Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz: ‘Joey Veerman deed het niet zo slecht in eerste helft van Nederland-Polen'

Laatste update:

Peter Bosz vindt dat Joey Veerman veel te kritisch op zichzelf was na zijn optreden tegen Polen (1-2) van twee weken geleden. De middenvelder leverde juist tegen Oostenrijk (2-3 nederlaag) een zeer zwak optreden af, maar daarover wil de trainer van PSV liever niet al te veel kwijt.

"Joey Veerman heeft zichzelf na de eerste groepswedstrijd van Oranje te veel naar beneden gehaald. Hij was veel te kritisch op zichzelf. Zeker in de eerste helft heeft hij het niet zo slecht gedaan", benadrukt Bosz dinsdag op de eerste persconferentie van PSV van het nieuwe seizoen.

"Natuurlijk ken ik de oorzaak. Maar het is niet aan mij om dat te duiden", weigert Bosz een oordeel te vellen over de vroege wissel die Koeman doorvoerde tegen Oostenrijk. De PSV-trainer sprak tijdens het EK een paar keer met Veerman, maar juist na het debacle tegen de Oostenrijkers liet hij de middenvelder even met rust.

"Hij kreeg al zoveel berichten en apps. Wat we besproken hebben? Dat was allemaal niet zo spannend", aldus Bosz. De verwachting is dat Veerman dinsdag op de bank begint in het achtstefinaleduel van het Nederlands elftal met Roemenië.

Bakayoko


Bosz zag Johan Bakayoko met België worden uitgeschakeld door Frankrijk. De vleugelaanvaller bleef maandag 90 minuten op de bank zitten. Bakayoko had in geen enkele wedstrijd een basisplaats en miste een grote kans tegen Slowakije (0-1 nederlaag).

"Ik kan me niet voorstellen dat dat doorslaggevend is geweest om hem niet meer te gebruiken", een dag na de uitschakeling van de Belgische ploeg. "Ik maak de keuzes niet. Maar één zo'n moment kan nooit zo bepalend zijn."

Bosz weet dat Bakayoko wordt gevolgd door diverse Europese topclubs, al zijn er nog geen concrete gesprekken gaande met PSV. "Er gebeurt nog weinig. Dat komt waarschijnlijk allemaal pas later op gang."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hij heeft wel al heel snel een psv-bril gekregen.
Was echt de man die grossierde in balverlies, deed vrijwel niets goed die wedstrijd.

2 juli 2024 om 15:34
0

Tegen Canada deed ie t erg goed en ook tegen Polen vond ik hem heel aardig. Tegen Oostenrijk bagger, ook vanwege de matige tactiek van Koeman. Bij terugkeer bij PSV gaat ie weer als vanouds uitblinken.

2 juli 2024 om 15:35
0

ook vanwege de matige tactiek van Koeman.

Oneens, hij was gewoon slecht door eigen toedoen, dat lag niet aan de tactiek.

2 juli 2024 om 15:38
0

Tegen Polen was het ook matig. Zodra het tempo omhoog gaat haakt hij af. Bij Psv in de eredivisie zal hij het vast en zeker beter doen.

2 juli 2024 om 15:38
0

Tegen Polen was ie ook wel echt matig hoor vind ik. Leverde heel veel ballen in en schoot er zelfs 2 gewoon over de zijlijn. Leek heel erg nerveus.

2 juli 2024 om 15:45
0

Tegen Canada was Veerman als 1 van de weinigen onzichtbaar. Die heeft 1 keer aardig ingevallen een poosje terug, maar speelt in Oranje vooralsnog echt niet goed.

2 juli 2024 om 16:01
0

Veerman is een makellijke prooi om vroeg te wisselen maar bij andere spelers doet hij het niet. Veerman was slecht tegen Oosterijk maar er waren er meerdere die door het ijs zakte en niet alleen Veerman. Ik had hem pas in de rust gewisseld je weet dat je een speler kapot maakt met zo vroege wissel dan had ik die 9 minuten nog wel ff gewacht. Ook hoe hard de media er op ging tegen Veerman was belachelijk ze verdiende alle 11 alle kritiek en niet alleen Joey Veerman. Als het echt alleen aan Veerman had gelegen had oranje er na de wissel overheen gegaan maar ook na de wissel van Veerman was het slecht en hebben we verloren van Oosterijk daar heb je wel meer dan 1 slechte speler voor nodig.

2 juli 2024 om 16:19
0

Veerman was echt héél slecht. Niet een beetje. Hij voltooide 9 passes en verspeelde er 10. Passingpercentage van 47% is echt absurd slecht voor een middenvelder die bekend staat om zijn passing. Dan vergeet ik nog een moment of 3/4 waar hij de bal kwijt is door een foute aanname.

Als je dan moet ingrijpen is het logisch dat je de allerslechtste kiest. Dat was toch wel met afstand Veerman. Ja, bijna iedereen was slecht, dat weet ik ook wel. Toch stak Veerman hier alsnog negatief bovenuit. Hartstikke zonde natuurlijk.

2 juli 2024 om 16:20
0

Als een speler 16 vd 29 ballen inlevert, terwijl dat normaal DE kwaliteit is van die speler, is dat niks anders dan de schuld van die speler. Heeft 0,0 met de tactiek van Koeman te maken

2 juli 2024 om 16:50
0

Tegen Frankrijk als invaller bagger

2 juli 2024 om 15:44
0

Het is niet zozeer een bril, maar eerder dat hij zijn eigen jongens een klein beetje in bescherming neemt. Volgens mij is dat toch prima als je dat als trainer doet, zeker als die gasten voor hun Nationale ploeg spelen. Ik snap niet dat je hier weer iets negatiefs in ziet. Ik denk dat zowel Veerman als Bosz zelf ook wel het slechte spel hebben gezien.

2 juli 2024 om 16:04
0

@romarky,

Maar je kan ook als trainer zeggen: "hij heeft tot nu toe niet zijn meest gelukkige EK, maar heeft eerder laten zien het niveau aan te kunnen". Dan bescherm je hem ook.
Nu sta je gewoon echt de grootste onzin te vertellenen glashard te liegen, niet meer niet minder.

2 juli 2024 om 16:38
0

Helemaal niet, Oranje was vooral voorin veel te statisch en met name Memphis liep totaal niet scherp, waardoor je geen steekpass of diepte pass kon geven. Het elftal zat gewoon heel zwak in elkaar qua tactiek en veldbezetting. Werkelijk niemand verdiende imo een voldoende tegen Oostenrijk. Tegen Polen en Frankrijk alleen Gakpo, Verbruggen en Ake

Chique van Bosz om het niet te duiden. Iedere toptrainer ziet wat er fout gaat, onze Koeman blijkbaar niet. Veerman fungeert goed wanneer er beweging is en niet bij een stilstaand elftal zoals Oranje. De oplossing had er ook in kunnen liggen om bewegende aanvallers in te zetten, maar dan kom je aan de harem van Koeman.

2 juli 2024 om 15:43
0

Ja het leek af en toe wel een living statue contest. Ik heb zelf jaren in de zaal gespeeld en we waren echt super slecht. Vierde klasse en zeker de laatste seizoenen eindigden we altijd ergens onderaan. Af en toe met wat opportunisme wonnen we door een paar snelle uitbraken, maar als we zelf moesten voetballen, was het altijd verschrikkelijk, omdat de meeste teamgenoten niet snapten dat als er een zonder bal wil bewegen, de anderen niet moeten blijven staan, omdat die ene dan ook nergens meer heen kan, tenzij je gezellig bij elkaar wil staan. Dat was afgelopen dinsdag ook steeds.

2 juli 2024 om 16:55
0

Bewegende aanvallers? Jij wil beweren dat Malen, Depay en Gakpo geen bewegende aanvallers zijn?

2 juli 2024 om 17:57
0

Ik wil wel beweren dat het spelers zijn die in de bal komen en daardoor nogal voorspelbaar. Zeker als het AL je aanvallers zijn. De kunst van het wegblijven van de bal en zonder dat ding diepgaan is al deze heren best wel vreemd ja. Dat kun je als je wil ook statisch noemen. Ja Depay is in beweging, zakt 40 meter uit om een bal in de voeten te krijgen. Als die bal vervolgens naar de balvragende Gakpo gaat, dan is Depay niet vaak in de box te vinden.

Als Veerman kritisch was op zich zelf is dat alleen maar goed. Lekker realistisch inplaats van die misplaatste boosheid omdat je gewisseld werd die veel voetballers dan tonen

Denk dat Bosz perfect weet wat Joey nodig heeft. Mooi ook om te zien dat Bosz hem een berichtje stuurde na de wedstrijd tegen Polen, waarin hij inderdaad niet zo slecht was als menigeen deed vermoeden (na zijn wissel was alle voetbal uit het elftal). Heeft hem afgelopen jaar weten te motiveren om hard te werken en zichzelf te ontwikkelen, en dat heeft Veerman ook echt gedaan. In tegenstelling tot wat sommigen nog steeds roepen, kan ie nu ook meer dan prima in zijn eentje op 6 spelen bij PSV, zelfs in de CL tegen de latere finalist. In Oranje werd hij in de steek gelaten door de tactiek.

Dat siert de mens Joey Veerman ergens. Die jongen heeft zo'n goed zelfbeeld van zichzelf dat-ie zichzelf wel voor de kop kan slaan hoe slecht-ie speelde. Normaal zie je dit zelden bij profvoetballers, want daar spat het narcisme vanaf. Hadden we er maar meer met zo'n mentaliteit als Veerman (en Weghorst). Toppertjes in wording. Joey redt zich wel, topper!

2 juli 2024 om 15:44
0

Ja, hij geeft in ieder geval geen externe factoren de schuld.

2 juli 2024 om 17:58
0

Het is een aparte jongen en het lijkt soms dat hij zichzelf heeel goed vind, maar dat is ook wel weer mooi. Daarentegen staat dan ook dat wanneer het niet goed is, hij dat ook snel weet te duiden. Ook naar zichzelf toe.

Ik vind het alleen maar goed dat hij zelfkritisch is. Dat betekent ook een bepaalde dosis zelfreflectie die veel spelers tegenwoordig missen. En tja, Bosz neemt hier gewoon z'n eigen speler in bescherming. Begrijpelijk, maar mensen hebben ook ogen.

Veerman is gewoon de nieuwe Berghuis. 25 jaar oud en nog altijd de eredivisie niet ontstegen. Veel te traag voor dit niveau en dat zal altijd zo blijven. Nooit meer oproepen na dit EK.

2 juli 2024 om 16:04
0

Type Berghuis had prima meegekund dit EK, al is het alleen al om de boel op scherp te zetten.

Ik heb werkelijk waar nog nooit zoveel onzin gelezen. Moeten we een elftal gaan bouwen om Veerman heen omdat hij dan beter functioneert?. Veerman wordt door oa de PSV supporters neergezet als de nieuwe Maradona / Cruijff / modric enz. Veerman is een leuke voetballer als hij maar niet onder druk moet voetballen. Dan wordt het niks helaas.

2 juli 2024 om 16:02
0

@thtbk praten over onzin en dan zelf met zoiets komen. Nog nooit iemand gehoord die hem ziet als de nieuwe Maradona of Cruijff. Denk zelf verzonnen haha. Wel denk ik dat ook hun met deze tactiek van het Nederlands elftal eruit zouden zien als Ard van Peppen op een mindere dag.

2 juli 2024 om 18:05
0

Dan moet jij je eens gaan verdiepen op de verschillende platformen. Maar dat even ter zijde. Wie praat er nu dan onzin voetbalfan79?? . Veerman is veel te traag als hij onder druk wordt gezet. Leuke club voetballer maar voor de rest komt hij zwaar te kort.

Veerman is prima als het tempo laag ligt (eredivisie). Maar je ziet in de Europese wedstrijden met PSV en nu op het EK, dat wanneer er een tegenstander van enige kwaliteit tegenover staat, hij op vele fronten te kort komt. Ja, hij kan mooie balletjes geven. Maar wel als hij zeeën van tijd krijgt. Zet er druk op en meneer raakt in paniek (zie wedstrijd Oostenrijk).

2 juli 2024 om 16:24
0

Absolute onzin, vermoeiende napraterij van mensen die hem blijkbaar nauwelijks hebben zien spelen. In de ED blonk hij uit in wedstrijden tegen goede ploegen als Feyenoord, Twente en AZ die ook veel druk zetten en in de CL heeft hij de meeste wedstrijden prima gespeeld. Na de wedstrijd tegen de latere finalist Borussia Dortmund werd hij door de UEFA zelfs uitgeroepen tot Man of the Match en later tot man van de speelronde. Dat wil niet zeggen dat hij tegen Oostenrijk onterecht werd gewisseld (want hij was die wedstrijd echt heel slecht), maar het imago dat hij het alleen tegen ploegen als RKC kan is ook nergens op gebaseerd.

3 juli 2024 om 14:54
0

Draai het om, dat hij een handvol prima wedstrijden speelt tegen betere tegenstanders wil niet zeggen dat hij structureel het hogere niveau aankan.

En alleen Dortmund is / zou beter moeten zijn dan PSV. In het tweeluik tegen PSV was Dortmund nog niet eens op volle toeren aan het draaien, dat kwam pas later.

En Feyenoord (gelijkwaardig), Twente en AZ zijn verre van beter niveau. Joey heeft een grote waffel en wordt nu met zijn neus op de feiten gedrukt. Dat hij eigenlijk helemaal niet zo goed is. Goed voor in de Eredivisie maar daar zal het ook ophouden, evenals zijn interland carrière.

Je ''absolute onzin'' mag weer de prullenbak in. Groetjes.

"zeker in de eerste helft heeft hij het niet zo slecht gedaan" Whahah dit verzin je toch niet. Had die vent stront in zijn ogen ofzo. Werkelijk alles wat Veerman deed ging fout. Zelf het makkelijkste, met een bal dribbelen zonder druk, lukte het niet. Dit is echt onwerkelijk, hoe kan je zulke uitspraken maken. Iets met je eigen jongetjes beschermen ofzo...

Hij heeft echt wel de kwaliteiten om het stukken beter te doen. Onder Bosz is hij ook een stuk completer geworden, schakelt sneller en verdedigt ook meer mee. Met z'n handelingssnelheid is voor dit toernooi ook niet zoveel mis. (en ja, dat zou beter kunnen, maar das een punt om na het toernooi aan te pakken).

Nee, dit zit vooral tussen z'n oren. Als Oranje Roemenië helemaal van de mat speelt zou Koeman hem nog een paar minuten kunnen geven om dat weer op orde te krijgen.

En anders is het voor hem afstoffen en zorgen dat hij als clubspeler komend seizoen laat zien wat hij kan.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren