Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud van Nistelrooij verkiest Manchester United boven Burnley en voegt zich snel toe aan trainersstaf van Erik ten Hag

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij staat op het punt om terug te keren bij Manchester United, zo meldt het Algemeen Dagblad maandag. De voormalig PSV-coach verkiest het assistent-trainerschap onder Erik ten Hag boven een baan als hoofdcoach bij Burnley, zo lijkt het.

"Beide partijen zijn enthousiast, dus het is de bedoeling dat Van Nistelrooij samen met Ten Hag voor de langere termijn gaat samenwerken in het ambitieuze project op Old Trafford", schrijft journalist Maarten Wijffels.

Zondag meldde Fabrizio Romano al dat Van Nistelrooij was benaderd door Manchester United. De Italiaanse transfermarktexpert sprak over wisselingen in de trainersstaf van the Mancunians.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Of de komst van Van Nistelrooij gevolgen heeft voor de huidige assistent-trainers Mitchell van der Gaag en Steve McClaren is vooralsnog onbekend. Het nieuws zal rauw op het dak vallen bij de clubleiding van Burnley.

De hoge piefen van the Clarets zagen in Van Nistelrooij de ideale opvolger voor de naar Bayern München vertrokken Vincent Kompany, maar moeten vermoedelijk dus op zoek naar een nieuwe kandidaat.

De nieuwe clubleiding van Manchester United, INEOS, sprak onlangs het vertrouwen uit in Ten Hag. De manager staat ondanks een teleurstellend seizoen, waarin hij wel de FA Cup won, ook volgend jaar voor de groep.

Naar alle waarschijnlijkheid verlengt de voormalig Ajax-trainer spoedig zijn verbintenis in Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechte keuze van Ruud. Misschien is dit een soort 3d-schaken van 'm, dat ie een Solskjaertje hoopt te pakken. Het is eigenlijk onvermijdelijk dat ten Hag in de loop van het seizoen eruitvliegt, want deze ploeg gaat niet ineens voor de titel spelen of zelfs voor de top-4. Dan hoopt Ruudje in te springen als interim-trainer en dan een permanent contract te pakken. Hij heeft daar iconische status, en dat is voor veel fans en beleidsbepalers genoeg.

24 juni 2024 om 14:23

Hoezo is dat onvermijdelijk? Ik zie het niet zo snel gebeuren.. Ten Hag zal niet weer zo'n seizoen kennen, mits hij kan beschikken over een vaste achterhoede.

24 juni 2024 om 14:36

Precies! Hopelijk dit seizoen een fitte verdediging en niet:

- Gepensioneerde wisselspeler van Stoke City in de basis
- Alle linksbacks geblesseerd
- Een Casemiro op zijn retour en op een niet natuurlijke positie
- Een geblesseerde Maguire, Martinez, Varane, Lindelof
- Jeugdspelers die (nog) niet het niveau hebben maar uit pure nood CV staan

24 juni 2024 om 14:49

Evans heeft nooit voor Stoke gespeeld.

24 juni 2024 om 14:57

Alsnog de blessures zijn natuurlijk hartstikke vervelend. Maar hij krijgt het niet voor elkaar dat de echte toppers voor hem door het vuur willen gaan. Dan wordt het een lastig verhaal, ook volgend seizoen weer. Ook geen cl voetbal wat het lastig maakt en daarnaast kost het sowieso een fortuin om nieuwe spelers te halen. Er moet wel echt heel wat bij.

24 juni 2024 om 16:46

Bedoel natuurlijk Leicester!

24 juni 2024 om 14:33

Ik moet het nog zien dat ETH weer zo een seizoen zal draaien bij United, aangezien de nieuwe mede-eigenaar heeft gezegd dat er deze zomer gerichte spelers aangetrokken moeten worden om toch enigzins in de buurt te kunnen komen van de top 4

24 juni 2024 om 14:48

Ja ja, en dat moet ik nog zien. Ze zeggen elk jaar bij United dat ze gerichte aankopen gaan doen, maar het is altijd de zelfde bagger. Als United inderdaad top 4 speelt hebben ze het geweldig gedaan.

24 juni 2024 om 16:02

Van Nistelrooy heeft, net voordat hij hoofdcoach werd van PSV, aangegeven dat hij zichzelf nog niet rijp achte voor het hoofdtrainerschap van een eerste team. Hij is toen alleen hoofdtrainer geworden, omdat Brands en De Jong heel erg aan hem getrokken hebben. Wellicht dat hij na het jaar hoofdtrainerschap bij PSV terug is gegaan naar zijn originele plan en dus nog wat meer ervaring wilt opdoen als assistent.

24 juni 2024 om 16:16

Jammer dat je er zo negatief naar kijkt. Van de Men is gewoon een united speler in hart en nieren. Natuurlijk kon hij voor de trainerschap gaan bij Burnley maar dit is toch kracht uit spreken van United. Ze hebben een krachtige spitsen trainer nodig die weet wat de visie moet zijn van united, al met al een goed begin voor INEOS.

Wordt op handen gedragen daar en zal misschien nu ook meer op de achtergrond willen werken aangezien hij eigenlijk liever ook niet meteen hoofdcoach van PSV had willen zijn. Wie weet straks de opvolger van Ten Hag?

Uitkijken voor een Nederlands kliekje, maar Ruud naar United is altijd hartstikke mooi..top combi

24 juni 2024 om 14:44

Ruud en United is geweldig! Hopelijk wordt hij daar ooit de hoofdcoach

24 juni 2024 om 17:48

Ruud was natuurlijk wel een top spits. Die kan de goorhiede spelers wel wat kneepjes bij leren. Zo denk ik daarbij ook aan de buitenspelers om meer voorzetten te creeren voor de spits.

Supermooi en ook verstandig om niet voor Burnley te gaan. Als je niet direct promoveert is het daar toch al mislukt...

Heel enthousiast over dat Ruud dit gaat doen. Voelde zich nog niet klaar als hoofdtrainer bij PSV maar deed het kwa resultaat goed (de 3 nederlagen tegen degradanten daar gelaten) maar met saai voetbal. Kan zich nu als assistent meer ontwikkelen bij een van 'zijn' clubs. Prachtig!

Mooie stap. Menig zal het zien als een stap terug nadat hij hoofdtrainer is geweest. Maar laten we niet vergeten dat Ruud initieel zich zelf nog niet klaar achte, maar de PSV leiding hem uiteindelijk had weten om te praten. Dus in principe gaat hij weer terug naar zijn oorspronkelijk plan, vlieguren maken onder een ervaren manager. En dit maar bij een club waar hij op handen wordt gedragen.

Toch een mooie stap voor Van Nistelrooij! Hij heeft natuurlijk al ervaring gehad bij PSV maar ja qua spel was het niet heel denderend dat jaar. Denk dat dit een prima stap is om te nemen. Kijken bij een grote club als United in de Premier League. En daar meer te leren en ervaring op te doen voor de komende jaren. En daarna dan lekker hoofdtrainer worden met al die baggage aan ervaring bij een andere club.

Fantastisch! Van The Man terug bij zijn club! Hopelijk wordt dit een fantastische samenwerking, vind het altijd tof om te zien dat clubiconen werkzaam blijven bij de clubs!

Ruudje is een verstandige trainer die zich liet ompraten bij PSV. Het ultieme bewijs dat je altijd bij je eigen plan en visie moet blijven om te kunnen slagen in je carriere of persoonlijke leven. Ruud wordt assistent bij ETH bij een club waar hij iconische status geniet en dus krediet heeft, wat voor Erik natuurlijk ook een mooi duwtje in de rug is. Hopelijk draaien ze een mooie transferzomer en kunnen ze een stap omhoog maken

Slimme zet van ten Hag. Een Nederlander erbij, die een zeer prima (assistent) trainer is en een enorme gunfactor heeft bij het United publiek, Ruud is er nog altijd razend populair. Kan ook meteen Hojlund onder handen gaan nemen, talent zie je wel maar vooral in de eindfase ontbreekt het bij hem. Voor Ruud ook ontzettend leerzaam om zo ervaring op te doen bij zo'n grote club, lijkt me voor alle partijen een interessante en goede zet. Nu nog een goede transferzomer, flink doorselecteren en ze kunnen (eindelijk) gaan bouwen bij United.

Mooi voor alle partijen. Ik vind Van Nistelrooij een luxe assistent, vanwege zijn ervaring als jeugd en hoofdcoach. Daarbij heb je meteen een spitsentrainer uit het hoogste segment. Dat hij ook nog clubicoon is is een extra bonus.

Van der Gaag is de rechterhand van Ten Hag en Steve Mcclaren is de peoplemanager, dus ik zie niet waarom Ruuds komst voor hen gevolgen zou moeten hebben. Ze hoeven niet in elkaars vaarwater te zitten.

Voor Van Nistelrooij is dit de perfecte vervolgstap in zijn opleiding, die hij vroegtijdig afbrak om PSV te helpen. Ten Hag is een coach waarvan hij veel kan leren. En voor de continuïteit binnen de club, waar Manchester United zo naar snakt, is het goed om een assistent te hebben die uiteindelijk door zou kunnen stromen.

Verstandig dat hij erkent nog niet klaar te zijn voor een nieuwe klus als hoofdtrainer. Als assistent van ten hag kan ie zonder al te veel druk veel leren, vooral op tactisch gebied.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren