Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

Laatste update:

PSV is officieus kampioen van Nederland. Op bezoek bij sc Heerenveen boekte de ploeg van trainer Peter Bosz zijn grootste uitoverwinning in de Eredivisie ooit in de clubgeschiedenis: 0-8. Met nog drie wedstrijden te gaan genieten de Eindhovenaren een voorsprong van negen punten op naaste achtervolger Feyenoord, terwijl PSV op dit moment een veel beter doelsaldo heeft (+32 ten opzichte van de Rotterdammers). Alleen theoretisch zou de ploeg van trainer Arne Slot nog een landstitel voor PSV kunnen voorkomen.

PSV schoot donderdagavond werkelijk uit de startblokken. Na ongelukkig balverlies van Thom Haye in de zevende speelminuut nam PSV razendsnel over. Via onder meer Malik Tillman belandde de bal bij Guus Til, die direct de 0-1 aantekende. Twee minuten later scoorde de Amerikaan zelf.

Jordan Teze had vanaf rechts een volmaakte voorzet in huis bij de tweede paal, waar Tillman van dichtbij binnenknikte: 0-2. De 0-3 kwam eveneens op naam van Tillman. Hij belandde zittend op de achterlijn en manoeuvreerde de bal op opmerkelijke wijze tóch over de doellijn: 0-3.

Het was overigens niet de snelste 0-3 voorsprong ooit in een uitwedstrijd voor PSV, meldde Opta. Eén keer eerder maakten de Eindhovenaren sneller drie treffers. In 1982 gaf het scorebord tegen MVV Maastricht al na vijf speelminuten een 0-3 tussenstand aan. Na een gemiste kans van Luuk de Jong en een kopbal op de paal van André Ramalho vond PSV na een half uur spelen alsnog de 0-4. Wederom was het Til die van dichtbij de bal binnenwerkte.

Het vijfde doelpunt, dat op slag van het rustsignaal viel, was er een met een bijzonder randje. De bal belandde op de rand van de zestien voor de voeten van Veerman, die de bal vervolgens met links op karakteristieke wijze binnenschoof: 0-5. Het was de honderdste Eredivisie-treffer van het seizoen voor de Eindhovenaren. Veerman weigerde zelf te juichen, maar PSV ontving luid applaus van het Heerenveen-publiek.

De Friezen begonnen sterker aan de tweede helft en Patrik Wålemark dacht in de 49ste speelminuut een eretreffer te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Vervolgens was Bakayoko tweemaal aan zet. Eerst plaatste de buitenspeler van PSV een hard schot op de lat, maar zijn tweede poging enkele minuten later vloog wel op fenomenale wijze binnen: 0-6.

Na een meer terughoudende fase van PSV profiteerde De Jong in de zeventigste minuut wederom van een fout in de Heerenveen-defensie. Espen van Ee leverde de bal plotseling in bij Veerman, die direct doorspeelde naar De Jong. De spits maakte geen fout: 0-7. De 0-8 kwam op naam van invaller Patrick van Aanholt. Het duel eindigde overigens met een trieste, tijdelijke staking: PSV-fans gooiden vuurwerk op het veld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow dit is echt indrukwekkend. PSV met kop en schouders boven iedereen. Feyenoord is nooit een concurrent geweest dit seizoen. PSV is de gehele competitie oppermachtig geweest. Ik hoor in de media vaak dat er dit seizoen een top 2 is, maar eigenlijk is er dit seizoen maar 1 club geweest die zo heeft weten te overtuigen. Het puntenverschil tussen Feyenoord en Twente is vaak kleiner geweest dan Feyenoord en PSV. Dat zegt genoeg. Als je dit puntenverschil in andere landen ziet spreekt men ook van pure dominantie. Gefeliciteerd PSVers. Hopelijk komt Ajax er volgend jaar weer bij om het iets spannender te maken.

25 april 2024 om 20:57

Niet eens kijk eens naar de puntentotalen. In de onderlinge duels vond ik PSV en Feyenoord vaak gelijkwaardig. Droomseizoen in de competitie voor PSV. Heel indrukwekkend. Snap wel dat mensen van een top2 spreken het hele seizoen al.

25 april 2024 om 21:00

Volgens mij heeft PSV 2x in de Kuip gewonnen dit seizoen en had het 3x moeten zijn (als de VAR een penalty en een tweede geel geeft). Dus zo gelijkwaardig is dat niet. Overigens waren Twente en Feyenoord ook gelijkwaardig aan elkaar in de onderlinge duels. Twente zelfs beter. Dus dan toch top 3 volgens jou

25 april 2024 om 21:04

Met minimaal verschil! Vind een 1-0 of 2-1 nou niet een uitslag dat je je tegenstander van de mat hebt getikt, daarbij waren de potjes gelijkwaardig.
Grote verschil is het makkelijk scoren wat PSV kan.

25 april 2024 om 21:04

Mensen spreken niet van een top twee. Ze spreken van PSV. Daarna Feyenoord. Daarna Az en Twente. En daarna de middenmoot. Wn tot slot Vitesse.

25 april 2024 om 21:05

Twente beter in de onderlinge duels yeah right. PSV verdiende kampioen ongelofelijk eredivisie seizoen.

25 april 2024 om 21:06

Hou aub op over die VAR (dat blijft nogal lang hangen). Buiten dat moment was Feyenoord sterker en won dan ook. Ik heb het niet over een top3. De media heeft het heel het seizoen over 2 teams die erboven uit steken. Ik was bij wedstrijd 2 of 3 al overtuigd dat PSV kampioen ging worden. Dat was tegen Vitesse uit. Daar in dat topic ook aangegeven. Het verschil tussen beide ploegen onderling vind ik gewoon niet zo groot als dat het lijkt. Genieten van i.p.v wijzen op suprematie lijkt me een beter idee

25 april 2024 om 23:39

Als de VAR zijn ding had gedaan had Feyenoord ook gewonnen uit bij Twente.
Met een penalty en 2e geel. Toevallig zelfde idee dus, maar dat benoem je dan niet.

26 april 2024 om 16:47

De wedstrijden tegen elkaar miste psv wel 2 of 3 sterkhouders. Dus psv was eigenlijk superieur

25 april 2024 om 20:57

Zo dominant kampioen, je zou zeggen waarom kunnen ze dat niet in Europa laten zien? Gefeliciteerd met de titel Psv'ers

25 april 2024 om 20:59

Misschien omdat de Eredivisie qua niveau mijlenver weg is van de Champions League...?

25 april 2024 om 20:59

Zou dominant kampioen worden in Europa misschien iets moeilijker zijn?

25 april 2024 om 21:02

Enige Nederlandse ploeg die in de CL heeft overwinterd 🙊

25 april 2024 om 21:08

Wat niet laten zien? Zijn er tegen Dortmund uit gegaan die nu gewoon in de halve finale staan. Is echt geen schande om daar van verloren te hebben.

25 april 2024 om 21:08

Eh, dat is toch geen serieuze vraag hè? Je kunt toch gewoon overtuigend kampioen worden maar niet groot genoeg voor de (sub) top in Europa? Gewoon zoals dat al ruim 50 jaar het geval is met de kampioen van Nederland. Hier en daar een uitzondering daargelaten

25 april 2024 om 21:11

Bovendien was psv toen in de Slechtste vorm van het seizoen en wat blessures. Je kunt niet alles hebben he.

25 april 2024 om 21:41

Volgend seizoen well be back in the Champions League 😉

Kampioenuh! 🍻

25 april 2024 om 20:57

Nee joh, wij waren eigenlijk veel beter dan jullie. We kunnen ook nog gewoon kamoioen worden hoor. Jullie zijn er nog lang niet 😛

25 april 2024 om 21:15

Toegegeven, het wordt wel een uitdagende klus nu voor Feyenoord. Maar de bal is rond!

25 april 2024 om 20:58

Klopt,een overduidelijke top 2 inderdaad. Daarvan was Psv dit seizoen duidelijk het stabielste en sterkste en de terechte kampioen

25 april 2024 om 21:24

Volgens mij is er helemaal geen top 2 in Nederland momenteel, maar een top 1. Feyenoord staat zo dichter bij Twente dan bij PSV..

25 april 2024 om 21:27

Ja omdat ze een duel minder gespeeld hebben…

25 april 2024 om 21:31

9 punten en een doelsaldoverschil van 30. Het gat is gewoonweg te groot om te spreken van top-2, toch? PSV steekt er dit seizoen met kop en schouders bovenuit, is onbedreigd kampioen geworden!

26 april 2024 om 10:20

Er is inderdaad een top 1 en Ajax maakt geen deel uit van de top 5.

25 april 2024 om 21:04

Was ook best een saaie eredivisie seizoen. Ik zie het veel liever dat het tot het eind spannend blijft.

25 april 2024 om 21:08

Psv oppermachtig. In 10 minuten beslist.
Kampioen is een feit.

25 april 2024 om 21:24

Dit PSV is wel goed, maar ik vind ze niet bepaald indrukwekkend. Wel is de balans uitstekend voor de tactiek die ze hanteren, ook qua leeftijd en hierarchie.

Ik vind het een beetje van beiden. PSV is een goede ploeg en beter dan ze in de afgelopen jaren hadden, maar de concurrentie is ook een stuk slechter. AZ is absoluut minder dan voorgaande jaren, Ajax speelt een historisch slecht seizoen, FC Twente is net weer in opbouw en de rest van de subtop is eigenlijk nog minder. FC Utrecht kwam ook veel te laat op gang.

Feyenoord vind ik persoonlijk ook minder dan vorig seizoen. Op de flanken is het nog kwetsbaar, terwijl er vanaf het middenveld geen creativiteit meer had na het vertrek van Kokcu. Ze hebben het goed opgelost, maar dat maakt het ook dat Feyenoord niet kon aanhaken. Voor de rest is de Eredivisie echt historisch zwak. Het zegt eigenlijk wel genoeg dat FC Twente en AZ niet eens zulke goede ploegen hebben en in de meeste wedstrijden de bovenliggende partij zijn. Ook winnen ze veel.

25 april 2024 om 21:33

Onderling in de potjes was het best gelijk opgaand. Vond geen ploeg er boven uitsteken. Alleen als je met zoveel doelpunten voor en best wat verschillende doelpuntmakers stijf bovenaan staat. Dan vind ik dat je psv wel te kort doet. Feyenoord speelt zeker minder verfrissend dan vorig seizoen. Toen waren Ajax en psv niet op en top en nu zijn Feyenoord en Ajax niet op en top. Toch best vaak zo?! (Stuivertje wisselen).

25 april 2024 om 22:53

Het is niet eens zo dat Feyenoord zoveel minder is dit seizoen tov van daarvoor. PSV is gewoon veel beter dan de rest. PSV staat nu na 31 speelronden ook al op 2 punten meer dan waar Feyenoord in 2017 en afgelopen seizoen kampioen mee zijn geworden, overigens de twee laagst behaalde puntenaantallen door een kampioen sinds het Frank de Boer tijdperk.

Als PSV zo doorgaat halen ze gewoon de 90 punten.. Dat lukte zelfs Ajax in hun topjaren niet. Of dit PSV het beste is wat we de laatste 10 jaar in Nederland gezien hebben? Kwalitatief zeker niet. Maar qua effectiviteit valt er dit seizoen weinig op af te dingen, dat is echt ongekend.

Verder wel eens met Sirius. Waar we vroeger nog wel een sterke subtop hadden met clubs als AZ, Utrecht en Vitesse is het dit seizoen wel echt treurnis van die clubs. Laat staan wat Ajax als normaliter titelkandidaat laat zien.

Waar de Eredivisie de laatste 10 jaar goed in de lift zat, is dit toch echt het eerste jaar waar je moet concluderen dat we op algemeen niveau een stapje terug hebben gedaan. Buiten PSV en Feyenoord natuurlijk.

Wat een team, wat een seizoen. Luuk de goat.

25 april 2024 om 20:53

Gefeliciteerd ouwe reus. Dik verdiend 👍🏼

25 april 2024 om 20:54

Ja echt een geweldenaar een voorbeeld prof! En hij lijkt elk jaar nog beter en beter te worden

25 april 2024 om 20:55

Ik weet niet hoe hij opeens met hakjes begint te strooien dit seizoen.

25 april 2024 om 20:59

Assist op de 8-0!? Beauty. Gefeliciteerd PSV-ers! Verdiend, al wisten we dat met winterstop al 😉. Betreft Luuk de Jong, heb een tijd aan hem geïrriteerd, met name periode dat hij zovaak om de scheids stond, maar vond hem altijd een winnaar en goede mentaliteit voor het team. Nu hij ook niet zoveel om de Scheids staat te zaniken, petje af! Gun hem de topscorer titel, meer dan Pavlidis. Jammer dat hij bedankt voor NL, heb hem toch liever dan Weghorst.

25 april 2024 om 21:09

luuk word niet in zijn kracht gebruikt bij oranje. ik zie hem daar ook graag maar dat zal alleen maar slecht uitpakken voor hem en voor oranje. zirkzee is de perfecte spits voor dit oranje, hopelijk komt koeman daar ook gauw genoeg achter.

25 april 2024 om 21:15

Klopt en vind dat zo jammer! “Want we moeten met Memphis” spelen. Maar goed wil die discussie niet starten dus .. i’ll zip it.
Geniet er volgende week van (of vanavond) had jullie wel in de thuis wedstrijd gegund. Je wilt die schaal gelijk hebben en niet op wachten!

25 april 2024 om 20:54

@itstom

Gefeliciteerd man geniet van het kampioenschap.

En wat is die Luuk De Jong toch goed zeg. Ik mis hem soms bij Barca hij was daar ook echt geweldig onder Xavi.

25 april 2024 om 20:55

Gefeliciteerd man! Prachtig seizoen voor jullie. Hopelijk volgend seizoen meer spanning, zou voor jullie selectie ook beter zijn. Verschil in nl en Europees is veels te groot als je echt serieuze cl doelstellingen wil halen

25 april 2024 om 20:56

Gefeliciteerd Tom! Het is even wennen als Ajacied om eerst een Feyenoord team toch een beetje in je hart te hebben gesloten, en het jaar later met zo veel plezier naar PSV te kijken. Het is jullie gegund, wat een geweldig seizoen!

25 april 2024 om 21:00

Mooie reactie JtjeVtt. Sws wil ik je complimenten geven dit seizoen voor je sportieve en objectieve reacties over Feyenoord en psv. Kan me voorstellen dat het lastig is als je eigen team minder presteert maar je doet het toch ff!

25 april 2024 om 21:10

Haha niet iedereen vind dat (Jtje weet wat ik bedoel 😉) maar inderdaad verder met je eens! Gelukkig zitten bij alle partijen ook prima forum leden tussen. Helaas moet je even tussen allerlei troep heen scrollen om die te vinden (troep: kansloze reacties).

25 april 2024 om 21:15

Thanks barcalover123! Het is niet altijd leuk om je eigen ploeg zo weg te zien zakken nee, maar ik blijf een voetballiefhebber. De liefde voor Ajax zorgt er niet voor dat ik goed voetbal bij andere clubs niet meer kan waarderen, ongeacht de clubvoorkeur. Uiteindelijk zijn we allemaal fan van het spelletje, en ik kan me ook genoeg Psv'ers en zelfs Feyenoorders herinneren die genoten van Ajax in 2019.

Moeilijk om een team dat zo veerkrachtig is als Feyenoord vorig jaar- of zulk oogstrelend voetbal op de mat legt als PSV dit jaar niet een beetje in je hart te sluiten. Ik vind het ook maar saai als Feyenoord niet meer aan kan haken bij de top, PSV sportief in een dal zit, Twente degradeert of AZ op zijn gat ligt. Uiteindelijk hebben we allemaal profijt van een leuke competitie en een sterke top 5.

Kuyt007:

Laat Supercapo het maar niet horen inderdaad

25 april 2024 om 21:20

Nou iedereen heeft het mee kunnen lezen dus het zou niet nieuws voor hem zijn 😉.

25 april 2024 om 20:58

Gefeliciteerd! Geweldige prestatie. Volgende week mooi feestje vieren in Eindhoven.

25 april 2024 om 21:01

Gefeliciteerd Tom en alle andere Psv fans!

25 april 2024 om 21:37

Dank fcu_30, overigens is Utrecht mijn tweede favoriete club, na PSV dus.

25 april 2024 om 21:41

Dit is wel in stijl de titel (officieus) pakken zeg! Gefeliciteerd (en andere PSV fans natuurlijk ook). Dik verdiend, geen twijfel over mogelijk.

Wordt leuk volgende week in Eindhoven!!!

0-8 wat een cijfers mooi record! Heerenveen spelers schaam je diep.. het Heerenveen wat pak weg 10 jaar geleden nog een goede subtopper was zo ver afgegleden helaas

25 april 2024 om 21:25

Dit is ook wel een incident. Die hebben gewoon een totale offday en dat moet je tegen dit PSV niet doen als je kwalitatief al erg kwetsbaar bent.

25 april 2024 om 23:20

Nou dit slechte verdedigen zien we al het hele seizoen hoor, alleen wordt het nu gewoon elke keer keihard afgestraft door PSV. Keessie kan wel verdedigend willen spelen, maar op zo'n manier ga je nooit de nul houden. We doen nooit aan mandekking volgens mij. En zonedekking kunnen we niet. Dus ja dan krijg je dit.

Ik schaam me dood om heerenveen fan te zijn. Kees ik haat je met een passie, ongelofelijk slechte trainer

25 april 2024 om 20:55

Ja echt dood zonde voor jullie, het is echt al heel wat jaartjes niet om aan te zien
.. hopenlijk keren jullie weer zo snel mogelijk in de subtop

25 april 2024 om 23:10

ja hopelijk zetten we met van Persie weer de lijn omhoog in (kan eigenlijk ook niet slechter). Jullie zijn lekker bezig! Een groot voorbeeld voor ons

25 april 2024 om 21:27

Niet alleen de coach is slecht. Het technisch apparaat hapert ook al een poosje. Ze spenderen genoeg geld om een veel betere ploeg te kunnen samenstellen. Voor elke voltreffer die ze halen, halen ze ook 10 spelers die de middenmoot niet ontstijgen.

25 april 2024 om 22:18

Ja maar almere city met alle respect verliest niet eens zo dik .dat is toch echt de trainer

Meer dan verdiend natuurlijk en wat is die Luukinho toch een geweldenaar zeg.

Gefeliciteerd PSV fans met het kampioenschap!

Beter wint Feyenoord vanavond nog eventjes. Toch leuker om op zondag in Eindhoven kampioen te worden dan op een druilerige donderdagavond in Friesland.

25 april 2024 om 20:57

Thuis is inderdaad altijd mooier.
Al is dit wel een fraaie prestatie met 0-8.
Wanneer zou psv eigenlijk worden gehuldigd?
Zin in !!!

25 april 2024 om 21:17

Maakt toch niet uit, zondag wordt sowieso een groot feest. Je kunt het beter binnen hebben dan dat je zo'n nerveuze pot krijgt.

25 april 2024 om 21:20

Ja want vandaag was het ook zo zenuwachtig. De spelers zagen dit al als DE wedstrijd. Dat zag je achteraf wel

Eenzame hoogte dit seizoen. Prachtig!
Bons!!!!

93 punten zou echt bizarre dominantie zijn zeg. Dat zou een van de beste seizoenen ooit zijn in de Eredivisie. Proficiat PSV fans met het kampioenschap!



Score valt nog mee, hadden nog veel meer goals kunnen vallen. Goed PSV, wat een droomseizoen. Heerenveen wel heel zwak, definitie van speelbal. Wat een slappe hap

25 april 2024 om 20:57

Volledig aan Kees Van Wonderen te danken, kan niet wachten tot hij weg is. Hopelijk nu op staande voet ontslagen

Goed gedaan en verdiend kampioen

Wat zegt die aanvoerder van Heerenveen nou haha? Blij zijn dat maar 8 doelpunt zijn?😂

0-8!!! Echt totaal niet zien aankomen!
Wel jammer voor Luuk, maar eentje gemaakt.

Hopenlijk wordt dat beste doelsaldo ooit nog gepakt, nu +86 (record is +90)

25 april 2024 om 21:45

PSV kan ook nog het hoogste puntentotaal in een seizoen evenaren, dat staat op omgerekend 93 op naam van Ajax 1971-1972. Ajax haalde toen 63 punten met de oude telling, 30 winst, 3 gelijk en 1 verlies. Als PSV de overige drie wedstrijden wint komt het ook op 30-3-1 ofwel 93 punten.

Wat een score weer zeg. Psv heeft dit seizoen volledig gedomineerd in de competitie en is ontegenzeggelijk de terechte kampioen.Gefeliciteerd aan alle PSV fans

25 april 2024 om 21:24

Thanks, sportief... jullie hebben het ook top gedaan. Alleen "pech" dat er een club ongekend presteert.
Waren mooie potjes onderling, dat dan wel.

Ja, dit is duidelijk. In een “kampioenswedstrijd” uit bij Heerenveen zo spelen, ongekend. Til, Tillman, Luuk, Veerman enz. Allemaal ongekend goede pot! Zelfs Benitez zich nog duidelijk kunnen onderscheiden. De terechte kampioen! Forza PSV

Misschien moeten we net als de veterstrikdiploma en examen voor je rijbewijs ook iets van een diploma of certificaat bedenken waarbij je pas als supporter naar wedstrijden mag als je 500 vragen beantwoord hebt dat je niet met fakkels gaat gooien of de wedstrijd bewust gaat verzieken.

Wat een idioterie overal toch.

Maar... Gefeliciteerd PSV. De terechte kampioen dit seizoen, ben benieuwd wat voor veranderingen er gaan plaats vinden in de zomer en of ze komend seizoen net zo'n sterk elftal hebben.

25 april 2024 om 21:00

Ik snap er ook niks van, je staat met 8-0 voor, waarom zou je dit doen. Net als afgelopen zondag hoe verzin je het om een fakkel in een gracht te gooien waar een doek in ligt

25 april 2024 om 21:01

Ja, ik snap dat de spelers het na het laatste fluitsignaal wilden vieren, maar het zou ook wel een signaal zijn om dat op de middenstip te doen.

Gefeliciteerd PSV fans. Eredivisie het hele seizoen compleet gedomineerd en geen moment in de problemen gekomen. Ongelofelijk krachtsverschil met de rest. Deze 0-8 is een leuke kers op de taart. Geniet ervan daar in Brabant.

WT heeerlijk dit zeg. In het begin van het seizoen niet verwacht maar wat een prachtig seizoen geweest. Heb genoten van dit psv!❤️

Zonder die fakkels en wat extra tijd had het zomaar nog 0-10 kunnen worden. Maarja met 0-8 de grootste uitzege voor de club ooit boeken is ook mooi.

Gefeliciteerd psv, meer dan terecht kampioen van Nederland.

Maar wat heerenveen vandaag liet zien? Dat het op donderdag avond helemaal geen zin had om te voetballen. Nikd nada noppes. Blij als dit seizoen voorbij is

25 april 2024 om 22:46

Ongelofelijk, om je kapot te schamen. Niemand in het veld boeit het wat. Laten we hopen dat van Persie wat passie erin krijgt

Geweldige pot weer, wat een team. Baka vijf goals op rij, fantastisch man.

Dit is echt schandalig wat Heereveen heeft laten zien. Er zijn weinig van zulke uitslagen geweest, meestal verwacht je dat tegen gepromoveerde clubs of clubs die vechten tegen degradatie of een rode kaart.
Maar dit was 11 tegen 11 en dan zulks slecht spel op de mat leggen. Schaam je kapot.

Gefeliciteerd aan de psvers

Om maar even wat clichés uit de kast te halen:
Heerenveen legde de rode loper uit. Wat een galavoorstelling. Er werd geen strobreed in de weg gelegd.

Wat een dramatische pot van Heerenveen. Ik gun het PSV van harte, maar wat een blamage en collectieve wanprestatie van Heerenveen. Slechts een paar lichtpuntjes, maar die zijn het noemen niet waard.
Gefeliciteerd PSV. Dik en dik verdiend.

mooi dat we binnenkort van Kees af zijn. Alles liever dan dit.

25 april 2024 om 22:50

Om je dood te schamen. Kees ontslaan en hopen voor andere fans dat hij nergens meer aan de bak komt.

26 april 2024 om 00:12

Misschien bij een tegenstander van t fean?



Officieus: het meest zinloze woord ever! Het is toch gewoon óf wel (officieel), óf niet... maar goed. Waar maak ik me ook druk om

PSV-ers, gefeliciteerd!

25 april 2024 om 21:07

Lees dat nog eens goed 🤣

Na 6 jaar geen kampioen te zijn geweest weet je dat het er weer eens aan zit te komen. Maar hopelijk duurt het nu weer 6 jaar voordat ze kampioen worden.

25 april 2024 om 21:51

Of we worden 6 jaar op rij kampioen

Meer dan terecht. Wat een seizoen. Meer dan geweldig . Vanaf dag 1 heeft psv gedomineerd. Bosz heeft er een machine van gemaakt en dat zonder de grote aankoop Lang die bijna alleen maar geblesseerd is geweest.
Gefeliciteerd psv supporters.

Hadden wij Bosz maar, en hadden wij maar geen 10 waardeloze spelers gekocht door die Duitser. PSV gefeliciteerd, meer dan verdiend dit jaar. Volgend jaar of het jaar erop hopelijk weer meer strijd tussen Ajax en PSV.

Kun je ook op basis van 1 wedstrijd degraderen? Tjonge Heerenveen. PSV gefeliciteerd. Kampioen worden met een mooi Volendams tintje.

25 april 2024 om 23:25

Beter toch 1 grote offday dan bijna het hele seizoen de wedstrijden verliezen.

Laat Heerenveen die van Wonderen alsjeblieft met vervroegde zomervakantie sturen! Heeft er 0 voetbal, werklust en wilskracht ingekregen. Wat een slap zooitje

PSV Gefeliciteerd met de titel. Jullie hebben een geweldig seizoen gedraaid en worden terecht kampioen.

Denk dat de uitslag van deze wedstrijd het seizoen van PSV perfect weerspiegelt: sensationeel.

Dit is echt niet meer normaal een
( kampioens ) wedstrijd zo spelen en uit winnen met 0-8 echt klasse wat een geweldige prestatie

Nou ik leverde meteen mijn seizoenkaart in van Heereveen. Wat een afgang.

Wat een uitslag. PSV de terecht kampioen. Toen ik voorafgaand aan het seizoen de selecties met elkaar vergeleek vond ik PSV niet veel sterker dan Feyenoord, zeker die verdediging.
Maar juist door het collectief, de degelijke verdediging, konden de individuen uitblinken op het middenveld en aanval.
Alles valt dit jaar perfect voor PSV in elkaar. Bosz heeft het fantastisch neer gezet. Alle Psvers gefeliciteerd. Deze mogen jullie echt wel even vieren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren