Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spelers van Oranje zijn bang voor Ronald Koeman: ‘Sommigen trekken zich terug’

Laatste update:

Sommige spelers van het Nederlands elftal zijn bang voor Ronald Koeman, zo onthult Valentijn Driessen in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Met name na de verloren wedstrijd tegen Oostenrijk trokken enkelen zich terug.

Koeman verscheen vrijdag tot verbazing van velen niet op de persconferentie. De coach van Oranje schoof aanvoerders Virgil van Dijk en Nathan Aké naar voren, tot onvrede bij Driessen.

“Die gaat zich nu zes dagen schuilhouden, terwijl hij de leider is van de troepen”, sprak Driessen zijn teleurstelling uit. "Wat is de afweging om hier niet met Ronald Koeman te zitten?”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Perschef Bas Ticheler weigerde de discussie aan te gaan met Driessen en stelde 'dat er vanzelf een persconferentie met de bondscoach aankomt'. "Het is niet aan mij om nu te verantwoorden waarom Koeman er niet bij is."

Driessen stelt dat de gesprekken met de spelers tijdens de zogeheten 'tafeltjesbijeenkomsten' veel leuker zijn dan de persconferenties. "Je krijgt dan veel meer te horen van ze. Maar die mogelijkheid wordt bijna niet meer geboden."

"De media wordt vaak als vijand gezien, maar ik denk dat het tegenovergestelde juist werkt. Als je vaker dit soort bijeenkomsten organiseert komt er ook meer begrip voor elkaar." Driessen krijgt bijval van collega Mike Verweij, die stelt dat dit een mooi moment was voor Koeman om zijn woordje te doen.

"We horen dat sommige spelers in het hotel bang zijn voor hem", onthult Driessen vervolgens. "Hij kan echt de bullebak (norse man, red.) spelen, zoals na de wedstrijd tegen Oostenrijk. Spelers denken dat het dan beter is om zich te verbergen."

Driessen hoopt dat Koeman ergens deze week een moment vindt om de pers te woord te staan. Komende maandag staat er sowieso een persconferentie gepland, daags voor de wedstrijd tegen Roemenië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zijn we weer lekker positief bezig jongens!

28 juni 2024 om 19:06
0

Wat een gelul weer joh. De meeste spelers wilden juist Koeman terug. Koeman kan keihard zijn, maar staat toch ook bekend als redelijk tot goede people manager.

28 juni 2024 om 19:10
0

Had het over onze top journalisten

28 juni 2024 om 19:21
0

Waarom moeten de journalisten voor positiviteit zorgen? Laat de spelers maar iets doen waardoor het land wat positiever is

28 juni 2024 om 19:34
0

@29er, klopt. Als journalist kan je je ook neutraal opstellen. Helaas kiest Valentijn Driessen ervoor om zich negatief op te stellen. Jammer dat hij uit is op onrust in het Nederlands Elftal. Hij ziet ze liever eruit gaan in 1/8ste finale dan dat ze het EK winnen. Zo komt hij over, ik noem dat niet eens journalistiek.

28 juni 2024 om 20:14
0

Journalisten moeten idd kritisch zijn, maar Valentijn maakt zn eigen nieuws. Hij poneert zelf een stelling en gaat die dan bediscussieren terwijl de hele stelling niet eens klopt.Dat is geen journalistiek

29 juni 2024 om 01:19
0

De media hoeven niet voor positiviteit te zorgen, maar de tendens is wel erg negatief en zoekend naar confrontatie. En dan huilen dat je als vijand wordt gezien. Je gedraagt je in ieder geval niet als een vriend...

29 juni 2024 om 14:55
0

Precies, en hoe zou Koeman voor die positiviteit kunnen zorgen als alles wat de pers doet is erbovenop springen met onnodig destructieve vragen over de wedstrijd tegen Oostenrijk en Kormans functioneren? Want dat is wat de pers gaat doen toch, lekker zuigen en rubrieken zoeken..

28 juni 2024 om 19:31
0

Door maar de volgende ronde op een eindtoernooi maar alsnog zoveel zeuren en zeiken.

Wat een azijnvolk zijn we geworden zeg, begin me er steeds meer aan te ergeren.

28 juni 2024 om 20:04
0

Echt ik word er ook zo moe van. Hadden we gewonnen van Oostenrijk was er opeens niks aan de hand en hadden we een top groepsfase gehad. En nu is alles negatief en kunnen we er helemaal niks van. Donder nou eens op en ga achter je land staan. Elk wk en ek is het weer hetzelfde, vooral omdat mensen zich niet kunnen identificeren met deze groep. Ik ben nu al nerveus voor dinsdag en heb er zo godsgruwelijk zin weer in! De jongens gaan het omdraaien.

Zo stond hij bij Feyenoord ook bekend, dus het zou best kunnen. Al kan ik bij Driessen niet de gedachte onderdrukken dat hij vandaag heeft besloten even in te hakken op Koeman, op welke manier dan ook.

28 juni 2024 om 20:04
0

Is koeman nors en niet te genieten naar een verloren wedstrijd?
Of zou het kunnen dat de generatie voetballers niet meer weten wat topsport is en denken dat het alleen om de aandacht (moet wel positief zijn) en / of makkelijk geld verdienen is?

Ah Driessen en Verweij. Kap nou eens met de 'berichtgeving' van dit soort populistische 'journalisten. Je ziet de titel, denkt huh? En dan lees je dat het van Driessen komt. Meteen alles uit de lucht.

28 juni 2024 om 21:22
0

Jij wist bij deze kop niet meteen dat het van driessen kwam?

Nieuw hier? 🤪

Beste Valentijn,
Het gaat er niet om hoevaak er persconferenties worden gegeven, want niemand krijgt een band met jou. Sterker nog, je roddelt zó veel, jouw vragen zijn zó irritant die overigens bijna altijd gebasseerd zijn op speculaties, dat jij diegene bent die straks schuldig is aan een zieke teamgeest.
En dat allemaal omdat jij jezelf graag terug op tv zie, hoe stoer jij jezelf vindt dat je dat durft te zeggen tegen oa Oranje spelers, walgelijk eng mannetje ben je!

28 juni 2024 om 20:39
0

Zieke teamgeest? Dat doen enkele spelers en vooral de trainer zelf door verkeerde spelers op te stellen.

Vind Valentijn voetbal eigenlijk wel leuk?? Waarom moet alles negatief en moet altijd gezocht worden naar onrust?
Zuurheid ten top hier gaat je land zeker niet beter van voetballen want het chagrijn word alleen maar groter dankzij hem.

Wat een stemming makerij! Hoogst irritant zeg! Hoop dat de oranjefans de spelers inspireren tot beter spel.

Ik ben bang voor Valentijn. Ik vrees dat hij ze niet allemaal op een rijtje heeft en daardoor de draad kwijt is en het spoor bijster zodat hij nu zoekt naar een naald in een hooiberg.

Driessen probeert via de media Oranje kapot te maken. Wanneer ze worden uitgeschakeld gaat hij natuurlijk helemaal los. Echt om te kotsen die gast.

Dit is weer zo'n actie van Driessen als hij zijn zin niet krijgt. Is hij beledigd dat Koeman niet op de persconferentie was, gooit hij er wel weer een sensatie verhaal uit gebaseerd op niets. Typisch riooljournalistiek. Krijgen we geen nieuws, dan bedenken we wel wat... Nog even en ze geven Driessen een camera zodat hij ook nog wat kliekjes kan maken voor inspiratie. Het grootste probleem is dat het gelezen wordt, de Telegraaf teert erop. Had vroeger nog een zeer goede sportredactie die je in het weekend trakteerde op een dikke uitgave vol met interviews, uitslagen en goede sportverslagen.
Nu is het de Story of Privé van de voetbalwereld en net zoals deze roddelbladen succesvol bij een bepaalde groep mensen. We hebben ermee te dealen.

Wat een stommerik die valentijn. Het lijkt wel een populist. Altijd maar weer so negatief. Pak boeman aan op zijn tactiek, daar is zat op aan te merken.

Koeman heeft in Nederland steeds op het juiste moment bij de juiste club gezeten. Stapte in bij Oranje toen een talentvolle generatie opstond. Maar als je kijkt naar zijn prestaties in het buitenland is het allemaal heel matig. Komt niet over als een tactisch sterke trainer of een man met visie. Maar 'nogmaals'.. dat is hoe ik het zie.

Het is wel weer Valentijn Driessen Dag hier. Dat Koeman niet bepaald te genieten was na dinsdagavond, dat kan ik me nog wel voorstellen.

Maar deze spelers zullen toch wel eens een kwade trainer hebben meegemaakt?

Voor nu lijkt me dit echt non-nieuws.

Dat heb je vaak met trainers die tactisch niet al te sterk zijn. En het team niet aan het voetballen krijgen. Dan gaan ze de bullebak spelen. Om hun eigen onkunde te maskeren. Koeman zou ook best zo'n geval kunnen zijn. Want bepaalde negatieve typeringen zijn 100% op hem van toepasing. Ik vermoed ook dat van Gaal veel beter met zijn spelers om omgaat dan Koeman. En tactisch natuurlijk een paar klassen beter is dan doorsnee Ronald....

Ja sorry hoor, de man heeft gewoon gelijk. Een bondscoach hoort gewoon te verschijnen op zo’n persconferentie. Als ze hadden gewonnen was hij er ongetwijfeld wel geweest. Slappe hap dit, het zal wel zijn overgeslagen op de spelers… een zogenaamde harde coach mag ook wel wat harder zijn voor zichzelf.

Ooh my god 🤦‍♂️ lekker Koeman zijn ding laten doen , daarna Bosz presenteren
En deze 2 voetbal kenners . Geen antwoord meer geven . Lozers zijn het , zolang het voetbal al bestaaat , krijg je al 100 jaar dezelfde vragen klaar mee , ga eens inhoudelijk in op , waar het om draait , in het hedendaagse voetbal , vanaf de knvb tot de kern van de ploeg . Alles is te commercieel geworden , vedettes handje omhoog gehouden , back too basic, Allah Johan cruyff ,

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren