Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC schopt waardevolle assistent en meesterbrein achter promotiewapen vlak voor seizoensstart ‘asociaal’ op straat

Laatste update:

Rogier Molhoek maakt niet langer deel uit van de staf van NAC Breda. Voor de 42-jarige assistent-trainer is er geen plekje meer in de trainersstaf van de kersvers promovendus. En dat komt hard aan, zo blijkt uit een interview van de hoofdpersoon met Voetbal International.

Na zeven seizoenen lang een trouwe werknemer te zijn geweest, moest Molhoek via de telefoon vernemen dat zijn diensten niet langer nodig waren. "Peter (Maas, technisch directeur, red.) vertelde me kort dat we niet samen doorgingen", herinnert Molhoek.

"Toen ben ik aardig losgegaan. Niet vanwege de keuze, maar wel vanwege het moment en de wijze van communicatie. Dit was zó laat, ik vond het asociaal en schandalig. Dat je zo omgaat met iemand die al jaren binnen de club actief is. Zeker omdat ik in de play-offs nog een keer had bewezen te kunnen leveren", doelt Molhoek op zijn specialiteit.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Molhoek is namelijk het meesterbrein achter een belangrijk promotiewapen van NAC: de standaardsituaties. VI berekende dat 30 van NAC's 82 goals vielen uit standaardsituaties, exclusief strafschoppen. Dat is met 37 procent het hoogste percentage van alle Nederlandse profclubs.

"Ik wilde heel graag blijven", zegt Molhoek dan ook tegen het weekblad. "Want NAC was mijn club geworden. En ik had veel in de spelersgroep geïnvesteerd, mede via de standaardsituaties."

Maar Carl Hoefkens, gepresenteerd als nieuwe trainer van NAC, heeft dus geen plekje in zijn staf over voor Molhoek. Tomasz Kaczmarek, niet lang geleden ontslagen bij FC Den Bosch, wordt volgend seizoen de rechterhand van de kersverse coach.

Molhoek voelt zich 'aan het lijntje gehouden'. Hij voelde de steun vanuit de spelersgroep, maar kan naar eigen zeggen nergens meer terecht nu de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer begonnen is.

"Ik moet maar hopen dat er ergens een plaatsje vrij komt", aldus een teleurgestelde assistent. "Ik vind het ongelofelijk. Ik heb dit niet verdiend. Dat steekt me nog het meeste. Keuzes voor anderen mag je altijd maken, maar leg dat uit en kijk elkaar in de ogen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan denk je dat NAC eindelijk eens rust in de tent heeft, flikken ze dit. Het is voor mij onbegrijpelijk. Dit tuigt opnieuw van puur wanbeleid, iets wat al bijna 10 jaar aan de gang is in Breda. Schofterig noem ik het en niets minder. Bovendien: Molhoek heeft jaren voor NAC gevoetbald en mede dankzij hem wist NAC ook redelijk vaak wedstrijden te winnen, zo ook in de play-offs gezien zijn functie afgelopen seizoen.

Bi-zar gewoon dit...

28 juni 2024 om 18:59
0

Het is voornamelijk schofterig en laf om Molhoek er zo uit te werken maar wanbeleid is het helaas niet. Dan zou je er juridisch nog iets mee kunnen. Hoop dat Molhoek snel iets vind, was een leuke speler op dat niveau.

28 juni 2024 om 19:50
0

Molhoek heeft welgeteld 26 wedstrijden in 1 seizoen voor NAC gespeeld. En toen ging ie ook snel weer weg.

Neemt niet weg dat ze netjes met mensen moeten om gaan. Alleen horen we nu het verhaal maar van 1 kant.

29 juni 2024 om 09:29
0

Maak er maar 15 jaar van. Er zijn twee clubs in het betaald voetbal die, zolang ik het voetbal volg, een constante lijn van wanbeleid voeren. Vitesse en NAC. Ik gun ze het beste van de wereld, maar man, man, wat maken ze er toch een potje van.

Nac blijft op deze manier nummer 1 degradant, het is nooit rustig in Breda en dat is te merken. Ben benieuwd wat ze komende weken voor iets geks uit de hoge hoed toveren

Dus dan wissel je een belangrijke man voor de standaardsituaties in voor die Pool die bij Den Bosch heeft laten zien het niet helemaal in de vingers te hebben? Dan zou je toch zeggen dat er achter de schermen iets is voorgevallen.

Pas als Pierre van Hooydonk is opgebokt, kan er een stabieler bestuur komen. Mister intrige met narcistische kenmerken is het probleem van NAC

28 juni 2024 om 18:25
0

Waar in het artikel komt de naam van van van Hooijdonk naar voren? De trainer stelt zijn staf samen in overleg met de technisch directeur. Lekker makkelijk scoren om hier Pierre de schuld van te geven.

Na het lezen van dit artikel, moest ik opeens denken aan de manier hoe Rob Penders destijds z'n biezen mocht pakken als technisch staflid, ook iemand die als het ware bij de inventaris van de club behoorde.

Ik zou toch graag het verhaal vanuit NAC horen alvorens hierover te oordelen.

Ik zal de TROS eens bellen of ze niet een mooie reallifesoap van NAC kunnen maken.

Tot zover een eenzijdig verhaal van een man die emotioneel, via de media, reageert op een heel vervelend bericht, wat zoals hij aangeeft, absoluut niet netjes is gecommuniceerd...
Aan de andere kant: Als er voor hem een aanbieding komt van een mooie club, zou hij dit dan weigeren vanwege het tijdstip?
Rust in Breda.. dat komt er zo in ieder geval niet..

Verdient zeker niet de schoonheidsprijs. Maar moet er wel bij zeggen dat Molhoek formeel al een opzegging had gekregen dus al vrij was om te gaan waar hij wilde. NAC is laat met het definitief aangeven niet te verlengen maar tis niet dat Molhoek nog voor 2-3 jaar vast lag.

Maar goed, telefonisch en zo kort voor t begin van het seizoen. Niet heel netjes van Maas

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren