Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

Laatste update:

PSV is bezig met de selectie voor het komende seizoen. Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad meldt dat er een verbeterd contract klaarligt voor Ismael Saibari en dat de Eindhovenaren ook hopen Joey Veerman langer aan de club te binden. Bovendien kijkt het elders rond voor versterkingen.

Saibari lijkt nog een seizoen bij PSV te blijven, zo meldt Elfrink. De aanvallend ingestelde middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2028, maar kan daar nog een seizoen aan toevoegen.

De kans dat Veerman nog een jaar in Eindhoven blijft, is een stuk kleiner. PSV wil het contract van de spelverdeler al langere tijd verlengen, maar Veerman heeft nog geen aanbieding geaccepteerd en lijkt na dit seizoen klaar voor een vervolgstap in zijn carrière.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Saibari en Veerman zijn niet de enige spelers waar PSV graag langer mee verder wil. Ook wil de aanstaand landskampioen zich graag langer binden aan Mauro Júnior, Olivier Boscagli, André Ramalho, Walter Benítez en Jordan Teze. Elfrink meldt dat voor vrijwel alle spelers deze zomer belangstelling zal zijn van andere clubs.

PSV wil zich deze zomer ook gaan versterken en kijkt rond bij andere clubs. Door het winterse vertrek van Yorbe Vertessen en de blessuregevoeligheid van Noa Lang zit trainer Peter Bosz sowieso dun in zijn buitenspelers. Bovendien gaan de geruchten dat Hirving Lozano deze zomer alweer gaat vertrekken uit het Philips Stadion.

Daarom aast de club nog steeds op Couhaib Driouech. De buitenspeler van Excelsior stond deze winter ook al in de belangstelling van zowel PSV als Feyenoord, maar beide clubs hapten destijds niet.

Nu hebben de Eindhovenaren Driouech nog altijd op het oog, maar denkt het aan een veel langere transfersom dan in de winter, naar verluidt rond de anderhalf à twee miljoen euro. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn hamstring, maar is eerder hersteld van verwacht en kan wellicht dit seizoen nog zijn rentree maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Voor 2 miljoen een prima optie. Als lozano gaat moet er wel nog een ander kanon komen op de flank. Deze zomer is wel het moment om te cashen op spelers zoals teze, til en bij de hoofdprijs baka en veerman

30 april 2024 om 21:59

Dan verkoop je 5 basisspelers. Plus Dest out tot 2025, als hij al blijft. En Ramalho staat natuurlijk al een seizoen op de nominatie om naar de bank te verhuizen. Dan verlies je meer dan de helft van je basis. Doorselecteren prima, maar dit lijkt me onverantwoord.

30 april 2024 om 22:31

Psv toch goed bezig. Hopelijk houden ze Veerman toch een jaartje langer.Saibari tekent wel denk ik. En zou ik graag Tilman en Pepi ook nog langer willen zien.

30 april 2024 om 22:53

Driouech voor 1.5 miljoen is prima, als vervanger van Vertessen. Voor Chucky moet een ander komen.

1 mei 2024 om 06:59

Vertessen kon als invaller op CL-niveau het verschil maken. Die ga je niet vervangen met een speler van 1,5 miljoen

1 mei 2024 om 07:43

Interessante invalshoek. Ik beoordeel spelers zelf vooral op basis van skills in plaats van het prijskaartje.

1 mei 2024 om 07:52

Ik ga je nu misschien iets heel schokkends vertellen maar die twee zaken zijn vaak sterk gecorreleerd met elkaar. Het is heel vervelend voor Stewart maar om een speler met de statuur van Vertessen goed te vervangen zal hij de portemonnee moeten trekken

1 mei 2024 om 08:18

“Om een speler van de statuur van Vertessen” overdrijf je niet een beetje? Het was gewoon een bankzitter die tegen een matige Sevilla prima deed. Alsof iemand dat ooit in het begin van het seizoen aan zag komen. Waarom zou deze jongen dat niet kunnen?

1 mei 2024 om 08:44

Alle spelers die 'succesvol' vertrekken bij PSV ga je niet een-op-een kunnen vervangen voor hetzelfde bedrag. Ik bedoel, de vervanger van Gakpo (50mln) is er in de vorm van Chucky/ Lang/ Bakayoko waarvan twee er best wat geld kosten.

Sangare werd vervangen door Schouten. Enzovoorts.

Vertessen was te groot voor het servet en te klein voor het laken. Aangezien hij zelf meermaals aan had gegeven zich daarin niet te kunnen vinden was er toch geen houden aan? Ja, ze hadden kunnen forceren hem in Eindhoven te houden maar er waren al teveel gesprekken geweest waarin hij beloofd was een stap te mogen maken. Ook niet heel vreemd alleen door de langere blessures daarna heeft dat niet perse gelukkig uitgepakt voor de brede selectie.

We kunnen niet zeggen dat het slecht heeft uitgepakt als we kijken naar het gehele seizoen en de resultaten, toch?

1 mei 2024 om 11:31

@Davilla_7, ik ga je nu misschien iets heel schokkends vertellen, maar Vertessen was gratis (eigen jeugd) dus in die context ga je er dus op vooruit met een speler van 1,5 miljoen

1 mei 2024 om 11:04

Vond jij Lozano dan een kanon? Ik vond hem best wel matig en vooral heel erg egoïstisch.

Ik denk dat je toch iets meer je portemonnee moet gaan trekken voor deze speler. Er zullen binnenkort genoeg miljoenen richting Eindhoven vloeien. Clubs weten dat en zullen daarop in gaan spelen. De tijden van voor een dubbeltje op de eerste rang zitten is voorbij

30 april 2024 om 21:51

Dan schakelen ze toch lekker door naar een andere speler. Ik begrijp eigenlijk vrij weinig van deze interesse. Als je ziet wat PSV nu al heeft in de selectie, die spelers zijn zoveel beter naar mijn mening. Hij lijkt mij echt iemand voor de bank. Excelsior heeft daarnaast zijn kans gehad maar liet het niet door gaan, niet zo slim achteraf gezien.

30 april 2024 om 22:27

1,5 tot 2,5 miljoen voor de vervanger van Vertessen is zo gek toch niet? En als Lozano of/en Bakayoko vertrekt zal er nog wel een speler voor de basis bij komen. Als PSV niks in de jeugd heeft vind ik deze jongen geen dure optie.

30 april 2024 om 22:36

Nee dat klopt ook zeker hoor. Maar dit vind ik persoonlijk geen speler waar je 4-5 miljoen voor neer moet leggen met een contract voor een jaar. Van Excelsior naar PSV is toch een mega stap. Ik heb persoonlijk niet hele hoge verwachtingen van hem.

30 april 2024 om 22:40

Dat zal het ook wel niet worden. Zeker niet als ze degraderen. 2 miljoen plus een miljoen aan bonussen is voor Excelsior echt een hoog bedrag. Denk dat PSV ook niet meer dan dat zal gaan betalen.

30 april 2024 om 21:57

Als Excelsior degradeert zullen ze die 2 miljoen met beide handen aanpakken. En als de speler een arbitrageprocedure aanspant krijgt hij 100% gelijk. Excelsior leeft van dit soort transfers. Ze hebben nu een budget van 8,5 miljoen. Met 2 miljoen hebben ze alweer bijna 25% dekking voor komend seizoen

30 april 2024 om 22:49

Voor Excelsior nog steeds een hele hoop geld, En misschien kunnen ze ergens anders meer vangen maar die jongen moet zelf ook willen he. En uiteindelijk beland het verschil van een lagere transfersom bij hem en zijn zaakwaarnemer in de zak. Onderschat die machten niet,

wat is dit voor interessant doe gedrag van Elfrink. 100% dat niet in alle spelers interesse is.Of wilt ie hiermee de waarde verhogen

30 april 2024 om 22:04

In welke speler zal er dan 100% geen interesse in zijn?

30 april 2024 om 22:25

De kans dat er serieuze interesse is voor lang lijkt me klein. Te lang al uit de picture. Wie zou (los van SA) de aankoopprijs van Lozano overtreffen? Bakayoko zou wel een mooi bod voor komen schat ik zo in.

1 mei 2024 om 06:43

Lozano is al bijna verkocht aan een amerikaanse club en voor lang is er altijd interesse. Interesse betekend niet altijd een bod.

Voor 2 miljoen moet je die jongen blind halen, dat betaal je tegenwoordig al voor je 4e keeper.

1,5 - 2 miljoen euro voor Driouech is toch wel een beetje een belediging. Maar als ik het zo lees m.b.t. de andere spelers in het artikel gaat PSV een pas op de plaats maken komend seizoen i.p.v. doorselecteren. Jammer.

30 april 2024 om 22:27

Graag of niet!

Het contract van Saibari verlengen wat nog loopt tot 2028? Staat er een fout in zijn huidige contract?

30 april 2024 om 22:31

Beloning voor zijn ontwikkeling lijkt me. En ligt dan nog 5 jaar vast, kan je weer een jaar lang extra de jackpot vragen 😉

30 april 2024 om 22:33

meestal krijgen ze dan een hoger salaris als ze verlengen, is meer symbolisch voor het goede seizoen wat hij draait.

Ik zou zeggen 3 miljoen je kan hem niet laten gaan voor minder dan schouten en dallinga die voor 2,5 gingen

Steijn van Twente zou een stap hogerop kunnen en een prima optie zijn voor Psv.
Lauritsen van Sparta heeft nu ook al 2 seizoenen meer dan 10 goals gemaakt, dus ik zou hem een prima optie vinden voor psv.
want hij heeft zich goed ontwikkeld en zichzelf echt bewezen in de eredivisie

1 mei 2024 om 08:09

Ik denk dat de prioriteit niet bij een derde spits ligt. Lauritsen is in mijn ogen niet beter dan Pepi. Steijn aantrekken als vervanger van Tillman, die waarschijnlijk vertrekt is wel een optie, mocht Twente geen gekke bedragen vragen.

1 mei 2024 om 08:14

Steijn is geen optie. Til is beter en dat vind ik meer een speler die op Steijn lijkt. Voor Tillman kun je beter een andere speler halen als hij niet blijft.

1 mei 2024 om 13:43

Hoe waarschijnlijk is het dat Tillman vertrekt dan? Het enige dat we weten is dat PSV dolgraag wil, de speler volgens Rik Elfrink ook, maar dat Bayern de koopoptie voor een paar miljoen kan afkopen.
Dus wat is je onderbouwing?

Steijn lijkt mij geen verbetering op de 10 positie vs de spelers die er al lopen.
Lauritsen zal ook 3e spits zijn achter Luuk en Pepi, dus te min.

Driouech zou wel een goede opvolger kunnen zijn voor Lozano, mocht die vertrekken. En zeker als je hem een stuk goedkoper dan voorheen kan oppikken.

Driouech als vervanger voor Vertessen is prima. Mocht Baka of Lozano deze zomer vertrekken moet er een buitenspeler komen die er echt meteen staat. Justin Kluivert, zou dat niet wat voor PSV zijn?

Ik vond dat echt geen versterking, zelfs niet voor de bank. Dan liever een jeugdspeler doorschuiven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren