Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer

Laatste update:

Ederson Santana de Moraes, kortweg Ederson, is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van Manchester City. De Braziliaan mag volgens Fabrizio Romano 'bij het juiste bod' vertrekken en er zou interesse zijn vanuit Saudi-Arabië.

De Italiaanse transfermarktexpert meldt het nieuws dinsdag op X. "Ederson kan Man City verlaten in de zomerse transferwindow als er een goed bod komt", schrijft Romano. "Het is een mogelijkheid."

"Ederson zelf overweegt momenteel zijn opties. Er is al interesse vanuit de Saudi Pro League en de keuze is aan de speler."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mocht de dertigjarige doelman daadwerkelijk vertrekken bij Manchester City, zou dat enigszins als een verrassing komen. Sinds zijn komst naar het Etihad Stadium is hij de onbetwiste nummer één onder de lat en ook tijdens het huidige seizoen geeft Pep Guardiola steevast de voorkeur aan Ederson.

Tijdens de laatste wedstrijd van Manchester City, het cruciale Premier League-duel met West Ham United (3-1 winst), moest de keeper toekijken. Vanwege een gebroken oogkas mist Ederson het seizoenseinde, inclusief de FA Cup-finale tegen Manchester United van aanstaande zondag.

Zijn stand-in, Stefan Ortega, vertrekt eveneens mogelijk komende zomer. De 31-jarige Duitser wil vanaf na de zomerstop ergens de eerste keus onder de lat zijn en als dat bij Manchester City geen mogelijkheid is, kiest Ortega voor een vertrek, aldus Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland.

Vooralsnog zijn Manchester City en de back-up-keeper in gesprek over een contractverlenging. Beide partijen bereikten nog geen akkoord, wat voornamelijk door het financiële plaatje zou komen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Costa van Porto lijkt me dan wel een geschikte opvolger. Daar kunnen ze dan ook nog een jaar of 10 mee verder op papier.

22 mei 2024 om 00:54

Goede optie inderdaad! Maar het beste is het nog om gewoon Ederson te binden? Lijkt erop alsof de relatie tussen hem en Guardiola permanent is verstoord echter

Hij reageerde laatst ook niet zo lekker op zijn wissel. Heb ook het idee dat hij iets te fatsig is en de gretigheid eruit is. Wellicht de juiste timing om verder te kijken. Agja ik lul maar wat 😄

22 mei 2024 om 07:17

Hij reageerde niet zo lekker op zijn wissel. Hij breekt zijn oogkas, dat zou enige frustratie kunnen opleveren misschien..

Toch wel een erg goede keeper en nog redelijk jong. Een nieuw Joe Hart episode?

Ramsdale zou ook een goede vervanger voor hem kunnen zijn, volgens mij wilde hij toch weg gaan bij arsenal dacht ik

22 mei 2024 om 09:39

Ramsdale gaan zij echt niet als opvolgende keeper halen hoor.
Ik zie ze dan eerder voor een Diogo Costa gaan, die is voetballend stukken beter dan Ramsdale en ook minder een zenuwpees...

Of misschien zelfs wel een Mamardashvili van Valencia. Al weet ik niet hoe die is met de voetjes.

Misschien kunnen ze Guillaume Restes van Toulouse halen. 19 jaar nog maar, maar nu al een toppertje. Kan Ortega een jaar eerste keeper zijn en kan Restes in de luwte langzaam erin komen

22 mei 2024 om 12:04

Mamardashvili is voetballend matig, geen Pep doelman. Diogo Costa zou wel een optie zijn.

22 mei 2024 om 12:22

Klopt. Costa wist ik. Mamardashvili heb ik te weinig gezien,hoor ik alleen goede verhalen over (op de lijn idd)

Zou toch een serieus gemis zijn voor City. Ederson is de verpersoonlijking van de libero doelman zoals Cruijff ze idealiter wou. Ik heb weinig echte libero's (of centrale verdedigers) gezien met de traptechniek en precisie van Ederson, laat staan een keeper. Hij is nog maar 30 jaar en zou gemakkelijk nog 5 jaar op het hoogste niveau meekunnen. Als ik van City en Pep was, dan zou ik er alles aan doen om hem te behouden. Een akkefietje kan eens gebeuren, zand erover zou je zeggen. Oja, ook als pure keeper is hij meer dan uitstekend te noemen, om niet enkel zijn voetballende kwaliteiten te roemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren