Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool’

Laatste update:

Sepp van den Berg staat op het punt om Liverpool definitief te verlaten, zo meldt Kicker. De 22-jarige verdediger wordt dit seizoen verhuurd aan FSV Mainz, dat van plan is om de optie tot koop in het huurcontract te lichten.

Van den Berg kende een uitstekend seizoen bij Mainz, waar hij vrijwel alle wedstrijden speelde. Mede dankzij een doelpunt van de centrumverdediger won Mainz op de slotdag van de Bundesliga van VfL Wolfsburg (1-3).

Het was een uitermate belangrijk doelpunt van Van den Berg, want bij een nederlaag tegen Wolfsburg had Mainz de nacompetitie in gemoeten. Nu werd op eigen kracht plek dertien en daarmee een nieuw seizoen op het hoogste podium van Duitsland veiliggesteld.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Door het bereiken van handhaving in de Bundesliga beschikt Mainz over voldoende budget om Van den Berg definitief in te gaan lijven. Daarvoor staat een bedrag van vijf miljoen euro opgenomen in het huurcontract met Liverpool.

Arne Slot krijgt bij Liverpool dus geen zeggenschap over de toekomst van Van den Berg, die in 2019 als groot talent werd overgenomen van PEC Zwolle. Van den Berg werd al diverse keren verhuurd en speelde slechts vier keer voor het eerste elftal van Liverpool.

In totaal speelde Van den Berg dit seizoen 36 duels voor Mainz, waarin hij goed was voor 3 goals. Zijn contract bij Liverpool loopt door tot medio 2026.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Usual clickbait: Sepp is ook een Nederlander maar we weten allemaal dat je meteen associeert met Virgil, Gravenberch of Gakpo.

Ik volg geen Duitse competitie dus weet niet of hij het goed deed bij Mainz, succes Sepp waar je ook gaat spelen!

22 mei 2024 om 00:27

Normaal zou ik het met je eens zijn mbt de clickbait maar bij dit artikel zie je duidelijk een foto van Seppie.

22 mei 2024 om 09:33

Als het een van die andere drie had betreft, had er wel iets in de trend van "Schokkend! Waanzinnig verlies voor Slot etc. Etc." gestaan, dus valt wel mee die clickbait.

Dat word een groot gemis voor Slot. Hiermee zou hij zelfs de kleedkamer kunnen verliezen. Iemand enig idee wie zijn gat kan opvullen? Varane? Skriniar? Bremer? De Ligt?

22 mei 2024 om 00:34

Ik had hem erbij gehouden. Gomez is extreem blessure gevoelig, Quansah is een aardig talent maar kan nooit 50 plus wedstrijden spelen in een seizoen, Matip gaat de club verlaten en Konate kan er werkelijk geen hout van. Er zal vast een nieuwe cv worden aangetrokken hoor, maar Sepp is wel iemand die onder Slot zou kunnen groeien! Kijk naar een Beelen.

22 mei 2024 om 00:46

Als die jongen niet al onder contract stond, had Liverpool dan belangstelling getoond voor een speler van nota bene Mainz? Die betrokken was bij 51 tegengoals in de competitie? Die zou in de Nederlandse top zelfs totaal overbodig zijn. We hebben het over Liverpool hè. Als die behoefte hebben aan een centrale verdediger zoeken ze het gelijk in een heel ander segment. Ontwikkeling tot een goede speler is meer iets voor in de Eredivisie. Bij Liverpool moet je er gelijk staan.

22 mei 2024 om 01:04

Wat is nou 51 tegengoals voor een ploeg die degradatie net heeft ontsprongen? Ook in de Premier League hebben ploegen als Aston Villa, Tottenham en Chelsea meer dan 60 tegengoals. Dat zijn drie ploegen die Bij de eerste zes eindigde en Europees voetbal gehaald hebben…

22 mei 2024 om 01:30

Het aanvalsgeweld in de PL is toch wel anders? Ten opzichte van de BL is er dit seizoen in de PL 261 meer goals gescoord. Buiten een club als Mainz is er nauwelijks belangstelling voor zo een jongen. En dan moet Slot hem houden en kansen geven bij het grote Liverpool?

22 mei 2024 om 05:59

Logisch als er 4 wedstrijden meer gespeeld worden door 20 ploegen.

22 mei 2024 om 07:57

@DerKaisee123, dat is een misschien een lastige vergelijking idd, maar wat in elk geval wel zo is, is dat ze na de top6 in Duitsland het minst aantal tegengoals kregen. Dus dat schetst wel een positief beeld van hun verdediging (anders dan hoe storing het brengt).

22 mei 2024 om 06:01

Doet het prima daar en een mooie transfer naar de Bundesliga voor die jongen. En bij Liverpool mag er inderdaad wel wat bij centraal achterin als je ziet hoeveel tegengoals ze krijgen.

22 mei 2024 om 06:13

Rav van den Berg

Prima transfer voor hem en is ook meer zijn niveau.
Levert nog geld op. Prima.

Liverpool heeft met Konate Quansah Gomez en Van Dijk al 4 toppers, waarvan Konate en Gomez nog wel blessuregevoelig, dus misschien komt daar nog wel een multifunctionele speler als Geertruida bij (type die dus RB en RCB kan)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren