Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg ziet in warming-up Polen opvallend signaal voor Oranje

Laatste update:

Jeroen Stekelenburg vermoedt dat Robert Lewandowski 'wel een paar minuutjes mee kan doen' tegen het Nederlands elftal. De halfgeblesseerde Poolse superspits deed tijdens de warming-up 'gewoon' mee met zijn ploeggenoten.

Tijdens de voorbeschouwing van de NOS staat Tomek Iwan op het veld naast Stekelenburg. Iwan speelde in het verleden onder meer voor Feyenoord, PSV en Roda JC.

Het valt de verslaggever van de zender direct op dat Robert Lewandowski, die volgens de bondscoach van Polen, Michal Probierz, geblesseerd zou zijn en niet in actie kan komen, wel meedoet aan de warming-up.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Het geeft wel meteen aan dat hij hier niet voor spek en bonen is. Brobbey is er niet bij en die heeft niet eens zijn voetbalschoenen mee. Lewandowski staat hier gewoon met zijn voetbalschoenen aan. Dan denk ik: die zou nog weleens een paar minuten mee kunnen doen”, aldus Stekelenburg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

lekker boeiend of lewa wel of niet mee doet... nederland heeft waarschijnlijk 60%+ balbezit en ik vind lewa niet echt sterk in counter voetbal.. de snelheid is er wel een beetje uit zegmaar.
moet je als nederland niet bang voor zijn of hij wel of niet eventueel meedoet.

16 juni 2024 om 15:46

Hahaha zn 1e matige seizoen in zn hele carrière op zijn 35e. 1 van de beste spitsen ooit, spoel heel snel je mond.

16 juni 2024 om 15:51

Helemaal mee eens. Las net dat hij van de laatste 16 goals er maar een heeft gescoord.

Als lewa niet omringd wordt door super spelers is hij ook geen super spits.

16 juni 2024 om 16:00

Hahaha van de laatste 16 goals maar 1 gescoord zegt ie. En dan de wedstrijden waarin hij niet meedeed of een half uurtje meedeed lekker meerekenen om zo een spits naar beneden te praten. Als zulke topspitsen al slechte spelers zijn stop dan gewoon met voetbal volgen. Het beste is er idd af zoals bij elke speler die de 35 passeert, lijkt me logisch

16 juni 2024 om 16:58

Jij draait het meteen om tot slechte speler. Dat heb ik niet gezegd. Maar ik ben er niet zo bang voor als dat ik vroeger voor Ronaldo was als hij de bal had als we tegen brazilie speelde.

Leuk voor hem. Kunnen we Jeroen niet boycotten? Minachtend hoe hij in die NOS filmpjes met z’n collega omgaat. Echt zo’n naar karakter, kijk voor de grap eens de Youtube comments onder die filmpjes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren