Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker Joey Veerman heeft tip voor Ronald Koeman: ‘Ik zou dolgraag met hem spelen’

Laatste update:

Joey Veerman staat op het punt om te beginnen aan zijn eerste eindtoernooi als international van Oranje. In gesprek met de NOS geeft de middenvelder van PSV aan dat hij niet kan wachten totdat het toernooi begint en geeft hij bovendien aan met wie hij graag op het middenveld zou spelen op het EK.

Met het plots afhaken van Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners lonkt er een basisplaats op het EK voor Veerman. In de oefeninterlands liet hij een uitstekende indruk achter en lijkt hij bondscoach Ronald Koeman overtuigd te hebben.

Veerman is met zijn tien interlands verrassend genoeg de meest ervaren naam op het beoogde middenveld van het Nederlands elftal. Voor Tijjani Reijnders staat de teller op negen, Jerdy Schouten speelde pas vijf wedstrijden voor Oranje.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voor Veerman is het duidelijk met wie hij graag op het middenveld zou spelen. “Het is volgens mij wel algemeen bekend dat ik dolgraag met Jerdy speel”, vertelt hij tegen de NOS. “We hebben een heel goed seizoen gedraaid bij PSV. Het zou leuk zijn om het nu ook op het allerhoogste niveau te mogen laten zien.”

Bij PSV hebben de twee een geweldig seizoen achter de rug met het veroveren van de landstitel en voelen zij elkaar inmiddels perfect aan. “Jerdy is meer de balansbewaker en ik ga wat meer naar voren als we in de aanval zijn. Zulke automatismes ontwikkel je op de training. Of ik hem beter maak? Ik hoop dat we elkaar beter maken”, aldus Veerman.

Veerman kan niet wachten tot het toernooi daadwerkelijk van start gaat. “Normaal ben je een dag of tien bij elkaar. Nu al langer. Ik denk dat dit kamp mij wel goed heeft gedaan. Je leeft echt ergens naar toe en merkt dat het heel groot is, ook al speelden we oefenduels. Ik ben echt heel benieuwd hoe dat is op het EK. Ik heb het meest zin in het spelen van de wedstrijden.”

Voor Oranje gaat het EK komende zondag van start met het eerste groepsduel tegen Polen. Daarna volgen confrontaties met Frankrijk en Oostenrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik lees veel reacties dat Veerman te traag is. Maar ik denk dat hij de verrassing in Oranje gaat worden. Hij is enorm afgetraind en ik zag hem de laatste wedstrijd in de 90e minuut een lange sprint maken en terug verdedigen. Met zijn geweldige passing en uitstekende overzicht legt hij de ballen perfect neer voor de aanvallers.

14 juni 2024 om 07:59

Aanvallend zijn er ook weinig twijfels over Veerman. Voetballen kan hij echt wel. Wat ik me afvraag is of hij dat extra stapje kan maken tegen de top. Ik vind dat hij namelijk vaak wat bezwijkt als het tempo écht omhoog gaat. En dat hij dan verdedigend wordt overlopen.

Volgens mij zijn zijn statistieken verdedigend zo slecht nog niet. Maar van wat ik zie, moet zijn handelingssnelheid + verdedigende omschakeling nog beter.

14 juni 2024 om 08:06

Tot nu toe lees ik dat altijd overal en ook toen Joey naar PSV kwam was ik sceptisch, maar het lijkt alsof elke stap die Joey hogerop zet hij zijn spel verbeterd. In de CL was Joey ook een van de beste op de eerste wedstrijd tegen Arsenal na. Ik heb zo’n gevoel dat Joey zich altijd snel aanpast aan het niveau om zich heen. Dus ik heb ook vertrouwen in hem dit EK.

14 juni 2024 om 08:08

“maar van wat ik zie, moet zijn handelingssnelheid + verdedigende omschakeling nog beter.” Het zal vast beter kunnen, maar dit vind ik hetzelfde als zeggen dat Frenkie meer assists moet geven en scoren. Veerman is qua zelfverzekerdheid, passing misschien wel de beste speler van de selectie. Die moet je in z’n kracht laten spelen en laten andere spelers het verdedigende werk maar voor hem opknappen.

14 juni 2024 om 08:09

Ik ben ook vrij sceptisch over hem altijd. Vond hem tegen IJsland erg goed, hopelijk zet hij dat door. Sowieso een voordeel dat hij en Schouten enorm op elkaar in gespeeld zijn.

14 juni 2024 om 08:13

@PieterPost - .. 1; Wat een slechte vergelijking. Elke middenvelder op welk niveau dan ook moet handelingssnelheid hebben + omschakelen. Niet scoren en assist hebben. 2: Qua zelfverzekerdheid de beste in je selectie? Wat heb je daaraan dat hij denkt dat hij de beste is, want hij is het bij lange na niet. Probeer een beetje objectief te blijven want jij slaat echt compleet door met je ‘positieve’ onzin. Je reactie hieronder is wederom ook weer lachwekkend. Prima dat je voor PSV bent maar je maakt jezelf 9 van de 10 keer belachelijk.

14 juni 2024 om 08:20

Er zijn genoeg middenvelders die nauwelijks tot niet meeverdedigen in de geschiedenis geweest. Daarbij zullen we met Veerman waarschijnlijk minder op de counter/verdedigend spelen, omdat het ook een spelmaker is die de bal moet hebben.“dat hij denkt dat hij de beste is” Wie zegt dat hij dat denkt? Hij is gewoon heel ontspannen aan de bal en heeft veel (voor)assists. Positieve onzin? Oké, speciaal voor jou dan Frenkie is er niet bij en daarom wordt het allemaal kut en verliezen we zondag met 0-2 van Polen.

14 juni 2024 om 08:25

Volgens mij hebben we hier een tijdje geleden al een ellenlange discussie over gehad, en je komt weer met precies hetzelfde non-argument Pieterpost.

Wat is er zo moeilijk aan te begrijpen dat handelingssnelheid gewoon een basisvereiste is in de top? Veerman kan al zijn sterke attributen niet kwijt in een wedstrijd waar het niveau gewoon wat hoger ligt, omdat hij er simpelweg de tijd niet voor krijgt. Dus dan heb je gewoon helemaal niks aan de speler. Dat is een heel verschil met Frenkie, waarbij assists geven en goals maken van secundair belang zijn voor zijn rol. Hij zal wel altijd gewoon zijn sterke punten kwijt kunnen; rustpunt zijn onder druk, onder druk uitspelen, spel verleggen en opstomen en zijn verdedigende taken uitvoeren bij counters.

14 juni 2024 om 08:27

Jij zegt dat hij qua zelfverzekerdheid de beste van de selectie is. En nu vraag je ‘wie zegt dat hij dat denkt?’ Jij en Veerman blijkbaar.

Ik zeg niet dat het niks wordt. Jij doet alleen alsof andere landen er niks van kunnen. Laatst waren Griezmann, Giroud, Dembele en Coman brandhout. En nu hebben wij een middenveld met als Spanje in 2010. Jaman 👍🏼

14 juni 2024 om 08:43

Net zoals jullie met dezelfde non-argumenten als handelingssnelheid komen manunitedrvp. Het is inmiddels een fijn argument geworden in de hele discusise om maar te zeggen dat zijn handelingssnelheid traag is, of hij zijn defensieve taken verzaakt omdat er een hoop mensen zoals jullie zijn die het daar zonder onderbouwing mee eens zijn. Dat het vaak geroepen wordt betekent in deze allerminst dat het juist is.

De arrogantie ook om te zeggen dat je dan niks aan hem hebt.... Hij scoort werkelijk waar op elk defensief vlak beter dan een Frenkie de Jong. En dan vergelijk ik voor het gemak alleen de Champions League campagne, want 'niveau-omhoog non-argument'.

Heeft Joey nog stappen te zetten? Uiteraard. Maar dat hebben alle spelers in dit Nederlands elftal. Heeft er iemand in dit elftal de unieke kwaliteiten die Veerman heeft? Nee.

14 juni 2024 om 08:46

Pieterpost, het is dat je al zo lang lid bent, anders had ik gezegd dat je een alt account bent van Japie. Man, wat een onzinnige argumenten heb jij altijd als het om Oranje gaat. Je vergelijking raakt werkelijk kant noch wal. Scoren en assists horen niet per se bij de rol van spelverdeler. Handelingssnelheid is een 'basic skill' die elke topvoetballer hoort te beheersen in deze tijd. Daarnaast spreek je jezelf weer eens tegen en lul je jezelf vast omdat het enkel gelegenheidsargumenten zijn. Zeg gewoon niks als je het niet weet. Je mag fan zijn, maar je hoeft echt niet altijd de oranje spelers te verdedigen hoor. Kritiek wordt men beter van.

Ik denk overigens dat het best kan gaan werken, aangezien de balans op het middenveld in orde is. Laat Veerman het maar eens zien op het hoogste niveau.

14 juni 2024 om 09:11

@messibazoer,

Veelal hebben deze discussies te maken met clubvoorkeur. Ajacieden verdedigden Blind altijd om zijn voetballende / opbouwende kwaliteiten ondanks zijn snelheid. De Ligt zal bij de ene supportersgroep de voorkeur krijgen, De Vrij of Geertruida bij de ander. Had Veerman bij Ajax gespeeld, dan hadden supporters van PSV en/of Feyenoord beargumenteerd dat Veerman te traag is in de omschakeling. En je hebt een klein groepje die wel neutraal probeert te kijken / analyseren.

In heb persoonlijk liever Veerman dan De Jong. En nee, we hoeven geen discussie te houden wie de betere speler van de 2 is, dat lijkt mij voor iedereen duidelijk. Het gaat om de manier van spelen en waar je voorkeur bij ligt. Veerman is veel directer in zijn passing en/of verleggen van het spel. De Jong is meer een draver en probeert spelers naar zich toe te trekken voordat hij de bal verlegd, om zo voor zijn medespelers meer ruimte te creëren.

14 juni 2024 om 09:28

@4fredondo, daar heb je deels gelijk in. Zo zag Messibazoer Xavi Simons graag toen van PSV naar Feyenoord gaan met z’n clausule, hij heeft PSV blijkbaar niet zo hoog zitten. Verder ben ik fan van de Ligt en de Jomg en zie ik Brobbey het ver schoppen, dus ben objectiever dan menigeen doet vermoeden.
Nog even over Japie, die was anti-Frenkie daar waar ik hem altijd heb lopen verdedigen. Verder vind ik dat sommigen het voetbal in het buitenland nog steeds te veel verheerlijken. Het middenveld van Spanje 2-1 kwam niet voor niets pas in de 116e minuut langs die van onze. Beetje meer waardering voor onze spelers mag wel.

14 juni 2024 om 10:44

@4redondo, een beetje clubvoorkeur in 60/40 procent gevallen is niet erg. De Ligt en de Vrij is in mijn ogen wel zo’n geval, maar Veerman helemaal ophemelen en vervolgens iemand als de Griezmann niet zo’n bijzondere speler noemen, dat is bizar. Daar doelt Messibazoer op (was een ander topic).

14 juni 2024 om 14:19

Volgens mij is zijn handelingssnelheid niet zo laag. Dan zou hij veel.vaker in het nauw worden gedreven en balverlies lijden. Dat gebeurt helemaal niet

14 juni 2024 om 15:58

In de eredivisie niet nee maar in Europa wel vaker.


14 juni 2024 om 08:07

Veerman en Schouten doen het goed samen. Mooi om te zien dat Veerman met mooie Pasen strooit.

14 juni 2024 om 08:27

Nou, dat is niet wat ik vaak lees. Veerman loopt voldoende en is niet traag. Ziet er gewoon fit uit en defensief is hij ook steeds beter aan het worden hoor.
Ik geef hem het voordeel van de twijfel nu, omdat ik denk dat automatisme met een geolied koppeltje als Schouten - Veerman misschien wel voordelig kan zijn op een eindtoernooi.

Echter vind ik wel dat Veerman nog ietwat te vaak, langer, nodig heeft om tot een beslissing te komen. Zijn handelingssnelheid tegen de grote teams wil ik wel eens zien, ik denk dat dit te matig is voor nu. Ik gok dat wanneer Frankrijk met een Camavinga en Kanté speelt bijvoorbeeld, dat Veerman weinig voeten aan de grond gaat krijgen. Maar ik laat mij graag verrassen!

Aanvallend en passend is hij sowieso enorm goed.

14 juni 2024 om 09:00

Traag/snel is wat anders dan fit.. tegen ploegjes als Canada kan hij het wel, daar krijgt hij de tijd om zijn geweldige passing eruit te laten komen. Tegen betere ploegen met een hogere tempo en sneller onder druk staan, wordt het een stuk lastiger voor hem. Maar ben benieuwd, laat me graag verrassen.

14 juni 2024 om 09:17

Hijzelf is niet te traag. Zijn handelingssnelheid ligt gewoon niet zo hoog. Dat zie je niet vaak bij spelers met zijn kwaliteiten. Ondanks dat is hij nog steeds een goede speler hoor, maar een sterkhouder gaat hij in Oranje niet snel zijn, denk ik.

14 juni 2024 om 11:08

We gaan Veerman beoordelen dalijk tegen Frankrijk enz tegen de toplanden en niet tegen Canada of IJsland.

Gutenmorgen, goede berichten vanuit Joey dat hij en Schouten met Reijnders er klaar voor lijken te zijn.is ook best een complementair middenveld volgens mij. Met Frenkie erbij was het nog luxer geweest natuurlijk (beetje Spanje middenveld 2010 vibes) Voor de rest allemaal alvast een fijn EK toegewenst “en net als toen worden we gewoon weer kampioen” 😉

14 juni 2024 om 07:57

Spanje 2010 vibes? Is dat een grap? Dat was wereldtop. We praten hier over middelmaat.

Joey heeft specifieke kwaliteiten en doet het leuk als hij alle tijd krijgt zoals tegen IJsland. Maar als het tempo en de intensiteit omhoog gaat is bij de eerste de door het ijs zakt.

14 juni 2024 om 08:00

Dat was het uiteindelijk. Bedoel ermee te zeggen dat zij toen ook in de breedte veel goede middenvelders hadden en dat vind ik nu ook van ons.

14 juni 2024 om 08:01

Hoe krijg je dit nog steeds eruit na afgelopen CL campagne. Tegen zowel Sevilla als Dortmund was Veerman gewoon een van de betere op het veld.

14 juni 2024 om 08:17

Sevilla en Dortmund is, at best Europese subtop. Allemaal leuk en aardig, maar zelfs in die wedstrijden kwam zijn mango's boven.

Het is zeker een speler met kwaliteit, maar ook iemand met heel veel tekortkomingen.

14 juni 2024 om 08:21

Rombomcu, waarom benoem je de beste tegenstander niet; Arsenal? Daar werd Veerman compleet overlopen. Bij een EK gaat het vaak iets trager en spelen alleen Engeland, Duitsland en Frankrijk vaak op een hoog tempo. Kansen zat voor Veerman, die echt goed kan voetballen.

14 juni 2024 om 08:29

Atijd vervelend als je mango's weer op komen drijven.

Veerman heeft bij niet-PSV supporters een beetje wat een Wieffer bij niet-Feyenoord supporters heeft (ben er zelf ook eentje van die Wieffer wel eens afkraakt). Het sentiment blijft altijd hetzelfde rondom hem, terwijl Veerman statistisch in de CL één van de betere middenvelders was en in vrijwel iedere topper het middenveld domineert. Maar nee, hij wordt volledig overlopen als het tempo omhoog gaat.

14 juni 2024 om 08:36

Leuk hoor Kuna maar Dortmund stond in de CL finale en was dit jaar dus gewoon de wereldtop en niet subtop.

14 juni 2024 om 08:40

Ja daag toss zo werkt het natuurlijk niet. Die stonden daar met alle geluk van de wereld.

14 juni 2024 om 08:50

Dortmund dat vijfde staat in de competitie; matig ploegje, staan terecht op die plek
Dortmund in de CL finale; die stonden daar met alle geluk van de wereld.

Het is ook wat allemaal...

14 juni 2024 om 08:59

@toss
Jij vond Portugal als EK winnaar in 2016 ook wereldtop?
1 wedstrijd gewonnen binnen 90 minuten, tegen Wales.
Tegen PSG was het een wonder dat Dortmund doorging. Een poule met Sevilla en PSV is nou ook niet je van het. Atletico hadden ze prima gedaan.
Veerman is een heerlijke voetballer, maar wanneer die minder tijd heeft (het niveau dus omhoog gaat) lukt het hem niet om die passes van hem te geven. Ik hoop van harte dat hij die stap heeft gemaakt en dit EK gaat schitteren.

14 juni 2024 om 09:23

@onside,

Dortmund werd eerste in een poule met PSG, Milan en Newcastle.
Is dat ook niet 'je van het'?
Snap niet zo goed dat men het nodig vind de CL campagne omlaag te praten...

14 juni 2024 om 09:25

Een competitie van 38 wedstrijden geeft een veel consistenter beeld dan een toernooi. Daarom is een toernooi ook leuk. Dortmund heeft een geweldige CL campagne gespeeld, maar is geen wereldtop. Kom op zeg.

14 juni 2024 om 07:59

Zelfs een beetje Busquets, Xavi, Iniesta, Xabi Alonso, David Silva en Fabregas vibes krijg ik er toch niet echt van moet ik zeggen.

14 juni 2024 om 08:01

Vroeger en in het buitenland was alles beter hè 😉

14 juni 2024 om 08:18

Beter dan Veerman-Reijnders-Schouten-De Jong wel ja. Moet je niet eens voor naar het buitenland gaan trouwens.

14 juni 2024 om 08:49

Hahahahah Pieter toch.. ik waardeer je positiviteit normaal wel, maar je slaat nu wel door zeg sjongejonge. Spanje 2010 Vibes met Joey Veerman en Jerdy Schouten..

14 juni 2024 om 09:06

Jezus Xavi Iniesta en Busquets of Veerman en Schouten. Naja tis bijna weekend 😃

14 juni 2024 om 09:25

Ons Jerdy is gewoon ene topper, jonge

14 juni 2024 om 08:58

Pieter ik hoop ook op een middenveld Reijnders, Schouten en Veerman. Ik vraag me alleen of of we dan niet een beetje gif op het middenveld missen en het misschien iets te aanvallend of te traag is. Schouten is de verdedigende man dan, maar die loopt ook niet over v gif en snelheid zoals Davids en Nigel de Jong. Denk dat we een klootzak missen. Maar voetballend en aanvallend lijkt me dat middenveld interessant tegen Polen en Oostenrijk sowieso.

14 juni 2024 om 09:26

Die "rotzak" waar jij t over hebt missen we überhaupt in de selectie (op het middenveld). Het zijn veelal keurige (jonge)mannen waarvan er zelden iemand een gele kaart zal pakken voor een smerige overtreding. Misschien dat alleen Dumfries dat een beetje heeft. De Roon en in iets mindere mate Wieffer hebben dat van de middenvelders wel een beetje. Tis verder wel een typisch "nederlands" middenveld met spelers die goed zijn met de bal, in de combinatie en die veel op overzicht doen ipv fysieke kracht. Wel benieuwd inderdaad hoe dat gaat uitpakken tegen landen die heel fysieke spelers hebben op het middenveld (zoals Frankrijk).

14 juni 2024 om 10:58

Wieffer is een rotzak, maar die is helaas niet fit.

14 juni 2024 om 18:47

Wieffer is geen klootzak als je hem vergelijkt met een Davids of Nigel

14 juni 2024 om 09:03

Pieter, je doet me denken aan Ty van Arsenalfantv (aftv). Ook altijd optimistisch. Als je het middenveld van Nederland serieus maar een klein beetje vergelijkt met die van Spanje 2010, moet je gewoon worden opgenomen.

14 juni 2024 om 09:23

Spanje 2010 vibes? Toen hadden we Nigel de Jong, Wesley Sneijder en Mark van Bommel op het middenveld lopen. Jongens als Reijnders, Schouten en Veerman zijn echt wat klassen minder.

Wel heb ik zin in het EK en ook ik denk dat deze ploeg tot op zekere hoogte kan verrassen, maar ik denk wel dat dit Oranje echt een mazzelloting nodig heeft om een finale te kunnen halen. Als collectief haalt het ook weer niet een heel hoog niveau.

De wedstrijden tegen Canada en Ijsland zijn leuk voor het vertrouwen, maar beide landen zijn niet eens van het kaliber Polen of Oostenrijk. 2010-vibes vind ik persoonlijk dus een beetje overdreven.

14 juni 2024 om 09:29

Nigel de Jong werd ook later pas een beest op het middenveld. Ik zie Reijnders dat niveau (niet het spel) wel aantikken hoor. Hij gaat nog wel groeien. Op het WK 2026 hebben we als iedereen fit blijf echt een super selectie.

Leuke voetballer voor de subtop. Kwal van een vent, arrogantie ten top.

14 juni 2024 om 08:25

Haha idd maar ik kan er wel van genieten. Leeft momenteel tussen de wolken, mede door de vele blessures bij Oranje maar zal straks keihard dalen zodra hij in een topcompetitie speelt waar het niveau structureel hoger ligt.

Schouten wordt één van de revelaties dit EK. Een echt balansbewaarder die het spel enorm goed leest en ook nog eens voetballend top is. Die maakt straks voor 35 miljoen de stap naar een mooie subtopper.

14 juni 2024 om 09:23

Schouten doet me soms denken aan Busquets met zijn speelstijl. Lees goed wat ik zeg en verwar niet dat ik schouten kwalitatief vergelijk met prime Busquets. Maar de passing en manier van wegdraaien soms is simpel en fijn om naar te kijken.

14 juni 2024 om 09:26

Dat denk ik dus ook. Ik zie Schouten van de middenvelders het meeste indruk maken. Veerman zie ik het eigenlijk alleen leuk doen tegen landen die zich ingraven. Dan krijgt hij de tijd en ruimte en dan heeft hij wel de creativiteit en ruimte om er iets mee te doen.

Ja, op zich zou dat een prima middenveld zijn. Echter zou ik tegen landen waarbij we onder druk worden gezet toch eerder met Reijnders dan Veerman spelen. Die draait wat makkelijker weg en kan een man uitspelen, waardoor je net wat meer tijd en ruimte kan creëren voor de ploeg en hem in kan spelen onder druk. Daar waar De Jong ook in uitblinkt.

14 juni 2024 om 08:55

Ik vind Reijnders ook beter dan Veerman, maar wie zet je dan op 10? (Ik vind Reijnders op 10 overigens echt 50% van de speler die hij normaal is)

Xavi is inconsistent en brengt veel meer risico met zich mee aan de bal dan Reijnders. Als fan zou ik hem graag op 10 zien, maar ik snap dat je dat als bondscoach die zo een goed toernooi neer moet zetten maar gevaarlijk vindt.

14 juni 2024 om 09:04

Klopt, ik had ook liever Reijnders op 8 gezien omdat hij daar veel beter is dan op 10, maar dat gaat hem helaas niet worden door de blessures van Frenkie en Teun. We moeten roeien met de riemen die we hebben!

J veerman bleef nog wel eens in het baalmoment hangen begin afgelopen seizoe ben benieuwd of dat verbeterd is. Nog relatief weinig interlands voor veerman. Hij kan er dus 'langzaam' inkomen. Met als eerste graadmeter frankrijk. Ben benieuwd. Er zit nieuw elan in dit oranje. Heeft mij inmiddels nieuwsgierig gemaakt.

Ze lijken allemaal gretig en hebben er zin in, meer kunnen ze niet doen toch? 110% geven en dan wel zien.....

Hoppa, ik heb er zin in! Schouten, Veerman en Reijnders gaat het worden, neem ik aan. Het belangrijkste op zulke toernooien is dat je een heel degelijk middenveld hebt. Ik denk dat dit middenveld heerlijk in balans is en moeilijk grip op te krijgen is. Schouten als balansbewaker die ook heerlijk kan voetballen en vaak met één balcontact de oplossing naar voren vindt en daarmee een aantal tegenstanders uitspeelt. Veerman die als geen ander de lijnen uit kan zetten in balbezit en dan nog Reijnders die met zijn loopvermogen en diepgang heel gevaarlijk kan worden. Ik heb er vertrouwen in!

We hebben alsnog best een geinig middenveld. Tegen de grote landen zullen ze overlopen worden (zie de wedstrijd tegen Duitsland laatst), maar tegen Polen en Oostenrijk kan je er prima mee aankomen.

14 juni 2024 om 09:27

Vooral tegen Oostenrijk, denk ik. Polen heeft wel een behoorlijk dynamisch middenveld. Die gaan niet achteruit lopen en de middenvelders hun gang laten gaan. Dat kan bij Veerman weleens voor problemen gaan zorgen. Maar goed, voor hetzelfde geld past hij zich goed aan en speelt de wedstrijd van z'n leven. Wie weet...

14 juni 2024 om 09:34

Oostenrijk gaat al helemaal niet achteruit lopen. Die spelen volle bak hoge druk naar voren. Dat kan wel eens een taaie pot worden.

Met een middenveld Veerman - Schouten wordt het echt heel zwaar hoor. Met alle respect, het gaat om een duo op het PSV middenveld. Ik hoop echt dat ze stand houden, maar vrees het ergste.

Het mooiste is in ieder geval dat, misschien mede door blessures, Koeman heeft ingezien dat hij voetbal op het (midden)veld moet zetten. Niet meer dat kansloze 5-3-2 met Dumfries die naar voren rent en hopen op individuele bevliegingen. Dat biedt perspectief voor Veerman-Schouten.

Tegen Frankrijk mag hij de monden definitief gaan snoeren 🤐

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren