Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz kiest voor assistent die met PSV halve finale in de Champions League haalde

Laatste update:

Peter Bosz voegt Theo Lucius toe aan de technische staf van PSV, zo verzekert clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad dinsdag. De voormalig verdediger annex aanvaller werkt al enige jaren in de jeugdopleiding van de Eindhovense club en maakt nu dus promotie richting de hoofdmacht.

Lucius is in de technische staf van het eerste elftal van PSV de vervanger van Tim Wolf, voegt Elfrink toe aan zijn berichtgeving. Kevin Begois neemt als keeperstrainer het stokje over van Abe Knoop, die van PSV de kans krijgt om terug te keren naar de jeugdafdeling in Eindhoven.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voetbal International meldde maandag dat Lucius van plan is om bij de KNVB de cursus Coach Betaald Voetbal te gaan volgen. Mocht hij de cursus met succes afronden, dan kan de Brabander in de toekomst als hoofdtrainer aan de slag.

De oud-speler maakte afgelopen seizoen enige tijd deel uit van de technische staf van PSV en dat ging naar volle tevredenheid van Bosz. De hoofdcoach liet zich namelijk lovend uit over de werkzaamheden van Lucius.

Lucius werkte afgelopen seizoen als rechterhand van Wil Boessen bij Jong PSV. Laatstgenoemde is inmiddels vertrokken als hoofdtrainer van het beloftenelftal en de leiding in Eindhoven is nog steeds op zoek naar een adequate opvolger.

Veel mensen kennen Lucius voornamelijk als speler van PSV, waarvoor hij in totaal 207 wedstrijden speelde. Hij vierde in Eindhoven vier kampioenschappen en veroverde eenmaal de TOTO KNVB Beker. Nadien won hij deze prijs ook een keer met Feyenoord.

Lucius bereikte met PSV in het seizoen 2004/05 de halve finale van de Champions League. Toenmalig trainer Guus Hiddink gebruikte hem in dat successeizoen vooral als rechtsback.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Boem boem Theo. Een idiote dorpsgek die volgens mij wel goed in de groep kan liggen. Voor een voorbeeldfunctie zoals deze vind ik hem minder geschikt gezien zijn staat van dienst.

2 juli 2024 om 14:36
0

Mensen kunnen zich natuurlijk ontwikkelen (zeker zodra hun voetballoopbaan voorbij is en er ruimte ontstaat voor andere zaken), maar inderdaad: hij heeft in het verleden niet het fraaiste imago opgebouwd...

2 juli 2024 om 14:46
0

@VoetbalVreugd. Het is algemeen bekend dat Lucius nog steeds een graag geziene gast is op feestjes en festivals. Dat is helemaal geen probleem, want Bosz zelf is ook een fervent festivalganger. Het is verschil is wel dat Bosz niet helemaal van de kaart op festivals rondloopt onder invloed van drank en drugs. Dat valt bij Lucius vaak niet uit te sluiten.

2 juli 2024 om 14:53
0

Theo heeft zich zeker ontwikkeld na zijn voetballoopbaan. Of deze ontwikkeling de juiste richting had, dat is toch weer een ander verhaal.

2 juli 2024 om 14:59
0

Ik ben Theo wel eens tegen gekomen op een festival in Eindhoven inderdaad haha. En kan hierbij inderdaad bevestigen dat die het wel goed naar zijn zin had. Maar goed, men moet lekker zelf weten wat zij in hun vrije tijd doen.

2 juli 2024 om 15:08
0

Maximus2702 tuurlijk moeten mensen lekker zelf weten wat ze doen in hun vrije tijd. Maar of dit passend is binnen een bvo betwijfel ik. Voetbalclubs komen al snel negatief in de belangstelling en tegenwoordig helemaal dankzij social media. Ik zal niet zo snel in het nieuws komen dus mijn baas komt er niet zo snel achter wat ik uitspook in mijn vrije tijd. Dat is in het geval van Lucius wel anders natuurlijk.

2 juli 2024 om 15:50
0

Bosz loopt wel stomdronken weg bij beach clubs op Curaçao. Dat hij dat niet bij Nederlandse festivals doet is dan wel verstandig, dat klopt.

Dat belooft een hoop vuurwerk dit seizoen!

Kevin Begois, dat is lang geleden. Ik denk dat hij toch wel een gooi kan doen naar slechte keeper van de ED allertijden. Hij zal in ieder geval in de top 10 staan.
Hoe kan zo'n man keeperstrainer van PSV 1 zijn?

2 juli 2024 om 14:44
0

Misschien heeft Kevin Begois geleerd van zijn fouten en maakt dat hem bij uitstek een geweldige keeperstrainer?

2 juli 2024 om 14:44
0

Goede speler betekent niet automatisch goede trainer.
Slechte speler betekent niet automatisch slechte trainer.

2 juli 2024 om 15:12
0

De allerslechtste was zonder enige twijfel Victor Kros van Sparta. Die wist zelfs een bal die naast ging nog in eigen doel te werken

Theo Lucius nota bene, dat wordt natuurlijk "knallen" met "oogverblindend" voetbal. Los van alle flauwe grappen die nu gaan volgen, als gevolg van zijn eerdere handel in illegaal vuurwerk en ook het rijden zonder rijbewijs met MDMA in de auto, wens ik Theo veel succes bij onze prachtige club PSV.

2 juli 2024 om 15:18
0

Gezellige jongen, die Theo.

2x veroordeeld. Wat vinden de PSV supporters die het hadden over het morele kompas van Ajax, hier dan nu van vraag ik me af..

2 juli 2024 om 15:08
0

In antwoord op uw vraag zet ik even (echt maar heel even) mijn woke linkse inclusieve pet op: Iedereen verdient een tweede kans!

2 juli 2024 om 15:13
0

KiRoNi. Dan zet ik even mijn rechtse conservatieve pet op: naar de kerker met Lucius en nooit meer vrijlaten!

2 juli 2024 om 15:21
0

Draaien jullie het nu niet om? Links is toch van het cancellen? 😜

2 juli 2024 om 15:35
0

Cancelen, ja dat ook, maar links weet dan ook zelf niet wat ze precies willen.

2 juli 2024 om 15:36
0

MessiBazoer: je hebt helemaal gelijk haha. Mijn rechtse pet zegt dat Theo ook een tweede, derde of vierde kans verdiend.

2 juli 2024 om 15:32
0

Voor een zakje m. Mag ie lekker zelf weten wat mij betreft. Hij valt er iig geen collega's mee lastig.

Vroeger was zijn bijnaam Theo Kontiki/7up ....

Was zijn favoriete drankje tijdens en na zijn carrière.

Vaak genoeg drankjes met hem gedaan in de Blue Parrot op stratumseind. "Jeugd sentiment "

Leuke en grappige vent doe zich nooit heel serieus nam, dus ben verrast dat hij het zo goed gedaan heeft.

Clubman pur sang!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren