Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken

Laatste update:

Joshua Zirkzee (22) en Sam Beukema (25) lijken bezig aan hun laatste maanden bij Bologna. De Telegraaf schrijft donderdag dat het Nederlandse duo ‘steeds nadrukkelijker’ in de belangstelling komen te staan. Goaltjesdief Zirkzee prijkt nog altijd hoog op het lijstje bij AC Milan, terwijl Inter centrumverdediger Beukema op de korrel heeft.

Zirkzee wordt door Italiaanse media al tijden genoemd als toekomstige topspits voor AC Milan, maar inmiddels azen i Rossoneri nadrukkelijk op zijn diensten volgens de Nederlandse ochtendkrant. “Clubicoon Zlatan Ibrahimovic, adviseur van de eigenaren en het management van AC Milan, maakt er geen geheim van dat hij Zirkzee komend seizoen graag in San Siro ziet spelen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Journalist Steven Kooijman, die zich baseert op bronnen rondom de spelers, denkt dat Zirkzee een zomertransfer gaat maken. “Gezien zijn stormachtige ontwikkeling en het flinke prijskaartje (meer dan 50 miljoen euro) zal ook Bologna willen meewerken aan een transfer.”

Zirkzee ligt bij Bologna nog tot medio 2026 vast. De Italianen namen de jeugdinternational uit Schiedam in de zomer van 2022 voor slechts 8,5 miljoen euro over van Bayern München. Met name dit seizoen heeft Zirkzee de smaak écht te pakken in Italië: in 35 officiële wedstrijden namens Bologna was de spits goed voor 12 doelpunten en 7 assists.

Beukema


Beukema, die centraal achterin speelt bij de verrassende nummer vier van de Serie A, geniet volgens De Telegraaf veel belangstelling. Waar de Nederlanders nu nog samenspelen bij Bologna, kan het goed zijn dat ze komend seizoen tegenover elkaar staan in de Derby della Madonnina.

De in Deventer geboren mandekker is niet van plan zijn huidige werkgever zomaar in te wisselen. “Indien Bologna zich plaatst voor de Champions League, zal Beukema alleen voor een stap omhoog zijn koffers willen pakken”, schrijft Kooijman.

Kooijman weet welke club Beukema nauwlettend in de gaten houdt. “Landskampioen Inter is uiteraard zo’n stap. Na Inter en Juventus heeft Bologna de minst gepasseerde defensie van de Serie A.” Beukema ligt bij Bologna nog tot medio 2027 vast en is volgens Transfermarkt zo’n 15 miljoen euro waard.

Bologna nam Beukema vorige zomer nog voor 9 miljoen euro over van AZ. In Italië heeft de stopper onder de veelbelovende trainer Thiago Motta zowel fysiek als voetballend grote stappen gezet. Inmiddels staat de teller op 31 officiële wedstrijden namens Bologna, waarin Beukema 2 treffers en 1 assist noteerde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is echt ongelofelijk hoeveel progressie met name Beukema dit jaar heeft gemaakt.
Zuur voor die jongen dat we momenteel zoveel NL verdedigend talent hebben anders had ik hem wel eens in Oranje willen zien na het EK. Doet het echt uitstekend!

2 mei 2024 om 09:30

Na het EK kan toch sowieso wel? Hij speelt meer dan een De Vrij en met Geertruida moet ik het ook nog zien bij Liverpool. Dus kan prima een keer mee met de selectie

2 mei 2024 om 09:49

Geertruida Liverpool, wat heb ik gemist? Dat is toch niets meer dan gewoon een roddel omdat Slot vertrekt naar Liverpool?

2 mei 2024 om 10:14

Ik denk na het EK moeten we zeker afscheid nemen van de vrij en voor virgil beginnen ook de jaren te tellen. En dan alsnog gaat het gewoon lastig worden voor beukema. Op Rcv hebben nog altijd de ligt en geertuida, LCV ake, van de ven en botman.

Van hecke gaat nog komen, van den berg en beelen.

3 mei 2024 om 14:45

Zelfs als de rol van de Vrij verder af neemt en Geertruida een stap maakt waar hij niet zou spelen (later we er toch eerst eens van uitgaan dat een speler die het in de eredivisie goed doet een stap hoger wel aan kan), dan heeft hij voor die plek rechts centraal achterin nog altijd concurentie van de Ligt en Timber. Richting de toekomst heb je ook van Hecke die op die plaats speelt en het goed doet in de PL. Zelfs zonder de Vrij en Geertruida zou hij dan 4e keus zijn. Zelf denk ik dat de Vrij, toch ook pas 32, nog wel door kan tot het WK in 2026.

Zeker als ze na het EK weer overstappen naar een 4-3-3 opstelling moet je ook iets met de overvloed aan linker centrale verdedigers. Van Dijk, Ake en vd Ven kun je denk ik moeilijk op de bank houden ten faveure van Beukema en in de toekomst zullen ze ook iets moeten met Botman en Hato. En waar je in het verleden ook nog een beetje kon schuiven richting de back posities, lijken die met Hartman en Maatsen op links en Frimong en Dumfries op rechts ook te goed bezet om daar een centrale verdediger neer te zetten.

2 mei 2024 om 10:03

Ja echt hè. Zirkzee stond altijd al bekend als super talent, en nu komt het er uit. Maar Beukema is in 1 jaar ineens 179 levels omhoog gegaan. Balen voor hem dat er zoveel concurrentie is. In de tijd dat Ooijer, Heitinga en Mathijsen achterin liepen had hij 50+ interlands kunnen halen.

Zowat elke goed spelende voetballer in Italie wordt gelinkt aan Inter, haha. Beetje het Chelsea van Italie, zij het dat Inter wel presteert!

2 mei 2024 om 10:50

Lijkt niet echt op elkaar. Inter heeft een hele logische selectie gebouwd. Waarbij een goede balans is tussen de eerste 11 en de bank. Kopen relatief goedkope spelers die er goed bij passen.

Chelsea koopt alles wat los en vast zit en vind het vervolgens gek dat het niet loopt.

3 mei 2024 om 14:56

Ik moet bij het huidige Chelsea denken aan een quote van Piet de Visser. Bij zijn eerste ontmoeting met Abramovich heeft hij eerst een half uur lang het team heeft afgebrand omdat juist omdat ze geen team hadden gekocht. Het voelt een beetje alsof de nieuwe eigenaren wat dat betreft weer terug bij af zijn.

Het zal me benieuwen hoe Bologna dit gaat opvangen, mochten Motta, Zirkzee en Ferguson vertrekken. Orsolini zal wel blijven.

Mooie clubs voor ze. Zirkzee gaat zeker kansen krijgen bij Milan, waar de spits positie aankomend seizoen niet volledig meer naar wens zal zijn (giroud weg en de backup is ook niet top). Hopelijk krijgt hij nog wat extra kredits gezien zijn nationaliteit en zijn historische voorgangers daar. Zelfde geldt eigenlijk voor Beukema, waar de Vrij en Acerbi ruimte zullen gaan creëren in de basis. Gelukkig speelt inter met 3 cv's, want Bastoni en Pavard zijn nog wel beter, maar daar kan hij dan mooi veel van leren.

Zal ongetwijfeld dat Beukema door Inter gevolgd wordt. Maakt een uitstekende ontwikkeling door dit seizoen. Overigens zal het nog niet voor aankomende zomer zijn, Acerbi blijft en het lijkt dat ook De Vrij blijft. Daarnaast zijn er ook nog Pavard en Bisseck (ontwikkelt zich ook heel goed).

In de zomer van 2025 zal er echter wel wat moeten gebeuren in de defensie! Dan lopen Acerbi en de Vrij uit hun contract.

2 mei 2024 om 10:09

Bisseck heeft echt een goede tweede seizoenshelft achter de rug inderdaad. Toch een sterke aankoop achteraf. Zit duidelijk veel progressiemarge in en verlies gaan ze er echt niet op maken.

Beste back-up optie nu voor die rechter cv plek vind ik.

Mooi man. Die zesde plaats op de coëfficiënten zie je ook terug in het aantal Nederlanders dat actief is bij de Europese (sub)top. Volgens mij zitten we behoorlijk in de lift.

2 mei 2024 om 12:36

Dat hebben we goed kunnen zien deze week inderdaad. 1 verhuurde verdwaalde Nederlander in de halve finales van het hogeschool voetbal. Frankrijk, Engeland, en Duitsland leveren meerdere spelers af. Haal die (haakjes) maar weg, Nederlanders zijn hooguit subtop.

2 mei 2024 om 13:33

Leuk geprobeerd, maar De Ligt speelt ook bij Bayern en had in de basis gestaan als hij fit was geweest. Malen is bij Dortmund belangrijk dit seizoen, maar keerde ook net terug van een blessure. Dan heb je er al 3 bij de laatste 4 in de CL. Dat Frankrijk, Engeland en Duitsland er meer hebben? Goh, dat zijn dan ook grotere competities en veel grotere landen. Maatsen heeft sinds zijn komst trouwens een basisplaats bij Dortmund, dus verdwaald zou ik hem ook niet noemen.

2 mei 2024 om 16:47

@Tijger-wit kijk eens ff waar wij onze internationals hebben rondlopen. Zitten volgens mij louter grote en mooie clubs tussen. Eens dat NL geen absolute wereldtop is, maar 'hooguit subtop' doe je ze tekort mee.

Je zou bijna vergeten dat die Zirkzee nog maar 22 is. Ik dacht 25 ongeveer, omdat hij toen bij Bayern al speelde en dat lijkt een hele tijd geleden. Ik zou hem in het Nederlands elftal een grotere rol geven. Zit veel meer in dan Memphis Depay, denk ik. Memphis maakt af en toe een goal maar laat ook zovaak helemaal niks zien. Nederlands elftal heeft hele saaie, ellendige wedstrijden gespeeld de afgelopen jaren, maar dat werd verbloemd door toch steeds net met een doelpunt verschil te winnen. Jammer dat Koeman zo conservatief is met zijn keuzes.

Ik wil Zirkzee eigenlijk wel veel meer zien in het NL elftal en hij verdiend daar ook meer kansen. Koeman blijft helaas vasthouden aan Depay, Weghorst en Brobbey

2 mei 2024 om 10:05

Vasthouden aan Brobbey? Alsof hij al 50 interlands gespeeld heeft. Ik denk dat zowel Zirkzee als Brobbey een goed seizoen draaien, in tegenstelling tot Weghorst en in mindere mate Depay.

2 mei 2024 om 10:15

Brobbey krijgt in verhouding met Zirkzee wel veel meer kansen

2 mei 2024 om 10:38

Brobbey meldt zich al 3 interlandperiodes geblesseerd af en toen lijkt hij krediet te behouden. Ik vraag me af waar dat op gebaseerd is.

2 mei 2024 om 10:38

Koeman heeft Brobbey meer in het vizier, maar veel meer kansen? Hij heeft 1 interland onder Koeman gespeeld.

Ik denk dat je mag stellen dat Zirkzee en Brobbey beide mee moeten gaan. Een van de twee om het vrije plekje op te vullen en de ander in plaats van Weghorst. Ik verwacht alleen dat Koeman zo enkele weken voor het toernooi niet zulke wijzigingen gaat maken.

2 mei 2024 om 11:16

Bijlow al bij 12 interlandperiodes. Maar in Rotterdam blijven ze roepen dat hij er bij hoort

2 mei 2024 om 10:40

Was nogal lastig laatste jaar sinds hij zich ontwikkelt. Steeds als er interlands waren, was Zierikzee helaas geblesseerd. We gaan hem heus nog wel zien.

AC Milan zou een perfecte stap zijn voor Zirkzee. Zeker omdat Giroud vertrekt naar de VS. Dan kan die zich ontwikkelen bij een betere club op een hoger niveau. En dan zien of hij zich kan ontwikkelen tot een echte topspits.

Zirkzee i.p.v. Giroud. Mooie upgrade voor Zirkzee! Zou een hele fijne stap zijn. Bij Arsenal zie ik hem niet direct in de basis geraken, daar er ook interesse was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren