Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn

Laatste update:

Arne Slot gaat vanaf 1 juni aan de slag als hoofdtrainer van Liverpool. Hij neemt Sipke Hulshoff (assistent-trainer) en Ruben Peeters (Head of Performance) van Feyenoord mee, maar daarmee is zijn technische staf bij the Reds nog niet compleet. Liverpool heeft op LinkedIn een vacature geplaatst voor een specialist in spelhervattingen.

De Premier League-club meldt in de beschrijving van de vacature dat er gezocht wordt naar een ‘tactisch specialist die verantwoordelijk is voor het maximaliseren van de prestaties van het team bij alle spelhervattingen’.

Tot de werkzaamheden behoren het maken van grondige analyses, nauwgezette planningen en het vermogen om zowel aanvallende als verdedigende tactieken voor spelhervattingen vakkundig te coachen.

Van de specialist wordt verwacht dat hij of zij wekelijks de tactiek bij de spelhervattingen van de tegenstander onder de loep neemt en de sterke en zwakke punten identificeert.

Ook krijgt de specialist onder meer de taak om individueel met spelers aan de slag te gaan, zodat specifieke vaardigheden als koppen of het schieten op doel verbeteren.

Waar moet de gezochte specialist precies aan voldoen? Diegene moet in het bezit zijn van een
UEFA A-licentie (of een gelijkwaardige licentie) en een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van het vormgeven van spelhervattingen binnen het topvoetbal bij een eerste elftal.

Forse afkoopsom


Slot heeft voor drie jaar getekend in de Merseyside. Feyenoord ontvangt een vast bedrag van negen miljoen euro en twee miljoen euro aan bonussen voor de trainer, zo meldde Fabrizio Romano eerder al. Slot wordt daardoor de duurste Nederlandse trainer ooit.

Slot lag nog tot medio 2026 vast in De Kuip. Door zijn contractverlenging van vorig jaar zomer had de oefenmeester geen ontsnappingsclausule meer in zijn contract staan. Daarom kon Feyenoord vragen wat het wilde aan Liverpool.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dat hij een headcoach is en geen manager. Maar hij mag toch wel zijn eigen staff selecteren? Slott geeft veel weg uit handen.

21 mei 2024 om 13:01

Hij neemt Sipke Hulshoff (assistent-trainer) en Ruben Peeters (head of Performance) van Feyenoord mee, maar daarmee is zijn technische staf bij the Reds nog niet compleet.

Hij selecteert toch in zekere zin zijn eigen staff? Feyenoord heeft misschien ook niet alles in huis/ heeft geen zin om iedereen mee weg te sturen. Dan blijft er alsnog een vacature vrij bij Liverpool. Staat ook nergens dat Slot niet bij de sollicitatiegesprekken mag zijn.

21 mei 2024 om 13:12

Hij kan toch zelf een stafflid uitkiezen? Waarom moet dit via een open sollicitatie?

21 mei 2024 om 13:26

Als je niemand in je netwerk hebt die beschikbaar is als "tactisch spelhervattingenspecialist", dan is een sollicitatie toch niet verkeerd? Ik zie in de huidige staff van Feyenoord (of AZ) dat die positie niet eens bestaat. Wie weet wat eruit komt. Kijk je ook nog eens buiten de box. Er staat nergens dat Slot niet bij het aannameproces mag zijn.

21 mei 2024 om 13:27

Niet alles even serieus oppakken! Tis overigens dat ik mij nog niet bewezen heb, anders had ik gereageerd.

21 mei 2024 om 13:40

Wie weet zit er wat interressants tussen de aanmeldingen en bloeit er een mooie samenwerking uit voort. Het hoeft niet altijd goed te zijn om binnen je eigen, huidige netwerk te blijven.

21 mei 2024 om 14:10

Ik ben gewend dat een nieuwe trainer zijn eigen staff heeft of zelf zoekt naar nieuwe mensen. Dat kan via een tussenpersoon bijvoorbeeld.
Arteta ontmoette Stuivenberg via een tussenpersoon bijvoorbeeld.
Verbaast me wel dat feyenoord geen vrije trappen specialist had in de staff, in de PL kom je dit soort vakkundige personeel vaker tegen

21 mei 2024 om 14:21

Maar een open sollicitatie op Linkedin zitten is toch ook zoeken naar nieuwe mensen? Wellicht heeft Liverpool deze vacature wel in opdracht van Slot geplaats, omdat Liverpool het bedrijf is en niet Slot.

21 mei 2024 om 14:41

@somagunner Robin van Persie trainde op vrije trappen. Verdedigend kwam de training voor standaard situaties van John de Wolf.

21 mei 2024 om 14:56

Gewoon je FM en Fifa ervaring meenemen en er voor gaan! Niet geschoten....

21 mei 2024 om 15:22

Van Persie zat als spitsentrainer dan ook weer niet officieel in de staff van Slot. Die liep er gewoon rond en deed het erbij als O21 coach. De officiele staff van Slot zaten nog geen 8 man volgens mij, plus 9 man medisch

21 mei 2024 om 13:02

Hij heeft geen keuze denk ik. Hij zal zich eerst moeten bewijzen voordat hij privileges zal krijgen.

21 mei 2024 om 13:26

Volgens mij heb je niet in de gaten dat bijna de hele technische staff een re-organisatie heeft ondergaan. Er zijn naast Klopp meer dan 10 man vertrokken en inmiddels ook alweer vervangen. Je moet het ook niet willen om eigenhandig nog een hele staff samen te stellen terwijl je net begint bij een club.

Slot heeft 2 assistenten meegenomen en daarmee is het voorlopig wel ok. Andreas Kornmayer was bijvoorbeeld ook niet Head of Fitness toen Klopp kwam. Dit was namelijk Ryland Morgans die had er misschien nog gezeten als die niet iets anders had willen doen. Kornmayer kwam toen na overleg met de toenmalige staff. Zoals gezegd ben ik van mening dat dit soort vacatures niet perse ingevuld moeten worden door een Slot, hij heeft wel wat beters aan zijn hoofd. Tenslotte is dit ook niet iemand die elke training erbij zal zijn denk ik.

Liverpool heeft ook jaren gebruik gemaakt van een ingooi specialist die kwam gemiddeld 2/3x per week op de club en is ook niet op advies van Klopp gekomen.

21 mei 2024 om 14:19

Bij City en Arsenal zit zo'n specialist iedere dag bij de club. Waarom zou je niet zelf een staff kunnen samenstellen? Dat doen genoeg trainers. Dat je de medische staff niet zomaar gaat vervangen is duidelijk. Maar een specialist op dode spelmomenten is iets wat Slott zelf kan invullen vind ik.

21 mei 2024 om 17:06

Je zeurt wel echt veel om niks. Jij vindt dat Slot iemand zelf aan moet stellen voor welke reden dan ook die mij ontgaat en de club heeft een vacature geplaatst. Big deal.

21 mei 2024 om 13:41

somagunner, wie zegt dat dit niet gebeurd nu? Hij kan toch prima betrokken zijn bij de gesprekken? Iets wat me logisch lijkt gezien hij met degene moet werken en presteren. En hij kan moeilijk iedereen van Feyenoord meenemen, DVK heeft al gezegd dat dit niet zou gebeuren.

21 mei 2024 om 14:54

Hij neemt maar twee staffleden mee lees ik. Waarom kan hij het gehele staff niet meenemen van Feyenoord? Ten Hag nam ook maar twee mee en de rest werd aangevuld door Man United personeel dat er al zat. Daar gaat het niet goed qua resultaten. Ik ben van mening dat je eigen staff als trainer zelf grotendeels moet aanvullen via eigen netwerk of tussenpersonen en niet via een open sollicitatie via Linkedin.

22 mei 2024 om 10:21

somagunner, omdat je contracten hebt en te maken hebt met in dit geval Feyenooord. Ten Kloese had duidelijk aangegeven er te voor waken dat er geen leegloop zou komen.

Daarbij voor Liverpool in dit geval wordt het wel flink meer kostbaar als je de contracten van 15+ mensen moet gaan afkopen. Vervolgens moet je al die mensen doorlichten zoals je met Slot gedaan hebt en dan als club zijnde maar hopen dat al die mensen het niveau aankunnen.

Daarbij zoals iemand anders al schreef, normaliter zijn veel van deze functies niet zo snel vernieuwd bij een nieuwe coach/manager. Dat is echter nu wel het geval vanwege diverse redenen.

Dat er een vacature openstaat op Linkediin kan gewoon stadaard procedure zijn van de club. Dat betekend nog niet dat de eisen in eens anders zijn of dat Slot niet betrokken zal zijn bij degene zijn of haar aanstelling.

Heb mijn sollicitatiebrief opgestuurd. Denk dat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor de spelhervattingen van Liverpool!

21 mei 2024 om 13:24

Zo’n uefa licentie is ook maar een formaliteit

Lijkt me een mooi vervolgstap voor Ronald Koeman, nadat hij Oranje op het EK, niet heeft kunnen dirigeren naar de 2e ronde. Hij als specialist van de spelhervattingen, zal dan graag op een volgende trein (liverpool..) willen stappen...

Toch maar gereageerd. Ik denk dat ze bij Liverpool toch wel onder de indruk raken als ik ze vertel over die ene dat ik een corner (met windkracht 8) in een keer het doel in draaide als F-pupil.

21 mei 2024 om 13:33

Mag ik misschien je handtekening?

Ik ga denk ik reageren. Op fifa gaan de vrije trappen er toch regelmatig in. En wordt er uit hoekschoppen toch regelmatig een bal binnengekopt

Wie is er serieus gevaarlijk in spelhervattingen? Welke trainer? Maurice Steijn?

21 mei 2024 om 15:27

Gerrard i guess. Koeman of Van Persie.

21 mei 2024 om 17:03

Xabi Alonso is ook geen slechte optie daarvoor, Westend

Hmmm, interessante vacature. Zou het in Liverpool meer of minder regenen dan in ons natte kikkerlandje?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren