Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League

Laatste update:

Santiago Gimenez is onderdeel van de transferplannen van Tottenham Hotspur, zo schrijft kwaliteitskrant The Telegraph donderdagochtend. De 23-jarige spits van Feyenoord was afgelopen weekend al aanwezig bij de North London Derby tegen Arsenal (2-3 nederlaag) en dat was hoogstwaarschijnlijk geen toeval. Gimenez wordt door the Spurs gezien als 'realistisch transferdoelwit' komende zomer.

Tottenham Hotspur weet nog niet in welke Europese competitie de club komend seizoen zal uitkomen, waardoor de Engelsen met meerdere scenario’s rekening houden. De Londenaren hebben twee verschillende transferplannen: één voor als ze vierde eindigen in de Premier League en één voor als ze het miljardenbal mislopen. Om de Champions League te halen zal het elftal van manager Ange Postecoglou alle zeilen bij moeten zetten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Gimenez en Chelsea-middenvelder Conor Gallagher behoren tot een beperkt groepje spelers die in beide scenario’s haalbaar lijken voor Tottenham Hotspur. Journalist Matt Law verwacht dan ook dat de huidige nummer vijf van de Premier League komende zomer vol inzet op dat duo. Feyenoord bezit een sterke onderhandelingspositie, daar Gimenez nog tot medio 2027 vastligt in Rotterdam-Zuid. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van de 25-voudig international van Mexico op liefst 45 miljoen euro.

Feyenoord zal Gimenez niet voor een habbekrats laten vertrekken. De Mexicaan, die in de zomer van 2022 voor 6 miljoen euro overkwam van Cruz Azul, ligt nog langdurig vast en heeft geen afkoopsom in zijn verbintenis staan. Gimenez speelde tot dusver 85 officiële wedstrijden namens de Stadionclub, waarin hij goed was voor 47 doelpunten en 10 assists.

Naast toptargets Gimenez en Gallagher prijkt ook Bournemouth-verdediger Lloyd Kelly hoog op het wensenlijstje van Postecoglou. De ontwikkelingen rondom Amadou Onana (Everton), Raphinha (FC Barcelona) en Samuel Iling-Junior (Juventus) worden eveneens gevolgd.

Of Tottenham Hotspur binnenkort al gaat aankloppen bij Feyenoord hangt waarschijnlijk nog af van de aankoopoptie in het huurcontract van Timo Werner. The Spurs kunnen de pijlsnelle Duitse spits, die dit seizoen niet meer in actie komt wegens een hamstringblessure, voor ruim 16 miljoen euro definitief overnemen van Chelsea. Binnenkort hakt de clubleiding van Tottenham Hotspur een knoop door over dat dossier.

Donderdagavond zal Tottenham Hotspur op Stamford Bridge eerst moeten afrekenen met Chelsea om in de race te blijven voor Champions League-voetbal. Postecoglou en zijn mannen hebben tot dusver zeven punten minder verzameld dan de verrassende nummer vier Aston Villa, dat wel twee duels meer speelde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal niet meer zoveel opleveren als afgelopen winter

Wegens groot succes met Janssen willen ze graag nog een Eredivisie spits die het niveau van de PL top niet aan kan.

2 mei 2024 om 11:32

Je vergeet Nistelrooij en Persie.

2 mei 2024 om 11:38

Die hebben toch niet bij Spurs gespeeld..

2 mei 2024 om 11:41

V. Nistelrooij en V. Persie speelden wel bij PSV en Feyenoord in een periode waarin het niveau van de ED en de PL nog niet zo extreem ver uit elkaar lag als nu he. Die vergelijking kun je niet helemaal maken. Spitsen die het de afgelopen 10-20 jaar geweldig deden in de ED zijn op dit moment gewoon absoluut geen zekerheid voor de top.

Ik zie in Gimenez wel iets wat hem een hele goede spits kan maken (in potentie wel voor de top), maar het is jammer dat hij dat het laatste halfjaar opeens helemaal kwijt lijkt te zijn. Benieuwd welke van de twee uitersten zijn normale niveau is of dat het misschien toch meer in het midden ligt.

2 mei 2024 om 11:52

ceejah.

Wel in de top van de Premier League.

2 mei 2024 om 11:56

Mixmaster - Dutchgio zegt toch "willen ze graag nog een Eredivisie spits". Hiermeer verwijst hij naar Spurs, omdat Jansen daar gespeeld heeft. En dat is de meest recente spits die naar de PL is gegaan. van Nilstelrooij en van Persie is ook alweer ik weet niet hoeveel jaar geleden. Wat mij betreft niet te vergelijken.

2 mei 2024 om 12:07

zijn ook van andere klasse, beschamend dat je die vergelijkt met Santi & Vicent

2 mei 2024 om 12:22

JtjeVtt "in een periode waarin het niveau van de ED en de PL nog niet zo extreem ver uit elkaar lag als nu he"
Dit kun je niet menen? Dat verschil was toen toch net zo extreem.
Dat gezegd hebbende, zowel janssen als deze 2 legends hebben er niks mee te maken. Spelers en verwachtingen zijn op deze manier nooit te vergelijken.

2 mei 2024 om 12:51

ceejah.

Ik las het in een andere context. Dat Eredivisie spitsen in de top van de Premier League hebben gespeeld en/of ze dat aankunnen...
Ik heb het nog een keer bekeken en je hebt een punt.

2 mei 2024 om 14:41

Je moet niemand vergelijken, ieder heeft zijn eigen doorzettingsvermogen en talent.

Alleen Gimenez, bij een bod van 40 mln zou ik het wel weten. Het is 2e helft van seizoen allemaal wat minder uitgekomen. Ik heb het wel vertrouwen in dat hij het wel kan.

Voor zijn eigen carriere is toch nog een seizoen bij Feyenoord beter.

2 mei 2024 om 15:32

Als hij nog een seizoen heeft als de 2de seizoenshelft dan heb je dus een type Jorgensen die niemand meer wilt hebben. Hij kan beter een stap maken van de zomer.

2 mei 2024 om 19:02

Ironmanutd:

Nou dat meen ik zeker wel. Ondanks dat het verschil toen zeker al aanwezig was was het absoluut niet zo groot. Nu heeft de hekkensluiter van de PL een budget dat hoger is dan alle top drie clubs in Nederland (en dat zie je ook terug in de spelers en salarissen).

v. Nistelrooy en v. Persie speelden tussen 1998 en 2004 voor PSV en Feyenoord. Dat waren echt wel andere tijden en die overstap was zeker wel minder groot.

Dat het niveau al uit elkaar lag wil niet zeggen dat het niveauverschil niet nog groter kan worden.

2 mei 2024 om 11:32

Bergwijn nog zo'n succesverhaal

2 mei 2024 om 11:36

Toch vond ik Janssen in de eredivisie meer toevoegen dan wat gimenez nu doet. Ook Bergwijn liet bij psv best aardig wat zien.

2 mei 2024 om 11:43

Bergwijn was prima als derde optie na De Jong en Lozano. Het was nooit een dragende speler. Malen was eigenlijk meteen beter.

2 mei 2024 om 12:01

Is ook de waan van de dag. In de huidge vorm zie ik Gimenez ook niet slagen in de PL, maar in de vorm van de eerste seizoenshelft zou dat goed kunnen.

Spurs zou vol in gaan zetten op Gimenez en Gallagher. Beide prima spelers voor Spurs, alhoewel ik me afvraag of Gimenez het gaat redden in de Premier League. Ik vond hem te weinig overtuigen in de Champions League en hij heeft best lange periodes in de Eredivisie waarin hij niet lekker speelt en te weinig scoort. In Engeland kost je dat je kop.

2 mei 2024 om 11:25

Laatste half jaar gewoon een sta in de weg bij Feyenoord. Als ik hem was zou ik of blijven, of een kleinere stap maken. Benieuwd wat de vraagprijs van Feyenoord nog is na zo’n lange en slechte periode van Gimenez.

2 mei 2024 om 11:31

Laatste half jaar is wel erg overdreven. Sinds eind januari is ie gestopt met scoren.

2 mei 2024 om 11:36

Het is nu Mei. 4 goals in 18 wedstrijden vanaf 2024. Pak je december er bij dan zijn het 6 goals in 23 wedstrijden. Dat is 5 maanden. Geen halfjaar inderdaad. Vind ik alsnog wel heel erg matig voor een spits van de, na PSV, meest scorende ploeg in Nederland.

2 mei 2024 om 11:40

En sinds die tijd loopt hij meer in de weg dan dat hij een toegevoegde waarde heeft. En ja, heel af en toe heeft hij nog zijn momenten. Maar het verschil met voor de winterstop is heel groot.
En ook het verschil in toegevoegde waarde van hem met een de Jong en Pavlidis is heel erg groot.

2 mei 2024 om 11:48

Het verschil bij Pavlidis en de Jong of zelfs Brobbey is inderdaad wel dat zelfs als ze even niet zo lekker in vorm zijn in de afronding ze zeker nog wel iets kunnen toevoegen. Pavlidis op voetballend gebied, De Jong met zijn bizarre kopballen en Brobbey om de bal vast te houden en eventueel de vleugels weg te steken.

Bij Gimenez blijft er op dit moment eigenlijk vrijwel niets over... ook zijn meevoetballen is dramatisch. Op een sporadische goede voorzet (bekerfinale) na lijkt het soms wel alsof Feyenoord met een man minder speelt. Vreemd hoe ver hij is weggezakt qua niveau.

2 mei 2024 om 12:35

Giminez is gewoon niet goed genoeg voor PL. Heeft buiten een paar maandjes overpresteren dit seizoen niet aangetoond dat niveau aan te kunnen. Kan beter Frankrijk wat een iets hoger niveau is dan NL maar niet van het niveau Engeland - Italië- Spanje en Duitsland. Of bij een laagvlieger in 1 van die landen. Maar de top zal hij never aankunnen.

2 mei 2024 om 13:28

Potverdikkie das erger dan ik dacht dan. Ben er daarom ook niet heel rouwig om als we er 25 voor krijgen oid.

2 mei 2024 om 13:47

Meer dan 25 miljoen is echt wel mogelijk hoor. In podcast van "the Athletic" werd hij vorige week nog omschreven als een spits van rond de 60 miljoen. Nou hebben de Engelsen de neiging transferwaarden wat aan te dikken, maar als er echt interesse is vanuit de PL dan kan hij echt wel 40-50 miljoen opleveren. De hattrick uit tegen Ajax telt daar nou eenmaal zwaarder dan de meeste eredivisie wedstrijden.

2 mei 2024 om 11:49

Vraag me af of dat nou twee namen zijn waar je direct beter van wordt, risky transfers als je het mij vraagt. Aan de andere kant kan Angi spelers wel echt beter maken en potentie hebben die twee zeker! Past wel goed in het profiel van een complete spits die onder Slot geleerd heeft mee te voetballen. Benieuwd of hij in de prem ook mee kan komen..

Willen ze dan Richarlison verkopen, of zal hij daarmee gaan moeten concurreren?

Typisch Tottenham. Die krijgen het zo nooit voor elkaar om de top van de PL serieus uit te dagen.

Zou een mooie tussenstap zijn voor hem. Zal niet het hoge bedrag opleveren, maar met een mooie doorverkooppercentage is er voldoende uit te halen.

Ps.
Kan er niet gewoon gewacht worden met de pushmelding tot het bericht volledig is?

2 mei 2024 om 11:24

Tussenstap voor hem? Denk dat de spurs echt te hoog gegrepen zijn voor hem. Hopeloos uit vorm ook nog.

2 mei 2024 om 12:26

Als het, zoals jij zegt, hopeloos uit vorm is. Dan zou hij daar dus weer bovenop komen.
Als hij dan naar zijn vorm van de 1e seizoenshelft gaat, is Tottenham zeker een tussenstap voor hem.

Gelukkig kijken clubs ook niet naar alleen een laatste seizoenshelft, maar vooral de potentie die erin zit. Wat hij absoluut heeft laten zien.

3 mei 2024 om 08:37

@sepp10,

Ik vind hem persoonlijk helemaal niet zo goed. Kijk naar Richarilson. Die kwam voor iets van 70 miljoen over en zit op de bank. Die schat en schatte ik echt een stuk hoger in. Ik denk dat hij vooral heeft geprofiteerd van een goede ploeg om zich heen. En dat is niet omdat ik Ajacied ben, want andere spelers van Feyenoord zie ik wel echt goed terechtkomen, maar ben van hem niet echt overtuigd

3 mei 2024 om 12:03

Ik beoordeel je ook niet op dat je Ajacied bent, ik ga er vanuit dat er ook mensen zijn die normaal kunnen discussiëren.

Maar ja, ik snap je hele punt, maar dat is voor elke spits wel zo dat hij het vooral moet hebben van het team om hem heen. Overigens speelt Richarlison, mits fit, wel gewoon zijn wedstrijden in de basis. Dat Tottenham zo gek is om 70 miljoen te betalen voor een spits die 1 uit 3 scoort, tja..

Maar het blijft uiteindelijk allemaal gissen en kijken hoe een nieuwe omgeving is voor een speler. Aan de ene kant heb je Richarlison als voorbeeld, aan de andere kant Kane, die zich vanuit verhuur naar o.a. Leyton Orient en Millwall naar absolute topspits heeft ontwikkeld.

3 mei 2024 om 13:41

@sepp10,

Ik zeg het er voor de zekerheid maar bij ;-)

Veel valt ook samen, hoe begin je? Krijg je gelijk vertrouwen? Ben je gelijk belangrijk? Dan neemt ook het vertrouwen gelijk toe natuurlijk.

Punt wat ik met Richarlison probeerde te maken. Dat vind ik een andere categorie speler, die schat ik hoger in en die heeft het al moeilijk.

Uiteindelijk is er maar 1 manier om achter te komen.

2 mei 2024 om 13:40

Je weet dat Tot 1 vd lastige clubs is met het verkopen toch.
Zou geen constructies doen met deze club.

2 mei 2024 om 13:47

Maar geef Levy is ongelijk dan in het moeilijk onderhandelen. Maar als er een clausule in staat, is het zijn recht om zich daar aan te houden. Dat zullen vertegenwoordigers van een speler tegenwoordig ook wel in hun contract willen hebben.

Maar stel, hij koopt hem voor 30/35 miljoen, doet met verkopen moeilijk, net zoals bij Kane, maar verkoopt hem uiteindelijk nog voor 60 miljoen op zijn 30e, dan is dat toch prima?

Vind persoonlijk "top" wel een beetje overdreven bij de Spurs maar prima stap toch. Engelse club, die betalen wel over het algemeen dus voor Feyenoord goed nieuws lijkt me

2 mei 2024 om 11:33

Het is ook maar hoe je die term interpreteert. Als je het over de Big 6 heb dan wel, maar qua prestaties niet. Dan is basis van de afgelopen paar jaar alleen de huidige top 3 top. Maar goed, Tottenham is ook gewoon een fantastische grote club, zou een mooie stap zijn. Denk wel een te grote stap.

2 mei 2024 om 11:59

Tottenham past beter in het rijtje Everton, Aston Villa en Newcastle, wat ook hele grote clubs zijn.

2 mei 2024 om 12:24

Everton? Die vechten al een aantal jaar op rij tegen degradatie, dat is niet te vergelijken. Obv de afgelopen jaren kan je ze beter met Aston Villa vergelijken inderdaad, al doen Chelsea en United het nog altijd stukken slechter en was Arsenal tot 2 jaar geleden ook niet veel soeps. Dat is juist de pracht van de Premier League, alle ploegen kunnen van elkaar winnen.

2 mei 2024 om 14:01

Qua grootte. Niet op basis van laatste jaren natuurlijk. Everton heeft historisch meer gepresteerd dan Spurs en is minstens net zo'n grote club.

2 mei 2024 om 11:34

Waren fk goed aan t begin van t jaar en hebben ook wel een paar echt goede spelers. Hoort echt wel bij de top hoor

Ik zou eerder verwachten dat hij nog een half jaartje Feyenoord had gedaan, aangezien hij al een tijdje droog staat. Zou de kans van slagen bij Tottenham momenteel ook heel moeilijk vinden voor hem. Afhankelijk van de prijs is het zeker een haalbare transfer, maar word je daar echt beter van?

Zoals afgelopen seizoen bij Slot, zal Spurs nu ook weer met een lachwekkend bod komen voor Gimenez. Op dit moment een realistisch transferdoelwit voor Spurs, nadat zijn vorm extreem gedipt is en zijn transferwaarde daarmee natuurlijk ook minder is dan op zijn piek. Ik verwacht dat ze een bod van tussen de 15-20miljoen zullen doen (misschien zelfs een ruildeal met Gil erbij en een lagere transfersom). Hoe dan ook zou Feyenoord dit nu niet moeten doen.

2 mei 2024 om 12:06

Kunnen zij met hun bodje lekker in Londen blijven.

Grappig, als men zegt hij heeft 1 goede seizoenshelft gespeeld "dat wil dus niets zeggen". Maar als ze 1 mindere seizoenshelft speelt, dan zegt het in een keer alles over de speler haha. Zolang we maar negatief kunnen blijven. Ontzettend veel potentie zit er in Gimenez, heeft al veel ervaring op kunnen doen op jonge leeftijd. Ik heb alle vertrouwen in hem. Spurs is misschien wel een mooie stap voor hem.

2 mei 2024 om 11:51

Welke Eredivisie speler heeft een vorm dip van een half seizoen gehad en het toch gered in het buitenland? Vooral bij de spitsen in de ED moet je altijd voorzichtig zijn. De enige twee spitsen die het niveau enigszins hebben doorgetrokken naar een hoger niveau de laatste jaren zijn Malen en Haller en ook die twee zijn niet onomstreden.

2 mei 2024 om 12:01

Er zal genoeg potentie inzitten, maar als 4-5 maanden lang geen knikker raakt sta je er gewoon naast bij elke club uit het linker rijtje. Op dat niveau spelen er geen clubs als het huidige Vitesse of Rkc waar je lekker aan je vertrouwen kan werken met leuke acties en een paar goals. Als ik het voor het zeggen had bij zo'n Engelse club zou ik nooit een speler direct uit de eredivisie halen. Niet voor een basisplaats in iedergeval, als selectie opvulling zou het nog kunnen maar dan ga je zeker geen 30-40 miljoen aan uitgeven.

2 mei 2024 om 12:48

Het is afhankelijk van wat voor club je bent en speler je haalt. Als je een topspits als Haaland bij een Atletico laat spelen is hij ook direct 6 klasses minder. Niet door hem of de club maar de combinatie. En zal een Morata of Memphis het heel moeilijk hebben bij een City. Ook niet door de speler of club maar de combinatie

Door zulke aankopen zullen ze nooit de extra stap zetten. Voor Gimenez wel een mooie club.

Geen spurs pfffffff onderhandelen met Levi hel.

Dat Gimenez kwaliteiten heeft, lijkt mij duidelijk. Hoewel hij uit vorm is, beschikt hij wel over beslissende kwaliteiten (zie assist tegen N.e.c.).

Mijn advies zou echter zijn om nog één jaar bij Feyenoord te blijven. In alle rust herpakken & het vertrouwen in jezelf krijgen. Die tijd en ruimte gaat hij namelijk echt wel krijgen bij Feyenoord.

Daarnaast vraag ik mij ook wel een beetje af of Tottenham er verstandig aan doet. Willen ze hem als backup, en rustig brengen, of moet die er direct staan?

Prima, voor het juiste bedrag natuurlijk meteen doen. Hopen dat Tottenham zich dan ook wat soepeler op gaat stellen richting de kwestie Bryan Gill naar Feyenoord.

Wat een negativiteit hier zeg... Gimenez heeft laten zien goed te kunnen voetballen en scoren, maar heeft ook een hele periode minder gespeeld. Maar dat hij kwaliteiten en potentie heeft is toch wel duidelijk?

Denk zelf dat de Spaanse competitie beter voor hem is (een Atletico bijvoorbeeld vind ik hem wel passen) maar een stap naar Tottenham is voor hem meer dan prima. Net onder de absolute top en spelen erg leuk voetbal dit seizoen. Betalen ook altijd wel leuke transferbedragen dus ook als Feyenoord zijnde moet hier een goede deal uit te slepen zijn. Moet denk ik wel om en nabij 45 miljoen op kunnen leveren deze zomer.

2 mei 2024 om 14:05

Ik snap het van de Spurs fans wel goed. Waarom zou je een speler halen die niet beter is dan Werner/son/richarlison? Ik denk ook niet dat Gimenez veel zou spelen bij Spurs.

2 mei 2024 om 15:03

En hoe weet je op voorhand dat hij niet beter is? Daarnaast is Gimenez 23. Werner en Son een stuk ouder en Richarlison ook 3 jaar ouder. Zit nog voldoende rek in Gimenez.

Alsjeblieft niet zeg. Waarom zou je een gimenez voor veelste veel geld halen terwijl je richy en son hebt die daar spelen. Je gaat er totaal niet op vooruit. Een buitenspeler die goed is in de 1 op 1 en daarmee door de organisatie kan breken is een veel hogere prioriteit.

Zit tegen de top aan uiteraard, spits positie is relatief slecht bezet dus wat dat aangaat wel perspectief. Lijkt me echter wel te hoog gegrepen, kan beter een tussenstap maken naar een categorie Valencia, Atalanta etc.

2 mei 2024 om 19:59

Ik ga er vanuit dat ie dan nog lekker een jaartje in Rotterdam blijft, want die zullen niet willen betalen wat Feyenoord verlangt

Voor een goed bedrag natuurlijk gelijk verkopen, maar het zijn de spurs dus laat dat goede bedrag maar even achterwege. zou voor hem leuk zijn, maar ik denk dat hij nog steeds meer kan leren en groeien bij feyenoord

Ben benieuwd hoeveel hij Feyenoord uiteindelijk gaat opleveren. Zoals die nu speelt mag Feyenoord in zijn handjes knijpen als er een club 25 miljoen voor hem neer wil tellen. Dat terwijl in de winter nog bedragen van 40 miljoen werd genoemd. Ongelooflijk hoe snel het verval kan zijn.

Denk niet dat Feyenoord op hem moet gokken. Je wil natuurlijk niet nog een Jorgenson scenario krijgen waar die op een gegeven moment helemaal niets meer waard is.

Spurs zou een mooie stap zijn voor hem hoor. Net onder de top, maar wel een team in opbouw met een coach met een duidelijke visie (wel relatief eentonige visie tot nu toe).

Verder zijn sommige namen ook wel prima voor hun.
Gallagher is prima voor Spurs. Idem voor Kelly (volgens mij transfervrij?)

Onana lijkt mij ook prima, maar te veel van hetzelfde dan op het middenveld (hojbjerg, Sarr, Bissouma en dan Onana)

Raphinha lijkt mij onhaalbaar. Iling Junior heb ik goede verhalen over gehoord, maar geen idee of die past.

Ben benieuwd. Spurs heeft een grote rol in het kampioenschap nog met wedstrijden tegen Liverpool en City... Nu lijkt Pool wel beetje uitgeschakeld na die 2 mindere uitslagen, maar Spurs moet ook alles op alles zetten om plek 4 nog te halen.

Villa moet nog tegen Liverpool, Brighton en Palace. Kans is echt nog wel aanwezig dat ze punten laten liggen en Spurs er dus over heen kan wippen!

Man man man, wat moeten we nou met Gimenez. Zie veel liever Werner voor 16 miljoen of een spits die de concurrentie aan kan gaan met Richarlison. Gimenez is het allemaal net niet en denk ook niet dat hij zich staande kan houden tegen PL verdedigers. Die ligt al bij het minste of geringste stootje van Eredivisiespelers, in de PL gaat het er nog 3x zo hard aan toe. Laat die maar lekker in Rotterdam.

2 mei 2024 om 13:56

Werner is toch ook net niet?

2 mei 2024 om 15:05

Werner is natuurlijk wel 5 jaar ouder. Op de langere termijn is Gimenez wellicht weer een betere optie.

Maar dit is toch gewoon blind spelers kopen, hij raakt geen bal meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren