Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij’

Laatste update:

PSV is geïnteresseerd in Stefan de Vrij, zo meldt La Gazzetta dello Sport woensdag. De 32-jarige mandekker lijkt te mogen vertrekken bij Internazionale en heeft dus de mogelijkheid om terug te keren in de Eredivisie. Eerder werd De Vrij al gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord.

Tijdens de komende transferperiode zal de aandacht van de technische leiding van Internazionale vooral uitgaan naar het vinden van een centrale verdediger. Routiniers De Vrij (32) en Francesco Acerbi (36) staan op de nominatie om te vertrekken.

Beide mandekkers beschikken over een contract dat volgend jaar zomer afloopt, wat betekent dat Inter nu nog iets aan hen kan verdienen. Transfermarkt schat de waarde van De Vrij momenteel op 8 miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bij PSV is men hard op zoek naar een nieuwe rechtsbenige centrale verdediger. André Ramalho vulde die positie afgelopen seizoen vooral in, maar werd in de grote (Europese) wedstrijden aan de kant geschoven voor Jerdy Schouten.

Met De Vrij zet PSV in op ervaring en iemand die bekend is met de Nederlandse competitie. De verdediger speelde tussen 2010 en 2014 voor Feyenoord, alvorens hij de overstap maakte naar Lazio.

Inter heeft in de persoon van Yann Bisseck al een vervanger klaarstaan voor De Vrij. De 23-jarige Duitser werd afgelopen zomer voor zeven miljoen euro overgenomen van het Deense Aarhus en kwam dit seizoen al geregeld in actie.

Twee andere namen die genoemd worden zijn Jaka Bijol (Udinese) en Oumar Solet (RB Salzburg). Beide verdedigers beschikken over een aanzienlijk prijskaartje, maar door jonge spelers als tegenhanger in te zetten kunnen de kosten worden gedrukt, zo klinkt het.

Feyenoord 'totaal niet aan de orde'


Onlangs bracht La Gazzetta De Vrij al in verband met een terugkeer naar Feyenoord. Volgens clubwatcher Mikos Gouka speelt dat echter niet. “Het is totaal niet aan de orde”, zo liet Gouka weten.

Zie jij Stefan de Vrij graag naar PSV komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet doen Stefanus. Kom maar weer lekker terug naar Rotterdam. Als vervanger van Hancko en/of Geertruida. In Brabant kan het heel gezellig zijn, maar een rauwe avond op zuid is niet te overtreffen

29 mei 2024 om 16:17

Een jongere speler inruilen voor een oudere? Gelukkig voeren we geen wanbeleid meer

29 mei 2024 om 16:27

Vorig jaar troefden we Psv af met Beelen, die toevalligerwijs op dezelfde plek speelt als De Vrij en ook moet blijven staan wmb. Als vervanger voor Hancko kan, maar puur op sentiment moeten we het niet doen.

Kom dan maar gewoon terug naar het oude nest, Stefan de Vrij

29 mei 2024 om 15:40

Maar dat is dus totaal niet aan de orde, aldus Mikos Gouka.

29 mei 2024 om 15:45

PSV ook niet. Ja, dat ze interesse hebben wellicht. Maar de berichten zijn juist dat Stefan zijn zinnen heeft gezet op een avontuur in de MLS. Mochten zowel Feyenoord als PSV interesse tonen, gaat hij nooit naar PSV ten faveure van Feyenoord.

29 mei 2024 om 15:56

Ik heb rasajacied Siem de Jong ook nog mogen bewonderen in het Philips stadion. Lijkt mij dat Stefan ook iets vergelijkbaars zal doen als PSV zich meldt, even een belletje naar ten kloese of ze hem kunnen gebruiken en als het antwoord nee is dan zou die best kunnen komen. Genoeg redenen te verzinnen om naar Nederland terug te komen ten faveure van die roemloze MLS competitie met allemaal volgevreten vedettes en opvulling die er niks van kan, dichterbij je familie, terug in je thuisland, strijden om het kampioenschap, gegarandeerd CL spelen, verder kan je bij PSV blijkbaar nog altijd meer verdienen dan bij Feyenoord als ik Krabbendam mag geloven dus als hij daarop de keuze maakt dan kan hij best wel naar Eindhoven komen.

29 mei 2024 om 17:12

@rombomcu, de Vrij zal wel iets meer keuzes hebben dan de Eredivisie. Daarnaast was de keuze van Siem voor PSV ook een keuze voor samen met je broer spelen.

Familie kan misschien juist wel de reden zijn om niet naar Nederland te gaan. Ik kan me namelijk ook heel goed voorstellen dat de vrouw van de Vrij ook liever in de US zit als model dan in Nederland, waar ze niets mee heeft

29 mei 2024 om 20:10

Als je geen idee van de mls heb zijn dit soort berichten altijd een beetje dom.

29 mei 2024 om 16:18

Ja oud Feyenoord de beloften kunnen hem wel gebruiken

29 mei 2024 om 16:31

Geloof dat De Vrij behoorlijk happy is in Italië en ook een Italiaanse vrouw heeft. Zou mij niets verbazen als hij daar een andere club gaat zoeken

29 mei 2024 om 16:53

Dat denk ik ook hoor. Hij heeft al eens eerder aangegeven het liefste zijn carrière in Italië te beïndigen. En daar ook te blijven nadat hij zijn schoenen ophangt. Maar goed, als hij dan tóch naar Nederland gaat, laat het dan maar Feyenoord zijn

29 mei 2024 om 18:26

@Bananana Ik denk dat Stefan het nog een beetje vroeg vind om weer bij Spirit te gaan spelen.

Als Feyenoord ook interesse toont gaat hij daarheen. PSV moet hopen dat Hancko niet te snel vertrekt, dan maken ze een kans. Aan de andere kant is het wel typisch iets voor PSV om eerst 3 bekende namen de revue te laten passeren en vervolgens aan te komen met een grote onbekende. Vooral wat verdedigers betreft.

29 mei 2024 om 15:42

Waarom zou PSV geen kans maken? Die kunnen nog wel wat meer bieden dan Feyenoord en zijn bovendien (by far) de beste ploeg van NL.

29 mei 2024 om 15:50

De Vrij is wel een jongen van de club. Die gaat eerder kiezen voor Feyenoord dan voor PSV. Wat kunnen ze precies meer bieden? Salaris? Dat ligt er maar aan, Feyenoord betaald ook goed. CL? Spelen ze allebei. Om het kampioenschap? Eveneens. En dat PSV bij far de beste ploeg van Nederland is, ja.. Dat was Feyenoord het seizoen daarvoor. Komend seizoen ligt weer alles open

29 mei 2024 om 16:05

FCTLeon vergeleken met Twente was PSV dit seizoen (by far de beste ploeg van NL). Vergeleken met Feyenoord waren ze dit seizoen ook een maatje te groot. Maar qua niveau verschillen de selecties niet heel erg de laatste 2-3 seizoenen. In de breedte van de selectie werden beide kampioenschappen gewonnen. Feyenoord een betere selectie in de breedte vorig jaar, PSV in de breedte dit jaar.

29 mei 2024 om 16:34

7 punten meer en een verschil in doelsaldo van +24. Lijkt mij toch vrij duidelijk? PSV stond dit seizoen echt duidelijk op eenzame hoogte. Net zoals Feyenoord eenzaam op een 2e plek is geëindigd.

29 mei 2024 om 20:11

De vrij is Feyenoord fan als hij kan kiezen zal hij naar de Kuip vertrekken en geld heb hij zat daar zal hij het niet meer voor doen

Lijkt mij een speculatiebericht, Gazetto heeft zich niet echt als een betrouwbare bron getoond de laatste jaren.

Als hij wil, altijd doen. Daar kun je nou de portemonnee voor trekken. Mijn favoriete Oranje verdediger. Als hij speelt, speelt hij foutloos.

29 mei 2024 om 16:00

En kan echt nog wel 2/3 seizoenen mee? De Vrij en Boscagli is wel een upgrade hoor! Zou alleen misschien nog 1 talent er achter halen die kan leren van de Vrin

Lijkt me vrij sterk dat De Vrij zou mogen vertrekken bij Inter. Als dat al het geval zou zijn dan zal dat komen door de hoogte van zijn salaris en dat lijkt me dan al helemaal een onmogelijke opdracht voor PSV en Feyenoord.

Verder lijkt hij me zelf ook graag in Italië te wonen.

29 mei 2024 om 17:19

De vraag is meer wat Inter er voor wil hebben mocht hij weg mogen. Als Inter bereid zou zijn om hem voor max. 5 mil te verkopen dan zou PSV hem best kunnen strikken met tekengeld en salaris. Als je als PSV zijnde De Vrij kan strikken voor circa 2mil aan tekengeld en circa 1.5mil aan salaris moet je dat meteen doen. Die geven elk seizoen een vermogen uit aan weinig toevoegende huurspelers.

29 mei 2024 om 16:45

Oh ga toch weg man, alsof ze in Amsterdam en Rotterdam net zo principieel zijn als in Bilbao. Als je een speler kan halen waarvan je denkt dat die iets kan toevoegen aan je selectie dan pak je die kans met beide handen aan. Feyenoord heeft het gedaan met Cruijf en Ajax met Bergwijn en met (oeps) Ihataren.

Beetje dubbel. Als het salaristechnisch past kan je het overwegen, maar heeft weinig restwaarde en dus een flink salaris. Zou geen typische aankoop van Stewart zijn in ieder geval, maar zijn leiderschap kan van waarde zijn, zeker als Ramalho vertrekt en het blijft gewoon een uitstekende verdediger.

29 mei 2024 om 15:45

Boscagli - De Vrij is toch een fantastisch duo voor in de CL volgend jaar? Boscagli kan fantastisch voetballen en dan de Vrij die de pot dicht houdt. Restwaarde is een minpunt maar dat maakt hij wel goed als je verder de CL in komt.

Voor de NL competitie zou het erg mooi zijn om de Vrij hierheen te halen (naar welke NL club dan ook).

Enkele jaren geleden was hij bij Touzani, daarin kreeg ik niet de indruk dat hij graag zou terug keren naar Nederland. Mocht hij wel terug willen dan hoop ik dat Feyenoord een poging waagt. Lijkt me de ideale speler naast Beelen bij een vertrek van Hancko. Mocht Hancko er nog wel zijn dan kan hij de blessure van Hartman opvangen.

Ik zou hem best ook bij Ajax willen zien maar we hebben daar onze EK topper Sutalo al staan ;

29 mei 2024 om 15:47

Ik verwacht dat Sutalo gewoon prima gaat spelen op het EK. Bij Kroatië speelt hij namelijk altijd sterk net als Sosa

29 mei 2024 om 15:48

En gelukkig maar. Nog meer geld weggooien aan een oude speler zonder restwaarde is het laatste wat je nu moet doen, veel te hoog salaris. Sutalo is verdedigend onze beste speler en bij een goed EK en start van de competitie zal hij nog steeds voor een prima bedrag weggaan.

29 mei 2024 om 18:18

Anders moet Kroes de Vrij even vragen. Daar heeft Stefan nog goede herinneringen aan.

Natuurlijk gaat de Vrij nooit naar PSV. Die gaat in Nederland alleen maar naar Feyenoord. En Feyenoord gaat wellicht echt nog wel komen afhankelijk van de plannen van Priske en in de wetenschap dat Geertruida en Hancko echt wel zullen gaan. Bovendien waarom zal PSV ook nog de Vrij willen halen als je al 7 of 8 miljoen gaat betalen voor Flamingo

29 mei 2024 om 17:00

PSV gaat 2 rechter centrale verdedigers aantrekken omdat Ramalho (waarschijnlijk) en Bella-Kotchap vertrekken. Dus zo goed is de gedachte niet om zowel de Vrij als Flamingo binnen te halen

Als dit tot de mogelijkheden behoord altijd doen vanuit Psv perspectief. Je wenst in elke linie ervaring te hebben, de Vrij is zoveel beter dan Ramalho. Vermoed dat de Vrij gezien zijn historie eerder voor Feye zal opteren, maar ik zie hem als Psver bijzonder graag komen!

Zou wel wat zijn als PSV Stefan de Vrij kan halen. Dat zou een uitstekend duo vormen met Boscagli. Dan heeft PSV gelijk de enorme upgrade die ze zoeken centraal achterin. Maar goed probeer hem bij Inter maar is weg te krijgen haha. De Vrij heeft het enorm goed naar zijn zin in Italië. Ook vindt hij het niet echt een probleem om daar op de bank te zitten.

Stefan de Vrij verdient 4 miljoen euro netto per jaar.

Wat is de kans dat PSV bereidt is een salaris van 8 miljoen euro bruto te gaan betalen?

29 mei 2024 om 16:09

Die kans is heeeeel klein. Het is echter wel de vraag bij welke club hij dat wel kan.

29 mei 2024 om 16:13

Die kans is nul. De kans dat Stefan de Vrij in een beetje competitie nogmaals een (langdurig) contract voor 4 miloen netto uit het vuur weet te slepen is alleen net zo laag denk ik. Met een creatieve aanbieding kun je dus echt wel kans maken.

29 mei 2024 om 19:28

Creatief in de zin van?

Hij heeft een contract bij Inter waarmee hij komend seizoen wederom 4 miljoen euro netto verdiend.

29 mei 2024 om 19:53

Dat klopt, en na dat seizoen? Dan is hij 33, gaat hij dan een zelfde soort contract uit de kastanjes slepen denk je? Het lijkt mij een verstandige jongen. Heeft hij bij Inter nog dezelfde onbetwiste status, of zijn ze hem daar ook liever kwijt nu ze nog wat geld voor hem kunnen krijgen?

Je hebt veel verschillende manieren om geld uit te geven/ in de boeken te zetten, dat bedoel ik met creatief.

Altijd al zeer gecharmeerd geweest van Stefan de Vrij. Als PSV hem weet te strikken halen ze echt een uitstekende centrale verdediger in huis. Eindelijk iemand die in het rijtje Alex en Moreno past ipv in het rijtje Derijck, Schwaab, Marcelo en Ramalho.

Zijn jeugdliefde Feyenoord heeft genoeg opties op zijn positie dus als hij terug wil naar Nederland dan is dit een mooie kans voor hem. En voor PSV eindelijk een topper achterin. Een as met Benitez, Stefan de Vrij, Schouten en De Jong. Dat is echt top top top en PSV zou er op vooruitgaan tov dit seizoen.

Oef, dat zou wel een aanwinst zijn. Het geraamte van PSV blijft redelijk intact zo te zien. Maar als je Ramalho (met alle respect) kan vervangen door een top verdediger als De Vrij krijg je echt wel een kwaliteitsinjectie achterin.

Dan wordt het ook makkelijker om in de CL overeind te blijven.

Daar zou ik heel blij mee zijn!
Ik vind de Vrij een ondergewaardeerde speler. Echt een die je er prima bij kunt hebben in het centrum. Als Boscagli blijft heb je een dijk van een centrum.

Meteen doen. Kan nog zeker 2 jaar van waarde zijn, heeft veel ervaring en ook in de CL nog prima. Daarnaast Flamingo kopen en dat talent van Bayer en je zit goed

de Vrij gaat niet naar PSV komen. Hij heeft persoonlijk al meerdere keren aangeven niet meer terug te keren in Nederland. En vanuit Italië is er meer dan genoeg interesse in hem. Dus PSV'ers droom er maar niet over.

Als je De Vrij kan halen voor minder dan 10m ben ik geneigd te zeggen doen. Zit qua prestige nog een categorie boven Blind en Tadic destijds, dus restwaarde moet in zo'n geval niet leidend zijn. Of hij naar PSV wil betwijfel ik, lijkt Feyenoord me nog logischer als die het financieel kunnen behappen.

Laat SEG anders ff zijn belangen behartigen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren