Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax en Feyenoord lijken kansloos door naderend miljoenenbod op Hutchinson’

Laatste update:

Ipswich Town wil ver gaan om Omari Hutchinson definitief in te lijven, zo meldt The Guardian. De Engelse promovendus denkt dat twintig miljoen pond, omgerekend ruim 23 miljoen euro, voldoende is om Chelsea te overtuigen. In zijn geboortestad Londen ligt de twintigjarige Hutchinson nog tot medio 2026 vast.

The Blues speelden onlangs slim in op de interesse in Hutchinson, door een optie in zijn contract te lichten en hem langer vast te leggen. Toch lijkt het er niet op dat de toekomst van de tweevoudig Jamaicaans international bij Chelsea ligt.

Kieran McKenna, die ook komend seizoen voor de groep staat bij Ipswich Town, staat erop dat Hutchinson wordt overgenomen van Chelsea. Om die reden hebben the Tractor Boys hun interesse versneld, daar er zware concurrentie is van VfB Stuttgart. De Duitsers spelen komend seizoen in de Champions League.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ipswich Town is bereid de portemonnee te trekken en tientallen miljoenen te betalen voor Hutchinson. Zijn marktwaarde op Transfermarkt wordt slechts geschat op 7 miljoen euro. Indien de Engelse promovendus daadwerkelijk met 23 miljoen euro op de proppen komt, zijn Ajax en Feyenoord kansloos.

Voetbal International meldde op 21 mei al dat de Nederlandse rivalen in een strijd verwikkeld zijn om de diensten van Hutchinson. Feyenoord zou op dat moment de beste papieren hebben gehad. De afgelopen week bleef het echter stil rondom een transfer van Hutchinson naar de Eredivisie.

Dat Hutchinson op de lijstjes staat bij Ajax en Feyenoord is overigens niet vreemd. De Engelsman heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Ipswich Town. In 50 officiële wedstrijden was Hutchinson goed voor 11 doelpunten en 6 assists.

Hutchinson speelde tot dusver twee officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Chelsea, waar hij weinig perspectief heeft. De linksbenige rechtsbuiten speelde ook in de jeugdopleidingen van Arsenal en Charlton Athletic.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat dit helemaal niet erg is. Zitten we daarlijk opgescheept met een tweede forbs die iets meer ervaring heeft.
Jeugd van clubs van de Premier League zegt helemaal niets.

Voor dat geld haal je spelers die daadwerkelijk iets toevoegen.

1 juni 2024 om 08:41

Deze jongen heeft natuurlijk 100 keer meer bewezen dan Forbs, en heeft ook daadwerkelijk techniek naast z'n snelheid. Forbs was vanaf dag 1 een opmerkelijk verhaal. Maar dat is natuurlijk ook waarom Ajax Forbs relatief makkelijk kon halen, en deze jongen niet haalbaar is.

1 juni 2024 om 09:05

@Marek:

Zeggen dat je hem niet hebt zien spelen zonder te zeggen dat je hem niet hebt zien spelen.

ON:
Uitstekende speler had in de eredivisie echt een.meerwaarde geweest maar tegen het Engelse PL geld kan je niet op helaas.

1 juni 2024 om 09:07

Ajax en Feyenoord zouden ook niet overgaan tot koop, dus die zijn een stuk minder geld kwijt als hij daarvoor zou kiezen. Weergaloze speler trouwens, zou echt een sensatie worden in de ED.

Ben wel klaar met die beginnend jeugd spelers voor een bak geld te halen, dan liever eigen jeugd de kans geven

1 juni 2024 om 09:20

Goed idee. Eigen jeugd de kans geven en blijven strijden om de 5e plaats.

1 juni 2024 om 09:43

Nou, geef maar lekker Banel en van Axel Dongen de kans dan. Dat is vast een beter idee dan een nieuwe talentvolle speler op rechtsbuiten halen die daadwerkelijk iets van niveau heeft.

Je kan best eigen jeugd de kans willen geven, maar als ze het niveau niet hebben hebben ze het niveau niet. Dan gaat dat eigen jeugd stempel ze niet ineens een betere speler maken dan deze Hutchinson.

1 juni 2024 om 10:13

Banel een kans geven is zo ongeveer het domste wat je kunt doen, dat wordt ech helemaal niets.

1 juni 2024 om 10:42

Ik was dan ook sarcastisch. Misschien onduidelijk oepsie.

Ik wilde aangeven dat het roepen om jeugd dom is als het niveau buitenspelers het niveau Banel is. Dan moet je gewoon talenten van buitenaf kopen want je weet dat Banel nooit zal voldoen.

Heeft een goed seizoen in de championship gehad, maar dat is nul garantie op een versterking te zijn voor de traditionele top 3 in Nederland. Voor 7 mln zeker een gokje waard, 23 mln is gekkenwerk, laat m dan maar degradatievoetbal spelen in de PL

lekker laten lopen als feyenoord en ajax zijnde.
dit is een goede speler, maar niet voor zulke bedragen.

Het lijkt me als promovendus heel moeilijk om voor een goede prijs spelers in te kopen voor PL iedereen weet dat er ineens hele bak geld klaar ligt en probeer dan maar is creatief te scouten.

Sja, wil je champions league spelen of degradatie voetbal? Ondanks al die poet zou ik het wel weten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren