Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman noemt ploeggenoot bij PSV van wie hij het meest geniet: ‘Zo makkelijk’

Laatste update:

Joey Veerman geniet in het huidige seizoen enorm van de kwaliteiten van Jerdy Schouten, zo laat hij donderdagavond weten op de persconferentie na afloop van de zege op sc Heerenveen. Veerman laat weten het samenspel met zijn teamgenoot op het middenveld erg te kunnen waarderen.

PSV werd donderdagavond officieus kampioen van Nederland. Op bezoek bij sc Heerenveen boekte de ploeg van trainer Peter Bosz zijn grootste uitzege in de Eredivisie ooit: 0-8. Zelf was Veerman eenmaal trefzeker.

“Als ik één teamgenoot zou moeten uitlichten van wie ik het meest genoten heb? Schouten”, zegt Veerman zonder lang te twijfelen tijdens het persmoment. “We hebben het hele seizoen samen op het middenveld gespeeld en op een gegeven moment groei je naar elkaar toe.”

“Het wordt gewoon super makkelijk op een gegeven moment en je weet precies van elkaar hoe of wat. Als je ook ziet hoe makkelijk hij ook wegdraait en hoe hij ballen inspeelt tussen de linies... Dat is wel echt een aanwinst geweest voor ons.”

Verder laat Veerman weten dat trainer Peter Bosz na afloop zeer lovend was over het spel van zijn ploeg. Zo positief ziet de middenvelder zijn coach zelden, zegt hij lachend.

“Vandaag zei hij dat hij nog nooit zo’n goede wedstrijd had gezien. Dat was wel heel positief. Dat hebben we nog niet zo vaak meegemaakt met hem, haha!”

“Nu gaan we in de bus terug en dan zien we het wel. Het maakt eigenlijk ook geen zak uit wat er gebeurt bij Feyenoord. Het is leuk als we vandaag kampioen worden, maar anders wordt het volgende week.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik werd uitgelachen dat ik Schouten een goede opvolger vond van Frenkie bij Ajax. Samen met Wieffer en bruins (voor mij) toch de beste spelers die ik bij Excelsior heb gezien

26 april 2024 om 00:29

Nou, niet door mij. Zelfde dat ik Dest en Bosz super goede aanwinsten vond voor PSV, een speler en coach die ik 'gewoon' bij Ajax vond horen.

26 april 2024 om 00:49

Nope, gaaei en steijn zijn 4 klasses beter

26 april 2024 om 01:02

Ff allemaal lachen om Swaggerdrerrie, haha hihi

26 april 2024 om 03:02

In Amsterdam zouden ze hebben geklaagd dat hij het gochme mist.

26 april 2024 om 08:49

Persoonlijk vond ik destijds jammer dat Feyenoord niet voor Schouten ging. En ik moet eerlijk bekennen Wieffer stond me niet goed in geheugen zoals Schouten het wel was.

Bij het lezen van de kop van het artikel kon je maar een naam denken: Schouten. Het duo Veerman - Schouten is weergaloos.

26 april 2024 om 08:10

Hopelijk blijven ze beide volgende seizoen nog.

26 april 2024 om 09:49

Ik denk dat Veerman sowieso weggaat. Schouten zal wel nog blijven, die heeft een bewuste keuze voor Nederland gemaakt. Al weet je het nooit als een mooie club zich nog een keer voor hem meldt.

Genoten deze wedstrijd van deze 2 spelers. Jammer dat er veel clubs zijn in Europa die de portemonnee willen trekken. Dit soort spelers zullen eens vastgelegd moeten worden om verder te kunnen rijpen. Geld gaat weer een grote rol spelen volgend seizoen. Jammer dat het voetbal weer kapot gemaakt wordt door rijke oliemagnaten en niet aan het voetbal denken maar alleen aan hun eigen geld dat moet rollen. De bonden staan voor joker en kunnen hier niets tegen doen. Jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren