Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Britse analisten snappen niets van achterstand en eisen wissels van Southgate

Laatste update:

De Britse analytici kijken met verbijstering naar het optreden van Engeland in de achtste finale van het EK. Halverwege kijken de Engelsen aan tegen een 0-1 achterstand in het duel met Slowakije, dat scoorde na ruim een half uur spelen. Onder meer Daniel Sturridge pleit voor het inbrengen van Cole Palmer.

Engeland had het vanaf het eerste fluitsignaal lastig en kreeg binnen zeventien minuten driemaal geel te zien voor Marc Guéhi, Kobbie Mainoo en Jude Bellingham. De Slowaken werden meer dan eens gevaarlijk, via onder meer Feyenoorder Dávid Hancko, die net voorlangs schoot.

Net toen Engeland een klein beetje in de wedstrijd leek te komen, sloeg Slowakije genadeloos toe. Dávid Strelec bracht de bal bij Ivan Schranz, die in balans bleef en raak punterde in de verre hoek. Engeland maakt tot nu toe een uiterst matige indruk in balbezit, ondanks de keuze van bondscoach Gareth Southgate om Mainoo een basisplaats te gunnen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“We willen Palmer en Gordon zien”, concludeert voormalig aanvaller Sturridge op X. “We need a new spark.” Alan Shearer noemt dezelfde namen. “77 procent balbezit. Geen doelpogingen. Ga eens hoger spelen. Dit is een vreselijke man. Zet Gordon en Palmer erin.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Southgate niet gewisseld worden in deze 45 minuten??
Geen wissels na zo’n helft, dacht dat we met Koeman slecht af waren maar dit slaat alles..

30 juni 2024 om 19:24
0

Koeman is niet veel beter hoor. Die zou namelijk doodleuk Mainoo eruit halen voor Wijnaldum

30 juni 2024 om 19:35
0

Wijnaldum speelt voor het Nederlands elftal

30 juni 2024 om 19:53
0

🤣

Oranje straks kampioen van de armoede. Alleen in de finale een waardige tegenstander.

30 juni 2024 om 19:30
0

NL heeft nog niet tegen Frankrijk gespeeld natuurlijk

30 juni 2024 om 19:31
0

Ze stonden op het veld ja. Maar daar is alles ook wel mee gezegd

30 juni 2024 om 19:38
0

Die worden er morgen door de Belgen uitgeknikkerd

30 juni 2024 om 19:31
0

Oh oh die onderschatting weer. Vermoeiend:

1 juli 2024 om 08:27
0

Zo werd ronaldo dat ook met Portugal. Na 90 minuten maar 1 wedstrijd gewonnen en alleen frankrijk als topland in de finale. Maar een EK is een EK dus als die kans er is. Dan maar met armoede.

Slecht niveau die scheidsrechter. Hoe kan die Kucka nog geen rood hebben.

Palmer brengt direct veel meer dan Saka, maar nog steeds erg pover voorin. Ongekend hoe je zo’n sterrenelftal zo slecht kan laten presteren.

30 juni 2024 om 19:54
0

Ik heb hem anders enkel nog maar slechte voorzetten zien trappen.
Tactisch is het gewoon belachelijk slecht. Enkel Messi in z’n prime zou hieraan kunnen ontsnappen

Dat Engeland heeft zulke goed3 spelers en dan dit op de mat leggen.Blijkbaar zijn ze alleen maar goed in de Premier League.

Zelfs Biden had dit Engeland beter aan de praat gekregen.

Volgens mij wordt het dan eindelijk goodbye voor Southgate. Zoveel kwaliteit in het team maar er toch geen team van kunnen maken!

Omhaal > Contractverlenging Southgate

Zijn stijl lijkt bijna gelijk aan die van trainer Ronald. Noem het eigenzinnig. Of nee, gewoon eigenwijs. Is het een bepaald ego dat ze in de weg staat? Het gaat beide heren binnenkort in ieder geval de kop kosten als ze niet rap iets veranderen in de opstellingen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren