Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie

Laatste update:

FC Twente gaat komende zomer mogelijk uitgebreid winkelen in de Eredivisie. De Tukkers zouden namelijk in zowel Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) als het duo Davy van den Berg en Younes Namli (beiden PEC Zwolle) versterkingen zien.

Volgens Voetbal International is de aanvoerder van Kowet 'een serieuze kandidaat om de vertrekkende linksback Gijs Smal te vervangen'. Laatstgenoemde verkast naar alle waarschijnlijkheid transfervrij naar Feyenoord.

Kuipers heeft een ijzersterk seizoen achter de rug in Deventer. De linksback miste slechts één Eredivisie-duel en kwam in 33 wedstrijden tot 5 doelpunten en 4 assists. Daarnaast beleefde Go Ahead defensief een succesvol jaar, waar Kuipers een aanzienlijke bijdrage aan had.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De 29-jarige vleugelverdediger heeft in De Adelaarshorst een contract tot medio 2025, dus Twente zal een transfersom voor hem op tafel moeten leggen. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Kuipers een waarde van 850.000 euro.

Van den Berg en Namli zijn bij Twente in beeld om het middenveld te versterken. De interesse in het tweetal is vooralsnog niet concreet, maar zij 'staan op de lijstjes van Twente'.

De Deense Namli is komende zomer transfervrij op te halen in Zwolle. Eerder werd al bekend dat FC Utrecht in hem een toevoeging voor de selectie ziet.

Overigens zou Twente zich ook hopen te versterken met Couhaib Driouech, zoals eerder geschreven. De buitenspeler van Excelsior wordt al langer gevolgd door PSV en dus zal hem naar Enschede halen een flinke uitdaging worden voor Arnold Bruggink en co.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zijn toch niet echt spelers waarmee je een poging kunt gaan wagen in de Champions League?

21 mei 2024 om 20:58

Nee, maar aan de andere kant is er ondanks grote saneringen en aflossingen, nog geen royaal bedrag om uit te geven op de markt dus is het soms uitwijken. Billy van Duijl van Volendam schijnt ook op het lijstje te staan. Driouch ook, maar die zie ik het niet worden gezien de concurrentie van andere clubs.

Namli zou een interessante speler zijn voor Twente, maar ervaring leert dat wanneer Utrecht interesse heeft, Utrecht de speler ook binnenhaalt.

21 mei 2024 om 21:18

Driouch is toch wel interessant vooral voor hem zelf. Speelt dan iedere week en Europees voetbal. Kan zich in de kijker spelen bij de top drie of een middenmoter in Spanje of Italië

22 mei 2024 om 11:36

In hoeverre is Twente weer volledig gezond trouwens? Zijn er nog veel aflossingen?

21 mei 2024 om 21:18

Als Twente zijnde moet je toch gewoon verder bouwen aan je team? Kans dat ze daadwerkelijk CL halen is miniem. Met zulke coefficienten ga je heel zwaar loten.

21 mei 2024 om 22:29

Inderdaad, Twente heeft het budget niet om spelers van CL-niveau te halen. Maar het doel zou ook geen CL moeten zijn.

Als ze de groepsfase van de EL halen is het prima. Dan hebben ze minimaal 8 wedstrijden om coëfficiënten te scoren en zullen ze in de toekomst gunstiger loten.

21 mei 2024 om 22:52

Dat wil echter ook niet zeggen dat je ineens naar een Kuipers, Namli of Van Den Berg moet gaan (al vind ik die laatste best wel goed). Ze dekken zichzelf ook wel enorm in momenteel. Stellen dat de middelen beperkt zijn is natuurlijk grote onzin als je het vergelijkt met andere jaren. Er is meer mogelijk en daar hebben ze geen transfers voor nodig. Als je straks ook nog spelers verkoopt, kun je niet ineens aankomen met spelers die voor een paar ton komen. De CL ga je niet halen, maar je speelt 100 procent de poulefase van de EL. Financiele risico's moet je niet nemen, maar met de categorie Namli ga je ook absoluut niet wegkomen.

21 mei 2024 om 21:31

Wat verwacht je van Twente? Miljoeneninvesteringen? Bewezen eredivisiespelers met directe meerwaarde en/of groeipotentie is prima. Driouch kan bijvoorbeeld in Enschede wekelijks spelen en 10 keer(of meer) Europese ervaring opdoen. Lijkt me best een mooie tussenstap.

21 mei 2024 om 22:49

Nee, maar je kunt inmiddels ook niet zomaar meer aankomen met twijfelgevallen die hooguit redelijk zijn. Hoewel het momenteel geweldig gaat, ziet het er op technisch vlak toch niet goed uit. Afgelopen zomer is toch wel een aardige mislukking gebleken, terwijl jongens als Van Den Berg, Kuipers en Namli misschien niet eens iets gaan toevoegen in de subtop. We moeten ook niet gaan doen alsof er geen euro te besteden is.

Driouech zou ik overigens wel heel goed kunnen snappen. Die overtuigt in mijn ogen toch wat meer dan die andere namen. Zo'n Namli is al 29 jaar en komt uiteindelijk toch altijd weer terecht in de middenmoot. Zo'n jongen groeit niet meer. Hem halen zou oliedom zijn.

22 mei 2024 om 00:32

Die jonge houdt ongeveer in zijn eentje pec in de Eredivisie en is 3x zo goed als bijvoorbeeld een Rots.

22 mei 2024 om 07:49

Dan heb je Rots het laatste half jaar niet goed bekeken

21 mei 2024 om 21:52

Eens, Kuipers en Van de Bergh zijn slechte aankopen beneden niveau.

21 mei 2024 om 23:00

Met alle respect, maar wie bij Twente is wel goed genoeg om een echte poging te wagen in de Champions League? Twente heeft het fantastisch gedaan, maar hebben eigenlijk niks te zoeken op dat niveau. Maakt de ervaring alsnog even mooi uiteraard.

22 mei 2024 om 00:18

Precies ceejah, het heeft geen enkele nut om nu met miljoenen te gaan smijten om de champions league te halen.
Het belangrijkste blijft dat je elk jaar in de Eredivisie mee kan doen om de Europese plekken, gezien het verleden ook is het nu juist des te fijner dat er zeker financieel ook minder risico wordt genomen.

22 mei 2024 om 08:03

Unnerstall

22 mei 2024 om 09:25

Juist Drenthetwente. Op dit moment lekker genieten van de ervaring en financieel sterker worden. Verder bouwen aan het team en als de prestaties in Nederland (en eventueel EL of ECL) blijven komen dan kunnen de echte stappen in de toekomst wel genomen worden.

Als ze voor deze spelers gaan zou ik zeggen haal ook Metinho van Sparta en die roodharige middenvelder van heracles.
Maar is niet verbazend, ze hebben nu waarschijnlijk enkel nog eredivisie money ontvangen en daarmee kan je geen cl waardige spelers halen. Dan maar richten op selectie breedte en toekomst.

22 mei 2024 om 07:29

Metinho is - net als Saito - gehuurd van de City Group. Lijkt erop dat hij nog een jaar bij Sparta blijft en daarna voor veel geld verkocht zal worden….

22 mei 2024 om 09:12

Na Ugalde hebben ze bij de City Group wellicht wat meer vertrouwen in Twente. En ten op zichte van Sparta heeft Twente best wat pluspunten, zeker met Europees voetbal in het verschiet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren