Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chivas wil ‘juweel’ betrekken in ruildeal met PSV om komst Lozano te realiseren

Laatste update:

Hirving Lozano wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar Mexico. De aanvaller van PSV zou de Eredivisie na dit seizoen kunnen verlaten voor een avontuur bij Chivas Guadalajara, dat denkt aan een ruildeal met de Eindhovenaren.

SDP Noticias, een van de meest bezochte nieuwssites in Mexico, schrijft dat Chivas in de zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider is uitgekomen bij Lozano. De 28-jarige buitenspeler liet onlangs nog weten dat hij zijn profcarrière graag afsluit bij de topclub.

PSV nam Lozano in de zomer van 2023 voor 15 miljoen euro over van Napoli. Ondanks dat hij dit seizoen nog nauwelijks heeft weten te overtuigen, houden de Eindhovenaren naar verluidt vast aan een vraagprijs van 18 miljoen euro, al is dat bedrag Chivas te gortig.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Volgens de Mexicaanse berichtgeving hoopt Chivas de komst van Lozano alsnog te realiseren door middel van een ruildeal. De 22-jarige verdediger Jesús Orozco Chiquete moet de transfersom voor Lozano drukken. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 6 miljoen euro.

Orozco Chiquete, die door SDP Noticias wordt omschreven als een ‘juweel’, is een onbetwiste basisspeler bij Chivas. De talentvolle mandekker heeft tevens twee interlands voor Mexico achter zijn naam staan en behoorde tijdens de interlandperiode in maart ook tot de selectie van bondscoach Jaime Lozano.

De ruildeal zou interessant kunnen zijn voor PSV, aangezien André Ramalho in Eindhoven beschikt over een aflopend contract. De verwachting is dat de Braziliaan over enkele maanden transfervrij gaat vertrekken.

Daarnaast keert Armel Bella-Kotchap komende zomer na een weinig geslaagde huurperiode weer terug naar Southampton, waardoor PSV dun in de rechter centrale verdedigers zit.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ben benieuwd wie die omschrijving van ”juweel” gegeven heeft. Scheelt nogal of een onafhankelijk partij dat doet of bijvoorbeeld zijn zaakwaarnemer.

Ik ken die verdediger niet, maar zo'n deal klinkt wel interessant. Lozano was top in zijn eerdere periode bij PSV, maar dit seizoen valt hij mij flink tegen. Speelt vooral voor zichzelf. Normaal is dat geen probleem als je maar rendement brengt, maar dat mist dus ook. Je ziet hem ook zichtbaar balen als een teamgenoot scoort terwijl hij er beter voor stond. Alleen bij Ajax thuis was hij echt onderscheidend. Met zijn megasalaris zou ik hem lekker deze zomer van de hand doen en een goede talentvolle vervanger halen

19 april 2024 om 13:27

z'n rendement is wat lager maar hij knapt zo ontzettend veel vuil werk op. Bloedfanatiek, en niet vies van wat modder aan de broek in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bakayoko. Laatste weken steeds beter aanvallend ook.

19 april 2024 om 13:46

Volgens mij is zijn rendement vergeleken met andere buitenspelers nog vrij behoorlijk. Ik herken het gevoel wel. Ik heb constant het idee dat er mee moet inzitten. Tegelijkertijd gaat er altijd wel veel dreiging van hem uit en houdt hij wel verdigers bezig waardoor ook anderen om hem heen meer ruimte krijgen (zoals Dest). Ik was vebaasd te lezen dat hij eigenlijk nog zo jong is.

19 april 2024 om 14:19

Hij werkt wel hard, daar heb je gelijk in. Maar mijn verwachtingen waren voorafgaand aan het seizoen wel veel hoger dan wat hij werkelijk dit seizoen aan rendement heeft bijgedragen. Dat in combinatie met zijn hoge salaris vind ik het gewoon een tegenvaller dit seizoen

22 april 2024 om 10:26

Klopt, is een understatement. Toen PSV hem terughaalde moest ik wel even slikken. Denk dat ie nog een jaartje moet blijven, die gaat echt wel weer vlammen.

19 april 2024 om 13:27

Inderdaad zoals je het vermeld maar Lozano speelt echt voor FC Lozano en baalt er vreselijk van als die niet heeft kunnen scoren terwijl iemand dat wel heeft gedaan.

Daarnaast schijnt het zo te zijn dat Lozano 3.5 miljoen per jaar verdient wat in mijn ogen echt veels te veel is. Dit is ook 1 van de redenen waarom Veerman dus zijn contract niet verlengd bij PSV momenteel.

19 april 2024 om 13:48

@weszol,

Zoals ik hier onder ook uitleg, echt onzin. Je stelt daarna dat het zo 'schijnt' te zijn dat hij dat verdient en insinueert daarna ook nog eens dat Veerman op basis van jouw 'schijnt' zijn contract niet verlengd.

Nogal veel aannames die je doet, niet?

19 april 2024 om 14:04

Wat is er precies onzin dan? De keren dat ik Lozano heb zien spelen dit seizoen was hij ongelofelijk zelf zuchtig en absoluut niet bezig met zijn teamgenoten, vind je het dan vreemd dat het overkomt dat hij voor FC Lozano speelt.

Waarom ik het woord schijnt gebruik is omdat ik via via heb vernomen dat Lozano voor zo'n dik 3.5 miljoen op de loonlijst staat en dat dit 1 van de redenen is waarom Veerman zijn contract niet verlengd omdat hij iets van dezelfde waardering wilt zien.

Dus wat zijn er precies veel aannames?

19 april 2024 om 14:18

'via via'. Wat zit jij interessant te doen zeg. Staat gewoon op meerdere sites dat Lozano 3,5 miljoen per jaar verdiend bij PSV. Inc zijn tekenbonus.

Jij maakt zelf de aanname dat Veermaan daardoor niet zou bijtekenen. Is niet meer dan logisch dat hij naar zijn status betaald moet/wilt worden. Speelt ook mee dat hij een transfer ook wel ziet zitten. Hier maakt hij dan ook geen geheim van.

19 april 2024 om 14:39

Je hebt dus niet alle wedstrijden gezien geef je al aan. Dan verwacht ik wel een genuanceerdere mening. Bovendien, en ik val in herhaling, gaf ik hieronder al aan waarom. Als jij balen van het niet slagen van zijn individuele acties typeert als spelen voor FC Lozano, zal je vast een punt hebben. De meeste Psv'ers zien dat gelukkig anders.

De grootste aanname zit er nog in dat jij denkt dat welke informatie jij ook 'via via' hebt ontvangen de waarheid is. De context waarin zoiets, als het al gezegd is, ontbreekt volledig. Het spreekwoord van een mug een olifant ontstond ook door de via via constructie lol.

19 april 2024 om 13:44

De Jong had ook een minder jaar en kijk nu eens. Dus dat blijft toch altijd de vraag. Maar in principe een jonge talentvolle verdediger is ook wel interessant.

19 april 2024 om 14:21

Dat klopt, al is Lozano wel inmiddels op leeftijd en is dat vaak voor een vleugelspeler wel lastiger dan voor een spits

19 april 2024 om 13:45

Je kent de verdediger niet, maar vind het toch een interessante deal? Daar gaat iets mis. Dat Lozano een langere mindere periode kent is duidelijk. Het imago dat hij voor FC Lozano is gewoon niet waar als je het mij vraagt. Die jongen knapt enorm veel vuil werk op en zoals afgelopen weekend ook gewoon erg respectvol naar de gever van de assist; Land. Mag een topsporter ook balen als hij zelf niet in vorm is terwijl het team wel draait?

Daarnaast, Bakayoko gaat hoogst waarschijnlijk vertrekken als de juiste clubs/ bedragen komen. Lang is nog geblesseerd en daarachter is de spoeling dun. Waarom in hemelsnaam zou je Lozano dan van de hand doen? Dat wordt dan letterlijk de eerste aanvaller die je op het blaadje zet. Lijkt me niet zo handig Andres13..

19 april 2024 om 14:25

Een jonge international van Mexico klinkt wel interessant. En een verdediger kunnen wel goed gebruiken door het aankomende vertrek van Ramalho en Bella-Kotchap. Verder heb ik echt niets persoonlijks tegen Lozano, als dat misschien zo bij je overkomt. Wanneer hij in de toekomst ooit vertrekt bij PSV zal hij altijd terecht als held uitgezwaaid worden. Hij werkt ook hard, maar we moeten niet gaan ontkennen dat zijn rendement erg tegenvalt en dat in combinatie met een hoog salaris maakt dat ik het dit seizoen geen denderend succes vind. Bakayoko zal inderdaad gaan vertrekken na dit seizoen, maar ik ga er vanuit dat Ernie wel 1 of 2 vleugelspelers zal gaan halen. Helemaal nu ook Vertessen afgelopen winter is vertrokken. Dus het is echt niet zo dat we straks alleen nog maar Lozano en Lang hebben.

19 april 2024 om 14:31

Die Mexicaanse rechtsback van Ajax is toch ook een jonge international? En die kerel kan er werkelijk waar niks van. Ik snap best dat een verdediger nodig is maar zomaar baseren op vrijwel niks is ook overdreven.

19 april 2024 om 14:37

En Moreno was wel een succes. Ik zeg ook niet dat PSV dit gelijk moet doen. Alleen dat het interessant klinkt

19 april 2024 om 14:49

Oh nee, dat beeld dat je iets tegen hem hebt leeft hier niet hoor. Zijn rendement valt tegen, dat ziet iedereen. Maar het beeld dat hij vooral voor zichzelf speelt vind ik echt onterecht.

Als je er van uit gaat dat ernie wel 1 of 2 vleugelspelers gaat halen, en er moet ook zeker nog minimaal 1 CV bij, dat zijn 3 directe impuls aankopen waar we het over hebben. Dan zou ik liever meer prio op de CV en evt CVM positie leggen.

19 april 2024 om 14:04

Beetje goedweer supporter gedrag dit en ook respectloos richting Lozano toe. Speelt een minder seizoen en hij mag van jou gelijk voor de eerste beste speler ingeruild worden waar je notabene niets van af weet.

Lozano is voor PSV begrippen gewoon een grote speler, dat hij uberhaupt terug is gekeerd naar PSV toont zijn liefde en waardering voor de club aan. Zoveel van zulke spelers zijn er niet. Dan mag je als supporter zijnde best wel iets meer respect en waardering tonen.

19 april 2024 om 14:26

Natuurlijk heb ik respect voor Lozano. Gewoon een held van ons PSV. Maar ik vind zijn sportieve prestaties dit seizoen tegenvallen. Dan mag ik dat toch wel benoemen?

19 april 2024 om 15:01

Natuurlijk mag je dat. Lozano speelt gewoon als 1 van de weinigen als een dweil en dat mag uiteraard gewoon benoemd worden. Dat heeft niks met termen als 'held' of 'dankbaarheid' te maken, maar gewoon met de matige prestaties van zijn kant.

19 april 2024 om 14:51

Het is natuurlijk voor lozano ook niet tof dat hij continu op links moet spelen terwijl rechts echt zijn positie is. Je ziet dat als hij daar speelt hij veel beter tot zijn recht komt.

Ik ken Chiquete niet maar als het inderdaad een talentvolle CV blijkt te zijn is er misschien best wat mogelijk. Als Lozano zelf een terugkeer naar Mexico prefereert en die club kan en wilt voldoen aan de financiële eisen van PSV mag deze transfer wat mij betreft doorgaan. Voordelen zijn dan dat je je weer een stukje sterker profileert op de Mexicaanse markt, je hebt (wellicht) je nieuwe CV, onze clubheld Lozano tevreden en je maakt waarschijnlijk geen verlies na toch best een matig seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren