Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea

Laatste update:

Mauricio Pochettino is niet langer de hoofdtrainer van Chelsea, zo meldt de club dinsdagavond. Beide partijen zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. The Blues kenden een wisselvallig eerste seizoen onder leiding van Pochettino en de Argentijn zal dus niet nog een jaar voor de groep staan in Londen.

Die beslissing is het gevolg van een gesprek dat Pochettino dinsdag met de clubleiding van Chelsea voerde. Het betrof een seizoensevaluatie, waarin dus de conclusie is getrokken dat een langere samenwerking niet wenselijk is.

Chelsea eindigde het Premier League-seizoen als nummer zes, waardoor het na de zomer actief is in de Conference League. De werkgever van onder meer ex-PSV'er Noni Madueke had een achterstand van vijf punten op de Champions League-plekken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De zesde plek was voor Chelsea het maximaal haalbare, aangezien de Londenaren een dramatische eerste seizoenshelft kenden. Sinds de winterstop vergaat het Chelsea beter en in de laatste maanden klom het van plaats tien dus subtop in.

Pochettino was bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van de Londense ploeg. Hij was de opvolger van Graham Potter, die in april 2023 door Chelsea werd ontslagen. Tussen de aanstelling van Pochettino en de aan Feyenoord en Ajax gelinkte trainer was Frank Lampard op interim-basis de oefenmeester op Stamford Bridge.

The Telegraph weet dinsdag al een aantal namen te noemen die mogelijk de opvolger van Poch worden. Zo zouden Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart), Míchel (Girona), Kieran McKenna (Ipswich Town) en Enzo Maresca (Leicester City) in beeld kunnen komen.

Die trainers zouden namelijk in de profielschets die Chelsea heeft opgesteld passen. Volgens diezelfde krant is Todd Boehly, eigenaar van de club, op zoek naar een 'jonge en progressieve' coach.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien kunnen ze Guus Hiddink vragen? ….

21 mei 2024 om 20:06

Paste net zo goed bij elkaar vond ik. Een schijt trainer bij een schijtclub. Prachtig huwelijk

21 mei 2024 om 20:14

Het is best verrassend dat ze uit elkaar gaan. Hij leek het eindelijk goed op de rit te hebben. In m’n ogen te weinig voetbalknowhow in de top van de club anders hadden ze wel gezien dat je met al die nieuwe spelers niet zomaar alles zo snel op de rit hebt!

21 mei 2024 om 21:01

Het zijn niet alleen nieuwe spelers. Het zijn voornamelijk sterke snelle jongens zonder al teveel tactisch vermogen en voetbalintelligentie. Alleen Fernandes, James, Palmer en evt Chilwell zijn topspelers. Nkunku is ook goed. De rest had net zo goed op de atletiekbaan kunnen staan...daar zit echt geen voetbal in. Je kunt de grootste namen voor die groep zetten...Cooper testje zal top zijn maar de rondo's zullen telkens maar max 3 seconden duren. Wat een armoe

21 mei 2024 om 21:22

Achja ze verwachten direct resultaat daar. Een goede ploeg creëren vereist een proces en dus geduld. Sorry voor alle Chelsea fans hier, maar jullie club wordt ontzettend k*t gerund.

21 mei 2024 om 21:36

Dit is wel onzin wat je nu zegt want een Madueke is ook 10 klasses beter dan die Forbs die we bij Ajax zien. er zouden maar weinig spelers van de top 3 in de basis staan bij Chelsea. Geertruida wellicht en Bakayoko misschien als invaller maar verder zou niemand spelen. Ook veerman is niet beter dan een Enzo Fernandez en Callagher is de motor die speelt die er ook niet uit.
Als je dit Chelsea 3 jaar de tijd geeft met dezelfde trainer dan heb je gewoon een topploeg.

22 mei 2024 om 06:44

'een jonge en progressieve coach' dan kom je al gauw uit bij Dick Advocaat

22 mei 2024 om 10:32

De Zerbi, die kan het daar opbouwen

Ongelofelijk dat het zo lang heeft moeten duren en dat het uiteindelijk breekt op dit punt. Pochettino wilde meer inspraak, Chelsea wilde hem dat niet geven en dus in onderling overleg uit elkaar.

Ik vind het onbegrijpelijk dat je hem het seizoen af laat maken. Het ergst vind ik dat je een lijstje onder ogen krijgt met eventuele vervangers waar de tranen je van in de ogen schieten. Hoeness, Michel (geloof er niets van dat zij gaan komen) of McKenna.. Geen serieuze namen, ja-knikkers die blij en netjes bedanken voor de spelers die zij krijgen van de heren Technisch Directeurtjes.

Het is voor mij onbegrijpelijk dat je hem dit seizoen af laat maken om hem vervolgens alsnog de deur te wijzen. We hadden als in de Europa League kunnen zitten! Wat een flater!

21 mei 2024 om 20:20

Ik vraag me echt af hoeveel kansen Pochettino nog krijgt bij clubs. Toch alweer de zoveelste club op rij waar hij zijn tijd niet volmaakt. Krijg steeds meer het gevoel dat hij zo’n hype trainer is die op een toevallig goed seizoen uit het verleden teert.

21 mei 2024 om 20:26

Hij zal lachend straks weer aan de bak komen. Ik sluit niet uit bij Bayern of Manchester United. Ik vind hem ook geen speciale trainer, hij is niet de man die een team kan smeden waar je titels mee wint.

Mijn grootste probleem met deze beslissing is dat je nu de kans hebt om een upgrade te maken en dat moedwillig nalaat. Ze gaan weer voor de smaak van de maand, de trainer die het lekker doet in de manager van de maand-peiling. Potter 2.0

21 mei 2024 om 21:22

Hij zal echt wel weer een leuke club krijgen.
Sowieso heeft hij na de Spurs alleen PSG en Chelsea gedaan. Bij PSG houdt iedereen het maar 2 jaar vol en deed hij wel ongeveer wat je bij PSG mag verwachten (in zijn eerste half jaar toen ze 2e werden nam hij het pas in januarie over van Tuchel en in zijn 2e jaar werden ze kampioen).
En bij Chelsea (al zien de Chelsea fans dat ongetwijfeld anders) heeft hij er dit seizoen toch ook het maximale uitgeperst. Consensus in de Britse media is voor mijn gevoel veel meer dat het aan het beleid dan aan hem ligt.

Volgens mij is er bij Bayern nog een plekje vrij, ik zou niet gek opkijken wanneer zijn naam daar morgen valt.

21 mei 2024 om 21:30

@London Calling, wat de Britse media te zeggen hebben is niet zo heel boeiend verder. Pochettino is “zo’n charismatische en leuke man” tijdens persconferenties dat ze zijn stront wel kunnen vreten.

Overigens niets tegen je punt dat het aan het beleid ligt, het beleid van de club is schokkend en slecht. Dat staat als een paal boven water, maar dat Pochettino het onderste uit de kan getrokken heeft is (wat mij betreft zeker) niet waar.

21 mei 2024 om 20:26

Het is wel vreemd dat ze het nu doen, Chelsea begon eindelijk een beetje ergens op te lijken. Volgens mij heeft Chelsea 5 wedstrijden op rij gewonnen, om dan je manager de laan uit te sturen is wel heel apart.

21 mei 2024 om 20:30

Ook tijdens die 5 wedstrijden was er genoeg op aan te merken hoor, het spel was in 3 van de 5 wedstrijden nog steeds om te janken.

Ze gaan in onderling overleg uit elkaar vanwege de invulling van de clubstructuur en de twijfel of ze samen binnen dit plan door kunnen werken.

Om eerlijk te zijn: dat hij niet op basis van zijn prestaties ontslagen is vind ik een godswonder, ik zou het zelf niet zo ver hebben laten komen.

21 mei 2024 om 20:51

De vorm sinds de winterstop is gewoon prima. Na de huidige top 3 de meeste punten verzameld.

21 mei 2024 om 20:53

Het probleem is dat je nu weer een nieuwe coach aan moet stellen en dan waarschijnlijk weer een godsfortuin moet uitgeven om de spelers te halen die die manager wil.

21 mei 2024 om 20:59

@LetMeTalk!, die vorm valt wel mee vind ik en wordt enorm overschat omdat Manchester United, Newcastle, Brighton, Spurs en Villa eigenlijk enorm slecht gepresteerd hebben.

Kijk naar de gespeelde wedstrijden en waar er punten zijn verloren. Hoe vaak je te kakken bent gezet door degradatiekandidaten. Dat kan echt niet. Pochettino heeft het niet goed gedaan, maar als zijn vervanger Kieran f*cking McKenna wordt dan ga je er niets op vooruit.

21 mei 2024 om 21:01

@Stravven, Pochettino is vertrokken omdat hij zich meer wilde mengen in de transfers. Er gaat geen geld uitgegeven worden omdat een hoofdcoach dat wil, ze willen juist iemand hebben die niets te zeggen heeft op dat gebied.

Het grootste probleem zullen de kwaliteiten zijn van de nieuwe coach. Wie heeft er zin om in deze structuur te komen werken? Niemand die zichzelf serieus neemt.

21 mei 2024 om 21:11

Hoezo valt het mee? Als je de meeste punten behaald op die ploegen na, doen we toch iets goeds. Het is lekker makkelijk dat je nu die prestaties naar beneden praat omdat andere ploegen in slechte vorm verkeerde, maar wij hadden het ook te maken met ontelbare blessures. Je tevens met een gemiddeld zeer jonge selectie en het niveau wat ze kunnen aantikken en hebben laten zien dit seizoenshelft is gewoon knap. Daarnaast gewoon een EFL finale behaald en daarnaast een halve finale FA Cup tegen Man City verloren, geen schande. Onder Tuchel was het spel vaak ook niet om aan te zien, met beter materiaal. Maar ook toen werden we bijvoorbeeld thuis tegen West Brom scheel getikt, verloorden we kansloos van Leeds en Everton. Zulke wedstrijden heb je er eenmaal tussen zitten. Maar de prestaties van Poch zo constant naar beneden te halen vind ik ook weer wat overdreven van jouw kant.

21 mei 2024 om 21:21

@LetMeTalk!, ik benoem de vorm van de andere teams omdat het niet eerlijk is om de “prestaties” van Chelsea los te zien van het grote geheel.

Ook de blessures kun je niet los zien van Pochettino, aangezien er een groot deel van onze blessures op trainingen zijn opgelopen en er al langer gesproken wordt over zijn methodes en hoe achterhaald ze zijn.

Onder Tuchel zijn we tweemaal in de top 4 beland, dat is een flink verschil met 6e worden. Onder Tuchel was het ook niet koek en ei, maar daar mogen we toch ook eens goed kijken naar de druk die men in 21-22 heeft ervaren. Er was van week tot week niet eens duidelijk of de club nog wel zou bestaan!

21 mei 2024 om 20:29

Hoeness, Michel en McKenna zijn allemaal wel leuke opties. Maar na 2 jaar Poch en Potter is er zekerheid nodig. Dat heb je bij die namen niet. Dat zijn ook weer gokjes. Kans zal 50/50 zijn op nog een ruk seizoen..

21 mei 2024 om 20:31

Precies en hoe lang denk je dat Palmer en Caicedo willen blijven hangen als er maar geen CL gehaald wordt? Ja, ze hebben contracten voor 8 jaar maar die had Lukaku ook en daar hebben we een partij ellende van dat is niet normaal…

21 mei 2024 om 20:45

De Zerbi misschien. Mogelijk dat de bestuurders van Chelsea al langer van Poch af wilde en de Zerbi al hebben gecontact?? En brengen ze dit bericht naar buiten???

Je had hem ook halverwege het seizoen kunne ontslaan ontslaan dan?? Er waren op dat moment geen betere alternatieven. En imo nu nog steeds niet.

21 mei 2024 om 21:09

Nee, De Zerbi gaat het niet worden. Waar ze naar kijken is het lijstje wat ik op heb geschreven: Hoeness van Stuttgart, Michel van Girona, McKenna van Ipswhich of die Italiaan van Leicester.

Er waren wat mij betreft tal van betere opties en die zijn er nu ook nog. Het probleem is dat de beleidsmakers van de club moeten vinden dat de volgende coach in het systeem past wat zij bedacht hebben en dat systeem is rot.

Geen Tuchel, geen Conte, geen Mourinho, geen Amorim, geen Nagelsmann en ga zo maar even door. Iedereen die een serieuze carriere heeft is al afgeschreven.

21 mei 2024 om 20:49

Waarom ben jij zo negatief over Pochettino hij is net 1 jaar bezig en de omstandigheden waren bepaald niet ideaal. Bij vlagen zie je gewoon goed voetbal maar de consistentie en ondergrens is niet ok. Maar de selectie is super onervaren en de meesten kennen elkaar pas dit jaar. Vind dat Pochettino het dus naar omstandigheden uiteindelijk best redelijk heeft gedaan (mede door laatste resultaten). Volgend jaar doe je gewoon mee om de CL plaatsen en daarna kun je alsnog besluiten of je de next step titelstrijd met iemand anders doet of dat je met hem doorgaat. Het is belachelijk dat Chelsea m na 1 jaar al de deur wijst en hem niet steunt voor t volgende jaar.

21 mei 2024 om 21:14

Omdat ik niet vind dat hij goed werk geleverd heeft en ik vooraf al tegen zijn aanstelling was. Hij heeft niets gedaan waardoor ik achteraf denk: “Oh, met die man kan je prijzen winnen!”

Ik heb nauwelijks goed voetbal gezien, defensief was Chelsea een klerezooi, qua discipline en kaarten pakken hebben we negatieve records verbroken en mede door zijn achterhaalde trainingen hebben we constant 14 spelers in de ziekenboeg gehad. Je bent kansloos, maar dan ook echt vies kansloos, weggespeeld door Liverpool en Arsenal. Je hebt een League Cup finale verloren door zijn rare grepen.

Het enige pluspunt wat hij voor zich had was dat de spelers hem een fijn figuur vonden, maar dat vind ik hetzelfde als toen ik op de middelbare school een wiskunde lerares had die geen overwicht had op de groep. Ze mocht niet eens in haar eigen stoel zitten! Wij vonden het jammer dat ze weg moest, maar het was uiteindelijk natuurlijk wel beter..

21 mei 2024 om 21:40

Sta echt niet te springen voor de namen dat worden genoemd

22 mei 2024 om 00:29

Hoe kun je hier serieus de schuld van dit seizoen alleen bij Pochettino leggen? Kijk jij wel naar Chelsea? In de periode dat het minder ging hebben ze nog steeds een overvloed van kansen gehad die de spelers niet afmaakten. HEt enige wat ik Pochettino echt kan verwijten is dat hij de finale tegen Liverpool heel conservatief ging spelen in de extra tijd.

Tactische gezien heeft hij er echt best veel uit gehaald en naar wat voor spelers er zijn gehaald, snap ik best dat hij meer inspraak wilt hebben, zeker omdat hij dat al gelijk in het begin aangaf. Belachelijk dat hij wordt gezien als frauder. Mensen vergeten zo snel dat Chelsea vorig jaar 12de is geworden. Naar mijn mening praat iedereen elkaar na over Poch zonder eens te kijken naar wat er echt aan de hand is. Succes met deze directie is alles wat ik zeg.

22 mei 2024 om 07:56

Allereerst geef ik hem niet alleen de schuld van het dramatische verloop van dit seizoen. Het lijkt me meer dan duidelijk dat het dit seizoen best lastig zou worden om te presteren, aangezien ze de complete selectie omgegooid hebben. Maar dat het een bestuurlijke zooi is bij Chelsea betekent niet dat Pochettino foutloos is.

- Pochettino heeft rare tactische keuzes gemaakt. Chilwell op linksbuiten, Maatsen op rechtsbuiten, Colwill een half seizoen als linksback laten spelen, Fernandez niet in zijn kracht gebruiken en Caicedo niet aan de praat krijgen 3 weken voor het einde van het seizoen.
- Chelsea heeft onder Pochettino één ranglijst aangevoerd en dat is de ranglijst van het kaarten pakken. Chelsea heeft meer gele kaarten gekregen dan wie dan ook en dat is één van de angsten die ik had toen Pochettino aangesteld werd. Zijn teams zijn dom en vervelend en beginnen te schoppen als het tegenzit. Ik verwijs even naar Tottenham en PSG, waar je exact hetzelfde zag gebeuren. Als het resultaat niet mee zat begonnen ze te schoppen.
- Chelsea speelde absoluut geen goed voetbal. Ik geloof niet dat jij uberhaupt naar Chelsea gekeken hebt als je dat zegt of denkt. Op basis van de statistieken hebben ze zeker geen "overvloed aan kansen gecreëerd", de kansen die ze kregen gingen er (aan het begin van het seizoen zeker) niet in maar er zijn zeker niet bovenmatig veel kansen gecreëerd. Bovendien kun je geen goed voetbal spelen als je het defensief aspect van het spel zo vreselijk laat verslonzen. Nog nooit kreeg Chelsea zoveel doelpunten tegen in één seizoen en dat is echt een stukje handarbeid van Pochettino. Hij is verantwoordelijk voor de structuur van het elftal en die is het hele seizoen, winst of verlies, ruk geweest.
- Bovendien, en dit vind ik ook wel een serieuze misser, heeft hij een veel belovende voorbereiding gedraaid door op een bepaalde manier te voetballen in een bepaalde opstelling en bij de eerste wedstrijd van het seizoen heeft hij de heleboel omgeflikkerd door opeens met een verkapte driemansverdediging te gaan spelen! Al het harde werk kon de prullenbak in en hij heeft eigenhandig dat kleine beetje stabiliteit wat de spelers voelden compleet weggenomen.

Ik heb echt het idee dat je geen flauw benul hebt waar je over praat als je zegt dat Pochettino het leuk/lekker/goed gedaan heeft. Hij heeft als je er met de meest roze bril naar kijkt oké gedaan. Je hebt op dit moment namelijk een ticket naar de Conference League in handen, waar Champions League voetbal halen de doelstelling was.

Zonde. Het leek er juist op dat hij tijd kreeg, iets wat hem/chelsea ook daadwerkelijk geholpen heeft getuige de laatste eindsprint.

Heb het allemaal niet echt gevolgd, maar gezien de wanorde bij dat strafschop moment is het niet meer dan terecht. Geen discipline.

Huh?! Op eigen initiatief van Pochettino dan neem ik aan? Het ging juist de goede kant op. Tuchel weer terug dan?

Ben benieuwd voor wat voor type manager Chelsea gaat. Poch was dit jaar wel wisselvallig, maar het leek de laatste maanden toch wel enigszins te draaien.
Kwam het initiatief van Chelsea of Poch?

Zal mooi zijn als ze de zerbi halen

Dit is toch wel enigszins verbazingwekkend nieuws, het eerste half jaar- driekwart jaar was er alle reden voor om hem de laan uit te sturen op basis van prestaties, maar lijkt alles eindelijk op de rit te krijgen en heeft ondanks alles Europees voetbal voor elkaar gekregen. Het is niet makkelijk om met een compleet nieuwe groep spelers te presteren, dat heeft heel veel tijd nodig om aan elkaar te wennen en structuur te krijgen. Ik vrees dat dit voor Chelsea een slechte keus is, je zet toch weer een stapje achteruit in het proces.

Opzich goed nieuws, ik had geen vetrouwen ondanks de goede resultaten de laatste weken dat Pochettino de man was voor dit project. Helaas wel spijtig dat nummer zoveel de laatste 5 jaar weggaat. Onze nieuwe Amerikaanse vrienden lijken tot nu toe ook niet een uitgewerkt plan klaar te hebben liggen en het is vooral pappen en nat houden. Dat Pochettino vertrekt kan ik mee leven, misschien halen ze Tuchel terug? Flick zie ik wel zitten. Als ze maar van Allegri afblijven. Ben benieuwd hoe we dit gaan oplossen.

21 mei 2024 om 20:23

McKenna, Hoeness of Michel. Wellicht de trainer van Leicester.

Ze zoeken naar “jonge coaches”, er wordt niet gekeken naar kwaliteit maar of ze een cv hebben op basis waarvan ze eisen kunnen stellen. Vorig jaar hebben we daardoor naast Nagelsmann gegrepen, werden we met deze citroen opgescheept en gaan ze nu door met de club de grond in trappen.

21 mei 2024 om 20:30

Daar ben ik groot voorstander van maar dan laat hem ook minimaal 3 jaar zijn plan doordrukken voordat we met de kerstmis weer zonder zitten.

21 mei 2024 om 20:33

Ik niet, ik wil dat er gekeken wordt naar kwaliteit van de coach waarna de club zich gedeeltelijk aanpast. De coach/manager moet de leidende figuur blijven, het laatste wat wij moeten willen is dat we voor 100% afhankelijk worden van Stewart en Winstanley

21 mei 2024 om 20:32

Eindigde idd leuk maar 5 wedstrijden voor het einde pas op gang komen is veels te laat. En kreeg bij hem eerder het gevoel dat de spelers hem beter lieten lijken dan dat hij de spelers beter maakte. Terwijl hij juist daarom was gekomen.

21 mei 2024 om 21:54

De tweede helft van dit seizoen zijn enkel Arsenal en City beter (in aantal punten), dat noem ik toch redelijk op stoom zijn.

21 mei 2024 om 22:03

Qua spel was het gewoon matig ook in de tweede helft van het seizoen. Verloren tegen kinderen in de League cup finale. Gelijke spelen tegen clubs die gedegradeerd zijn. En afgelopen weekend is er gewonnen maar Bournemouth was zeker niet slechter. Zulke wedstrijden zijn er veels te vaak geweest.

21 mei 2024 om 21:04

Ik vind het eerlijk gezegd maar teleurstellend. Hij is een betere coach dan alle in het artikel genoemde namen en had net een beetje alles op orde. Perfect was het zeker niet, maar er waren wel tekenen dat het beter ging. En een wisselvallig seizoen ligt toch ook wel deels aan het aankoopbeleid. Enige inspraak lijkt me niet meer dan een normale eis als je de transferwindows ervoor een karrenvracht aan spelers krijgt en vervolgens een team ervan mag maken.

Ik zie het ook nog wel voor me dat spelers als Conor en Chalobah straks verkocht worden vanwege de FFP, terwijl die meer toevoegen dan al die miljoenenaankopen.

21 mei 2024 om 21:38

Heb het gevoel dat het De Zerbi gaat worden of zouden ze nu echt Tuchel terug nemen

Had ik niet verwacht. Seizoen was heel lang matig maar hij heeft het wel goed afgesloten. Sommige spelers begonnen steeds beter te draaien en hij lag ook goed bij de spelers. Niet dat ik echt rouwig ben om zijn vertrek, maar had hem nog wel langer de tijd gegeven. Van al die trainerswissel wordt je ook niet beter, al die jonge gasten kunnen wel een beetje vastigheid gebruiken.

Een wat zeker is . Dat amerikanen echt geen voetbal clubs kunnen runnen.

21 mei 2024 om 21:52

Arsenal de uitzondering die de regel bevestigt?

21 mei 2024 om 22:17

Niet echt Samcro. Bournemouth, Villa, Palace, Liverpool en Brighton hebben geen slecht seizoen gedraaid en de grootaandeelhouders zijn Amerikanen bij deze clubs.
Ze laten laatste jaren wel zien dat ze voetbal clubs kunnen leiden.
Ik vind het alleen bizar dat de Glazers een goede NFL team hebben dat in 2020 nog kampioen werd. Maar de “soccer” gedeelte kunnen ze niet.

is voor die jonge jongens ook niet echt relaxt lijkt me... het leek nou net allemaal een stuk beter te gaan onder pochettino. Ik vind het ook geen geweldenaar maar op basis van de 2e seizoenshelft had hij wel wat meer crediet verdiend toch?
nu komt weer de volgende passant, maar weer de vraag of de goede vorm doorgezet kan worden komend jaar.

Verassende beslissing als je het mij vraagt. Zeker nu het eindelijk begint te lopen bij Chelsea zou je verwachten dat hij op z'n minst nog een aantal maanden te tijd zou krijgen. Ben erg benieuwd wie de nieuwe trainer wordt.

Hoezo is die nu opeens wel ontslagen? Deed het de laatste maanden best goed. En kon alleen maar verder groeien. Raar dat Chelsea alleen maar een andere trainer wil. Dit is hun 5e trainer sinds die Amerikaan eigenaar is. Een beetje vastigheid is wat je als club ook wel nodig hebt zou je zeggen.

Ben er echt pissig over. Weer vanaf 0 beginnen, nu alles net een beetje op stoom begint te komen. Dit lijstje met vervangers maakt me nou niet echt bepaald enthousiast. Met de Brighton-obsessie van de nieuwe eigenaren zou het me niets verbazen als ze bij De Zerbi uitkomen en dat zou uitermate teleurstellend zijn.

Vind ik toch wel jammer. Wordt Chelsea volgend seizoen misschien weer een concurrent.. Had Pochettino graag nog even willen zien blijven daar.

Zal wel naar Bayern gaan, blijft daar qua opties niet zoveel meer over. Poch probeert altijd verzorgt voetbal te spelen en zet het altijd degelijk neer, dat is in duitsland voldoende om kampioen te worden. Zou me niet verbazen iig als die optie genoemd zal worden.

Er zijn wel echt grote clubs die op dit moment nog geen coach hebben voor komend seizoen : Bayern Munchen, Juventus, Chelsea, AC Milan, Vergeet ik nog een club? En dan zijn er top coaches als De Zerbi en Mourinho en Conte, Zidane die op dit moment geen club hebben

Dit is en verassing had ik niet zien aankomen.
Heb het gevoel dat De Zerbi het gaat worden.

Overschatte coach. Heeft bij de Spurs het nog redelijk gedaan., Met heel veel geluk de finale CL gehaald, maar dat was het dan ook wel. Ze hoeven bij Chelsea in ieder geval niet te treuren om zijn vertrek.

Pochettino is geen slechte trainer, Het probleem is dat je bij Chelsea niks kunt opbouwen. Er gaat ongetwijfeld weer een halve selectie vertrekken en zal weer een halve selectie bijkomen. Boehly haalt spelers alsof het niks is en Pochettino moet er maar chocola van zien te maken. Ik durf te zeggen dat Pochettino bij meer dan de helft van de aankopen niet betrokken is geweest. En de nieuwe trainer zal ook gewoon spelers krijgen en er iets van moeten maken. Boehly gaat er echt wel weer 250 miljoen uitgooien voor nieuwe spelers.

Waar is de Chelsea van vroeger gebleven met spelers als Drogba, Ballack, Ramires, Essien & Lampard. Wat mis ik die tijd zeg.

Had Mourinho wel in het lijstje verwacht

Had dit niet gedaan of VEEEEL EERDER!!
Nu kan je bijna niemand meer binnen halen die waardig is…

Mourinho kom maar terug hoor.

Kan er ook echt geen pepernoot van!
Ongelofelijk dat deze man elke keer weer de mooiste clubs krijgt.
Een van de meest overschatte coaches ever.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren