Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord ziet aanvoerder van beloftenelftal in Keuken Kampioen Divisie tekenen

Laatste update:

Sem Valk speelt komend seizoen voor FC Dordrecht, zo maken de Schapekoppen woensdag bekend via de officiële kanalen. De 22-jarige centrale verdediger komt over van Feyenoord, waar hij dit seizoen aanvoerder was van het beloftenelftal. Valk tekent voor twee jaar, met optie voor nog één jaar.

Feyenoord liet Valk begin april weten dat zijn aflopende contract formeel is opgezegd, waardoor de boomlange mandekker transfervrij op zoek kon naar een nieuwe club. Dordrecht was er als de kippen bij en heeft de rechtspoot direct overgenomen van de Rotterdamse club, waarmee het samenwerkt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zodoende verlaat Valk Feyenoord na liefst veertien seizoenen. De kersverse Schapekop speelde uiteindelijk één officiële wedstrijd in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Valk deed 34 minuten mee in het gewonnen Conference League-duel met Maccabi Haifa (2-1).

Via de clubwebsite van Dordrecht reageert Valk op zijn transfer. “Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen tekenen in dit mooie stadion, ik kijk er naar uit om hier volgend seizoen minuten te mogen maken!”

Ook technisch directeur Mark Ruijl komt aan het woord. “In de afgelopen jaren heeft Sem zich enorm ontwikkeld wat geresulteerd heeft in zijn aanvoerderschap bij de Onder 21 van Feyenoord alsmede zijn debuut bij het eerste elftal. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit voor beide partijen een hele mooie stap is.”

Steven Berghuis


Voorafgaand aan het seizoen waarin Valk namens Feyenoord debuteerde kwam de verdediger om een hele andere reden in het nieuws. Nadat bekend werd dat Steven Berghuis naar Ajax zou gaan, lekte het talent een screenshot uit van de groepschat van de Rotterdammers. De telefoonnummers van onder meer Jens Toornstra en Bryan Linssen kwamen daardoor op straat te liggen.

Valk werd uiteindelijk door trainer Arne Slot naar zijn kantoor geroepen, waar hij een reprimande kreeg. Voor de camera’s van ESPN kwam de verdediger later op zijn actie terug. “Dat is iets wat in het voorseizoen is gebeurd, wat ik graag achter me wil laten en waar ik veel spijt van heb. Ik heb mijn excuses aangeboden aan de groep, die hebben het geaccepteerd. Gelukkig kunnen we nu goed door.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima versterking voor onze FC! Helaas te licht voor Feyenoord maar je kan nog een meer dan prima carrière krijgen na een aantal jaren Dordt!

Ik moest wel gniffelen om de uitspraak van Valk. Hij is blij om te spelen in het mooie stadion... Nu ben ik enkele maanden geleden een hele dag in het stadion van Dordrecht geweest, maar ik vind het alles behalve een mooi stadion. Maar goed, laten we maar zeggen dat smaken verschillen. Ik wens Valk veel succes!

22 mei 2024 om 13:49

Haha er is niets mis met het GN Bouw stadion toch? Denk dat iedere profvoetballer er wel eens in gespeeld wilt hebben.

22 mei 2024 om 16:38

@ktb

Ik ben afgelopen zomer toevallig eens in het stadion van Dordrecht geweest en ik moet nogsteeds een beetje bijkomen. Om van de hoofdtribune naar het toilet te komen, moet je letterlijk de poorten van het stadion uit om naar het hoofdgebouw te lopen.
De gemiddelde amateurclub heeft een beduidend mooier complex en betere faciliteiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren