Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maurice Steijn laat kans op terugkeer in de Eredivisie bij Go Ahead Eagles aan zich voorbijgaan

Laatste update:

Maurice Steijn wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles, zo verzekert het Algemeen Dagblad donderdag. De clubloze coach was serieus in beeld om de vertrekkende René Hake op te volgen in Deventer, maar heeft besloten om Go Ahead links te laten liggen.

Hake gaat bij Manchester United verder als assistent van manager Erik ten Hag. De leiding van the Eagles willen het liefst een Nederlandse opvolger met ervaring, en Steijn past goed in dat profiel. De Haagse oefenmeester ziet een dienstverband in De Adelaarshorst echter niet zitten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Woensdag werd via RTV Oost bekend dat Go Ahead de naam van Steijn op een lijstje had staan. De club uit Deventer laat tevens de namen van Marcel Keizer en Bas Sibum de revue passeren. Door de naam van Steijn kan nu dus al een streep.

Paul Bosvelt, technisch directeur van Go Ahead, reageerde woensdag tegenover de lokale omroep op de namen. "In eerste instantie zeg je: een ervaren man, maar we moeten ook kijken wat er beschikbaar is", legt de oud-middenvelder uit. "Ik zie die namen ook voorbijkomen en ze worden niet voor niets genoemd. Het zijn logische namen."

Bosvelt streept ook meteen een naam door. De komst van Hake bij Manchester United gaat samen met het vertrek van Mitchell van der Gaag op Old Trafford, maar de vertrekkend assistent van Erik ten Hag is geen optie voor Kowet, aldus Bosvelt.

"We hopen zo snel mogelijk een vervanger te presenteren. Het moet iemand worden die zich kan vinden in de werkwijze die er nu grotendeels staat, het zou gek zijn om alles over een andere boeg te gooien."

Steijn en Ajax


Steijn werd vorig jaar zomer aangesteld bij Ajax. Na enkele dramatische en zeer roerige maanden werd hij op straat gezet. De Amsterdamse club bezette op dat moment de laatste plaats in de Eredivisie. Onder diens opvolger John van 't Schip werd alsnog de vijfde plaats veiliggesteld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Voelt zich te goed voor GAE?

4 juli 2024 om 18:14
0

Denk vooral dar ie bang is / geen zin heeft in al het gedoe er omheen na zijn avontuur bij Ajax. Kan ik me best voorstellen namelijk

4 juli 2024 om 18:34
0

Dat heeft hij deels aan zichzelf te danken door spelers constant voor de bus te gooien en na zijn ontslag al snel de pers op te zoeken.

4 juli 2024 om 19:14
0

Ik zeg ook niet dat hij er niet zelf aan bijgedragen heeft hé, bedoel alleen te zeggen dat ik 'm wel begrijp dat ie voorlopig geen ED club wil trainen door alles

4 juli 2024 om 19:43
0

Ik weet niet hoe het financieel geregeld is met Ajax. Hij heeft destijds voor drie jaar getekend dus ontvangt drie jaar lang salaris. Bij de ontbinding maakt men afspraken, het kan zijn dat een trainer een deel van het resterende salaris ontvangt maar dan vrij is om elders te gaan werken.

Het kan ook zo zijn dat een trainer volledig uitbetaald wordt maar men afspreekt dat hij (een deel) terug moet betalen indien hij tijdens de resterende looptijd elders aan de slag gaat.

4 juli 2024 om 20:49
0

@beremd. Je kan het bij Go Ahead Eagles momenteel sowieso niet goed doen. Want het wordt altijd minder dan afgelopen seizoen, wat voor de Eagles gewoon een topjaar was en waarbij ze een beetje boven zichzelf zijn uitgestegen. En zoals Feliiix ook zegt, na zijn mislukte avontuur bij Ajax lijkt me dit een logische keuze, én je kan het niet goed/beter doen én je krijgt allemaal verhalen en gedoe. Ook niet goed voor zijn verdere carriã¨re.

5 juli 2024 om 09:01
0

denk dat zijn afkoopregeling met ajax anders gevaar loopt, en hij flink wat gedl in moet gaan leveren misschien, ik weet niet wat er bij het ontbinden van zijn contract met ajax is afgesproken namelijk.
anders was dit natuurlijk een makkelijke keuze geweest, elke nederlandse trainer die thuis zit zou graag europa in gaan met de eagles

Die man is binnen en gaat lekker een paar jaartjes vertoeven op Ibiza, groot gelijk.

Pak maar keizer dan. Laat Sibum nog maar even zitten aub, zou prettig zijn.

Ajax betaald nog en das meer als gae, denk ik zo

Ik zou voor Sibum gaan

Uitstekend nieuws voor ons, en door!

Heel goed nieuws voor GAE.

Verbeek? Bosvelt heeft nog onder hem gespeeld bij Heerenveen.

Go Ahead is een soort PEC Zwolle, maar dan in de tijd van Jans. Je weet dat het vanaf nu minder wordt. Er komt niet genoeg geld binnen om structureel nog hoger te eindigen. PEC werd alle jaren 5% minder in kwaliteit en op een gegeven moment was het zover: ze degradeerden. Ik beweer hier niet dat Go Ahead dit ook zal overkomen, maar dit is wel gewoon het slechtste moment om in te stappen. Daarbij wordt ook verwacht dat er attractief voetbal wordt gespeel. En Steijn is toch meer een trainer die behoudender speelt, maar tactisch wel verantwoord. Bij Ajax kwam het er niet uit, we hebben allemaal gezien dat dit niet aan hem lag. Hij heeft het in de pers alleen dom aangepakt.

Ik denk echter dat ie mikt op het buitenland. Voor je het weet kan je in Saudi Arabië aan de slag voor miljoenen per jaar. Of Turkije. Want in de ED lijkt Steijn mij wel klaar.

5 juli 2024 om 07:30
0

Niemand in Deventer verwacht een evenaring van de vorige twee seizoenen. Als we ons handhaven zal iedereen de vlag uithangen, wij kennen onze plek.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren