Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler

Laatste update:

Ajax maakt topprioriteit van het binnenhalen van een nieuwe rechtsbuiten, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf. De Amsterdammers zijn totaal ontevreden over Carlos Forbs en willen komende zomer een type-Antony aantrekken. "Er ligt tien miljoen euro voor op de plank", zegt Verweij in de podcast Kick-off.

Sven Mislintat overtuigde Ajax ervan om liefst veertien miljoen euro exclusief vijf miljoen euro aan bonussen neer te tellen voor Forbs. De van Manchester City overgekomen aanvaller had de nieuwe rechtsbuiten van Ajax moeten worden, maar komt op alle fronten tekort. Forbs werd in de pikorde voorbijgestreefd door Mika Godts en mag al maanden niet eens meer invallen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Ajax wil op rechtsbuiten een type-Antony", zo begreep Verweij van bronnen rond Ajax. Antony werd door de Amsterdammers in de zomer van 2022 voor liefst 95 miljoen euro verkocht aan Manchester United. Op dit moment is Steven Berghuis de enige geschikte rechtsbuiten in de selectie, maar Ajax ziet voor laatstgenoemde liever een rol als nummer 10 weggelegd.

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij

Voetbalzone zet tien kandidaten voor Ajax op een rijtje. Lees artikel

"Ajax kan één speler halen zonder eerst te verkopen", weet Verweij. Dat moet dus de nieuwe rechtsbuiten worden. "Daarvoor ligt tien miljoen euro op de plank."

Voor het overige zal technisch directeur Alex Kroes eerst moeten verkopen om aankopen te kunnen doen. "Probeer maar van deze spelers af te komen", zegt Verweij. "Het zijn spelers met contracten voor vijf jaar, behalve Branco van den Boomen. Hij kwam transfervrij en heeft vier jaar getekend."

Ajax houdt rekening met het vertrek van dragende krachten. Zo mag Steven Bergwijn voor het juiste bedrag vertrekken. "Ik denk dat alle spelers wel weg willen bij Ajax. De verwachting is gewoon niet dat Ajax het komend seizoen weer helemaal op de rit heeft. Het kan heel snel gaan, maar ik denk dat die spelers graag weg willen als ze de kans en een goede aanbieding krijgen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even ManU bellen, ik denk dat ze "type" Anthony zo kunnen halen voor 10 miljoen nu.

21 mei 2024 om 18:06

Waarom zo moeilijk doen? Een speler die zichzelf overschat, trucjes laat mislukken en de bal verspeeld is toch ook wel bij de zaterdag amateurs te vinden?

21 mei 2024 om 18:07

Haha grappig, jij kan zijn naam niet eens spellen...

21 mei 2024 om 18:23

Zou ik gelijk doen. Was in de Eredivisie de beste buitenspeler.

21 mei 2024 om 18:27

Gakpo en Tadic waren toch echt beter

21 mei 2024 om 18:27

Is gewoon overdreven. Zeker een goede speler maar er zijn er genoeg die beter spel hebben laten zien de afgelopen jaren. Bijvoorbeeld Simons, Gakpo, Sinisterra, Kudus, etc.

21 mei 2024 om 18:49

Misschien de meest vermakelijke buitenspeler maar met geen mogelijkheid de beste. Kijk de statistieken er maar eens op na.

21 mei 2024 om 19:46

Vergeet Madueke en Karlson ook niet

21 mei 2024 om 19:47

Sinisterra Tadic Karlson en Gakpo hadden allemaal betere cijfers

22 mei 2024 om 07:06

Eens, Antony was zeker een vermakelijke speler bij Ajax. Heerlijke vleugel flitser met prima cijfers. Echter was hij zeker statistisch gezien niet de beste speler.

22 mei 2024 om 07:24

Pak voor de grap ook eens de mislukte afrondingen van onze spits er even bij, dan worden de cijfers ineens veel en veel beter. Daarnaast hield hij vaak 2 man bezig, waardoor er sus ruimte voor anderen ontstond.

22 mei 2024 om 07:34

In ieder geval de meest gehypte; hij zou het in de PL wel gaan maken volgens velen, want hij had behalve in de eredivisie het ook al in de CL laten zien. En dat kon bv Gakpo niet zeggen.

22 mei 2024 om 07:54

Als ik op 1 ding jaloers kan zijn op Ajax, is dat toch echt wel hoe meesterlijk zij Antony hebben kunnen verkopen! Echt petje af.

22 mei 2024 om 08:59

@psvgek95 Dat heeft niks met ajax te maken volgens mij, maar meer met ten Hag, die is vaak goed voor zijn vorige clubs, kan het verkeerd hebben maar haalde hij brouwers niet op bij GO Ahead toen hij bij utrecht begon, en haalde hij labyad niet van utrecht naar ajax?
er is maar een reden waarom ajax van antony af kwam en dat is meneer ten hag

22 mei 2024 om 09:17

Antony was niet zoveel geld waard natuurlijk, maar echt wel een goede speler voor Ajax. Wordt nu allemaal wat overdreven hóe slecht hij wel niet is. Hij heeft die prijs niet waargemaakt en werd het lachertje, maar ik zou hem er maar wat graag bij hebben bij Ajax.

22 mei 2024 om 12:46

Hij hield vooral de scheidsrechter bezig met zijn schwalbes en onsportief spel. Het meest memorabele moment is dat hij door Tadic weer terug gesleept werd het veld in na opnieuw een schwalbe om tijd te rekken.

22 mei 2024 om 00:57

Wat ik niet snap is dat ze Forbs neerzetten als rechtsbuiten terwijl hij een linksbuiten is (was) en hem daarop neerzetten als miskoop.

Ajax moet gewoon heel goed in de spiegel kijken en beseffen welke spelers ze hebben aangekocht en waarom. Dat gelul over Ajax systemen en moeten wennen etc. Als je spelers gaat kopen begin dan eens met spelers kopen voor hun eigen positie en ook belangrijk, wellicht geen jeugdspelers voor 14 (max 19!!) miljoen, waarvoor nog dank Sven.

Als Bergwijn vertrekt, geeft dat Forbs de mogelijkheid om op zijn eigen positie zijn (poteniele) waarde te laten zien.

22 mei 2024 om 07:05

Forbs had nog zo weinig echt profvoetbal gespeeld dat spreken van een vaste plek in een tactiek absurd is. Hij had ofwel meer moeten laten zien of hij kan het niet. Hij heeft alleen laten zien snel te zijn, maar met de voeten aan de bal verzuipt ie volledig. Dat heeft weinig te maken met op welke flank je staat.

Een type Anthony? Voor 10 miljoen zou ik nog niet eens de echte Anthony aantrekken..

21 mei 2024 om 18:36

Het is wel een risico waard. Je moet het zo zien. Het is een investering voor elk club. En mag je hopen dat Ten Hag een nieuw club vindt die zijn portemonnee flink opentrekt. Mocht niemand Antony hebben zou ik hem Cirque du Soleil stallen.

21 mei 2024 om 19:53

Het is ook een risico waard om Forbs og Godts met de goede begeleiding een kans te geven.

21 mei 2024 om 19:57

In Godts heb ik alle vertrouwen. Die moet spelen. Forbs geloof ik niet meer in.

21 mei 2024 om 20:53

Anthony kostte 20 miljoen dus dat gaat sowieso niet op. Het is wel erg 1 speler kan er gekocht worden voor 10 miljoen zonder te verkopen armoe ten top daar koop je tegenwoordig niets voor.

21 mei 2024 om 21:43

We hebben jarenlang van Tadic mogen genieten aan de linkerflank die absurde statistieken heeft behaald. Godts zijn niveau is nu rechterkantje Eredivisie en jij wilt op zo jonge knul gaan bouwen terwijl we niet eens weten wie er rechtsbuiten gaat spelen?
Ik hoop dat de doelstelling toch hoger gaat liggen volgend seizoen, Als Godts moet spelen dan moet de rechtsbuiten het team gaan dragen dus daar moet dan een Eredivsie topspeler gaan komen en die ga je niet vinden voor 10 miljoen.

21 mei 2024 om 19:04

Jij ja, maar wat jij zou doen is totaal irrelevant. Was in de Eredivisie gewoon meer dan uitstekend

21 mei 2024 om 19:21

Anthony is idd gewoon een goede speler, denk geen 99mil waard. Maar zeker geen koekebakker zoals men hier over hem praat. Forbs is ook best een goede speler maar totaal onnodig aangetrokken als je Concecao al in huis had. Dat is pas echt zonde van het geld geweest.

21 mei 2024 om 19:51

Laatste seizoen maar 8 goals en 4 assists in 23 wedstrijden bij de meest scorende ploeg van dat seizoen. Echt niet geweldig

21 mei 2024 om 19:59

In zijn laatste seizoen was hij al teveel met randzaken bezig, maar was in Nederland wel een speler die iedere verdediging bezig hield. Kwam altijd wel dreiging vanaf. Kunnen we van Forbs niet zeggen.

21 mei 2024 om 20:00

Ja ja en de huidige buitenspelers van Ajax? Of andere topclubs? Zelfs in zijn slechtste seizoen was Antony gewoon prima. Niet geweldig, dat klopt.

21 mei 2024 om 21:06

En toch trefzeker in de duels met Feyenoord, PSV, Dortmund en Sporting. Iets minder goals dan Bakayoko nu of Sinisterra toen, maar die zijn of waren uiteraard wel geweldig

22 mei 2024 om 05:58

@Diego_Forlan: Bakayoko heeft ook meer assists. Sowieso heeft Bakayoko inderdaad veel meer kwaliteiten en een véél grotere kans om te slagen dan Antony had.

22 mei 2024 om 07:41

In de Eredivisie was hij gewoon aardig, maar echt niet meer dan dat. Het talent was/is er wel, maar die jongen mist spelintelligentie en was nog verre van uitgeleerd bij Ajax.

21 mei 2024 om 20:44

Antony voor 10 miljoen euro? Direct doen, tuurlijk wel. Bij Ajax kan hij in de Eredivisie direct weer floreren. Is toch een lager niveau dan de Premier League.

22 mei 2024 om 07:42

Floreren? Dat heeft hij in z'n eerste periode ook niet echt gedaan. Genoeg talent, maar mist bepaalde aspecten. Overigens is hij natuurlijk nog wel 10 miljoen euro waard.

21 mei 2024 om 22:17

Dat dacht ik ook haha. Een type Anthony? Waar halen ze dat vandaan alsof je met Anthony veel verder komt zo een overhyped speler is dat.

Lekker speculeren weer. Ik geloof niet dat die spelers niets meer waard zijn. Op een mikautadze en akpom kun je zelfs winst maken als het mee zit. Op Sutalo en Forbs niet uiteraard maar die zijn niet meteen 0 waard. Is in het verleden vaak genoeg gebleken (zie een Marin enz). Clubs volgen spelers langer dan 1 seizoen...

21 mei 2024 om 18:40

Eens dat deze spelers gewoon nog een (aardige) waarde hebben. Aan de andere kant met de lange resterende duur van de contracten, zullen de spelers mogelijk niet snel willen verkassen (beetje het Bogarde scenario destijds bij Chelsea)

22 mei 2024 om 08:15

Volgens mij valt dat dus reuze mee. Wat Mislintat wel goed heeft gedaan is overal prestatiecontracten van gemaakt. Normaal salaris en bij mijlpalen een hoger salaris. Dus in dit geval zorgen die langere contracten juist voor een hogere transfersom.

Jammer dat Conceicao nu in Portugal voetbalt...

21 mei 2024 om 20:00

Vind ik ook. Francesco op rechts en Mika op links, dan had je prima buitenspelers gehad die in ieder geval de actie willen, kunnen en durven maken.

Waarom gaat Ajax niet voor sahroui. Geweldige dribbelaar al is dat een linksbuiten.

21 mei 2024 om 18:10

Je beantwoordt je eigen vraag. Iemand als Sahroui op linksbuiten komt pas in beeld als we Bergwijn verkopen verwacht ik.

21 mei 2024 om 18:18

Andere positie en die is duurder

Ik maar denken dat Forbs een linksbuiten was, die bij Ajax wordt (mis)gebruikt als rechtsbuiten ?

21 mei 2024 om 18:12

Volgens Mislintat kon hij zowel links als rechtsbuiten spelen bij Ajax. Ik denk dat het genoeg zegt dat het onduidelijk is waar hij nou echt beter is.

21 mei 2024 om 18:16

Forbs is toch echt wel beter als linksbuiten.

Je moet behoorlijk blind zijn als dat niet duidelijk is voor je

21 mei 2024 om 18:25

Idd, en daarnaast ook niet echt een periode achtereen de kans gekregen om zich te bewijzen.

21 mei 2024 om 18:32

Ironisch gezien vind ik dat Forbs juist op rechtsbuiten zijn beste wedstrijden heeft gespeeld. Omdat hij daar veel onvoorspelbaarder is en zowel naar binnen kan snijden als buitenom kan gaan. Dat zag je ook al tegen Marseille bijvoorbeeld. Op links is het toch meer blind naar de achterlijn rennen.

21 mei 2024 om 18:38

Mwoah, misschien heeft Forbs er 1 goed wedstrijdje gespeeld op rechtsbuiten, maar over het algemeen was het helemaal niks, want je zag elke keer dat hij niet uitkwam met zijn voeten.

Forbs kan namelijk echt 0.0 met zijn rechter

21 mei 2024 om 21:44

Op links wel dan?

21 mei 2024 om 18:38

Forbs is inderdaad ook een linksbuiten. Tegenwoordig is het in 9 van de 10 gevallen natuurlijk zo dat een rechtsbenige speler op linksbuiten staat en een linksbenige speler op rechtsbuiten staat. Zijn maar heel weinig spelers tegenwoordig die met hun goede been aan de goede kant staan en Forbs is zo iemand die nog wat heeft van een ouderwetse, klassieke vleugelspeler die de achterlijn haalt en de bal dan voortrekt/voorgeeft of zelf scoort.

Nu heeft Forbs dat niet laten zien bij Ajax, maar bij Manchester City in de jeugd wel. Niet echt te vergelijken met het hoogste niveau als je in een jeugdploeg presteert, maar daar werd Forbs altijd gelanceerd en scoorde hij meestal of haalde hij de achterlijn om de bal voor te geven met zijn linkerbeen op linksbuiten. Probleem bij Ajax voor Forbs, is dat Ajax over het algemeen weinig ruimte krijgt en hij dus niet met zijn snelheid benut kan worden. Hij moet hier eerst een paar spelers passeren en dat is dan wel weer een van zijn mindere kwaliteiten. Moet wel zeggen dat ik Forbs aan het begin van dit seizoen prima vond op rechtsbuiten toen hij op een gegeven moment een basisplek veroverde onder Steijn en ook voor dreiging, acties en gevaar zorgde maar bijvoorbeeld ook scoorde tegen Marseille (die wedstrijd speelde hij heel goed).

Toevallig scoorde hij toen precies op een manier zoals je hem eigenlijk moet gebruiken, al had hij wel wat geluk dat de verdediger van Marseille een slippertje maakte na een lange bal en Forbs zowat vanaf de middenlijn alleen op de keeper afging en scoorde. Ergens zou ik Forbs met een tactisch goede trainer willen zien die hopelijk zijn kwaliteiten kan herkennen en hem op bepaalde vlakken ook beter kan maken zoals voetballend. Aan de andere kant denk ik dat Forbs door zijn homegrown status nog best een prima bedrag kan opleveren en als dat het geval zal zijn, dat ik hem dan zou verkopen.

Maar vind het dus een beetje dubbel. Ik zeg niet dat Forbs de nieuwe Vinicius is, maar Vinicius werd ook vaak uitgelachen en belachelijk gemaakt en leek een blind paard. Ging zelfs zover dat Benzema letterlijk zei dat Vinicius de bal niet moest krijgen omdat hij niks kon en tegen hun speelde in plaats van met hun. Onder Ancelotti heeft Vinicius uiteindelijk een gigantische ontwikkeling doorgemaakt. Op tactisch vlak, maar ook doordat Ancelotti vertrouwen in hem toonde en hoop dat Farioli dat misschien ook met Forbs kan.

Denk dat daar sowieso het meeste voor Farioli en Ajax uit te halen moet zijn. Niet dat iedere aankoop van Mislintat een topper is en het niveau heeft, want Medic, Sosa, Sutalo, Mikautadze (noem hem omdat de optie waarschijnlijk toch wordt gelicht) en Avila (geblesseerd, kan geen transfer maken) zie ik niks in en zou ik proberen te verkopen. Maar voor Forbs, Tahirovic, Mannsverk en Gaeei heb ik ergens nog een sprankje hoop. Akpom en Ramaj zijn sowieso al van waarde en zou ik ook houden.

Ramaj
Gaaei
Nagalo
Kaplan
Hato
Mannsverk
Taylor
Osorio
Berghuis
Forbs
Brobbey
21 mei 2024 om 19:27

Als je tahirovic kan verkopen moet je dat mijns inziens doen. Ik vind hem niet beter als Vos en dan zou mijn voorkeur uitgaan naar eigen jeugd.

We krijgen ook een aantal spelers terug zoals Baas, Wijndal en Unuvar.

Kaplan heeft in Turkije vaak ook rechtscentraal gespeeld en ik zou graag zien dat Hato weer naar het centrum gaat. Dan kunnen Baas en Wijndal het uitvechten op linksback. Mannsverk is degelijk, maar denk niet het juiste type dat we zoeken op die positie.

Ik kijk in ieder geval uit naar de transferzomer.

21 mei 2024 om 19:56

Wat zijn eigenlijk de voorwaarden voor die bonussen oplopend tot 5 miljoen? Weet iemand dat?

10 miljoen klinkt niet als overdreven veel. Dat is minder dan dat Neres en Antony gekost hebben en volgens mij zijn de prijzen alleen maar gestegen.

21 mei 2024 om 19:06

In dat geval moet er heel goed gescout worden. En dat is überhaupt wat er moet gebeuren. Hogere bedragen zijn prima, maar dan moet de speler eigenlijk al een “zekerheidje” zijn. Ik hoop dus vooral een betere prijs/kwaliteitverhouding te gaan zien komende transferzomer.

21 mei 2024 om 20:23

Volgens mij heeft Ajax zekerheidjes nodig

Verweij is schijnbaar de penningmeester van Ajax . Pretendeert alles maar weet eigenlijk geen hout

Die spelers die mislitat heeft gehaald zijn zo slecht allemaal nog niet kijk na stuggart gaat wat tijd over heen maar staan gewoon 3e dit jaar als ik het goed hebt

21 mei 2024 om 20:05

De spelers die Mislintat naar Ajax heeft gehaald zijn bijna allemaal verschrikkelijk slecht of passen niet in het systeem of zijn enorm uit vorm. Ik hoef er geen een echt te houden, behalve Ramaj. Gaaei zijn inzet waardeer ik, Sutalo en Mannsverk lijken ergens nog iets te kunnen en Akpom is een leuke supersub. Dat is het wel.

21 mei 2024 om 21:47

Alleen inzet is niet genoeg dus weg ermee. Mannsverk zit eigen jeugd in de weg...weg ermee. Akpom is niet goed genoeg voor de basis, en 1 aankoop met winst moet ook enigzins nog compenseren voor alle verliezen op anderen...weg ermee. Als je voor Sutalo veel verlies gaat maken zou ik hem houden want verkopen heeft dan geen zin, wie weet wordt hij later nog meer waard....minder kan bijna niet krijg je tot 20% onder de aankoopwaarde....meteen weg ermee.

Ze zijn op 1of 2 na, allemaal niet Ajax waardig.

Ik weet niet of ze in eerste instantie verkeerde info hebben gegeven of dat ze gewoon ongelofelijk dom zijn daar, maar fors is een linkse buiten?

Bij een spits is het de eeuwige zoektocht naar een type Kluivert, en voor de rechtsbuiten gaan ze dan volgens Verweij voor een type Antony... kom op zeg dat kan toch beter. Type Swart ofzo, als je toch voor een type gaat kies dan gewoon de beste.

Bertrand Traoré kun je zonder transfersom binnenhalen. Pellistri heeft nog een contract voor 1 jaar bij Man United. Misschien eens kijken bij Cerny. En waarom zou je eigenlijk Antony niet een jaar proberen te huren?

21 mei 2024 om 19:08

Traore verdiende bijna 5,5 miljoen per jaar. Gaat ajax dat ophoesten met een hoop tekengeld erbij? Gaat qua leeftijd richting de 29, dus daarna ga je er ook niet meer echt op verdienen?

21 mei 2024 om 19:38

Nee maar hij gaat nergens meer 5 miljoen per jaar krijgen. Je kunt hem een contract aanbieden voor 3 miljoen met misschien wat tekengeld. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Zouden ze niet beter kunnen kijken wat ze aan spelers kunnen slijten, kijken wat ze er over aan houden en dan kijken waar je je gaat versterken? Je hebt een behoorlijke selectie staan tegen een aanzienlijk salaris. Krijg die spelers maar verkocht. Wie gaat er een Berghuis ophalen met zo'n salaris? Een Forbs, vd Boomen, Henderson, Avila, Sosa? Die spelers raak je niet zomaar kwijt.

Er schijnt een groot talent bij FC Porto te spelen op rechtsbuiten, lijkt me een poging waard!

21 mei 2024 om 19:39

Ja kost maar 10 miljoen dus die kun je wel betalen.

Als je een type antony wilt dan zou ik maar eens gaan informeren voor tete. "Speelt" op dit moment bij galatasaray. Was in zijn tijd bij shaktar echt een goede speler. Zou je vast kunnen huren met optie.

Het is toch wel een beetje triest ook dat er nu "maar" 10 miljoen geïnvesteerd kan worden. Als je dat afzet tegen wat er allemaal verkocht is de afgelopen 5 jaar. Diep triest dat Schreuder en Mislintat in twee seizoenen de hele club om zeep hebben geholpen.

21 mei 2024 om 23:27

Schreuder en Mislintat hebben er net n half seizoen gezeten; je geeft ze iets teveel credits… ;-)

Afgelopen dagen in de Nederlandse Media. Ajax heeft een gigantisch tekort en moet eerst verkopen voordat ze iets kunnen doen op de transfermarkt. Bij Ajax is het een gigantische financiele puinhoop, zelfs Kroes krijgt er geen vinger achter. Ajax: Ook al weet Kroes goed te verkopen, supporters moeten niet verbaasd zijn als hij slechts de helft a 1/3 mag herinvesteren van de opbrengsten Etc. etc.

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen op de plank liggen voor een rechtsbuiten, daarna moeten ze eerst verkopen voordat er nog meer versterkingen gekocht mogen worden.

De waarheid ligt een beetje in het midden. Ajax heeft geen groot gat. Immers onze portugese pielemuis is zo goed als zeker verkocht voor 10 mln. en ook de miljoenen voor mikautadze zijn een zekerheidje (ofwel zijn huidige franse club dan wel een andere franse club gaan hem overnemen bij deze prestaties). Het begrotingsgat is ondanks al het gepruts waarschijnlijk flink ingekort van 40 miljoen naar max 10 a 15 miljoen door Mislintat. Met diezo goed als zekere miljoenen voor die twee spelers zijis daardoor het begrotingsgat verdwenen en Kroes mag daar een gecalculeerd voorschot opnemen door voor enkele miljoenen één speler aan te trekken. De positie waar je echt geen chocolade van kan maken is de rechtsbuiten (berghuis is geen echte rechtsbuiten en onder de verwachte nieuwe trainer moeten de buitenspelers redelijk aan de lijn blijven plakken om het veld breed te houden en heel veel meters maken). Het zou niet zo gek zijn als Kroes dat gecalculeerde voorschotje volledig wil inzetten voor een rechtsbuiten.

21 mei 2024 om 20:00

Het is ook onzin van de T. Er moet echt eerst verkocht worden. Een paar namen zijn natuurlijk al bijna zeker, maar dat is nog steeds niet voldoende. Weet ook niet wat Mikey hiermee wil bereiken, maar de selectie zal echt eerst flink moeten krimpen voor ze over gaan tot investeringen. Met die mensen in de markt zetten zijn ze gelukkig wel al druk geweest. Maar er zullen echt eerst 5 tot 10 namen verkocht moeten gaan worden

21 mei 2024 om 20:35

Ajax maakt dit seizoen een klein verlies. (Ik verwacht rond de 10 miljoen voor belasting). Dit ondanks 75 miljoen aan transferwinsten. Dat betekend dat ze dit seizoen op -85 miljoen begonnen (als Europese premies al wel meerekent). Volgens jou zou het gat verkleint zijn tot 10 miljoen. Hoe dan ?

Het is leuk dat ze 2 spelers al zo goed als verkocht hebben, maar dit is ongeveer tegen boekwaarde en je pakt hier dus geen winst op. Daarnaast blijkt niet uit de halfjaarcijfers dat ze echt bezuinigd hebben op de salarissen. Dus hoe kom jij van -85 naar -10. Of reken jij de afschrijvingen niet mee?

Zet gewoon Axel v Dongen, berghuis of godts rechtsbuiten en koop een beest op het middenveld.

Een goede buitenspeler moet toch zowel op rechts als links kunnen spelen ?

21 mei 2024 om 20:36

Is van Dongen niet bijna altijd geblesseerd?

Zullen we de Telegraaf mannetjes links laten liggen? Inmiddels zijn er veel betere insiders opgestaan, waaronder een Klerry Hunstra. Die dit al meteen ontkracht. Verweij en Driessen doen aan natte vingerwerk en hebben niet meer de connecties van vroeger. Lach erom en weer door

21 mei 2024 om 20:07

Daarom hoop ik extra op Farioli. Dan weten ze bij de Telegraaf nog minder.

ik zeg al tijden dat er een geweldige speler rondloopt bij arsenal u21, hij loopt ook nog eens uit zijn contract in juni 2024, dus wss zal je hem kunnen opppikken voor 1 miljoen of transfervrij. zijn naam is : Cozier duberry, zoek zijn naam maar eens op. dus als je hem oppikt en je haal er nog een bij, heb je er 2, terwijl je aan cozier duberry al genoeg hebt. wat een geweldenaar is dat. weet zeker dat kelvin de lang hem kent.

Al de Anthony haters de man was bij Ajax gewoon echt goed ook in de CL. Welke spelers bloeien er op bij United? Heel erg weinig. De man is gewoon goed maar had beter naar Spanje kunnen gaan.

22 mei 2024 om 11:23

Anthony deed het in de CL zeker goed, maar in de ED viel hij toch echt wel tegen. Hij kan ook zeker wel voetballen, maar het is meer iemand voor het circus voor op het voetbalveld. Heeft niet echt de instelling die gevraagd wordt om de echte top te halen.

Als Ajax verstandig is verkopen ze bij een mooi bod Forbs direct (kleine doorverkoop clausule erin). Als je 10 miljoen klaar hebt liggen, dan hoop ik dat je daarmee Dario Osorio kunt halen. Ook al heb ik er mijn twijfels bij. Gewoon weer beginnen waarmee je groot bent geworden. Een goede kern met talenten opleiden. Volgende keer wel als ophalen als hij in Chili speelt, was toen ook al Chileens international hij moet wel opgevallen zijn. Het is heerlijk om zulke spelers te volgen in je vrije tijd!

Speel gewoon met Godts en spendeer je 10m.€ aan een fatsoenlijke verdediger of middenvelder

22 mei 2024 om 11:21

Godts heeft afgelopen jaren laten zien een (groot) talent te zijn, echter zie je hem (misschien mede door blessures) niet echt de volgende stappen maken. Volledig op hem vertrouwen lijkt mij een heel groot risico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren