Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen

Laatste update:

Het Spaanse medium La Provincia schrijft dat NEC een akkoord heeft bereikt met UD Las Palmas over de transfer van Jasper Cillessen. De Nijmegenaren laten tegenover NEC-watcher Sander Janssen van Voetbal International weten dat er geen sprake is van een deal.

"In Spanje wordt gemeld dat Las Palmas een akkoord heeft bereikt met NEC over een transfer van Jasper Cillessen, maar de Nijmeegse club laat weten dat hier geen sprake van is", schrijft Janssen op X. "Er wordt wel volop geïnformeerd naar spelers van NEC." Mogelijk komt het dus alsnog van een transfer voor Cillessen, al blijft het nog even wachten op de eventuele bevestiging.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Las Palmas eindigde vorig seizoen mede dankzij doelman Álvaro Valles op de veilige zestiende plaats in LaLiga. De Spanjaard, die tot medio 2025 vastligt, heeft de clubleiding echter laten weten te willen vertrekken. Real Betis wordt genoemd als mogelijke vervolgbestemming voor Valles.

Las Palmas heeft razendsnel doorgeschakeld en is uitgekomen bij Cillessen, die zeker geen onbekende is in LaLiga. De 35-jarige goalie kwam tot op heden tot 66 optredens op het hoogste Spaanse niveau. Volgens La Provincia is het dus zelfs al tot een akkoord gekomen.

Cillessen verliet Ajax in de zomer van 2016 voor een avontuur bij FC Barcelona. Hoewel hij daar een gewaardeerde kracht was, moest hij het vooral met minuten in de Copa del Rey doen. In de competitie en Champions League kreeg Marc-André Ter Stegen steevast de voorkeur.

In de zomer van 2019 opteerde Cillessen voor een transfer naar Valencia. Daar begon hij als eerste doelman, maar ook in de sinaasappelstad was hij niet altijd de vaste keus onder de lat. Mede door financiële problemen besloot Valencia Cillessen van de hand te doen, wat zijn rentree bij NEC inleidde.

Bij NEC werd Cillessen met open armen binnengehaald. De geboren Nijmegenaar, die voor zijn vertrek naar Ajax de jeugdopleiding van NEC doorliep en een vaste waarde onder de lat was in het Goffertstadion, wisselde na zijn rentree goede periodes af met mindere periodes. Een enorme domper volgde in 2022, toen duidelijk werd dat hij niet mee zou gaan naar het WK in Qatar.

La Provincia, dat gevestigd is op Gran Canaria, voorspelt dat Cillessen de eerste doelman wordt van de eilandclub. Echter is de club nog wel op zoek naar een nieuwe trainer, daar Francisco Javier García Pimienta de overstap maakt naar Sevilla.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zo'n plek wil je echt niet wonen. Gaat hij natuurlijk nooit doen. Heeft het toch best goed gedaan bij NEC.

2 juni 2024 om 15:49

Op La Palma niet wonen, gaat alles verder goed? Heerlijke plek om te wonen!

2 juni 2024 om 16:53

Het is Las Palmas op Gran Canaria, ander eiland maar minstens zo lekker om te wonen

2 juni 2024 om 17:00

Precies hahah zou liever daar wonen dan in sa hoor. Ben ooit eens op mallorca geweest heerlijk zou daar ook prima kunnen wonen

2 juni 2024 om 15:50

Het hele jaar rond 21+ graden, een eiland met prachtige natuur, rust maar ook zon, zee en strand.. Moet vreselijk zijn vraag maar aan Sinkgraven

2 juni 2024 om 16:12

Kom op man, doe mij maar enorm bewolkt griezerig, grijs en nat weer, en minimaal windkracht 7 a 8 uiteraard.

2 juni 2024 om 15:52

Sarcasme natuurlijk.Cillessen kan daar mooi de bevooroordeelde pers en sups vermijden.

2 juni 2024 om 15:53

Hoezo niet? Het weer is heel het jaar door top, het eten is top, het leven is relaxt. Waarom zou hij daar niet heen willen? Ik had het wel geweten als ik Cilissen was.

2 juni 2024 om 15:53

Je kan er amper schaatsen

2 juni 2024 om 20:01

Er was toch een akkefietje met die journalist ofzo, die had hij zwanger gemaakt en niet erkend ofzo?
Daar liep toen een zaakje voor.
Denk niet dat hij terug wilt, als dat nog loopt.

2 juni 2024 om 16:41

Daar wonen is prachtig natuurlijk maar spelen voor Las Palmas lijkt me echt vermoeiend omdat je voor iedere uit wedstrijd behoorlijke afstanden moet vliegen.

Altijd slecht weer daar, matige competitie, smakeloos eten… Nee ik zou het wel weten als ik Jasper was. Gewoon in Nijmegen blijven!

In Nederland wonen of in Spanje, ik zou het wel weten hoor.. paella, tappas en 20+graden het hele jaar door.

2 juni 2024 om 17:50

Na 2x paella en drie keer tapas per week heb je het ook weer gezien hoor.
Maar warme landen altijd heerlijk om te leven.

Helaas met het ontbreken van Chery en Cillessen wordt het volgend jaar wel een stuk anders in Nijmegen.

2 juni 2024 om 16:17

We hebben met Roefs al een nieuwe topper in de goal. Mocht Cillessen vertrekken dan gaat hij onder de lat.

Zou als NEC Branderhorst terughalen dan, was een uitstekende keeper en zit ergens op een bank te verploeteren

2 juni 2024 om 16:25

Nee hoor Roefs is beter en kan nog jaren mee , en na die tijd kan je er nog veel aan verdienen

2 juni 2024 om 16:35

Die kans is denk ik verwaarloosbaar. Heb Brandenhorst altijd een prima keeper en een enorme voorbeeldprof gevonden maar hij wordt/werd bij het bredere publiek echt enorm overschat door een hele goede bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Met als toppunt die nitwits die bij hoog en lagen liepen te beweren dat NEC hem moest houden en Cillessen bij het grof vuil moest zetten. Terwijl je daarachter ook nog Roefs hebt wat voor NEC-begrippen een heel groot talent is en nu al eigenlijk te goed om op de bank te zitten.

Iedere speler is tegen het juiste bedrag toch op te halen bij NEC? Wat zou Jasper moeten kosten, iets van 2,5 ton?

2 juni 2024 om 21:40

Lolbroekje

Wat kan je er als NEC zijnde nog voor krijgen? Want een Cillessen met een beetje vorm is natuurlijk een erg goede keeper voor NEC. En voor Cillessen raakt Oranje dan ook definitief uit het zicht. Alleen maar verlies voor beiden. Tenzij Cillessen Oranje al uit het hoofd heeft gezet en NEC het hem gunt. En Cillessen kan daar wellicht iets meer verdienen? En nogmaals: wat kan NEC er nog voor krijgen? In ieder geval geen beter doelman...

Misschien niet helemaal eerlijk tegenover Cilessen. Maar hij is toch een van de laatste spelers waar je aan denkt die naar zo een vakantie eiland gaat.

We kennen hem vooral als zure keeper in de media. Maar misschien is het wel hele extraverte persoon, die zich lekker onder de mensen en toeristen gaat bevinden daar.

2 juni 2024 om 17:54

De kans dat v.d.sar zijn keepershandschoenen weer moet opzoeken is groter dan dat Cillessen weer in het goal mag staan bij Oranje.

Bijlow, Flekken, Verbruggen, Olij en Bizzot staan in ieder geval voor hem in de pikorde en het zou me niet verbazen als ook De Lange eerder wordt uitgekozen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren