barcelona toont en afsluit met een knipoog in de camera.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

@fcbarcelona The man we were looking for ?? #fcbarcelona #barçaontiktok #deportesentiktok #hansiflick #maninfinance ? sonido original - fcbarcelona

De reacties op de opmerkelijke TikTok-video die door Barcelona is gepubliceerd, zijn wisselend. Sommige fans van Barcelona vinden het optreden van Flick vermakelijk. Anderen denken dat de Duitser vanwege contractuele verplichtingen heeft meegewerkt aan het filmpje.

Tot 2026


Barcelona liet woensdag via de officiële kanalen weten dat Flick definitief de opvolger is van Xavi. De 59-jarige Duitser zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de nummer twee in LaLiga van afgelopen seizoen.

Volgens Spaanse media werd er vorige week dinsdag al een principeakkoord tussen de beide partijen bereikt. Flick, die sinds september 2023 werkloos was, kon zijn trainersloopbaan ook vervolgen bij Chelsea, maar gaf de voorkeur al snel aan de vijfvoudig Champions League-winnaar.

Flick moest tot na de wedstrijd van Barcelona tegen Sevilla (1-2 winst) van afgelopen zondag geduld houden, maar nu is de weg dus vrij om zijn nieuwe avontuur te starten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal wel een of ander format zijn dat nu trending is op tiktok!?
Anders snap ik de grap niet echt... de herhaling maakt het er ook niet beter op namelijk.

Maar mooi dat wat kinderen er wel om kunnen lachen!

30 mei 2024 om 00:15

De inspiratie van deze video is een TikTok video dat bekend staat als “Looking for a man in finance”. In dit filmpje deelt een vrouw wat songteksten met het verzoek dat iemand een remix ervan maakt. Het filmpje gaat viral en diverse remixes worden uitgebracht.

Hoe ik dit allemaal weet? Joost mag het weten. Mijn vraag is: hoe vergeet ik het weer?

Ronduit hilarische video. Plasde bijna in mijn broek van het lachen. Heb hem daarna nog even aan de hele familie getoond, kreeg echt de lachers op mijn hand!

Hansi! Ik zie het niet hoor, mits hij een middenveld realiseerd met frenkie en Kimmich afwisselend vm en cm en Pedri am.

29 mei 2024 om 20:49

Gündogan gaat natuurlijk nooit banken. Beste middenvelder uit de selectie met afstand.

Lekker relevant nieuws ben meer benieuwd hoe hij gaat presteren bij de club

We zijn getuige van een stijlbreuk, een ware transitie van Catalaanse bloedernstige clubliefde die resulteert in (te) hevige passie langs de zijlijn naar een - paradoxaal genoeg tegen de cliché's in - zeer relaxte Duitser die het heel wat luchtiger benadert. Als hij deze chill-level kan blijven aanhouden, dan vergroot het alvast zijn slaagkansen. We gaan het meemaken.

Andermaal gracies mister Xavi und willkommen herr Flick!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren