Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan

Laatste update:

Feyenoord toont nadrukkelijke interesse in de diensten van Jan-Carlo Simic, zo meldt Fabrizio Romano. De Rotterdammers willen de negentienjarige centrumverdediger van AC Milan deze zomer inlijven. Het volgend jaar aflopende contract van de Servisch-Duitse verdediger geldt daarbij als troef voor Feyenoord.

In Rotterdam is de verwachting dat sterspelers Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida gaan vertrekken. Dennis te Kloese staat dan ook voor de moeilijke opgave om de verdediging van Feyenoord te vernieuwen.

Simic maakte in december zijn debuut voor het eerste elftal van AC Milan. De jongeling scoorde bij zijn eerste wedstrijd, tegen Monza (3-0), ook direct. Tot nu toe kwam Simic zes keer uit voor Milan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Milan beschouwt Simic als een groot talent en sprak al met de 1,86 meter grote verdediger over een langer verblijf. Indien Simic besluit om niet bij te tekenen, is komende zomer het laatste goede moment voor de club om te verkopen.

Simic zat al eens bij de voorselectie van het Servische nationale elftal, maar tot een plek in de definitieve selectie kwam het nog niet.

Simic werd geboren in het Duitse Nürtingen en zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij VfB Stuttgart. In 2022 haalde Milan de mandekker voor een kleine transfersom weg uit Duitsland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We mikken hoog, kans dat het mislukt is dan wat groter. Maar het is een fijnere realiteit dan 5 a 10 jaar terug, dan was Dani de Wit nu al vastgelegd en werd Strootman gepolst of hij niet nog een jaar of twee bij ons wilde doorsukkelen.

21 mei 2024 om 17:13

Mikken hoog? Hoe vaak heb jij deze beste man 90 minuten aan het werk gezien?

21 mei 2024 om 17:15

Dooddoener. We hadden Hancko ook nooit 90 minuten gezien. Wat zegt dat nou? Een talent kopen van een europese topclub is toch hoog mikken?

21 mei 2024 om 17:26

Spelers van AC Milan kopen is wel hoger mikken dan spelers van Utrecht of Heerenveen toch of niet?

21 mei 2024 om 17:47

Absoluut. Zo haalde wij er verleden jaar eentje bij AS Roma weg...

21 mei 2024 om 18:10

Tja mikken en raken is niet hetzelfde

22 mei 2024 om 10:40

Ja en Magallan had ik ook geen seconde gezien, jij?

21 mei 2024 om 17:13

De Wit en Strootman zijn wel hele rare vervangers voor Hancko en Geertruida

21 mei 2024 om 17:35

Moet je nagaan hoe raar het beleid toen was

21 mei 2024 om 19:37

Zolang we geen trainer hebben zal dit soort berichten niet kloppen. Je gaat geen speler bekijken of halen die een trainer niet moet

Scherp van Feyenoord. Hele talentvolle CV, hij is groot sterk en op zijn leeftijd al natuurlijke leider, schuwt duels niet. Hoop eigenlijk dat hij blijft. Want dit kan gevalletje Kerkez worden.

21 mei 2024 om 17:28

Milan moet dan meteen Hancko halen. Ze hebben echt nog een CV nodig.

21 mei 2024 om 18:21

Ruildeal + 20 miljoen voor Feyenoord zou dan wel redelijk zijn toch ?

21 mei 2024 om 19:03

@masterbry

Die Simic zou een marktwaarde van 5 miljoen hebben. Als ze willen ruilen moet er nog minimaal 35 miljoen bij.

Meen net toch echt te lezen dat hij rechtsvoetig is en rechtsback/centraal kan spelen. Dus in die optiek een vervanger voor Geertruida, die natuurlijk ook zal vertrekken.

Klinkt op papier als iemand die een versterking kan zijn als Milan wel met hem door wil. Maar als Milan met hem door wil, wil die dan wel naar ons?

Interessante speler, keer wat anders dan een 'makkelijke' naam uit de Eredivisie, ben benieuwd!

Ruilen en wij krijgen er nog 25 miljoen bij?

Voetbalt Milaan het zelfde als Feijenoord ? Als Feijenoord weer hoogdruk wil blijven zetten , dan moet deze verdediger het kunnen om met ruimte in de rug te verdedigen.

21 mei 2024 om 18:10

Dat kan je een speler gewoon aanleren hoor, het gaat vooral om positionering en veel minder om snelheid.

21 mei 2024 om 18:44

Mmhh misschien dat je het kan aanleren , maar heeft toch ook met gewenning en vertrouwen te maken.
Er zijn genoeg verdedigers die door het ijs zakken als ze met veel ruimte achter hun moeten verdedigen , terwijl ze in een ander systeem de pannen van het dak spelen.

21 mei 2024 om 18:59

Ligt echt aan de manier waarop de trainers te werk gaan. Het hele team moet daar op zijn ingesteld, van de aanvallers die de eerste druk zetten tot de keeper die een deel van de zone achter de verdediging moet dekken.

Van Senesi werd gezegd dat hij nooit voorbij de middenlijn moest komen en hij werd een fantastische verdediger onder Slot. Trauner is ook niet de snelste en doet het met twee vingers in zijn neus.
Dante speelt nu op zijn 40e voorbij de middenlijn onder Farioli en Hummels kan het ook nog altijd.

Is het al zo zeker dat Hancko weg gaat?
Dit is toch een redelijk jonge knul die het net een jaartje heeft laten zien bij Feyenoord.
Is hij al uitontwikkeld bij de club of loopt contact volgend jaar af? Ik vind het anders toch bijzonder dat ze hem niet een jaartje trachten te behouden.

21 mei 2024 om 18:20

Nou hij is 'alweer' 26 jaar en heeft twee heerlijke seizoenen gespeeld bij Feyenoord. Ik denk dat heel wat scouts hebben meegekeken afgelopen maanden en dat ie mits er een goede kans zich voordoet echt wel weg is.

23 mei 2024 om 06:12

Dank, zat er even naast ja.

21 mei 2024 om 20:04

Hij laat het inmiddels al 2 jaar zien en zo jong is ie niet.

23 mei 2024 om 05:56

Oh ja, zat er even naast. 2 jaar alweer wat vliegt de tijd.

21 mei 2024 om 21:38

Hahaha. Dan weet je niets van een speler maar voel je wel de drang om een reactie te posten met allerlei onzinnigheden. Volgende keer gewoon even Google erbij pakken dan ben je op de hoogte

23 mei 2024 om 05:55

Nou nou doe maar rustig hoor. Ik had het gewoon even mis en stel een vraag. Krijg je zo'n onvriendelijk antwoord. Laat jij ook zien wie je bent.
Overigens is dit ook een platform waar je mag reageren of een vraag mag stellen ipv alles op te zoeken ook al is deze volgens jou onzinnig.

Goh toch 2 jaar alweer, wat vliegt de tijd en klopt deze gast kwam toen van praag, verwarde hem even met een jonkie.

Aangezien PSV al een tijdje spiekt bij Feyenoord als het om transfertargets gaat zie ik PSV binnenkort interesse tonen. Til, Veerman….

21 mei 2024 om 19:01

Dat spieken valt wel mee denk ik. Beide clubs hebben ongeveer hetzelfde te besteden en hebben op dit moment vergelijkbare spelprincipes. Dan kom je automatisch op dezelfde spelers uit.
Dan zie je dat PSV wat meer kan uitgeven aan salaris en daardoor gearriveerde spelers als Lozano en Schouten kan halen en dat Feyenoord net een stukje lager mikt op spelers als Ivanusec en Zerrouki.

Dit zou absoluut een hele goeie move zijn als het lukt om deze speler aan te trekken!

Milan laat hem niet gaan, groot talent en zoon van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren