Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ontvangt ‘bescheiden vergoeding’ voor bij Burnley gepresenteerde Sambo

Laatste update:

Shurandy Sambo heeft PSV transfervrij verruild voor Burnley, zo bevestigen beide ploegen op de officiële kanalen. De vleugelverdediger tekent een contract voor vier seizoenen in Engeland. PSV ontvangt een opleidingsvergoeding van vier ton voor Sambo, zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Eerder in het seizoen wist de Italiaanse transfermarktexpert Fabrizio Romano al te melden dat Sambo akkoord was met Burnley over een overstap naar Engeland.

The Clarets degradeerden vorig seizoen, met de naar Bayern München vertrokken Vincent Kompany, uit de Premier League en komen dus volgend seizoen uit in de Championship.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Daar zal Sambo moeten knokken voor een basisplek, een rol die hij dit seizoen bepaald niet vervulde. Het jeugdproduct van PSV verloor de concurrentiestrijd van Jordan Teze en kwam dit seizoen in competitieverband niet verder dan één basisplek en tien invalbeurten.

Met welke manager Sambo volgend seizoen te maken krijgt, is nog niet bekend. Ruud van Nistelrooij was een topkandidaat voor de degradant, maar hij lijkt zich bij de trainersstaf van Erik ten Hags Manchester United te voegen.

In het seizoen 2022/23 werd Sambo verhuurd aan Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel maakte de back onder trainer Maurice Steijn een prima indruk.

Hij werd in de zomer daarna zelfs even gelinkt aan Ajax, waar Steijn inmiddels de coach was, maar van een transfer kwam het niet. Nu vervolgt Sambo zijn carrière dus in Engeland.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf dit bijzonder vinden, zal je zien dat die jongen het straks prima gaat doen bij Burnley. Ik had graag gezien dat PSV hem de kans had gegeven.

28 juni 2024 om 19:31
0

Volledig mee eens. Zag er bij Sparta echt niet slecht uit.

28 juni 2024 om 20:36
0

Lag meer aan zijn mentaliteit dan zijn kwaliteit. Werd nog wel eens gespot aan de ballonnetjes met Mo Ihattaran

28 juni 2024 om 20:16
0

Lijkt wel of hij snelheid en kracht tekort komt.

Een van de weinige goede huurspelers die ik bij Sparta gezien heb.
Hoop dat hij slaagt daar, lijkt me een zware competitie met zijn blessure verleden.

Had hem toch graag meer zien spelen en gezien hoe Ramalho eigenlijk te traag is voor het voetbal dat Bosz graag wil spelen, had ik graag Teze als RCB met Sambo als RB gezien in x asntal wedstrijden zoals een RKC, Zwolle etc. Thuis. had dat ook makkellijk gekund, vind ik toch een minpuntje van Bosz rouleert en wisselt zeer weinig achterin.
Dan hadden nu geen vervanger hoeven te zoeken zoals Flamigo die 8 a 10 miljjoen moet kosten (die nog in de jeugd van Almere City zat toen Sambo werd uitgeroepen tot beste speler van jong PSV vvor zijn blessure).

Maar goed het is niet anders, wens hem veel succes en zie h hem nog naar bovendrijven in Engeland

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren